Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce au devenit recenziile Googl...

gmail

Țevi de 3/4" - 1" la calor...

Care adeziv de placi ceramice ii ...
 [GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei

Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker
 Meritau ginerii lui Lot sa moara?

Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...

se poate folosi alt incarcator US...
 Parchet impermeabil + fara praguri

Despre prima de activare

One Cotroceni

Piese noi pentru reducerea zgomot...
 

Cablul de la antena la decodor

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

#19
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016
Cauta un cablu cu un dielectric din polietilena spongioasa iar tresa sa fie din folie metalica sudata longitudinal. Acum peste tot cred ca se gaseste din polietilena dar fi atent la tresa, folia iti da calitate mai mare decat sarma litata.

#20
alexx1402

alexx1402

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,229
  • Înscris: 01.01.2007
Orice cablu RG6U ca merge fără probleme la distanta aia. Firmele care fac instalări nu folosesc cabluri speciale si functioneaza bine mersi.

#21
antenutze

antenutze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 27.01.2016
bai fratilor nu mai dati raspunsuri numai asa pt ca ati auzit ceva despre acest subiect sau pt ca asa are si "tzatza frosa" de la tara si functioneaza, riscam sa-l ducem in eroare pe sarmanul om care vrea si el un sfat avizat si nu o barfa colectiva care nu-i poate folosii la nimic.
daca vreti sa aflati cat de important este un cablu pt instalatia satelit, chiar daca nu este un articol f complet, cititi despre asta AICI
tot la aceasta rubrica de AICI vei gasii si despre mufe, antene si altele care te pot ajuta sa-ti faci treaba fara prea multe complicatii sau necunoscute.

#22
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
Ok. Mulțumesc mult pentru răspunsuri.

#23
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 antenutze, on 08 februarie 2017 - 13:13, said:

bai fratilor nu mai dati raspunsuri numai asa pt ca ati auzit ceva despre acest subiect sau pt ca asa are si "tzatza frosa" de la tara si functioneaza, riscam sa-l ducem in eroare pe sarmanul om care vrea si el un sfat avizat si nu o barfa colectiva care nu-i poate folosii la nimic.
daca vreti sa aflati cat de important este un cablu pt instalatia satelit, chiar daca nu este un articol f complet, cititi despre asta AICI
tot la aceasta rubrica de AICI vei gasii si despre mufe, antene si altele care te pot ajuta sa-ti faci treaba fara prea multe complicatii sau necunoscute.
Ar fi trebuit sa tragi cu ochiul si peste raspunsurile mele ...

#24
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
Azi am fost contactat telefonic de către un reprezentant Telekom în legătură cu cablul rămânând ca în zilele următoare sa vină o echipa tehnica pentru a schimba cablul. Se pare ca nu mai este nevoie ca eu sa schimb cablul.

Edited by Anonyymous, 09 February 2017 - 12:56.


#25
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 Anonyymous, on 09 februarie 2017 - 12:55, said:

Azi am fost contactat telefonic de către un reprezentant Telekom în legătură cu cablul rămânând ca în zilele următoare sa vină o echipa tehnica pentru a schimba cablul. Se pare ca nu mai este nevoie ca eu sa schimb cablul.
Sa te uiti ce cablu pun si eventual sa ne spui si noua. :)

#26
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
Sa ne spui si cat a costat distractia.

#27
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 rumegus, on 09 februarie 2017 - 13:39, said:

Sa ne spui si cat a costat distractia.
Poate are legaturi cu angajatii Telekom si nu le mai da galbeni.

#28
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
Nu am legături, dar am întrebat acest lucru și pe forumul Telekom și m-au sunat ei . nu cred ca o sa coste ceva, sau cel puțin așa ar trebui.

Edited by Anonyymous, 09 February 2017 - 15:36.


#29
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
N-am stiut ca Maica Tereza a preluat telekomul. Poate iti schimba si tv-ul cu unul de doi metri, daca totu-i gratuit la ei...

#30
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012

 rumegus, on 09 februarie 2017 - 16:05, said:

N-am stiut ca Maica Tereza a preluat telekomul. Poate iti schimba si tv-ul cu unul de doi metri, daca totu-i gratuit la ei...
Dar de ce ar costa ceva este un echipament al lor care nu funcționează corect, nu este normal sa îl schimbe la fel ca un decodor defect sau LNB defect.

#31
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 Anonyymous, on 09 februarie 2017 - 19:46, said:

Dar de ce ar costa ceva este un echipament al lor care nu funcționează corect, nu este normal sa îl schimbe la fel ca un decodor defect sau LNB defect.
Daca ar gandi toti asa ca tine si ar aplica ce spun, teparii ca Telekom s-ar reprofila pe verdeturi in piata :) Ei traiesc din prostia noastra din pacate.

#32
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
Azi dimineață m-au sunat cei de la echipa tehnica pentru a veni și schimba cablul, eu fiind la servici nu cunosc ce fel de cablu au pus dar când ajung luni am sa va spun ce tip de cablu au montat, cât despre preț nu au zis nimic, aștept factura și va zic atunci, eu cred ca este gratis schimbarea cablului.

#33
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 Anonyymous, on 10 februarie 2017 - 09:28, said:

Azi dimineață m-au sunat cei de la echipa tehnica pentru a veni și schimba cablul, eu fiind la servici nu cunosc ce fel de cablu au pus dar când ajung luni am sa va spun ce tip de cablu au montat, cât despre preț nu au zis nimic, aștept factura și va zic atunci, eu cred ca este gratis schimbarea cablului.
Nu cred ca-i gratis, se plateste din abonament.

#34
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
Nu au zis nimic cei de la echipa legat de preț, aștept factura. Dar cred ca îmi ziceau ceva cei de la echipa tehnica pentru ca au mai venit la mine și cu alte deranjamente și ma cunoșteau.

#35
Anonyymous

Anonyymous

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 581
  • Înscris: 27.02.2012
Cablul montat are urmatoarea inscriptie pe el "DAXIS RG6 ED0320 HQ2B EN-50117 033M".

#36
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 Anonyymous, on 14 februarie 2017 - 20:04, said:

Cablul montat are urmatoarea inscriptie pe el "DAXIS RG6 ED0320 HQ2B EN-50117 033M".
Nu-i mare branza... e RG6...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate