![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Transferul clasei bonus-malus pentru asigurarile RCA
Last Updated: Mar 06 2019 09:54, Started by
spiridusul_0591
, Feb 05 2017 17:35
·
0

Posted 13 September 2017 - 19:37

Vin si eu cu urmatoarea situatie, daca ma puteti ajuta cu un sfat.
Masina e pe numele tatalui, care de asemenea mai detine o masina pe numele sau. Nu are antecedente in ultimii 5 ani. Ieri mi-a incheiat o asigurare cu B0, din ce am citit se poate uniformiza clasa b/m cu cea mai avantajoasa. Acum mai poate face ceva daca deja a incheiat asigurarea? Pot primi diferenta de bani daca se intoarce la asigurator si cere uniformizarea clasei? |
Posted 13 September 2017 - 21:57

inca nu se aplica asta cu uniformizarea clasei.
sa speram ca pana reinnoiesti asigurarea se va aplica... |
Posted 14 September 2017 - 07:26

"Norma ASF 20/2017 a fost publicata in Monitorul Oficial in 01.08.2017 si aduce urmatoarele modificarile sistemului Bonus-Malus :
fiecare dauna platita in perioada de referinta se penalizeaza cu scaderea a doua clase B/M; daca o persoana fizica detine mai multe vehicule atunci toate vehiculele vor avea aceeasi clasa B/M - detalii pe uniformizarea clasei B/M pentru PF; pentru persoanele juridice fiecare vehicul va avea un istoric distinct; coeficientii claselor B/M vor avea alte valori incepand cu penalizare de pana la 80% si terminand cu reducere de pana la 50% - detalii la Schema Bonus-Malus si translatia claselor." De ce sa nu se aplice? |
Posted 14 September 2017 - 12:23

inca nu se aplica asta cu uniformizarea clasei. sa speram ca pana reinnoiesti asigurarea se va aplica... |
Posted 06 March 2019 - 09:54

Ca sa nu mai deschid alt topic pun si eu o intrebare aici: se poate face transferul clasei de asigurare bonus malus pentru persoanele juridice ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users