![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Eurovision 2006
Last Updated: May 05 2006 21:15, Started by
nsec
, Feb 09 2006 22:08
·
0

Posted 22 March 2006 - 12:52

Noul look al lui Mihai Traistariu... Este unul dintre cele 3 propuse de stilisti
Attached Files |
Posted 22 March 2006 - 15:47

Posted 04 April 2006 - 09:41

precum spuneam si pe site-ul soult.com:
I didn't like him when he was in that band, Valahia, I don't like him any better now, when he's going solo. Frankly, I am profoundly sorry that we get to be represented by this guy. When I hear his voice I can only think of a cat in heat!!! Good luck, anyway, he's gonna need it! BIG TIME! I think it would be best for him to go back to singing about bananas, like he used to, or start singing "manele". He would make such a lovely duet with the obnoxious Costi(tza) Ionitza, his former Valahia buddy! Oh, and one more thing: UNTIE THE KNOT THAT'S SQUEEZING YOUR NUTS, DUDE! Maybe your manly voice will come back...Tornero...what a piece of #@$#!!! iar pe romaneste: HUOOOOOOOOOOOOOOO!!!! mai degraba nu mai ajungeam in finala, decat cu "artisti" de astia. ca sa parafrazez pe cineva, "Mihai este un fel de Mariah Carey, dar cu p***". hai sa fim seriosi!!! |
Posted 09 April 2006 - 12:12

am si eu o intrebare.. de ce la eurovision nu participa formatii cat de cat serioase? Sa zicem dintre formatiile romanesti, de ce nu participa voltaj, morandi (are succes in strainatate), dj project sau chiar iris.
.. probabil din cauza ca e un concurs de 2 bani.. |
Posted 09 April 2006 - 12:36

pai morandi de exemplu is convins ca ar da cu bata-n balta daca ar fi de cantat live. Probabil nici stilul muzical al acelor formatii nu corespunde cu ce e in voga la eurovision.Si mai tine si de dorinta unor formatii bune si respectabile, de a nu se manji cu cacao ,prin scandalurile ce apar cam la fiecare eurovision romanesc
|
Posted 09 April 2006 - 12:47

sa vedeti voi ca steaua ia cupa UEFA si chitaitul eurovizionul...
![]() |
Posted 27 April 2006 - 15:18

sa vedeti voi ca steaua ia cupa UEFA si chitaitul eurovizionul... ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 27 April 2006 - 15:22

pai morandi de exemplu is convins ca ar da cu bata-n balta daca ar fi de cantat live. Probabil nici stilul muzical al acelor formatii nu corespunde cu ce e in voga la eurovision.Si mai tine si de dorinta unor formatii bune si respectabile, de a nu se manji cu cacao ,prin scandalurile ce apar cam la fiecare eurovision romanesc Eu l-am ascultat pe băiatul ăla Randi cântând Live și nu s-a făcut de răs... fată de ce au putut cei de la Akcent... |
Posted 02 May 2006 - 02:20

Posted 05 May 2006 - 09:41

Ma uitam azi pe un site dedicat concursului: www.oikotimes.com si acolo au o rubrica speciala unde poti afla ce spun mai multe topuri despre preferati, si noi eram in acel top pe locul 2, dupa Grecia. Sincer cred ca avem sanse mai mult decat imense sa castigam marele premiu. Deageaba presa arunca cu noroi in el, si in vestimentatia lui, da se pare ca piesa incepe sa prinda in strainatate. Abia astept sa vad cum se prezinta in concurs
|
Posted 05 May 2006 - 10:03

totusi, imi spune si mie cineva CAND are loc eurovision 2006? pe ce data?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users