Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Eurovision 2006

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#19
FireEyes

FireEyes

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,098
  • Înscris: 02.12.2002
Delia = Manele  :death:

Edited by FireEyes, 27 February 2006 - 01:38.


#20
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
In lipsa lu' Akcent mere si Chitaitu' (vb cuiva).
Ackent ar fi avut atuul ca melodia era cunoascuta deja in  Europa dar ar fi avut dezavantajul ca la live sunt vai de mama lor si ca, canta cu Nico in loc de vocea originala (Nico e o supervoce dar se potrivea mai bine cealalta voce).
A nu se uita ca la Eurovison conteaza melodia, interpretarea si showul; anul trecut le-am avut pe toate trei, anul asta n-o sa avem show-ul (cand il vad pe Chitait ca se ridica pe calcaie de cate ori canta imi vine sa ma arunc pe geam :deadtongue: ) dar totusi mai sunt 3 luni si sper ca sa se ocupe cineva de el si de swoul pe care o sa-l faca.
Trebuie sa recunoastem ca, daca-i exculdem pe Ackent pt ca sunt varza la live, Tornero a fost cea mai buna melodie dintre porcariile alea de melodii.

Ce sa mai zic.....anul trecut am zis (fara sa ascult nici o melodie a nici uneia din tari) ca vom fi sigur in primii 5 (am nimerit-o). Acum spun sigur ca vom fi SIGUR in primii 10 si sunt cam 85% sigur ca vom fi in primii 5. Este o melodie usor de retinut (conteaza si asta) si placuta.
Oricum, chiar daca ar fi fost acolo Ackent sau Dora sau oricale alta, chit ca va fi Chitaitu', 12 puncte tot de la romanii din Spania, Israel le vom lua eventual si de la rusi si, daca s-au trezit, si de la moldoveni. Si poate ne vor mai da si altii carora le-a placut (cred ca si nemtii ne vor da 15 pct).

Peste toate, raman la parerea mea: chit ca Romania va canta vreodata Waterloo sau mama lu' Waterloo tot n-o sa iesim pe primu loc; se voteaza prea mult pe vecinisme etc.
Macar sa iesim si noi in primii 10 sau 14 (chiar, pe primele 10 sau pe primele 14 locuri trebuie sa iesim ca sa ne calificam anul viitor direct in finala?)

#21
Molia Aroganta

Molia Aroganta

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 29.12.2005
Aseara, tarziu, in noapte ati urmarit discutiile "dopo festival"? Iritantele scancete produse live de "gemellas" Indiggo, solicitarea celor 100 de mii de euro din partea mamei impresar a indignatelor :lol:  pentru presupusele defectiuni tehnice intervenite la votare, atitudinea unui anume de la Akcent fata de castigator, impresiile juriului si peste toate, "seriozitatea" care planeaza asupra desfasurarii concursului an de an?

  S-a intamplat ca parerile pro si contra sa se impleteasca intr-un show grotesc in care ultimii clasati au incercat sa-si faca remarcate in ultimul moment vocile, ceea ce n-au reusit in concurs; cei cu disensiuni au ajuns sa ingroape securea razboiului, altii dintre ei sa ne supuna pe noi la momente de-a dreptul penibile...pentru ca nu au avut simtul masurii.

Mi-a placut foarte mult cum a cantat duetul Maria Radu si Mike Peterson...am vazut ca nu au intrunit sufragiile publicului si nici ale jurilor, facandu-se evidenta predilectia pentru compozitiile ritmate, care se imprima usor in memorie, desfasurar :mellow: ile scenice grandioase si vocile patrunzatoare. Este de inteles pentru ca in final clasamentul a aratat ce anume se cauta la o piesa participanta la Eurovision. Si ma bucur ca n-a fost sa fie Linda. Are voce, dar nu-i de-a noastra! A castigat Cerbul de aur, dar nu pentru noi, iar acum isi pune talentul la bataie pentru imaginea Romaniei, desigur pentru ca o avantajeaza niste radacini ratacite pe plaiurile romanesti.

Akcentii, s-a vazut, au fost deplorabili la interpretare, unul dintre ei face eforturi colosale pentru a da noi valente limbii engleze :rolleyes: , insa se bucura de o imagine buna care ne-ar fi ajutat la Atena daca nu ofereau mostrele de falsare.

Si Traistariu, ei bine, el este exemplul clasic al potentei injumatatite. De cand il stim are minusul miscarii si aspectului, trilurile si le perfectioneaza cu fiecare reprezentatie, insa nu este suficient de iubit. Il apreciez in schimb pentru ca nu epateaza si are o modestie comportamentala. A cerut public ajutor pentru ca a inteles ca e deficitar la show si aspect...ce-i drept socante sunt look-urile pe care le tot schimba: de la imaginea bucolica a palariei si carliontilor rataciti in timp ce canta confectionerelor, la acest nou stil qvasigangsta care nu-l prinde deloc... B)

#22
DarkDog

DarkDog

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 29.11.2004
Nu am mai ras de ceva vreme ca aseara.  :D
Un link cu ziarul de scandal (um... vroiam sa zic prestigiosul ziar cu cea mai mare credibilitate din Germania ) care a trimis specialistii in Eurovision http://www.bild.t-on.../BTO/index.html  :w00t:

#23
ReKo

ReKo

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,917
  • Înscris: 24.10.2004
el a fost cel mai bun dintre toti. pacat ca au fost toti slabi.

#24
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
m-au durut urechile, capu, inima, creierii din capu care ma durea anterior :death: atita imbecilitate adunata intr-o incapere sfideaza legile mecanicii cuantice si ale celorlalte tipuri de mecanici :scared:

oricum, am tras niste concluzii:

- daca vrei sa mergi la un concurs de muzica las-o pe ma-ta acasa

- daca vrei sa te imbirligi cu un gurist/a fitzos/a renunta. cind ti-e lumea mai draga o sa se apuce sa cinte (urle, tipe, gituie) doar ca sa dovedeasca shit & stuff

- dinozaurii muzicii romanesti trebuie eutanasiati

- nu exista muzica romaneasca

- trilurile lu ala sint ridicole

#25
snuckonline

snuckonline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 19.09.2005
auziti mai voi astia cunoscatori aruncati o privire pe siteurile pline cu fanii eurovision si vedeti acolo cum ne apreciaza ceilalti sa lasati  rautatile:asta e mihai a castigat fie ca am vrut fie ca nu si trebuie sa il sustinem ca doar reprezinta romania


uitati ce puncte ne-au dat strainii aseara imdeiat dupa ce s-a aflat castigatorul:

View Poll Results: Romania 2006 - Mihai Trãistariu - Tornerò

12 pts 37 46.25%
10 pts 13 16.25%
08 pts 3 3.75%
07 pts 4 5.00%
06 pts 5 6.25%
05 pts 2 2.50%
04 pts 3 3.75%
03 pts 2 2.50%
02 pts 3 3.75%
01 pnt 2 2.50%
00 pts 6 7.50%

source:http://www.escforum.com/showthread.php?p=998893#post998893

#26
ReKo

ReKo

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,917
  • Înscris: 24.10.2004

View PostMosotti, on Feb 27 2006, 16:44, said:

oricum, am tras niste concluzii:

- daca vrei sa mergi la un concurs de muzica las-o pe ma-ta acasa

:lol:  :lol:

oricum, eu ii inteleg perfect pe cei de la TVR pentru show-ul facut. Audienta bate-o vina.

#27
snuckonline

snuckonline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 19.09.2005
resultes on soult.com

RO - Mihai Traistariu - Tornerò     28.6%
BE - Kate Ryan - Je t'adore 21.3%
CY - Annette Artani - Why angels cry 13.1%
MT - Fabrizio Faniello - I do 9%
PL - Ich Troje feat. The Real McCoy - Follow my heart 7.3%
NO - Christine Guldbrandsen - Alvedansen 7.3%
IE - Brian Kennedy - Every song is a cry for love 5.7%
CH - Six4one - If we all give a little 2.4%
EE - Sandra Oxenryd - Through my window 2.4%
SI - An¾ej De¾an - Plan B 0.8%
IS - Silvía Nótt - Til hamingju Ísland 0.8%
DK - Sidsel Ben Semmane - Twist of love 0.8%
AL - Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë 0%

#28
ReKo

ReKo

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,917
  • Înscris: 24.10.2004
promitator. sa speram intr-un nou record.

#29
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
mai melodia e draguta chiar daca nu e foarte ritmata e mai mult un slagar decat un hit. Sa vedem ce va fi la eurovision, mai ales daca traistaru are si voce (eu nu am vazut emisiunea de aseara). Per total cred ca a fost cea mai buna alegere din ce am citit aici

#30
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

View Postsnuckonline, on Feb 27 2006, 19:18, said:

resultes on soult.com

RO - Mihai Traistariu - Tornerò     28.6%
.
.
.
AL - Luiz Ejlli - Zjarr e ftohtë 0%

si combinate "intoarce-te ca sa te fubipt"  :death:

#31
querida_girl

querida_girl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 10.06.2005
people....nush ce sa mai cred!sincer yo akcent voiam sa iasa, dar pe bune s-au facut de ras cantand live...nu am mai auzit pe cineva falsand in halul ala..cel putin nico facea niste vocalize pe scena :confuzzled: ....halal show.Adica,dak ar fi castigat si s-ar fi prezentat in halul ala la eurovision,falsand in halul ala....nu stiu ce ar fi iesit! :huh: !!!Melodia lui Traistariu nu mi-a placut deloc, dar ascultand-o de mai multe ori am constatat ca este chiar draguta, insa nu indeajuns pentru a ocupa unul din locurile fruntase la eurovision! :rolleyes: BIneinteles, conteaza si coregrafia de care sper k se va ocupa cineva ca sa iasa bine, pentru ca altfel ultimu loc scrie pe noi :console: ....Cat despre cele 2 " cheeky girls la indigo" nu am ce comenta. :death: ...show-ul de aseara a fost mortal....de mult nu am mai ras , vazand atata prostie....chiar daca nu ar fi fost sabotate(precum spunea mama surioarelor cele mai talentate), piesa lor este de-a dreptul jalnica.....o imitatie de doi bani dupa aqua-i'm a barbie girl :cursing: ! Si coregrafia....la pamant!Ce mai eurovision....circus circus... :deadtongue:

#32
eerynutza

eerynutza

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.02.2006
Hello people!

   Akcent a avut o melodie draguta si cred ca avea sanse sa ajunga pe un loc bun in Eurovisonul mare, mai ales cand au introdus in cantec o voce asa buna ca a lui Nico.Din pacate au falsat. Eu cred ca Mihai Traistariu are destula experienta pe scena - a participat la foarte multe concursuri internationale si a fost apreciat. Eu nu sunt fan Mihai Traistariu, insa melodia este buna in sensul ca este ritmata, are un refren fredonabil si (atentie!) o voce foarte buna. Este ceea ce se canta la Eurovision! Este ceea ce se cere si cred ca poate atrage si publicul international. Plus ca, de data aceasta, Mihai nu si-a mai accentuat vocea aceea subtire si asta face ca melodia sa beneficieze de forta de la prima nota pana la ultima. Eu ii urez succes si sunt sigura ca ne vom situa pe un loc bun si anul acesta.
  As vrea sa ii felicit si pe ceilalti concurenti ai selectiei nationale pentru efortul depus.(pentru unii chiar a fost un efort sa cante - vezi Indiggo) Mi-au placut in mod special Dora, Tony Poptamas & Desperado, Jasmine si MiDo. O felicit si pe fata aceea de 15 ani care a cantat cu Laurentiu Cazan si i-a acoperit vocea aproape inexistenta.
Sper ca mai multi compozitori au urmarit aceasta selectie pentru ca au fost cateva voci pentru care merita sa faci o melodie buna.(vezi Dora si tipa de 15 ani).
  Noroc Romania!

#33
alxonline

alxonline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 25.06.2005
hai sami dau si yo cu parerea (de pereti).
dintre toate piesele (care anu asta au fost majoritatea incredibil de slabe) doar cateva miau atras atentia.
akcent cu deja cunoscuta piesa "jokero" ar fi avut ceva shanse..piesa e dragutza desi nu prea in genul celor ce castiga eurovisionul, dar au facut 2 mari gresheli: nico are o voce f buna, indiscutabil, f puternica cu un timbru anume insa NU se potriveste cu piesa asta. da kiar deloc!! pe langa faptu k are vocea cam la fel de groasa ca si a "akcentilor" nu o voce puternica le trebuia..pur si simplu nu se imbina cu piesa. cat dspre ei..si yo dak ma straduiesc un pic pot s cant de 10x mai bine...akcent live snt varza.

tornero a lui traistariu e o piesa bunicica...mai ales fatza de ce a cantat el pana acuma de cand e solo..cred k asta e cea mai reushita si recunosc ca am votato (desi nu snt innebunit dupa traistariu care mi se pare cam penibil, kiar nu vroiam s castige akcent care sar fi facut de ras in ult hal!)

au fost insa cateva voci noi (feminine mai ales) f interesante. dora - brand new feeling, piesa ok si asta si voce f buna, jasmine la fel si mai ales tipa de 15 ani (!!! yo ii dadeam vreo 21 cel ptin) care a cantat cu Laurentiu Tocmai-scos-de-la-naftalina-Cazan. piesa lor..nu mia ramas nimic in minte..el are o voce k..oricare altu si anyway era acoperita de vocea tipei (o kestie care mia ramas totusi in minte, se pare k sunetistii nostri nu sunt la curent cu faptul k backing vocals trebuie sa aiba microfoanele date un pic mai incet decat solistul/ii principal/i caci altfel iese o brambureala si un fel de acapella cu vreo 5-6oameni...cam ceea c sa intmplat la piesa lui cazan&tipa de 15 ani unde le auzeam pe cele 3 tipe care faceau backing mai tare kiar decat il auzeam pe kazan.

anyway, ca ultima idee..indiggo nici nu stiu d c le tot discuta lumea. fetele astea au scos prin 2000 o piesa in care plecau la mare "soarelui sai puna okelari de soare" dupa care au plekat in germania..cine stie cui sai mai pune fie-ce lucruri. acuma, dupa "4 ani de munca" asidua (inkei citatul din Mama Lor) si indelungi pregatiri pt eurovision..vin cu o piesa care eventual, la a 50a ascultare ar putea innebuni cateva pushtoaice de clasa 7a, cu un look care aduce mult prea mult cu o varianta kiar mai slaba a cheeky girls si vor sa fie anulat televotingul pt k nu se puteau vota pe ele insele. (yo k s pot sal votez p traistariu am stat vreo 15min cu mobilu in mana incercand s tooo-oot trimit sms). apai, daca ele dupa 4ani de munka si pregatiri, vin cu asa o piesa eu leash sugera clar: don't quit your day jobs!

respect
alx.

#34
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,364
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

si vor sa fie anulat televotingul pt k nu se puteau vota pe ele insele. (

Eu zic ca au fost destul de destepte sa manipuleze ascultatorii: Nu ne putem vota, incercati si voi sa vedeti. Si lumea a incercat. Si asa si-au tras si niste voturi. Ca altfel ieseau ultimele :D

#35
snuckonline

snuckonline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 19.09.2005
Votati Romania


http://www.soult.com...06_week05.shtml

#36
shm3k3rul

shm3k3rul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 15.03.2004
Salut.. avetzi careva versurile de la melodia The Universe interpretata de Tony Pop Tamas & Desperado ????  Daca da.. sed va rog la [email protected].. mersi

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate