![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Aplicații
Last Updated: Feb 04 2017 15:25, Started by
alexsafta54
, Feb 04 2017 14:07
·
0

Posted 04 February 2017 - 14:07

Salutare colegi Sofpedia
. Vreau să mă ajutați în identificarea unei aplicații. Acum 1 an, am instalat o aplicație de blocare a ecranului, și tipurile de deblocare nu erau să glisezi la stânga,dreapta,sus, jos sau tipurile clasice. Ci, îți alegeai o temă, și de exemplu dacă îți alegeai cu mașină trebuia să apeși de 2 ori pe far-ul mașinii sau mai ce știu eu. Am cautat-o si nu o mai gasesc.Vă sunt recunoscător dacă îmi veți spune. Edited by alexsafta54, 04 February 2017 - 14:08. |
Posted 04 February 2017 - 15:25

eu o am, numa ca e cu animale si tre sa apesi pe tzatza la vaca de 4 ori, sau pe toate 4 tatele odata! Daca o vrei, zi-mi!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users