Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?

Deducere TVA
 Intalnire cu un tip de pe tinder ...

Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...
 Sfaturi achizitie auto ~10k€

ICC/ICM soft monitorizare si cont...

Recomandare ipad

Ce fel de disc pentru acest circu...
 Windows 11 24H2 pe release?

Intrebare motor auto

Opel Astra K

Romania - tara formelor fara fond?
 

Code Blocks

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
SimonaNli

SimonaNli

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2017
Buna, stie cineva de ce nu mai apare in code blocks patratelul acela rosu pe linia cu eroare!? Exista vreo setare pe undeva? Ca am cautat si n-am gasit nimic. A si nici n-am umblat prin setari inainte de a nu mai aparea patratul...
Am pus 2 poze, una cand apare patratel si cealalta cand nu apare!

Attached Files


Edited by SimonaNli, 03 February 2017 - 17:29.


#2
A_L_E_X

A_L_E_X

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 18.03.2006
Patratelul acela este breakpoint-ul. Acolo se va opri executia programului daca ii dai debug. Apasa pe el ca sa dispara.

#3
SimonaNli

SimonaNli

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2017
Nu este breakpoint-ul! Stiu ce este breakpoint-ul, si apare ca un cerculet rosu breakpoint-ul nu ca un patratel. In plus am intrebat cum sa apara nu cum sa dispara, nu cred ca te-ai uitat la poze....
Vreau sa apara la rularea programului, iar daca am eroare sa-mi apara patratelul din poza in dreptul erori, ca nu mai vrea sa aparaPosted Image .

#4
Margelatul_TR

Margelatul_TR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 01.02.2017
Ca sa ajungi la eroare, dai dublu click pe ea in logul acela din josul paginii

#5
SimonaNli

SimonaNli

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2017
Da, stiu si asta, dar e mai comod cand apare si patratelul Posted Image . Deci tot vreau sa-mi zica daca stie cineva cum fac sa apara din nou!

#6
Margelatul_TR

Margelatul_TR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 01.02.2017
Prin setari , cauta la  Preferences.

#7
SimonaNli

SimonaNli

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2017

View PostMargelatul_TR, on 03 februarie 2017 - 17:48, said:

Prin setari , cauta la  Preferences.

Unde gasesc "Preference..." ?

Edited by SimonaNli, 03 February 2017 - 17:50.


#8
Margelatul_TR

Margelatul_TR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 01.02.2017
Nu-l mai am instalat ...tab-ul TOOLS se afla  pe acolo ?

#9
SimonaNli

SimonaNli

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2017
Am umblat si in tools, acum si in preference, si nimic....

#10
Margelatul_TR

Margelatul_TR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 01.02.2017
Insista. Acolo trebuie sa fie. Si din cate imi amintesc erau destul de multe setari de facut in Preferences

#11
SimonaNli

SimonaNli

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 03.02.2017
Nu sunt multe setari in preference, le-am incercat pe toate. Am si reinstalat codeblocks-ul,

#12
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,270
  • Înscris: 24.02.2007
Pui Visual Studio si ai si debugger pe cinste inclus.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate