Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

TVR HD s-a închis în data de 03.11.2019.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
277 replies to this topic

#19
raduors

raduors

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,108
  • Înscris: 13.07.2008
pot sa faca si ei ceva de genul M4 Sport, de la vecinii nostri, care dau tot felul de competiti locale, regionale... macar asa ar promova toate sporturile...

#20
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
dacă ar face într-adevăr un program de sport TVR-ul eu spun că ar prinde la public, să nu uitam că sunt atâtea competiții juvenile din toate sporturile, care nimeni nu le transmite !

#21
s_ducu

s_ducu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 26.11.2006
In primul rand ar trebui sa aiba toate dreprurile de televizare ale tururor echipelor nationale de la toate sporturile.

#22
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Ideal așa ar fi, dar "alea" sunt pe bani! Inclusiv în Germania au fost probleme cu transmiterea CM de handbal.
   Problema la TVR sunt contractele păguboase, plus pierderea unor competiții, destul de "suspect", prin neplata unor angajamente! Liga1-Kanal D, CM,CE-Dolce, etc!

#23
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

View Posts_ducu, on 06 februarie 2017 - 13:12, said:

In primul rand ar trebui sa aibă toate drepturile de televizare ale tuturor echipelor naționale de la toate sporturile.

perfect și eu subscriu ! inclusiv de la copii,juniori,cadeți,etc. !

#24
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005
ce tampenie :)))) Si ce competitii mai are tvr? :))) Ce sa transmita, teleshoping toata ziua? Noaptea mintii si la astia, in loc sa treaca cu toate canalele in HD ei il strica si pe singurul post avut, cu o grila decenta...Mangement ZERO!

#25
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,354
  • Înscris: 19.04.2008

View PostSilviudeep, on 13 februarie 2017 - 01:47, said:

ce tampenie Posted Image))) Si ce competitii mai are tvr? Posted Image)) Ce sa transmita, teleshoping toata ziua? Noaptea mintii si la astia, in loc sa treaca cu toate canalele in HD ei il strica si pe singurul post avut, cu o grila decenta...Mangement ZERO!


Exact! Si documentarele...? Ce se intampla cu ele? Singurul post care transmitea ceva frumos din tara... se desfiinteaza.  Imi pare rau dupa emisiunile documentare. Chiar daca unele se mai repetau.
Macar sa le mute pe TVR 2...

Edited by chris_dvb, 13 February 2017 - 15:23.


#26
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Sa nu mai deschid alt topic...


Quote

RAPORT EXTERN Situatia din TVR este in continuare critica / Eliminarea taxei TV - o decizie nefericita / Televiziunea publica are nevoie ca de aer de schimbari legislative si de reforma interna


Televiziunea publica, cu datorii foarte mari, cu investitii in programe si o cota de piata in cadere libera, are probleme grave pe toate palierele si are sansa sa isi revina doar daca decidentii politici accepta masuri de reforma in plan financiar, legislativ si organizatoric, reiese dintr-un raport international privind situatia din TVR, prezentat marti. Eliminarea taxei TV nu e vazuta deloc bine in documentul prezentat de sefa institutiei, Irina Radu, si reprezentanti ai European Broadcasting Union (EBU), for ce reuneste televiziunile si radiourile publice din Europa.
Dintr-un studio nou, dotat pentru transmisii HD, presedintele-director general al TVR, Irina Radu, a aratat ca "performanta noastra in 2016 a fost ca am supravietuit", acesta fiind anul cel mai greu din istoria televiziunii, pe fondul acumularii unor datorii imense si al altor disfunctionalitati - de la rata mica a taxei tv si colectarea ei defectuoasa, la influenta politica asupra consiliilor de administratie.
    Cum a supravietuit? CU o scadere a cotei de audienta de la 22% in 2006 la 3,4% in 2016, cu o datorie de 145 milioane de euro la sfarsitul anului trecut, cu investitii in programe cu 90% mai mici si cu o scadere a cotei de piata de 85%, potrivit datelor prezentate de Irina Radu.

La randul lor, reprezentantii EBU au sanctionat decizia guvernului de a elimina taxa TV si de a acoperi cheltuielile TVR de la bugetul de stat. Dar au adm2016is ca sistemul acestei taxe, in Romania, era foarte prost pus la punct si si-au exprimat speranta ca, dupa cum a aratat Irina Radu, ar fi vorba despre o masura temporara, dupa care s-ar putea sa se revina la un sistem mai eficient de colectare a taxei TV. E nevoie, au spus ei, de o sursa sustenabila de finantare, cu o proiectare a activitatii pe termen lung si garantii ca nu exista un amestec politic in bugetul pe termen lung al TVR.
Tot ei au aratat si conditiile ca situatia televiziunii publice sa se imbunatateasca: in principal, ca parlamentul si guvernul sa accepte masuri precum un buget multianual si un plan pe termen lung pentru TVR, care sa diminueze conditionarile politice, dar si reforma interna, in frunte cu separarea, pe calea unor schimbari legislative, a functiilor de presedinte si director general. Un proiect de lege in acest sens se afla, in prezent, in dezbatere la Comisia de Cultura din Senat, iar ideea acestei separari este sprijinita, cel putin declarativ, atat de Irina Radu, cat si de PDG-ul Radio Romania, Ovidiu Miculescu.
Ce spune, intre altele, raportul EBU privind situatia din TVR:
Televiziunea intampina probleme majore pe toate palierele: strategie, guvernanta (conducerea), finantare, productia de continut, audienta, continutul editorial, productia, aparatura si tehnologie.
    Strategie: TVR are "multiple provocari" ce tin de strategia globala, de continut, de guvernanta, finantare, resurse umane etc. Conducerea pare sa aiba o imagine corecta, dar daca vrea sa faca ceva are nevoie de sprijinul Parlamentului, avand in vedere cadrul legal si politic in care functioneaza institutia.
    Guvernanta: Conducerea superioara e afectata de probleme majore ce tin de felul cum sunt numiti PDG si membrii CA; faptul ca presedintele e si director general, lipsa unor reguli clare privind conflictul de interese. Pentru aceasta, e nevoie de schimbari legislative
    Finantarea: TVR se confrunta cu probleme cronice si profunde, ce au facut ca dobanzile pentru datorii sa reprezinte 20% din bugetul anului 2015, iar salariile - 65% din bugetul pe 2016. Exista o "problema profunda si de lunga durata in insasi structura bugetului".
    Continutul: Din cauza problemelor financiare, TVR a fost "deconectata de la activitatea sa de baza, aceea de a oferi publicului continut", iar TVR "nu tine cont de audienta pe care o are". Productia nu e suficient de coordonata.
    Audienta: Din cauza problemelor de continut, lipsei de independenta si de viziune critica, scade increderea publicului. TVR are nevoie de o schimbare radicala a politicii sale editoriale.
Sursa

Deci astia de la EBU scriu si ei ce spunem noi pe aici de cativa ani buni. Pacat ca nu-i asculta nimeni...

#27
adryan_m87

adryan_m87

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 08.04.2008

View Postpufonel, on 21 februarie 2017 - 22:33, said:

Sa nu mai deschid alt topic...



Sursa

Deci astia de la EBU scriu si ei ce spunem noi pe aici de cativa ani buni. Pacat ca nu-i asculta nimeni...

Raportul complet a fost publicat pe site-ul TVR: http://www.tvr.ro/ra...18969.html#view

#28
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,837
  • Înscris: 07.07.2009
Noul studio HD al TVR: cum arată, cât a costat și la ce folosește

http://www.paginadem...o-studio-hd-tvr

#29
cristinel07

cristinel07

    #MM93

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,135
  • Înscris: 26.07.2009
TVR 1 HD? Posted Image

#30
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,837
  • Înscris: 07.07.2009

TVR: datoriile au fost platite. TVR HD va fi de sport. Cum se numeste emisiunea lui Virgil Iantu


Attached File  img_0236_tb730.jpg   101.76K   24 downloads

Banii au intrat, iar datoriile TVR au fost plătite, a anunțat Irina Radu, presedintele TVR în emisiunea România 9, de pe TVR 1. În platoul emisiunii lui Ionuț Cristache prezentatorii de la Televiziunea Romana au prezentat, miercuri seara, grila de programe care va intra din 17 aprilie.

Cum se va numi noua emisiune de la TVR 2 prezentata de Virgil Iantu, ce se va intampla cu TVR HD, ce format nou de emisiune a propus Catalin Stefanescu la TVR?

TVR HD va fi un canal de sport. Emisiunea lui Virgil Ianțu, un quiz-show despre România se va numi Câștigă România.

Paginademedia.ro prezinta cele mai importante lucruri spuse de invitatii prezenti aseara in platoul emisiunii Romania 9 de la TVR 1:

"Castiga Romania" se va numi emisiunea de cultura generala prezentata de Virgil Iantu, care va fi la TVR 2 din 17 aprilie. Despre noua emisiune, Virgil Iantu a vorbit intr-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Virgil Iantu:

"Marele castig este si al concurentilor dar si al nostru, pentru ca o sa aflam foarte multe lucruri despre Romania. Emisiunea incepe sa scoata in evidenta lucrurile frumoase despre tara noastra. "Castiga Romania" se va numi emisiunea."

Programul va fi realizat in studioul 2 al Televiziunii Romane, care va fi folosit la comun cu emisiunea Duelul Pianelor, a spus Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc:

"Studioul 2, reutilat modern, cu camere HD, va fi impartit de emisiunea lui Virgil Iantu si emisiunea "Duelul pianelor" care este la al doilea sezon."
Iuliana Marciuc a mai declarat ca doreste ca in acest an sa aduca competita Eurovision in Romania.

"Dragi membri ai CA, va marturisesc, dorim sa aducem Eurovisionul in Romania, pentru ca putem anul acesta, pentru ca exista stiri despre asta, o stire de alataieri dintr-un ziar din Franta arata melodia Romaniei pe locul al treilea. Suntem in top 10 in toate topurile, fie pe locul 3, fie pe locul 5, sigur, clasamentele se mai pot schimba", a declarat Iuliana Marciuc.

Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii O Data in Viata de la TVR 1, a anuntat ca pregateste din toamna un nou proiect, dar nu a dat mai multe detalii.

"Zece ani de O Data in Viata a fost o poveste frumoasa. Vom incepe din toamna cu un proiect nou. Mai multe detalii cu siguranta vom afla pe parcurs", a spus Iuliana Tudor.
Catalin Stefanescu a propus ca la TVR sa se faca o emisiune in care subiectul central sa fie Televiziunea Romana. Irina Radu a fost de acord cu aceasta idee, cu conditia ca in emisiune sa intervina telefonic si oameni care vor sa isi exprime opinia despre postul public sau sa puna intrebari.

Catalin Stefanescu:

"Ori de cate ori se intampla evenimente de felul asta, arata de parca toata lumea a scapat la vorbit si toata lumea are ceva de spus. Ideea e poate, de fiecare data, s-a si ne-ea promis, ca se mai fac din cand in cand programe in care se vorbeste despre postul public. E un spatiu necesar pentru altceva.

De o vreme, la televiziunea publica se vorbeste intr-o doza rezonabila de libertate. Poate ca ar fi sanatos ca din cand in cand sa existe un program o data la un interval de timp in care sa vorbim despre TVR, pentru ca traim din banii contribuabililor si e normal sa vorbim despre asa ceva."

Irina Radu:

"Eu sunt de acord, cu o "conditie",  daca ati fi de acord si voi sa facem aceasta emisiune, dar sa avem telefoane in direct si sa vorbim cu cei de acasa, pentru ca a vorbi doar intre noi nu ajuta. Asa as fi de acord si e o promisiune publica."

TVR HD va fi un canal axat preponderent pe programe de tineret si sport.

Alina Alexoi, prezentatoarea emisiuni Ieri-azi-maine de la TVR 2, a declarat in emisiunea Romania 9 din aceasta seara ca "TVR HD, in perspectiva, se va transforma in post de sport si tineret."

Alina Alexoi:

"Cea mai importanta misiune a TVR este sa fim langa sportivii romani in marile competitii internationale. Proba de foc pentru noi vine din 17 aprilie, la Cluj. Pentru prima data, dupa 60 de ani, cat are TVR, Romania organizeaza o editie a Campionatelor Europene de Gimnastica.
Televiziunea Romana produce evenimentul, este al saselea Campionat European pe care TVR il produce, dar gimnastica este sportul olimpic numarul 1 in Romania ca audienta. Sunt peste 20 de tari care preiau acest eveniment, peste 10 posturi de comentatori, deci va fi o miscare de forte uriasa.
Vom avea fotbal, handbal, baschet, si daca se intampla ca TVR HD sa se transforme in sport, vor fi si alte campionate din sporturi de echipa, lucruri importante care se vor vedea acolo, impreuna sport si tineret."

De ce nu face TVR audienta?

Gabriel Giurgiu:

"In vremuri de relativa criza sau de nesiguranta, privind ziua de maine, cum se intampla acum in Europa, in general produsele echilibrate, care iti pun mintea la contributie si te forteaza sa gandesti sa vezi pe ce parte este adevarul, care servesc ambele adevaruri asupra unei situatii, creeaza oboseala. E mult mai simplu sa te duci la o televiziune care in loc sa faca jurnalism face mai degraba propaganda si sa iti alegi canalul care iti da dreptate."

Irina Radu:

"Eu am alte motive pentru care audienta noastra lasa de dorit. Cum sa creasca audienta unor statii care nu mai sunt promovate in alte medii? Noi nu am avut bani de marketing, nu am mai avut bani de promovare, nu am mai facut caravanele noastre prin tara, sper sa ajungem cu totii sa ne mai vedem cu publicul si sa transmitem ce avem de transmis.
As vrea sa va ganditi cu totii ca nimeni nu asteapta sa creasca o audienta de la 0.6 la 3 raiting. Trebuie sa ne gandim ca publicul vine incet, ca obiceiurile de consum se formeaza greu si se schimba si mai greu.
Nu am avut de ani de zile productii de anvergura care aduc publicul pe fiecare canal. El nu vine pentru o emisiune micuta, de informatii, oricat de corecta si de echilibrata ar fi."

Mircea Radu a prezentat si el in cadrul discutiei un motiv pentru care Televiziunea Romana nu se bucura de un public mai numeros, si anume lipsa unei strategii concrete de marketing.

Mircea Radu:

"Degeaba suntem noi destepti sau talentati sau experimentati. Daca Televiziunea Romana nu stie sa se vanda bine, o sa fie inca un experiment nereusit toata aceasta lansare de grila si asa mai deoarte. Vorbesc aici de serviciul marketing ca sa fiu foarte clar. Nu stiu ce se gandeste in laboratoare acolo, in Olimp, in sferele alea inalte, ideea e ca trebuie sa se promoveze foarte bine emisii facute de oameni care, de-a lungul timpului, au aratat ca sunt taletati."
Irina Radu a atras atentia ca, desi TVR a scapat de datorii in aceasta toamna, asta nu inseamna ca "dintr-o data suntem bogati si vom face si noi emisiuni de 150.000 de euro editia"

Irina Radu:

"Cred ca am fost foarte clara in ceea ce a spus despre marketing si despre ideea de a investi in promovare. Toate lucrurile se pot face in functie de banii pe care ii ai. Nimeni nu imi face cadou mie branduirea metroului, afise pe strada, tone de promo-uri pe Facebook, nu vin de la sine. Cresterea si investitia se va face in pasi.
Apropo si de ce s-a mai scris despre banii pe care ni i-a alocat Statul roman, Ministerul de Finante, acesti bani au folosit in mare parte sa ne platim datoria, pentru a rezolva o problema de ordin national pana la urma. Asta nu inseamna, cum s-a scris pana acum, ca dintr-o data suntem bogati si vom face si noi emisiuni de 150.000 de euro editia."

Sursa: https://www.paginade...ui-virgil-iantu

#31
adryan_m87

adryan_m87

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 08.04.2008
TVR se lafaie pe bani publici; chiar nu vad de ce ai transforma singurul canal HD al televiziunii intr-unul cu tematica.

https://www.paginade...lansarea-tvr-hd

#32
Herman01

Herman01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 894
  • Înscris: 12.11.2011
După PROTV HD, Antena1 HD, Kanal D HD și a altor posturi TV românești, ar fi binevenită trecerea  în format HD a TVR1 și TVR2.

Edited by Herman01, 02 June 2017 - 10:34.


#33
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016

View PostHerman01, on 02 iunie 2017 - 10:34, said:

După PROTV HD, Antena1 HD, Kanal D HD și a altor posturi TV românești, ar fi binevenită trecerea  în format HD a TVR1,TVR2 si TVR3 .

Edited by George78910, 02 June 2017 - 19:01.


#34
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,837
  • Înscris: 07.07.2009
Care e rostul acelui citat?

#35
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
A adaugat TVR 3.

Edited by ronuquet, 02 June 2017 - 20:41.


#36
Herman01

Herman01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 894
  • Înscris: 12.11.2011

View PostGeorge78910, on 02 iunie 2017 - 19:01, said:

Momentan ar fi suficient TVR1 HD şi TVR2 HD iar dacă sunt posibilități şi TVR3 HD.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate