Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!
 La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini
 GR-1 - primii roboti umanoizi pro...

Geaca piele Elon musk

Interpretare radiografie

Cum se ascut burghiele ?
 Filme, seriale SF

Numere prime

Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

Rixos Sungate Kemer

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

valyola

valyola

Junior Member

• Grup: Members
Buna ziua! Astazi ,sunt pe cale sa fac alegerea unui resort pentru petrecerea vacantei din 2017!Doresc sa obtin parerea unor cunoscatori referitor la Hotelul Rixos Sungate Kemer ! Mentionez ca este al 8lea an de petrecere al concediului in zona Antalya !

ginette

ginette

Junior Member

• Grup: Members
In 2010 am petrecut vacanta la Rixos Sungate.E un resort f mare,in primele zile ne am descurcat cu harta in mana.Servicii ok,mancare f variata,bauturi de calitate,spectacolele seara ffff frumoase(si spun asta ca din 2002 mergem in fiecare an in Turcia,nu a fost primul impact).Hotelul insa era cam vechi de pe atunci,noi am primit camera in terase family.Erau 2 familii de romani care venisera inapoi la receptie sa schimbe camera pt ca aveau furnici.Apa marii f frumoasa la culoare insa intrarea cu bolovani,.doar cu incaltaminte speciala puteai sa intri in mare.Plaja cu pietricele si nisip.Noua ne a placut f mult,daca s ar renova hotelul am reveni cu mare drag

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate