![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Rixos Sungate Kemer
Last Updated: Jan 31 2017 10:37, Started by
valyola
, Jan 30 2017 14:00
·
0

Posted 30 January 2017 - 14:00

Buna ziua! Astazi ,sunt pe cale sa fac alegerea unui resort pentru petrecerea vacantei din 2017!Doresc sa obtin parerea unor cunoscatori referitor la Hotelul Rixos Sungate Kemer ! Mentionez ca este al 8lea an de petrecere al concediului in zona Antalya !
|
Posted 31 January 2017 - 10:37

In 2010 am petrecut vacanta la Rixos Sungate.E un resort f mare,in primele zile ne am descurcat cu harta in mana.Servicii ok,mancare f variata,bauturi de calitate,spectacolele seara ffff frumoase(si spun asta ca din 2002 mergem in fiecare an in Turcia,nu a fost primul impact).Hotelul insa era cam vechi de pe atunci,noi am primit camera in terase family.Erau 2 familii de romani care venisera inapoi la receptie sa schimbe camera pt ca aveau furnici.Apa marii f frumoasa la culoare insa intrarea cu bolovani,.doar cu incaltaminte speciala puteai sa intri in mare.Plaja cu pietricele si nisip.Noua ne a placut f mult,daca s ar renova hotelul am reveni cu mare drag
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users