Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

Telecomanda WF Leadtek Expert

- - - - -
  • Please log in to reply
296 replies to this topic

#37
anckh

anckh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 11.03.2006

View Postrobotel, on Apr 7 2006, 13:00, said:

Suport pentru BSPlayer se poate sefu??

Da cred ca e folosit la greu BSPlayerul ....
sau crystal player ?? :) sau pentru Foobar2000 in loc de Winamp...

#38
ausar

ausar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 10.04.2006
Am si eu o problema cam dificila pt mine.Am cumparat de o luna un TV Tuner : Leadtek Winfast 2000XP RM .
Am scris exact ce scrie pe cutie pentru ca e un model diferit de versiunile Expert sau De Luxe.Deci, am incercat sa folosesc si eu telecomanda la alte programe dar nu merge datorita faptului ca nu am gasit nici un plugin de Girder sau soft care sa permita asta. Daca gasiti voi un mod de a ma ajuta promit sa ajut si eu pe altii pe forumurile astea pe viitor.Va multumesc si astept raspuns.

#39
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Ai incercat programul de mai sus si nu mere? Daca folosesti programul asta nu-ti trebuie Girder

#40
robotel

robotel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 06.04.2006
Salut, intrebare:
Acolo la details, path la ce program path, parameters si restul e o anomalie la mine ca sunt gray, si nu pot alege nimic sau nu am facut eu ceva?

Daca as putea folosi ce program as vrea eu (Ex: Bsplayer) as putea gasi si ceilalti parametri pentru toate butoanele!

Multumesc!

#41
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Nu e nici o anomalie, sunt 2 actiuni care folosesc partea de "Details":
- Pornirea unui program la o apasare de buton; selectezi actiunea "Execute program", si apoi click pe butonul "Details". Se activeaza controalele unde poti selecta ce program si eventual parametrii. La sfarsit click pe "Set"
- Trimiterea unui mesaj la fereastra unei aplicatii; selectezi actiunea "Send Message", click pe "Details". Aici e un pic mai advanced stuff daca nu esti programator, dar daca ai oaresce experienta cu Girder nu e asa mare scofala. WndClass si WndName sunt folositi pentru a localiza fereastra unei aplicatii. (WndName e optional, se poate lasa necompletat). Detaliile astea le poti afla cu un program gen Spy++, eventual un tool din Girder. Msg, WParam, LParam reprezinta mesajul si parametrii acestuia, introdusi in ZECIMAL.   Again, la sfarsit click pe "Set".

Ex: actiunile built-in ale Winamp, Media Player, etc, chiar asa sunt implementate intern.
=================================
Play in Winamp:
WndClass = Winamp v1.x
WndName =
Msg = 273
WParam = 40045
LParam = 0
=================================
Pause in Winamp:
WParam = 40046
restul e la fel.
=================================
etc

Evident ca pentru astfel de setari trebuie sa cunosti un pic progreamul pe care vrei sa-l controlezi, si sa se poata face asta. Unele programe au un frontend oficial standard  :coolspeak:   (ie Winamp, MV2Player), la altele nu e trebuie sa sapi un pic prin ele, si in plus, pentru ca nu e standardizat, risti sa nu functioneze de la o versiune la alta a programului  :confuzzled:  (la Media Player Classic, mesajele sunt diferite pt cele 2 versiuni pe care le-am testat eu). Sa nu mai vorbesc de WMP9, la care pana si fereastra e alta in "Normal mode" vs "Skined Mode"   :death:

Later Edit:
Daca imi dai un link la o versiune ad-free de BSPlayer, incerc sa bag suport in urmatoarea versiune  :P

Edited by Bytencoder, 11 April 2006 - 00:23.


#42
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Referitor la "Leadtek Winfast 2000XP RM" ... nu am la indemana modelul asta,  si daca nu foloseste softul standard de la Expert/Deluxe nu am ce face.  :(

#43
ausar

ausar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 10.04.2006

View PostBytencoder, on Apr 11 2006, 01:42, said:

Referitor la "Leadtek Winfast 2000XP RM" ... nu am la indemana modelul asta,  si daca nu foloseste softul standard de la Expert/Deluxe nu am ce face.  :(


   Ultima versiune a programului tau e excelenta .MERGE.Cu exceptia faptului ca mouseul se misca aproape invizibil.Trebuie sa apas pe buton de mai multe ori ca sa se miste cat de cat si si misca cam 1mm la fiecare apasare.Nu se poate mari viteza mouseului si sa il faci sa nu se opreasca pana la incetarea semnalului(adica pana cand iau mana de pe buton)sau ceva setare pt asta  integrata in program?
    In rest multe multumiri si esti intradevar un meserias in domeniu.

#44
AlexJ

AlexJ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 01.08.2003
(poate nu am vazut eu,dar) nu exista o optiune sa schimibi intre actiunile programului si cele normale? Ca totusi mai vreau sa il folosesc si telecomanda pt tuner
La mine e un buton DVD pe care nu il folosec..ai putea pune ca ala sa fie on/off pt actiunile personalizate..
Oricum SUPER programul...chiar cautam unu pt Leadtech-ul meu...incercasem unu sa nu mi-a mers...

#45
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Pai daca pornesti PVR-ul actiunile custom sunt dezactivate ...

#46
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Daca ai pune si o optiune "autostart with windows" ar fi excelet (mi-e lene sa fac un shortcut si sa-l pun in start-up) :P

#47
AlexJ

AlexJ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 01.08.2003

View PostBytencoder, on Apr 13 2006, 21:15, said:

Pai daca pornesti PVR-ul actiunile custom sunt dezactivate ...
hmm..prima data cand am pornit programu aveam si pvr deschis si mergea...

#48
nucu

nucu

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 58
  • Înscris: 25.02.2002
cred ca e cazul sa scriu multumiri si aici.. am mai scris este un program nemaipomenit (vezi topicul deschis de mine)
Deci, Multumesc!

#49
dejju

dejju

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 16.04.2006

View PostSheffield, on Feb 21 2006, 01:00, said:

se pare ca da...eu am pvr2000..try it! :P
man, am nevoie de cateva sfaturi legat de pvr2000; id`u meu de mess - dejju[size=2][color=#3333FF] - in caz ca mai dai pe aici. merci

#50
pierre34

pierre34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.09.2004
Nu poti sa faci sa mearga si pentru Chris tv??
Mersi mult

#51
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,400
  • Înscris: 10.01.2005
Ar fi misto daca ai putea adapta acest program si pentru Power DVD...  Daca nu ai DVD player si folosesti dvd writer-ul pentru a viziona un concert de acest format sau un film ar fi foarte confortabil sa schimbi din telecomanda chapter sau title -urile !!!
Bafta multa!

#52
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
ar fi minunat daca ai implementa functii office, adica de exemplu functii pentru micrisoft powerpoint in presentation. ar fi supadupacool ....

#53
kessler

kessler

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 07.02.2006
Versiunea 1.051
Suport pentru Iuvcr  :coolspeak:
Meritul este, bineinteles, tot al lui Bytencoder.
A fost amabil si a adaugat si suport pentru iuvcr  :kisstogether:

Attached Files


Edited by kessler, 18 July 2006 - 20:17.


#54
kessler

kessler

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 07.02.2006
Off-topic : daca va intereseaza sa salvati setarile iuvcr, inclusiv canalele tv si denumirile acestora, exportati din registrii cheia HKEY_CURRENT_USER\Software\ivus\iuVCR\4.X. Scuteste multa munca.  :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate