Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dren de fosa langa casa?

Panko lung

Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE
 Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China
 Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi
 cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...

Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215
 

Telecomanda WF Leadtek Expert

- - - - -
  • Please log in to reply
296 replies to this topic

#1
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Folosirea telecomenzii la tuneru sus mentionat in scop custom ..
Se foloseste in paralel cu softul original al tunerului (PVR & stuff)

Attached Files



#2
ioman87

ioman87

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 05.02.2006
ca tot se ivi ocazia, am si io un programel de genu asta, pentru tunnerele WAYJET (cel putin pentru cele ca al meu).

Attached Files



#3
steva

steva

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 04.04.2005

View PostBytencoder, on Feb 9 2006, 17:18, said:

Folosirea telecomenzii la tuneru sus mentionat in scop custom ..
Se foloseste in paralel cu softul original al tunerului (PVR & stuff)
Intr-adevar... super programul   :coolspeak:
Ma pun sa ma "joc" prin el  :)

#4
RaInInGmaN`

RaInInGmaN`

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 09.10.2005
pentru avermedia nu se poate face? :D

#5
akenathon

akenathon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 16.02.2006

View PostBytencoder, on Feb 9 2006, 17:18, said:

Folosirea telecomenzii la tuneru sus mentionat in scop custom ..
Se foloseste in paralel cu softul original al tunerului (PVR & stuff)

felicitari! :peacefingers:

#6
Sheffield

Sheffield

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.06.2004
Bestial program!!! Eshti tare :)

Edited by Sheffield, 20 February 2006 - 23:29.


#7
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001

View PostBytencoder, on Feb 9 2006, 17:18, said:

Folosirea telecomenzii la tuneru sus mentionat in scop custom ..
Se foloseste in paralel cu softul original al tunerului (PVR & stuff)

Mere si pe PVR2000?

#8
Sheffield

Sheffield

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.06.2004
se pare ca da...eu am pvr2000..try it! :P

#9
dj50

dj50

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 03.12.2003
Este mult prea tare. Felicitari

#10
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
de cand am tv tuneru ma gandeam daca se poate si in sfarsit am gasit! felciitari. si asteptam un update, care sa suporte mai multe playere, si mai multe aplicatii in Winamp si mp. open winamp, open mp, etc. FELICITARI INCA O DATA!

Edited by geojoking, 25 February 2006 - 21:44.


#11
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Pt "Open Winamp & co" exista actiunea "Execute program" ...

Edited by Bytencoder, 27 February 2006 - 03:18.


#12
geojoking

geojoking

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,424
  • Înscris: 04.11.2005
oops.... ai dreptate... scuze da nu am vazut!

#13
eXecu7or

eXecu7or

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 07.12.2001
Foarte tare, frate! Ar fie perfect daca ar fi ca plug-in pentru girder... Sau dak exista o cale sa trimita codurile catre girder sau winlirc... Pluginul pentru telecomanda asta pentru girder e o prostie.

Felicitari oricum, e foarte util si asa!

girder la Promixis

winlirc la Sourceforge

Treaba cu WNDClass si WndName la ce foloseste? :)

#14
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005

View PosteXecu7or, on Mar 2 2006, 14:04, said:

Treaba cu WNDClass si WndName la ce foloseste? :)

E un quick-extension pt. a trimite un mesaj la fereastra unei aplicatii ...
Multe din actiunile predefinite (control Winamp & MediaPlayer) pe asta se bazeaza, doar ca astea
sunt hardcoded in program.

#15
RaInInGmaN`

RaInInGmaN`

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 09.10.2005
deci...pt avermedia nime nik? :D

#16
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Mie nu-mi mere mediaplayer-ul, winampul mere
Trebuie sa fie o anumita versiune?

#17
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Nu merge cu cel nou (wmplayer), doar cel clasic (mplayer2).

#18
Bytencoder

Bytencoder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.10.2005
Ver 1.03

-Am adaugat cateva taste noi care sunt numai pe modelul nou de telecomanda (alba)
-Actiunile Media Player merg acum si cu MP9 (cand m-am apucat de program aveam Win2k ..:) )
-Actiune de standby la monitor

Important!!!!
Fisierul de configurare (profile.cfg in acelasi director cu programul) nu e compatibil cu noua versiune, sugerez sa-l stergeti pe cel vechi si sa reluati setarile ... sorry :(

Hai bafta !

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate