Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 

Tableta Serioux S716 KTAB

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
La acesta tableta, an urmatoarele stocari:
Stocare interna,504 MO total, disponibil 304 MO, aplicatii 125 MO, date memorate 828 KO,
Stocare interna 1,61 MO total,disponibil 1,61 MO, imagini 24 KO, Audio 40 KO descarcari 8,0 KO
Card extern, 14,45 GO total disponibil 14,42GO
Problema e urmatoarea: cand vreau sa  downloadez/instalez ceva din Google play, se downloadeaza direct in memoria de 504 MO, asa incat aceasta se incarca rapid, si nu mai pot instala nimic. Cum pot seta ca downloadul sa se faca pe alta memorie, pe cea de 1,61MO, sau si mai bine ar fi pe cardul extern?
Am incercat sa copiez pe cardul extern din PC, dar unele se instaleaza direct, nu le pot copia pe card. Ce solutii ar fi pentru rezolvarea problemei? N-am gasit, pe net, manualul utilizatorului pentru aceasta tableta.

#2
FreemanG1

FreemanG1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 14.07.2014
Făi root

#3
sergiu_psc

sergiu_psc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 08.01.2008
Daca ai scris corect, memoria de 1,61 MO este mai mica decat cea de 504 MO. 1,61 MO sau 1,61 GO?

#4
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
N-am scris corect, ai dreptate. E vorba de 1,61 GO.Posted Image
Dar intrebarea ramane aceeasi.

View PostFreemanG1, on 28 ianuarie 2017 - 10:58, said:

Făi root
Cam complicat pentru mine si nu stiu daca asta rezolva problema. Alte solutii?Posted Image

Edited by myshyk, 28 January 2017 - 11:34.


#5
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,659
  • Înscris: 25.01.2007
schimbi tableta. nu ai ce face. la tableta aia n u gasesti nici firmware, nimic. din cate stiu nici root nu se putea face cu nimic.
oricum, cu 512 ram nu merge nimic, chiar daca ai putea instala.

Edited by slai, 28 January 2017 - 11:55.


#6
Chifteluta

Chifteluta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 837
  • Înscris: 03.02.2007
Degeaba-i faci root. Multe aplicatii nu se lasa pacalite. Sa-ti spun ce-am facut cu celebrul acu cativa ani Evolio Aria? OZN de la etajul 8.

Citeste aici: https://forum.softpe...icatii-limitat/

#7
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Multumesc pentru link, a fost folositor. M-am linistit cu jucaria.Posted Image

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate