Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce au devenit recenziile Googl...

Mail suspect

Care adeziv de placi ceramice ii ...

[GAMING PC BUILD] Aprox 12000 lei
 Care sint cele mai ieftine mortar...

Ferdinand Residence - Sectorul 2

programel Win Movie Maker

Meritau ginerii lui Lot sa moara?
 Ce credeți ca s-ar intampla ...

Instanta amana sistematic pronunț...

se poate folosi alt incarcator US...

Parchet impermeabil + fara praguri
 Despre prima de activare

One Cotroceni

Piese noi pentru reducerea zgomot...

Refuzat la imbarcare din cauza un...
 

Actualizare (update) Software la Receiver

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1
robertk0510

robertk0510

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.01.2017
Salut.
Am si eu o problema . Nu demult am achizitionat un receiver Kaon digital HD ,pe care il folosesc in Norvegia, problema este ca nu vrea sa descarce soft ul nou pentru receiver (ma gandesc deoarece calitatea semnalului nu e puternica , 10 din 100) , programele merg dar dupa cateva secunde incepe descarcarea softului care ramane la 0% timp de minute bune ,dupa care merge programul iarasi cateva secunde dar iarasi incepe descarcarea softului si tot asa...

Intrebarea mea este daca se poate descarca softul de altundeva si pus pe receiver? sau daca se poate opri de undeva sa nu isi faca update?

Mentionez ca antena este orientata corect. Am un receiver vechi digital pe care il foloseam inainte care merge ok si acum, dar e cu scart si nu e hd si din acest motiv vreau sa il schimb. La cel vechi  imi arata calitatea semnalului mai puternica (intre 40 si 60 din 100 ) decat la cel nou.
Multumesc.Posted Image

#2
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Da-l pe canalul 1, cum e TVR 1 . Stiu ca la Digi pe kaon hd asa e, poate acelasi trick e si la telekom. Doar pe programul 1 isi face upgrade de soft complet receiverul. Bafta!

Eu tot Kaon am, Kaon NA1000HD

#3
robertk0510

robertk0510

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.01.2017

View Postandroholic, on 28 ianuarie 2017 - 00:00, said:

Da-l pe canalul 1, cum e TVR 1 . Stiu ca la Digi pe kaon hd asa e, poate acelasi trick e si la telekom. Doar pe programul 1 isi face upgrade de soft complet receiverul. Bafta!

Eu tot Kaon am, Kaon NA1000HD

Am incercat acum si pe primul canal si pe TVR 1 .. , din pacate nu functioneaza si la telekom Posted Image  mersi oricum Posted Image

#4
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Restart i-ai dat la receiver dupa ce l-ai comutat pe canalul 1?

#5
robertk0510

robertk0510

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.01.2017
Am incercat si cu restart si fara restart , acelasi rezultat, incepe descarcarea softului care ramane la 0%.

#6
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Poți da receiverului o revenire la setările inițiale. Poate după aceea își ia update-ul. E posibil să fi rămas "agățat"  software-ul.

#7
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016
Ai rabd

View Postrobertk0510, on 27 ianuarie 2017 - 23:46, said:

Salut.
Am si eu o problema . Nu demult am achizitionat un receiver Kaon digital HD ,pe care il folosesc in Norvegia, problema este ca nu vrea sa descarce soft ul nou pentru receiver (ma gandesc deoarece calitatea semnalului nu e puternica , 10 din 100) , programele merg dar dupa cateva secunde incepe descarcarea softului care ramane la 0% timp de minute bune ,dupa care merge programul iarasi cateva secunde dar iarasi incepe descarcarea softului si tot asa...

Ai rabdare omule sa se descarce updateul... la parinti la sat a tinut updateul ala si 2 ore pana s-a downloadat complet... si vezi sa nu strici STB-ul acela daca te mai joci cu updateurile si n-ai rabdare sa se descarce complet. Lasa pe TVR1 si ai rabdare pana se updateaza complet

Edited by arbuneaionut, 28 January 2017 - 08:33.


#8
soundventure

soundventure

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 20.01.2009

View Postarbuneaionut, on 28 ianuarie 2017 - 08:32, said:

Ai rabd

Ai rabdare omule sa se descarce updateul... la parinti la sat a tinut updateul ala si 2 ore pana s-a downloadat complet... si vezi sa nu strici STB-ul acela daca te mai joci cu updateurile si n-ai rabdare sa se descarce complet. Lasa pe TVR1 si ai rabdare pana se updateaza complet
trebuie sa ai macar 50% semnal ca sa se descarce update-ul. nu ai nici o sansa daca nu il pui la o antena cu semnal. si nici nu il poti opri. si nu conteaza pe ce canal e.

#9
robertk0510

robertk0510

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.01.2017
I-am dat de nu stiu cate ori revenire la setările inițiale, nu a incarcat niciodata mai mult de 0% am lasat receiverul si ore in sir tot nu descarca...

Da, si eu cred ca problema e ca nu am destul semnal...

Ce nu pot sa inteleg e de ce nu pot cei de la telekom sa aiba pe site un loc de unde sa downloadezi softu si sa pui pe receiver de pe un stick sau sa il leg la net si sa isi descarce singur. sau macar de mi-ar fi zis ca imi trebuie semnal puternic pentru soft ca l-as fi conectat in Romania la antena. Dar sa nici nu poti opri de niciunde sa nu isi faca updateu' ca asa macar ma uitam si eu la canale asa cum is, dar... asta e...astept cateva luni pana merg acasa si il conectez la o antena.

Multumesc pt ajutor.Posted Image

#10
soundventure

soundventure

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 20.01.2009
Nu au pentru că există un termen numit "calitatea serviciilor". Adică dacă nu se poate poate prinde semnal suficient se anulează instalarea serviciilor. Însă cum tu incalci contractul și folosești antena pe teritoriul altei țări, nu ar trebui sa mai ai vreo pretenție de genul celei pe care o pretinzi.

#11
zappaf

zappaf

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,231
  • Înscris: 09.05.2006
@ soundventure - Aiurea! Daca s-ar respecta acea clauza DTH-urile ar da faliment.

@robertk0510 - Cumpara o antena mai mare

#12
XeNonX89

XeNonX89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,075
  • Înscris: 20.07.2015
Iti trebuie o antena mai mare.Treaba este foarte clara:) nu ti se descarca din cauza ca ai f putin semnal.Un lighean d'ala costa putin si te ajuta maxim.Mult succes prietene

#13
robertk0510

robertk0510

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.01.2017
O sa cumpar o antena mai mare , sper sa am succes . ms pt sfaturi Posted Image

#14
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

View Postrobertk0510, on 29 ianuarie 2017 - 14:05, said:

O sa cumpar o antena mai mare , sper sa am succes . ms pt sfaturi Posted Image
Ai rezolvat?

#15
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 29.05.2017
Pe STB-urile vechi (cu Dolce Romtelecom) se mai fac upgrade-uri de software???

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate