![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Schimbare user în kali linux persistence
Last Updated: Jan 30 2017 19:00, Started by
tulceanu
, Jan 27 2017 20:11
·
0

Posted 27 January 2017 - 20:11

Bună seara!
Am instalat Kali Linux mate persistent. Totul e OK, numai că în terminal îmi apare că sunt logat ca root. Îmi pot adăuga un user, să ma pot loga? Mulțumesc! |
Posted 27 January 2017 - 20:15

useradd tulceanu
si passwd tulceanu Edited by c_anicai, 27 January 2017 - 20:16. |
Posted 27 January 2017 - 20:18

useradd -m -g grup -G grupuri -s shell utilizator useradd -m -g users -G audio,video,root -s /bin/bash tulceanu passwd tulceanu-m va crea directorul /home/user, -g dă grupul tău, -G celelalte grupuri din care faci parte, -s stabilește shellul folosit, passwd pentru alocare parolă. LE: pentru bootare și logare automată pe contul de user va trebui să modifici setările display managerului (LightDM?)
Edited by shogun1, 27 January 2017 - 20:20.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users