masă DIY
Last Updated: Jan 08 2023 08:06, Started by
mateitasian
, Jan 27 2017 17:57
·
1

Posted 01 February 2017 - 15:05

le-am facut doar pentru a le da copiilor sa le duca la scoala de 8 martie,nu mi-a dat prin cap sa fac si poze,oricum vazusem in copilarie la batranul meu cum se face,avea mosneagul mana de neamt
|
Posted 01 February 2017 - 16:52

![]() asa aveam si eu un bunic.. cred ca daca aveau sculele, lacurile si altele din ziua de azi scoteau din mâinile lor numai minunății |
Posted 03 February 2017 - 16:26

![]() ![]() niscaiva culori |
Posted 06 February 2017 - 15:13

![]() ![]() ![]() ![]() am mai avansat.. mai vreau s-o scurtez ca e cam înaltă si bineînțeles mai trebuie finisată de ce imi apar pozele invers ? |
Posted 13 February 2017 - 09:54

azi am făcut comanda la rasina aia Sebastiansebi .. sa vad ce o sa imi ajunga acasă ( cica pozele nu prezintă obligație )
Sebastiansebi : la 0,80 mp cat sa folosesc cu adevărat ? |
Posted 16 February 2017 - 20:29

într-adevăr, mi-au trimis exact ce era in poză
Am turnat rasina si... aoleuuu, ce am făcut ?! Am pus 300 ml si cred ca a fost prea puțin material pt ca nu sa format pelicula care trebuia sa va arat in poze ![]() ![]() ![]() Ce sa ma fac ? eu vreau sa aștept sa se usuce si sa ii mai dau odata, de data asta fac tot ce a rămas :700 ml |
Posted 17 February 2017 - 07:58

pai nu s-a intarit?
nu-i nevoie sa astepti! iti dadeam niste baiț verde ca n-am ce face cu el... |
Posted 17 February 2017 - 09:15

chiar vroiam verde... dar de leneș numai m-am dus la magazin... următoarea
Deja sa intarit. O sa ii mai dau azi inca o mână Cea mai de râs situație este ca aveam niște gaurele la îmbinari si mi sa scurs pe. acolo rasina ![]() ![]() a luat urmele parchetului ![]() |
Posted 17 February 2017 - 09:24

pai si pe margine se scurge
trebuie sa pui ceva... scoci de hartie pe margini, s-o asezi perfect in boloboc, rasina sa fie suficient de fluida ca sa realizeze o suprafata perfect neteda (sticla) si sa depuna o grosime de 2-3mm Edited by Nero-d, 17 February 2017 - 09:24. |
Posted 17 February 2017 - 13:06

pai eu vroiam si pe margine... am pus-o un boloboc pe cat s-a putut ( e cam stramb el blatul in sine )
Am turnat 1 litru ( 2 mâini ) din cauza ca e cam strâmbă, altfel intra mai puțin... măsuța mea are 0,80 mp. Cred ca daca ar fi fost dreaptă /dreaptă ar fi fost suficient juma de litru |
|
Posted 18 February 2017 - 11:40

revin cu noi poze after uscare... dar, din păcate nu prea imi place cum a ieșit...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de ce a ieșit asa ?? valurile alea ? imi vine sa.... ![]() |
Posted 18 February 2017 - 17:08

cauta pe youtube sa vezi procedura
parerea mea e ca a fost prea vascoasa rasina cred ca te-ar fi ajutat si o slefuire pe șlaif a suprafetei si astuparea rosturilor Quote De șlefuit numai puteam ca bucățile de lemn le vopsisem înainte de lipire si daca mai slefuiam, se slefuia si culorile mele ( stricam modelul ) ![]() eu as incerca cu urelit! Edited by Nero-d, 18 February 2017 - 17:19. |
Posted 18 February 2017 - 17:20

si eu cred la fel... dar asa a venit si nu știu cum s-o fac mai ne-vâscoasa....
De șlefuit numai puteam ca bucățile de lemn le vopsisem înainte de lipire si daca mai slefuiam, se slefuia si culorile mele ( stricam modelul ) ![]() Acu dezvolt alt proiect : o masuta de cafea... am tăiat un stâlp de 8 pe 8 in mici cuburi si vreau sa le lipesc asa ( bineînțeles, pe asta vreau sa o rindeluiesc brici ) ![]() modelul ăsta l-aș vrea |
Posted 27 February 2017 - 12:48

Masuta asta de cafea nu prea vad cum poti sa o rindeluiesti brici. Poate doar pe un abricht la grosime, din cauza ca va trebui sa rindeluiesti capatul de fibra. Si asa va fi destul de "tricky". Cel mai bine este sa tai toate bucatile la grosimea finita astfel incat sa fii nevoit sa o slefuiesti dupa lipire. Trebuie mare atentie ca toate fetele patratului sa fie la unghi de 90 de grade astfel incat lipirea lor sa fie cat mai buna. Aici ai nevoie de rindeluire, dar de mana nu stiu daca iti poate iesi. Cel mai bine iese pe masina de rindeluit stationara.
|
Posted 27 February 2017 - 18:52

se regleaza din rașina...
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ELIj8R3yhNQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Nero-d, 27 February 2017 - 19:08. |
Posted 27 February 2017 - 19:16

daa... vreau sa ma duc la un atelier si sa o finisez acolo
Daca mi-aș lua o masina de rindeluit, o fi buna de ceva ( pt ce vreau eu) ? |
|
Posted 28 February 2017 - 09:48

Banuiesc ca te referi la una electrica de mana. Da ar fi buna, dar iti va trebui ceva "talent". Totusi una ieftina are si cutitele proportional cu pretul, iar rindeluirea pe capat de fibra s-ar putea sa nu prea iti iasa. Totusi cu rabdare si multa slefuire dupa rindeluire iti poate iesi foarte bine.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users