Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum prepar acasă lichior?
Last Updated: Mar 12 2017 16:03, Started by
djl
, Jan 27 2017 00:11
·
0
#1
Posted 27 January 2017 - 00:11
Cum prepar acasă lichior? Aveam o carte veche de bucate unde spunea asta, dar trebuie să mă apuc s-o caut (la câte cărți am...). Îmi place lichiorul, dar văd că și alea mai scumpe au tot felul de chimicale și eu vreau ceva cât mai natural!
|
#2
Posted 27 January 2017 - 00:20
Cum ai tras tu concluzia ca lichiorul contine tot felul de chimicale?
Cumpara calitate, nu cantitate. Visinata/afinata sunt lichior, deci te prinzi care e ideea. |
#6
Posted 27 January 2017 - 00:28
Dacă pun lapte crud cum de nu se strică o lună dacă nu-l ţin la frigider?
|
#7
Posted 27 January 2017 - 00:34
Te pomenesti ca vrei sa-ti faci bombardinio ?!
Attached Files |
#8
Posted 27 January 2017 - 00:37
Nu se strica. Am facut si eu lichior de oua si nu se strica, pentru ca se macereaza. Ideea e sa nu-l bei imediat, ci doar dupa o saptamana.
|
#9
Posted 27 January 2017 - 00:41
Ăla de portocale se face într-o lună Să văd cum rezist eu atâta
Însă aş vrea să fac de ... banane. Edited by djl, 27 January 2017 - 00:42. |
#10
Posted 27 January 2017 - 00:43
Nu mai bine pusti 2 shoturi de tuica ? Macar aia ii naturala ...
|
|
#11
Posted 27 January 2017 - 00:45
Nu pot să beau tărie "goală". Mă arde pe gât şi mă ia cu greţuri. Doar chestii ce conţin alcool din ăla de se pune în vişinată sau rom combinat cu sucuri de fructe pot să beau iar proporţia de tărie să fie mică...
|
#12
Posted 27 January 2017 - 00:47
Pui un galbenus de ou , sa vezi ce bine luneca pa gat !
|
#14
Posted 27 January 2017 - 00:54
Baga ceva de casa. O visinata, o afinata. Astea is baza. Dulci, tari si bune.
|
#15
Posted 27 January 2017 - 00:58
cris_ncs, on 27 ianuarie 2017 - 00:53, said:
Sau o gura de ulei inainte ! Oare ? Serafim606, on 27 ianuarie 2017 - 00:54, said:
Baga ceva de casa. O visinata, o afinata. Astea is baza. Dulci, tari si bune. |
|
#16
Posted 27 January 2017 - 01:00
Daca zaharul e pus dupa ce faci tuica nu te doare nimic. Durerea e de la tuica facuta din boasca cu zahar. Daca tuica e facuta doar din fructe si atata, nu te doare capul.
|
#17
Posted 27 January 2017 - 01:03
Uite un lichior care nu trebuie lasat o luna ci se poate bea imediat ce se raceste.
http://foodstory.sti...ichior-amaretto Si asta este lichiorul a carui preparare dureaza mai mult. http://www.bucatares...r-amaretto.html Uite si reteta de lichor de banane. http://www.divahair....chior_de_banane Dar ca sa nu astepti atat de mult, iti recomand un Campari sau un Dubonnet pana trece luna si e gata lichiorul. Sau, de ce nu asa ceva? Attached FilesEdited by Freddy12, 27 January 2017 - 01:17. |
#18
Posted 27 January 2017 - 02:15
Lichior de oua, nu stiu exact cum se prepara dar stiu ca ai mei faceau(ma pot interesa de reteta). Beam ca animalul ca era dulce. Stiu ca trebuia sa stea putin, nu era bun de baut imediat. In 1994 imi aduceau ai mei in armata asa ceva in sticle de sampon. Ce vremuri dom'le!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users