![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Raspundere agentie web pentru continut website si client
Last Updated: Jan 27 2017 00:06, Started by
Pizdurca
, Jan 26 2017 12:17
·
0

Posted 26 January 2017 - 13:32

Pentru ca eu sunt independent de activitatea desfășurată de clienti, eu am activitatea mea, ei pe a lor. Nu e treaba mea sa stabilesc cine ce face, face bine, nu face, isi plateste taxe la stat... nu e treaba mea sa judec oamenii sau sa sun la politie in caz ca stiu ca cineva incalca legea.
Uite alt exemplu: daca vine cineva la mine, imi aduce materiale in chineză, apoi se descopera că ăla incalca legea, cine e vinovat ? Edited by Pizdurca, 26 January 2017 - 13:32. |
Posted 26 January 2017 - 13:35

Deci nu esti vinovat, s`a lamurit. Tine minte argumentele in caz ca o sa ai nevoie de ele.
Acu' zi`ne si de ce batem campii aci la poarta, care`i activitatea pana la urma ? |
Posted 26 January 2017 - 13:50

Pentru ca eu sunt independent de activitatea desfășurată de clienti, eu am activitatea mea, ei pe a lor. Edited by neagu_laurentiu, 26 January 2017 - 13:51. |
Posted 26 January 2017 - 14:12

Posted 27 January 2017 - 00:06

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users