![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Raspundere agentie web pentru continut website si client
Last Updated: Jan 27 2017 00:06, Started by
Pizdurca
, Jan 26 2017 12:17
·
0

Posted 26 January 2017 - 13:32

Pentru ca eu sunt independent de activitatea desfășurată de clienti, eu am activitatea mea, ei pe a lor. Nu e treaba mea sa stabilesc cine ce face, face bine, nu face, isi plateste taxe la stat... nu e treaba mea sa judec oamenii sau sa sun la politie in caz ca stiu ca cineva incalca legea.
Uite alt exemplu: daca vine cineva la mine, imi aduce materiale in chineză, apoi se descopera că ăla incalca legea, cine e vinovat ? Edited by Pizdurca, 26 January 2017 - 13:32. |
Posted 26 January 2017 - 13:35

Deci nu esti vinovat, s`a lamurit. Tine minte argumentele in caz ca o sa ai nevoie de ele.
Acu' zi`ne si de ce batem campii aci la poarta, care`i activitatea pana la urma ? |
Posted 26 January 2017 - 13:50

Pentru ca eu sunt independent de activitatea desfășurată de clienti, eu am activitatea mea, ei pe a lor. Edited by neagu_laurentiu, 26 January 2017 - 13:51. |
Posted 26 January 2017 - 14:12

Posted 27 January 2017 - 00:06

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users