Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebare amplasare trotuar lipit...

Ceva neinregula de la Trulicity p...

Pasare (uliu) care nu poate zbura

BMW/Mini Wallbox gen3 22kW
 Telefon ieftin si ... bun?

Sucul natural de visine fara zaha...

Auchan Gavana - ce pun aștia...

AQUAVIA - apa cu ph 9,4 in noul r...
 Recomandare pom pentru umbra

Nelamurire TVA auto cumparat in UE

Transfer in US

¨leziuni voinicești¨?
 Cu mașina electrica spre ...

Cort in bagajul de mana

Go pro hero 8 black ,a luat apa d...

Aliniament de tuia

Autodesk Sketbook Pro sau altceva?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Pieptoasa

Pieptoasa

38G

• Grup: Senior Members
Buna.
Nu de mult am intrat in posesia unei tablete grafice wacom si as avea nevoie de niste idei vizavi de soft-urile care pot pune in valoare cel mai bine capacitatea mea cat si a tabletei.
Tin sa va spun ca am inceput sa lucrez cu tableta in Photoshop CC 2017..foarte ok, rotate canvas..dar nefiind vectorial singurul inconvenient e faptul ca nu rotunjeste frumos arcele de cerc (din brush) si alte..nazdravanii.
Am trecut la Illustrator..foartei interesant dar nu are rotate canvas..ceea ce e un mare inconvenient..foarte mare.

Ma tot uit de ceva timp peste alt gen de aplicatii.. gen Adobe Photoshop Sketch sau Illustrator Draw dar acestea din pacate sunt numai pentru Android; aveti idee daca sunt disponibile cumva si pt. windows (10) ?
Autodesk sketchbook pro pare a fi interesant..dar nu cunosc prea multe.
[ http://www.sketchbook.com/blog/wp-content/uploads/2016/11/unnamed.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Orice idee e binevenita.
Multumiri.

Piktoree

Piktoree

Member

• Grup: Members
sketchbook sau Corel painter, ambele foarte bune. Cel putin pe vremea cand desenam si eu pe tableta. Nu stiu cum stau la capitolul layers in versiunile actuale, dar pentru desen erau la nivelul asteptarilor

159

159

Senior Member

Aplicații grafică vectorială pt. windows: corelDraw sau adobe illustrator.

Gratuit: InkScape https://inkscape.org/en/

Edited by 159, 24 January 2017 - 18:17.

Pieptoasa

Pieptoasa

38G

alte idei?

dani.user

dani.user

Guru Member

View Postcammelia08, on 24 ianuarie 2017 - 14:10, said:

Am trecut la Illustrator..foartei interesant dar nu are rotate canvas..ceea ce e un mare inconvenient..foarte mare.

https://www.techwall...-in-illustrator

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate