Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Chestie ciudata
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 Recomandare anvelope lexus rx

Extindere rețea wireless int...

Configuratie PC

Mufa TV
 

Noi programe TV în România/Lista de posturi TV locale/regionale din România.

- - - - -
  • Please log in to reply
692 replies to this topic

#37
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Hmm ... Oare TVR-ul numai acum s-a uitat prin curtile altor tari , sa vada ca acolo existe multe posturi tv din partea televiziunii de stat .....
Eu mai degraba asteptam unul de sport .......
Se mizeaza pe extinderea acoperirii cu semnal in tara  , aici contribuind serios in anii urmatori DTH-urile din tara , care vor duce multe posturi tv romanesti in zone rurale , acolo unde desigur taranii vor avea mai mult timp l;a dispozitie datorita mecanizarii .... Cu alte cuvinte nu vor mai pierde 7 zile sapand un lan de porumb acesta rezolvandu-l intr-o zi cu un tractoras de aici va iesi mult timp liber pe care taranii il vor fructifica urmarind posturile tv pentgru a devenii mult mai informati .....
Scenariul acesta e un mic exemplu , astfel ca eu cred ca fiecare post isi va gasii telespectatori .
Cam acesta este trendul in tara daca lucrurile vor merge bine . Se va intampla ce s-a intamplat si in celelalte state europene .....
Ca o mica paranteza ... ma uit in fiecare zi mirat cum posturi gen TizianaSat sau RaiEdu,RaiMed au audienta si interactivitate ... Asta asa ca sa nu mai vorbim de alea erotice lacare interactivitatea e multa si diversificata . Au succes ..... :D

#38
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
  • Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) a aprobat în ședința din 6 iulie 2006 solicitarea de licență audiovizuală prin satelit a S.C. Art Production & Management S.R.L. pentru postul de televiziune 3 TV;
  • Azi, 6 iulie 2006, postul Antena Internațional ( S.C. TV Antena 1 S.A., parte din grupul media Intact care deține rețeaua de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena 4- Euphoria Lifestyle TV), a primit licența audiovizuală via satelit.
__________________
În ședința de azi, 6 iulie a.c.,  C.N.A.-ul a mai acordat două licențe. Măcar, una este obținută pe merit, mă refer, desigur, la Antena Internațional, post care emite din 1 iulie 2006. :peacefingers:
___________________________

Edited by megafanro, 06 July 2006 - 16:57.


#39
alexdromania

alexdromania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 01.07.2006
Si cand credeam ca am vazut totul:


Media/Pub


Prima a cumparat postul TV Klumea

Postul de televiziune TV Klumea (fostul, pe vremuri, Atomic TV) a fost cumparat de Prima Broadcasting Group, compania care opereaza pe piata romaneasca Prima TV si posturile de radio Kiss FM si Magic FM.

Reprezentantii Prima au confirmat tranzactia, care a avut loc la inceputul saptamanii, dar nu au oferit detalii despre proces sau despre valoarea intelegerii.

Negocierile au fost purtate din partea TV Klumea de Todd Stump, care a preluat si actiunile lui Paul Opris (care a murit in urma cu cateva luni) de la mostenitorii acestuia.

Todd Stump nu a facut niciun fel de comentariu legat de vanzarea postului TV catre Prima, companie al carei proprietar este Scandinavian Broadcasting System (SBS).




„In acest moment nu am niciun comentariu de facut. Reprezentantii TV Klumea vor face o declaratie publica la timpul potrivit”, a declarat Stump pentru „Evenimentul zilei”.

Planurile legate de viitorul televiziunii muzicale sunt deocamdata tinute sub tacere. Singurul lucru cert este ca numele va fi schimbat in Kiss TV. Probabil ca postul va emite sub aceasta titulatura incepand din toamna.

La al treilea botez

Postul muzical de televiziune s-a numit initial Atomic TV si a fost lansat in 1999 de un grup de actionari, printre care si parteneri americani. Legendarul star rock Bob Geldof a sustinut proiectul cu imaginea sa.

Timp de cativa ani, in actionariat a fost, prin Butan Gas, si Iosif Constantin Dragan, unul dintre cei mai bogati romani.
Actualul presedinte al TVR, Tudor Giurgiu, a fost director artistic al postului in perioada 1997-1999 (a fost chiar al treilea angajat al postului, inainte de inceperea emisiei) si a regizat mai multe clipuri.

Dupa numai un an, postul care practic a adus pe orbita muzica romaneasca a intrat in criza financiara. Oamenii parasesc televiziunea. O tentativa de a aduce fondul de investitii Barings in afacere nu a avut succes.

In urmatorii ani, postul a functionat in regim de avarie. Datoriile catre producatori fac ca marca Atomic sa fie scoasa la licitatie si cumparata in 2003 de Nicolae Serbu cu 355 de milioane de lei.

Dupa mai multe actiuni in instanta impotriva deciziei de instrainare a marcii, fostul Atomic TV isi schimba denumirea in TV Klumea (care era chiar sloganul de lansare a statiei).

In ultimii ani, vanzarile de publicitate si-au revenit, dupa ce spatiul a intrat in administrarea regiei Cable Direct. Anul trecut, postul a vandut publicitate de aproximativ 800.000 de euro, iar in primele luni din 2006 s-au obtinut cam 500.000 de euro.

Probleme pe cablu

De cateva zile, TV Klumea a fost scos din grila de programe a operatorului de cablu UPC-Astral, fiind inlocuit de un alt post muzical, UTV. Nu mai putin de 17 retele (printre care cea din Bucuresti) au operat aceasta schimbare.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a cerut companiei de cablu sa revina la grila initiala, pentru ca nu a notificat CNA de schimbare decat in trei din cele 17 cazuri.

Cablistul a motivat decizia de inlocuire (postul a intrat chiar pe pozitia TV Klumea) prin faptul ca „UTV are o imagine mult mai bine conturata fata de celelalte posturi cu un format similar”.



Evenimentul Zilei, 07 iul 2006

#40
cretacic

cretacic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,445
  • Înscris: 04.02.2006
^^ stirea e deja veche si a si fost comentata pe un thread separat...

#41
alexdromania

alexdromania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 01.07.2006
COMUNICAT DE PRESA

Urmare a speculatiilor aparute in ultima perioada privind vanzarea postului ANTENA 1, precizez pe aceasta cale faptul ca unicul transfer de actiuni care a avut loc in ceea ce priveste actionariatul trustului de presa INTACT a fost cel de la Dan Voiculescu catre fiicele sale Camelia si Corina Voiculescu.

“Nici Antena 1 si nici o alta componenta a trustului INTACT nu este de vanzare.

INTACT este in expansiune, are cea mai solida pozitie pe piata mass-media din Romania , iar valoarea sa la ultima estimare este de aproximativ 1 miliard de euro.

Sunt hotarata sa continui dezvoltarea trustului nostru bazandu-ma in primul rand pe profesionistii care au contribuit la succesul sau. Acestia sunt parte la deciziile privind prezentul si viitorul trustului INTACT si ii asigur in continuare de respectul si transparenta mea”, precizeaza Camelia Voiculescu, presedintele trustului de presa INTACT.

Trustul INTACT este alcatuit din posturile de televiziune ANTENA 1, ANTENA 3, EUFORIA LIFESTYLE TV, compania de productie INTACT PRODUCTION, tipografia INTACT, publicatiile JURNALUL NATIONAL, GAZETA SPORTURILOR, SAPTAMANA FINANCIARA, FELICIA, TANGO, GOODFOOD, 4WD, TOP GEAR si posturile de radio ROMANTIC FM si METROPOL FM.

Ascensiunea trustului INTACT continua, dupa ANTENA International, prin lansarea pana la finele acestui an a inca doua noi posturi de televiziune si a unui cotidian de mare tiraj.



sursa: 7 plus via hotnews.ro

http://blog.hotnews....voiculescu.html

#42
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
În ședința de ieri, joi, 13.07.2006, C.N.A. a aprobat schimbări de den., astfel : OK Media din OK în Atomic și  Noll Media din Atomic în Noll TV. Așadar, vom avea două noi posturi TV. :coolspeak: Care va avea șansa să fie retransmis pe cablu? Noll TV sau noul Atomic - ex- OK? :peacefingers: (Sursa :C.N.A. : 5. Solicitare schimbare denumire - OK Media din OK în Atomic si Noll Media din Atomic în Noll TV. S-au aprobat solicitarile – Directia Licente Control - joi, 13.07.2006).

Edited by megafanro, 14 July 2006 - 13:17.


#43
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Experiment digital cu Realitatea . Articol de Alexandru Bala
Postul de stiri Realitatea TV intentioneaza sa emita in sistem digital, in Bucuresti. :coolspeak:
Reprezentantii trustului Realitatea Media au solicitat in acest sens o licenta experimentala de la Consiliul National al Audiovizualului, in cadrul sedintei de joi.
Alin Petran, director executiv Realitatea TV, a precizat ca televiziunea emite deja pe canalul 54, in sistem digital, coordonata de brandul Radiocom al Societatii Nationale de Radiodifuziune.
Acesta a indicat rezultatele sub asteptari din cauza costurilor mari ca principal motiv pentru digitalizarea pe cont propriu, prima initiativa de acest gen in cadrul unei companii private.
Sursa : http://www.evz.ro/ar...hp?artid=265325

Edited by megafanro, 15 July 2006 - 02:13.


#44
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,849
  • Înscris: 11.01.2006
3 noi canale tv au primit licenta prin satelit EURO CHANNEL TV,EUROPA TV1,EUROPA TV 2,ultimile 2 apartinind trustului LAGARDERE,detinatorul CANAL PLUS!

#45
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005

View PostCABLE MAN, on Jul 25 2006, 21:30, said:

3 noi canale tv au primit licenta prin satelit EURO CHANNEL TV,EUROPA TV1,EUROPA TV 2,ultimile 2 apartinind trustului LAGARDERE,detinatorul CANAL PLUS!

Presentation
Lagardere Active, a Lagardère subsidiary, is a major player in radio, television and new media.

Its radio stations include Europe 1, Europe 2, RFM and 17 stations outside France. Its TV division operates 11 special-interest television channels, among them MCM, Europe 2 TV, Canal J and Gulli, and 16 production companies, including GMT Productions, DEMD Productions and Angel Productions. It is also active in the new-media segment. Marketing operations for these various media are handled by Lagardère Active Publicité. Lagardere Active also holds 34% of CanalSat.

Romania:

Europa FM
Lagardere Active Radio International

Radio 21
Lagardere Active Radio International

The Romanian Publishing Group S.R.L.
HFM Presse Magazine Internationale


Europe 2 TV in Franta este un canal muzical. http://www.europe2tv.fr/

Edited by Lucian M, 25 July 2006 - 22:25.


#46
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View PostCABLE MAN, on Jul 25 2006, 21:30, said:

3 noi canale tv au primit licenta prin satelit EURO CHANNEL TV,EUROPA TV1,EUROPA TV 2,ultimile 2 apartinind trustului LAGARDERE,detinatorul CANAL PLUS!
Păcat că nu o să le vedem!!! :cursing: Și când te gândești că C.N.A.-ul va mai acorda licențe anul acesta! :coolspeak:

#47
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Sa intelegem ca Europa FM isi face televiziune.

Doar n`or ramane ei ultimii fara post de televiziune in Romania...  :D

Dar la ce le trebuie 3 ?

#48
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Media expres:

Tv : LAGARDERE-EUROPA TV-LICENȚĂ / Lagardere își face televiziunea și în România 07/25/2006 09:17:37
București (MEDIA EXPRES) / 25 iul 2006 / Compania SC Europe Developement International România SA (EDIR) a primit marți, 25 iulie, două licențe audiovizuale prin satelit pentru posturile Europa TV 1 și Europa TV 2, de la Consiliul Național al Au [...]
Tv : LICENTA-EURO CHANNEL-CNA / Euro Channel va emite în România prin intermediul satelitului Hellas Sat 07/25/2006 09:12:54
București (MEDIA EXPRES) / 25 iul 2006 / Compania SC Euro Channel International SRL a primit o licență auudiovizuală prin satelit pentru postul de televiziune Euro Channel în cadrul ședinței Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) din 25 i [...]

Mda, nu am fost atent...  ;)

Doar ultimele doua apartin Legardere.

#49
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Doar de pe la anu` vor incepe sa emita .......  :coolspeak:

#50
Lucian M

Lucian M

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 12.04.2005
Patriciu achizitioneaza “Adevarul” si “Adevarul TV” (o licenta si niste planuri) si va integra totul intr-o structura din care mai fac parte inca o televiziune si inca un tabloid.

Dupa Voiculescu, Vantu, Micula si Paunescu cum putea tocmai "cinstitul" domn Patriciu sa nu-si faca si el 2 televiziuni "independente editorial".

#51
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,527
  • Înscris: 30.04.2006
MGM MOVIE CHANNEL ISI PREGATESTE DEBUTUL

Conform http://www.central.b...bandtvnews.com/ , MGM MOVIE CHANNEL se va lansa Republica Ceha , in cursul lunii septembrie 2006.
Va urma de asemenea , debutul,  in urmatoarele tari: Ungaria ; Slovacia urmand ca o consecinta fireasca debutul canalului in Romania si Slovenia.
In Republica Ceha , va fi oferit pentru inceput de operatorul dth UPC (posibil si in Romania la fel) , in cadrul pachetului extins "Classic" care are un pret de pornire de 17.2 eur/luna de abonament.

#52
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View PostLucian M, on Jul 26 2006, 22:30, said:

Patriciu achizitioneaza “Adevarul” si “Adevarul TV” (o licenta si niste planuri) si va integra totul intr-o structura din care mai fac parte inca o televiziune si inca un tabloid.

Dupa Voiculescu, Vantu, Micula si Paunescu cum putea tocmai "cinstitul" domn Patriciu sa nu-si faca si el 2 televiziuni "independente editorial".
http://www.evz.ro/ar...tid=266554  - aici găsiți interviul cu Dinu Patriciu -
Ce planuiti in legatura cu viitorul post TV pentru care ati obtinut deja licenta C.N.A.?
Deocamdata pentru post punem la punct un business-plan.
Cand se va lansa?  E prematur, dar o estimare corecta ar fi prin martie, anul viitor. Eu sunt un om de afaceri prudent si rezervat in privinta planurilor de viitor, pana cand nu am toate temeiurile tehnice.
Ce profil va avea noul post? Cu siguranta foarte aproape de al cotidianului. Ziarul „Adevarul” se bazeaza pe conceptul „all in one”. Asa va fi si televiziunea.
Cine se ocupa de proiectul televiziunii? Exista o echipa de specialisti internationali care se ocupa de managementul acestui proiect.
Ati anuntat un tabloid in portofoliul viitorului trust. E vorba despre „Averea”, sau urmariti sa scoateti un nume nou? E vorba cu siguranta despre un nume nou.  Exista si un proiect pentru inca o televiziune. Ce profil va avea aceasta? Va fi oglinda fidela a tabloidului. :puke:  :tomato:

Propunere de denumire pentru noul post TV : Dinu DNA TV :coolspeak:  :ban:  :first:

Edited by megafanro, 27 July 2006 - 00:31.


#53
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,030
  • Înscris: 22.08.2005
Revin cu informatii preluate de pe saitul CNA ....

Compania SC Europe Developement International România SA (EDIR) a primit marți, 25 iulie, două licențe audiovizuale prin satelit pentru posturile Europa TV 1 și Europa TV 2, de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Compania este deținută de grupul media Lagardere, care include 11 programe de satelit și 16 case de producție care realizează 25 % din producțiile de televiziune în Franța, dar și editura Hachette. În România, Lagardere deține rețeaua radio privată Europa FM și rețeaua Radio 21 și Regie Radio Music (RRM).

În cadrul ședinței CNA din 25 iulie, reprezentanții EDIR, David Ionel, director de rețea și Cristina Zegheru, directorul televiziunilor, au precizat că trustul Lagardere dorește întărirea poziției pe piața românească de media prin crearea a două televiziuni, una generalistă și una de copii și tineret.

Cele două posturi oferă, conform declarațiilor reprezentanților companiei EDIR, „o nouă alternativă publicului român”. Europa TV 1 și Europa TV 2 vor fi televiziuni europene care vor include în grilele de program producții majoritar europen, în proporție de 55 % și respectiv 59 %.

Televiziunea generalistă a trustului Lagardere va concura cu cele autohtone, însă va aduce un nou concept de televiziune europenă prin prezența masivă în grilă a producțiilor realizate de casele de producție proprie. Astfel, din totalul grilei de programe, doar 27 % dintre acestea vor fi preluate. Intenția companiei este de a construi un studio de știri, în primă fază, ca apoi să extindă acest studio și pentru producții de filme seriale.

Europa TV 1 va difuza emisiuni informative, știri, programe pentru tineret, emisiuni de divertisment, emsiuni formative pe teme culturale și educative, dar și filme și seriale, precum și talk-showuri și dezbateri.

Un procent de 18% din grilă va fi acoperit de știri, 10 % de emisiuni cultural-educative, 31 % – emsiuni de divertisment și 41 % – filme.

În privința celeilalte televiziuni, Europa TV 2, aceasta va fi dedicată copiilor între 4 și 14 ani și va cuprinde preponderent emisiuni de divertisment (45 %) și filme (27 %), producțiile informative și cele de cultural-educative ocupând doar 14 % din grilă.

Cristina Zegheru a declarat Europa TV 2 va fi conceput în așa fel încât după ora 22 să difuzeze filme de arhivă și de artă.

Investițiile estimate de companie pentru punerea în funcțiune a celor două televiziuni se ridică la cifra de 926.000 euro pentru fiecare. Televiziunile vor fi lansate în 2007.

Acționarii companiei Europe Developement International România SA sunt: Lagardere Active Radio International SA cu 76 %; Lagardere Active Ressources SNC cu 10 %, Europe FM SA cu 1 %; RFM Enterprises SNC – 1 %; Lagardere Active Broadcast SA – 1 %; Ovidiu Zegheru cu 6 procente; Dănuț Marcel Ghibernea cu 5 %; Cornel Nistorescu cu 3 %; Petru Berteanu cu 3 % și Ștefan Bogdan Teodorescu cu 3 %.

#54
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Un post genaralist care sa faca o concurenta celor mari!

Interesant.  :coolspeak:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate