Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde pot testa tastaturile mecani...

Seventh Wonder-caut membri trupa

Samsung S23 Plus sau iPhone 15 Pl...

Fallout (2024 _ ...)
 Vacanta in Slovenia - calatorie c...

Far aprins pe o singura parte can...

Euro 24 Germania

Camera auto GPS........
 Xiaomi watch S 1

perdele si draperii automate

Inregistrare iPhone + microfon Bl...

Ce fac cu bancnotele de 500 euro?
 Problema centrala termica Romstal...

Alegere radio player PNI

Alcool la volan

sursa diferentiala

Anticopiere text site WP

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

Mikyx

Mikyx

Junior Member

• Grup: Members
Buna ziua,
Ce solutii imi puteti sugera pentru anticopierea textelor de pe site WP? Fara coduri...ca nu nu prea ma pricep la din astea... Posted Image
Va multumesc.

gumball3000

gumball3000

...

• Grup: Senior Members
Scrii textul in paint, salvezi ca jpg, apoi urci imaginea pe site.

De fapt uita ce am scris mai sus, nu-l mai urca deloc pe site.

dani.user

dani.user

Guru Member

Cat timp imi arati un text, il pot copia. Asa ca ... uita de idee :P

stlk

stlk

Spartan Officer

View Postgumball3000, on 15 ianuarie 2017 - 11:45, said:

Scrii textul in paint, salvezi ca jpg, apoi urci imaginea pe site.
De fapt uita ce am scris mai sus, nu-l mai urca deloc pe site.
Si ce rezolvi cu asta ? pot descarca imaginea, o pun intr-o aplicatie de tip OCR  Image to Word (sau text etc)
si gata textul fara sa-mi bat capul sa transcriu ce scrie in imagine.
Nici cu scripturi sau alte tampenii nu face nimic. El imi blocheaza sa zic click dreapta,sa selectez text  sau foloseste vreun script anticopiere dar eu instalez un userscript (gen:Select-click-copy-Enabler sau altceva) care face contrariul si pot copia in voie ce am chef.
ai spus bine in partea a doua "De fapt uita ce am scris mai sus, nu-l mai urca deloc pe site." Posted Image

Edited by stlk, 15 January 2017 - 12:01.

STARTREK1

STARTREK1

căutător pe gugăl

atata timp cat browseru iti ofere unelte - web developer (inspector, web console, page source), page info etc; nu ai cum sa iti protejezi pagina

Yoda

Yoda

Eternal padawan

Sunt de acord cu ce a spus dani.user. Un text pe o pagină web poate fi copiat.
Poţi da căutare după textul tău, când găseşti site-uri care te-au copiat le raportezi la Google, care poate decide să scoată clona din indexări.

strongsss

strongsss

Senior Member

care e logica sa il pui net , adica un spatiu public, dar sa cauti metode de a-l proteja ?
odata pus pe net, devine public. restul e can can. daca il copiaza automat, Contrl-c Control-V , sau il copiaza privind-l si dactilografiindu-l din nou, tot copiat este..

loock

loock

Unas

Poti sa limitezi copierea doar daca reusesti sa-i hipnotizezi si sugestionezi 100% pe cei care intra pe site.

Cu print screen care are buton hardware dedicat pe tastatura copiezi orice apare pe ecran.
Asta daca chiar ai reusit sa blochezi toate celelalte modalitati de copiere...

Si sunt programe de OCR sau chiar de recunoastere a fonturilor care iti arata si cu ce font ai scris, nu doar ce litere sunt acolo - asta daca ai de gand sa-l inserezi direct in editoare de text.

Sper ca realizezi ca se poate copia si manual cu pixul sau creionul...

Si daca ai virusa PC-urile sa nu mai mearga print screen, tot poate sa faca poze cu o camera foto separata, sau pur si simplu sa transcrie de mana.

Edited by loock, 15 January 2017 - 12:10.

Diosoid

Diosoid

Junior Member

Exista tot felul de plugin-uri pe WP care te ajuta cu asa ceva, insa daca cineva vrea sa-ti copieze textul, tot o va face. Cea mai simpla varianta ar fi sa selecteze toata pagina cu Ctrl+C, iar mai apoi intra in codul sursa al paginii si copiaza textul.

gumball3000

gumball3000

...

sau dezactiveaza javascript si aia e, ctrl+c&ctrl+v=Puie Monta

Tort

Tort

Member

Imposibil sa faci ce ai de gand... am intalnit destule site-uri facute pe WP cu pluginuri si alte dracii de anti copy si pot sa spun ca niciunul nu a fost suficient de pputernic incat sa nu pot copia textul in maxim 2 minute. :))

cristirg

cristirg

Senior Member

WP Content Copy Protection & No Right Click : https://wordpress.or...copy-protector/

OriginalCopy

OriginalCopy

I'm harmful, fear me please! :))

View PostMikyx, on 15 ianuarie 2017 - 11:41, said:

Buna ziua,
Ce solutii imi puteti sugera pentru anticopierea textelor de pe site WP? Fara coduri...ca nu nu prea ma pricep la din astea... Posted Image
Va multumesc.
Mai bine ai raspunde la intrebarea: "de ce mi-ar copia cineva continutul?".

Te astept aici cu raspunsul. In functie de el ne vom gandi la solutii.

Mikyx

Mikyx

Junior Member

Multumesc pt raspunsuri. O sa iau in calcul variantele propuse. De obicei, lumea copiaza ceea ce e cel mai usor de copiat cu ctrl c, ctrl v, mai rar care sta sa scrie cu pixul...sau sa converteasca imaginea in text. Dar macar sa protejez textul de cei mai comozi..putini se vor obosi sa fac etape suplimentare pt a obtine textul.

stlk

stlk

Spartan Officer

View Postcristirg, on 15 ianuarie 2017 - 14:32, said:

WP Content Copy Protection & No Right Click : https://wordpress.or...copy-protector/
daca stii vreo pagina care are asa ceva da-mi da-mi un link sa vad si eu un demo :)

laffin

laffin

Senior Member

Daca nu poti sa-i opresti pe cei care vor sa-ti copieze continutul, ii poti trola putin.
Mai tine cineva minte cum a fost acum cativa ani Softpedia prinsa la ciordit de continut de pe alt site mai mare de tehnologie? Aia au inserat niste non-sensuri printre randuri si astia copiau in nestire, nu se uitau ce scrie. Apoi si-au batut-o de ei ca au copiat ca narozii.

cristirg

cristirg

Senior Member

View Poststlk, on 15 ianuarie 2017 - 16:25, said:

daca stii vreo pagina care are asa ceva da-mi da-mi un link sa vad si eu un demo Posted Image

www.alternativenews.ro/ - nu se pot selecta si copia articolele,nu merge click dreapta, mai sunt si alte sit-uri

nu merge click dreapta, deci nici inspect element

Jax

Jax

Member

copy paste intr-un minut

http://www.a l t e r n a t i v e n e w s.ro/2017/01/feriti-va-oameni-buni-presa-e-mai-mizerabila-decat-toate-puterile-statului.html

Mi-a fost, pentru început, rușine. Apoi am simțit că vomit. Cei mai jegoși și netrebnici nu erau netrebnicii din politică – prezenți și ei în previzibila dezbatere – ci pretinșii mei colegi din presă. Ce făceau ei? Mințeau. Mințeau profesionist, cu nerușinare, manipulau jegos, jucau abject.
Domnilor, am rugămintea să nu confundați aceste vietăți mizerabile, femei și barbați, cu meseria de ziarist, cu ziaristica. Tudor Arghezi o asociat profesia de ziarist cu cea de „argat al opiniei publice”.
De azi, mai mult decât ieri și mereu, trăiesc convingerea amărâtă că presa a sucombat, că s-a covertit în curva jegoasă a politicii. Presa face parte din mizeria și dezastrul național de azi. Are – așa e – un rol sinistru. Am în față, pe ecan, trei-patru portrete de oameni pe care-i știam dacă nu demni, măcar atenți la detaliul de a nu fi ridicoli în măgărie. Sunt, în totalitate, mafioți și de rușine. Iartă-mă, Doamne, pentru dezlegarea de o profesie pe care am iubit-o și în care mi-am pus toate nădejdile. Presă română, ia aminte că NU MAI EȘTI! Iartă-ne, popor român, pentru trădare!
Ecranele lumii sunt pline de netrebnici care joacă rolul de apărători ai adevărului. Nu sunt, jur, ceea ce par! Am convingerea că demolarea statului român a început și s-a terminat, nu cu prostituția politică, ci cu comerțul de tejghea al ziariștilor. Feriți-vă, oameni buni, voi cei care mai sunteți buni, de așa zișii ziariști! Meseria mea a murit!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate