![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Modificare trecere de la o limba la alta
Last Updated: Jan 15 2017 15:55, Started by
open-your-eyes
, Jan 14 2017 23:14
·
0

Posted 14 January 2017 - 23:14

Pe Windows XP era simplu. Intram in "Regional and language options". Si schimbam trecerea de la engleza la romana din "shift+alt" in "shift+ctrl". La Windows 8.1 nu gasesc setarea. Limba romana am adaugat-o.
Problema este ca eu sunt obisnuit sa apas "shift+ctrl" pentru diacritice. "Shift+alt" imi vine peste mana. E mai greu de apasat. Stie cineva ce e de facut? Multumesc. |
Posted 15 January 2017 - 00:27

Posted 15 January 2017 - 00:38

Nu stiu cum e la Windows 8, dar in Windows 10 se schimba din Control panel (classic view)-> Language-> Advanced settings-> Change language bar hotkeys. Cauta ceva similar.
|
Posted 15 January 2017 - 05:04

Pentru Control Panel in Windows 10 dai click dreapta pe butonul de start si il gasesti acolo.
|
Posted 15 January 2017 - 09:35

@open-your-eyes: Am inteles de la inceput ca te intereseaza Windows 8 si nu 10, dar eu nu am un 8 la dispozitie (si oricum multi altii au trecut la 10, deci gasesti mai rar pe cineva cu 8) asa ca ti-am scris unde e la 10 ca mai sunt si asemenari intre versiuni…
Daca te osteneai sa incerci ce ti-am scris sigur rezolvai pana acum. Sau il intrebai pe nea Google, dura MULT mai putin decat sa postezi aici si sa astepti mura-n gura. Unul din primele rezultate la cautarea ‘windows 8 change language bar shortcuts’ este <http://www.tech-reci...board-shortcut/>; printre altele se vede ca e la fel ca la 10, adica asa cum ti-am scris mai sus. |
Posted 15 January 2017 - 15:55

Ai dreptate, a mers. Mersi mult.
Se poate inchide topic-ul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users