Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

History va avea aceeași emisie cu History HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#55
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009
S-a făcut schimbarea și la UPC: History SD = History HD. :D

#56
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Istoria fotbalului englez cu Alfie Allen, în exclusivitate pe HISTORY®


[ https://2.bp.blogspot.com/-bofsIJks6u8/WMmOqPtMF2I/AAAAAAAAC9Y/ofRY6pAgQVUE_TFVazhpOTBX9tB5sr3yACLcB/s1600/Alfie%2BAllen%2Bsi%2BIstoria%2BFotbalului-01.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



HISTORY® difuzează în exclusivitate serialul „Alfie Allen şi istoria fotbalului” începând cu data de 18 martie, de la ora 22:00. Serialul debutează în această sâmbătă, urmărind călătoria lui Alfie Allen, un suporter înfocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din țara unde a fost inventat fotbalul.

Recunoscutul actor britanic a jucat în echipa de tineret a Arsenal Londra, a participat la numeroase meciuri ale echipei preferate, iar acum realizează o incursiune unică în istoria sportului-rege, în exclusivitate la HISTORY®. Alfie parcurge întregul Regat Unit, unde descoperă amănunte memorabile şi discută cu numeroase personalităţi din lumea fotbalului precum: Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminină de fotbal a Angliei, Keith Allen şi mulți alţii.

Primul episod explorează originea fotbalului şi dezvăluie factorii care au transformat jocul cu balonul rotund în cel mai popular sport la nivel internațional. Călătoria lui Alfie începe la Sheffield - locul unde s-a desfăşurat prima competiţie profesionistă de fotbal din Anglia – apoi continuă la Ashbourne, unde află detalii despre meciul de fotbal medieval găzduit anual în acest oraş, vizitează celebrul Craven Cottage - stadionul FC Fulham din Londra - şi mai apoi în Scoţia, unde, alături de Daniel Portman (colegul său de platou din „Urzeala Tronurilor”) explorează rivalitatea celebră dintre Glasgow Rangers şi Celtic Glasgow.

sursa

Edited by 3xteam, 15 March 2017 - 22:44.


#57
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Un nou sezon „Arme născute din foc” începe săptămâna asta, în exclusivitate, la History


Seria „Arme născute din foc” se întoarce la History cu un nou sezon, joia aceasta, pe 23 martie, la ora 22.00.

În sezonul trei al seriei, cei mai buni meşteri din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecţie. Fiecare episod ne aduce în atenţie patru noi concurenţi, care recreează cele mai impresionante arme din istorie, de la securi vikinge la katane sau pumnale indiene. Acestea trebuie apoi să facă faţă evaluării stricte şi testelor dure impuse de experţii noştri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida şi David Baker, reveniţi din sezoanele precedente, precum şi nou-venitul Jason Knight.

În noul sezon, forja se încinge cu noi şi inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând.

Campionii din sezoanele anterioare se întorc pentru a-şi apăra titlul, iar preferaţii fanilor reapar pentru o a doua şansă la victorie.Şi o serie de noi concurenţi vor vedea dacă au calităţile necesare pentru a deveni campioni. Cu toţii sunt meşteri pricepuţi, dar numai cel mai bun va fi încoronat campion la „Arme născute din foc”.

sursa

Edited by 3xteam, 20 March 2017 - 16:19.


#58
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
  programul lunii aprilie 2017 al postului de televiziune [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

Edited by 3xteam, 04 April 2017 - 13:08.


#59
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,163
  • Înscris: 22.02.2017
Leepu de pe Discovery vad ca acum e pe History. Tot amuzant a ramas omul :))

Poate intra si astia mai bine pe piata din romania si ofera C&I HD si Lifetime + H2...

#60
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
Sper ca H2 să fie mai ”răsărit” decât postul ”principal”, unde sunt, în mare parte, numai porcării. Totuși, duminică au avut un documentar interesant despre educația sexuală în școli, nu mai rețin cum se numește. Life Time, puțin probabil, iar C&I HD e deja SF. :) H2 e singurul care are șanse mari să se lanseze și la noi.

#61
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
programul lunii Mai 2017 al postului de televiziune  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#62
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
„Motoare Puternice”, un serial nou difuzat în exclusivitate pe  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://4.bp.blogspot.com/-bLNaibU7QKU/WOujHTReneI/AAAAAAAADT4/tD7wlUjC50YoWYW5PPHbO-hGBVM_H2QgACLcB/s1600/Motoare%2BPuternice%2B%25282%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  transmite în premieră şi în exclusivitate un nou serial numit „Motoare Puternice”, în care protagonistul Charles Handler caută în cele mai îndepărtate colţuri din Louisiana mașini clasice unice pentru a le recondiționa. Serialul are premiera în România pe 13 aprilie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 21:00.

Fiecare episod din noul serial „Motoare Puternice” porneşte din New Orleans şi prezintă restaurări uimitoare şi licitaţii unde miza este mare, iar riscurile, uriaşe. De la un Chevy Bel Air decapotabil, din 1957, la un Shelby Mustang GT din 1967, Charles reuşeşte să vândă maşinile restaurate chiar şi cu sume de peste 50.000 de dolari, obţinând profituri substanţiale, dacă totul merge conform planului.

Charles Handler este co-proprietarul atelierului de restaurări auto The Bomb Factory, iar dragostea lui pentru maşinile clasice s-a manifestat de la o vârstă fragedă, el afirmând că primul cuvânt pe care l-a rostit a fost „roată”. După ce s-a mutat din oraşul natal, Tennessee, în Louisiana pentru a obţine o diplomă de doctorat în psihologie industrială şi organizaţională, Charles s-a îndrăgostit de stilul de viaţă relaxat de acolo şi a devenit un alt tip de doctor, redându-le automobilelor antice gloria de altădată, împreună cu prietenul său, Trey. Protagonistului din „Motoare Puternice” îi plac provocările, partea lui favorită din procesul de restaurare fiind nu doar utilizarea creativităţii în design-ul maşinii, ci și satisfacţia de „a vâna” cele mai bune automobile în locuri neconvenționale.

Cu o viziune mai practică, Trey este persoana care menţine atelierul în viaţă, considerându-se o adevărată enciclopedie despre maşini. Acesta are cunoştinţele şi capacitatea de a lua orice bucată de metal ruginită şi de a o transforma într-un monstru al şoselelor.

Alături de cei doi proprietari ai atelierului de restaurare auto, telespectatorii îi vor putea cunoaşte şi pe ceilalţi membri ai echipei: mecanicul-şef Chris, asistentul şi omul bun la toate Benny şi mecanicul Devin, precum şi poveştile lor speciale despre autoturisme.


sursa

#63
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005
Alt gunoi :)))))

#64
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Eroii din trupele speciale NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 23 mai, marțea, de la 21:00

Producătorul executiv Peter Berg („Lone Survivor”) ne prezintă „Eroii din trupele speciale”, un portret autentic şi izbitor al mediului periculos în care acţionează militarii de azi şi o privire unică asupra provocărilor extreme cărora trebuie să le facă faţă zi de zi. Fiecare episod include interviuri personale, secvenţe cinematografice pline de acţiune şi imagini reale filmate sau fotografiate în teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan. Acest captivant serial ne împărtăşeşte experienţa umană a războiului: poveşti adevărate despre eroism, bravură, camaraderie, sacrificiu şi, mai presus de toate, onoare.

sursa

#65
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-PHHQHiilPxc/WQcIa8nWkqI/AAAAAAAADtA/KifNTQn3amwCBSM7fqlLMxbVERmiQ61ZwCLcB/s1600/Alone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Singuri (sezonul al treilea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 14 mai, duminica, de la 22:00

Nu au pe nimeni care să-i ajute şi pe nimeni care să-i filmeze. Sunt cu adevărat... singuri. Sezonul 3 din serialul „Singuri”, îndrăzneţul experiment de supravieţuire, seîntoarce în mai, în exclusivitate, la HISTORY®. Zece noi concurenţi încearcă să supravieţuiască într-o regiune izolată din America de Sud. Ei vor trece prin cele mai grele teste de voinţă şi rezistenţă, supravieţuind cât de mult posibil în izolare totală, ajutaţi doar de obiectele dintr-un mic rucsac. Fiecare supravieţuitor trebuie să-şi facă propriul adăpost şi să-şi vâneze hrana dacă vrea să aibă şanse la marele premiu de $500.000. Vor fi cu adevărat pe cont propriu. Fără trucuri. Cel care rezistă cel mai mult câştigă.

sursa

#66
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



[ https://3.bp.blogspot.com/-QLJSprMVetM/WQcMV_6tP_I/AAAAAAAADtM/TWeDqYN7M_40CLkiQe_w5uCerOF4SjqIgCLcB/s1600/Ancient%2BAliens%2BAliens.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Extratereștri antici (sezonul al optulea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 5 mai, vinerea, de la 21:00

„Extratereştri antici” explorează controversata teorie conform căreia extratereştrii vizitează Pământul de milioane de ani. Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi, fiecare episod din acest serial de succes de la HISTORY® conferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, mărturiilor şi teoriilor care înconjoară această controversă permanentă. Oare fiinţe inteligente din spaţiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă?

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/kSkbSX1QcbY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 01 May 2017 - 18:29.


#67
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Noutățile lunii mai 2017 la  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/History_Logo.svg/70px-History_Logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://3.bp.blogspot.com/-99YVYPXRzIY/WQcMsubLlLI/AAAAAAAADtQ/_wjI75L3LmAvRmfuEiLciZmneDaq3dziwCLcB/s1600/Storage%2BWars%2BBarry%2527s%2BBest%2BBuys.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Războiul depozitelor: Succesele lui Barry
din 29 mai, lunea, de la 22:00

În luna mai, Barry Weiss, legenda din „Războiul depozitelor”, se întoarce la HISTORY® cu acest nou şi amuzant serial. În lumea licitaţiilor de depozite, Barry Weiss e un nume binecunoscut. Simpatic, excentric, plăcut şi flamboaiant, Barry e un personaj de neuitat. Primul episod din serial ne prezintă cele mai mari rateuri ale sale, depozitele care i-au golit portofelul, i-au irosit timpul şi l-au adus pe culmile disperării.

sursa

#68
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
HISTORY va difuza în România producția "Istoria fotbalului" HISTORY va difuza în România producția “Istoria fotbalului”, un eveniment de televiziune unic realizat de A+E Networks International, care prezintă, sub forma unui maraton de 14 zile, marile momente și personalități ale celui mai iubit sport din toate timpurile, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Transmisă în perioada 28 mai - 10 iunie, în peste 160 de ţări, producţia va surprinde nerăbdarea şi entuziasmul microbiştilor înaintea Campionatului Mondial de Fotbal și-l va avea ca reprezentant global pe David Villa, fost câștigător al Cupei Mondiale și unul dintre cei mai premiați jucători din lume. În cadrul acestei serii, HISTORY va difuza o selecţie de documentare premium originale, cu tematică globală, precum și materiale scurte de tip “pastilă”, completate de înregistrări atent păstrate de la Cupa Mondială. Susţinute de Villa şi de alţi jucători, antrenori, jurnaliști şi experți renumiți, prin aceste materiale, “Istoria fotbalului” va explora în profunzime mai multe perspective asupra sportului-fenomen. „Ne-am propus să realizăm un eveniment de televiziune captivant, pentru a valorifica unul dintre acele momente rare din cultura noastră globală, Cupa Mondială, când un segment important din populaţia lumii se conectează cu atâta pasiune. Capacitatea unică de a spune poveşti a postului HISTORY a creat o combinaţie unică de producţii cu specific global şi local, de durate diferite, care să ofere telespectatorilor un conținut variat despre fotbal, o multitudine de povești extraordinare care definesc acest sport. Este cea mai mare inițiativă internațională de programe TV pe care HISTORY și-a asumat-o și sunt extrem de mândru de echipa noastră și de faptul că îl avem alături ca partener pe David Villa”, a declarat Patrick Vien, Executive Managing Director, A+E Networks International. „Fotbalul este un sport care trezește reacţii foarte puternice în rândul suporterilor, astfel că această amplă producție a HISTORY îşi propune să genereze o discuție  antrenantă despre care au fost cele mai importante momente, cine este cel mai mare jucător din istorie, ce antrenor a modelat acest joc, plus multe altele. Atât pentru fanii înfocaţi, cât și pentru cei de ocazie, HISTORY va difuza timp de 14 zile nimic altceva decât povestea acestui sport”, a completat Dan Korn, Executive Producer of History of Football și VP, Programming, A+E UK. „Ca jucător pasionat de acest sport, am fost norocos să văd prin propria mea experiență cât de mult înseamnă fotbalul pentru atât de mulți oameni și cum le afectează viața. Istoria fotbalului, povestită de un brand atât de iubit şi respectat la nivel global precum HISTORY, este o inițiativă remarcabilă. Sunt încântat și onorat să colaborez cu HISTORY la acest eveniment de televiziune fantastic, pentru că ne oferă colegilor mei fotbalişti, antrenorilor și mie însumi oportunitatea de a vorbi despre ceea ce înseamnă acest sport pentru noi, precum și de a retrăi atât de multe amintiri incredibile”, a spus David Villa. Printre cele peste 16 țări care vor transmite “Istoria fotbalului” se numără, pe lângă România, și Brazilia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Japonia, Coreea, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Spania, Marea Britanie, precum și Africa, Asia de Sud-Est și alte țări din America Latină. SERIALE ORIGINALE LA NIVEL GLOBAL Producţia specială “Istoria fotbalului” va cuprinde serii globale originale, premium, printre care se numără: Momente glorioase din fotbal (5 x 60') oferă o cronică a echipelor și jucătorilor din istoria recentă a Cupei Mondiale, ale căror abilități și realizări au depășit granițele sportului, devenind ceva mult mai mare deopotrivă pentru fani și pentru non-fani și alimentând creșterea de neoprit a fotbalului în monstrul comercial pe care îl cunoaștem astăzi. Emisiunea include următoarele episoade: 1. Pele și băieții din Brazilia și Argentina; 2. Pavarotti, Gazza și Leii din Camerun; 3. Cei trei muschetari 4. Aduceți-mi capul lui Diego Armando Maradona și 5. Șapte goluri care au zguduit lumea. Fiecare episod dezvăluie povestea din spatele celor mai incredibile și semnificative momente, împreună cu jucătorii, antrenorii și fanii care le-au trăit. Episoadele 1, 2 și 3 sunt produse de Goalhanger Films; 4 și 5  - de North One Television. Naşii fotbalului (5 x 60') prezintă cinci documentare impresionante care pătrund în gândirea și strategiile celor mai mari și mai respectați antrenori din lume, dezvăluind cum au evoluat - adesea de la cariere relativ neînsemnate de jucători - la superstaruri globale. Fiecăruia dintre cei cinci titani li se face un portret intim şi onest al realizărilor lor, atât pe teren, cât și în afara acestuia, prin intermediul unor materiale de arhivă și interviuri cu oamenii și jucătorii care îi cunosc cel mai bine. Produs de Zig Zag Productions. Monştrii sacri ai fotbalului (5 x 30') aduce cei mai buni jucatori din trecut față în față cu cei mai buni fotbaliști din prezent, pentru a afla o dată pentru totdeauna cine este cel mai bun dintre ei. Fiecare generație are o părere despre cine este cel mai mare jucător din lume. Pentru generația mai veche, aceştia sunt Pele, Puskas, Eusebio, Di Stefano sau Charlton. Pentru generația de astăzi, este vorba numai despre Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi sau David Villa vs. Thomas Müller. Și pentru cei care sunt undeva la mijloc, este vorba despre talentul lui Maradona, Zidane, Gullit sau Van Basten. Cu un grup de experți format din jucători și câștigători ai Cupei Mondiale și cu ajutorul statisticii, dar și printr-o combinaţie de stil și pasiune, această serie îşi propune să răspundă la una dintre cele mai problematice întrebări din sport. Realizat de Goalhanger Films. MATERIALE SCURTE DE TIP “PASTILĂ” DESPRE FOTBAL De asemenea, HISTORY va difuza câteva materiale originale scurte de tip “pastilă” care se vor axa pe orice altceva în afară de jocul în sine – de la originea mingii, până la nebunia care îi cuprinde pe superfani, perspicacitatea fotografilor și multe alte detalii. Acestea vor oferi o imagine mai profundă asupra fotbalului. Printre materialele scurte de tip “pastilă” care vor fi difuzate se numără: Fotograful - Începând cu anii '60, Gerry Cranham și Mark Leech au surprins și imortalizat cele mai incredibile momente din cea mai mare poveste care s-a petrecut pe gazon, multe dintre ele nefiind văzute niciodată până acum. Acestea sunt imaginile uitate ale Cupei Mondiale. Scouterul  - Piet De Visser este considerat unul dintre cei mai mari scouteri din fotbalul mondial, fiind cunoscut pentru descoperirea unor superstaruri globale precum Jaap Stam, David Luiz, Marc Overmars, Ruud Van Nistelrooy, Eden Hazard și Kevin de Bruyne. Acum își dezvăluie pentru prima dată secretele. Superfanul  - Manuel Caceres Artesero, cunoscut mai degrabă sub numele de Manolo toboșarul, este o instituție națională în Spania și un megafan care poartă în fiecare zi un tricou cu numărul 12 și are propriul bar pentru fani în Valencia, care reprezintă în același timp un muzeu al fotbalului spaniol. A devenit celebru la nivel internațional anul trecut, când i-a fost furată renumita tobă. Arbitrul - Jawahir Jewels este considerată unul dintre cei mai remarcabili arbitri din Anglia. În vârstă de 23 de ani, este singurul arbitru feminin FA, de origine musulmană, în activitate, conducând partide pe stadionul Hackney Marshes din estul Londrei. Geniul - Marco Antonio, deși are doar patru ani, este considerat deja următorul Neymar datorită talentului său la fotbal, pe care părinții lui îl văd ca pe un bilet de ieșire din favelele din Rio de Janeiro. Dar viitoarea lui carieră promițătoare atârnă de un fir de păr din cauza unor probleme intestinale grave care necesită o expertiză medicală indisponibilă pentru moment în țara lui. Despre HISTORY Televiziunea HISTORY, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe. HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate