Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse PG300 comunicator GSM 2G - Pareri, teste, suport

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat Sistemului de alarma wireless PNI SafeHouse PG300 comunicator GSM 2G - suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale clientilor:

[ http://download.mo.ro/leaflets/3481/aplicatie.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3317/avertizare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3321/frecventa.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3318/zone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3320/pachet-complet.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Control de la distanta


Sistemul dispune de aplicatie dedicata (PNI SafeHouse) pentru sistemele de operare Android si iOS prin care puteti efectua setari, monitoriza, dar si arma sau dezarma sistemul. De asemenea, mai aveti in pachet, dar puteti si adauga in plus, 2 telecomenzi prin care puteti controla sistemul.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3481/aplicatie.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3317/avertizare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Comunicator GSM 2G


Cu ajutorul unei cartele SIM 2G introdusa in sistemul de alarma veti primi alertele de efractie si nu numai, instant pe telefonul mobil sub forma de SMS sau apel vocal. Astfel veti fi la curent oricand si oriunde cu privire la starea sistemului dumneavoastra.

Atentie, acest sistem de alarma functioneaza doar cu cartelele GSM 2G.

Comunicare wireless


Sistemul de alarma PNI PG300 se monteaza rapid cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir/wireless intre unitate si senzorii doriti (de miscare, fum, gaz sau contacte magnetice).

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3321/frecventa.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3318/zone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Zone de alarma


Sistemul este prevazut cu 10 zone de alarma, 7 wireless, ce pot contine pana la 10 detectori fiecare, si 3 cablate. Tipul zonei poate fi programat in functie de tipul detectorilor alocati: cu intarziere, incendiu, gaz, usa, etc. Toate aceste setari va permit o definire clara a functiei fiecarei zone si a modului de functionare.

Sistem de baza


Produsul vine in colet cu toate accesoriile necesare montajului si functionarii imediate a unui sistem de baza pentru detectia si avertizarea la efractie. Gasim in cutie: 1 senzor wireless de miscare, 1 senzor wireles magnetic, sirena de interior, 2 telecomenzi wireless si alimentator 220V pentru unitatea de comanda.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3320/pachet-complet.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7H3gi379eFE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Caracteristici generale
Zone wireless 7 zone x 10 senzori fiecare
Zone cablate   3 zone
Comunicator   GSM
Numere de telefon comune    6 numere
Acumulator intern unitate de comanda  Da
Instructiuni vocale   Da
Control de la distanta Da
Iesiri releu   Da, 1 releu
Monitorizare alimentare Da
Aplicatie dedicata   Da
Alimentare unitate de comanda 12V / 1A
Dimensiuni  Unitate de comanda: 165 x 108 x 22 mm
Frecventa comunicare   433 MHz
Pachetul contine
Unitate centrala Da
Detector de miscare wireless Da
Contact magnetic wireless Da
Telecomanda Da, 2 buc.
Sirena piezoelectrica Da
Alimentator    Da


Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia, activitate pe topicurile dedicate acestei game de produse si nu numai, si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT acest produs in teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa il achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de echipamente anti-efractie / sisteme de alarmare la efractie.

Attached Files


Edited by suport_PNI, 13 June 2019 - 10:31.


#2
spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,721
  • Înscris: 21.08.2007
Gadgetul prezentat pentru a putea fi numit Sistem de alarma trebuie sa indeplineasca criteriile standardelor europene CEN sau CENELEC
în speță EN 50130, EN 50131 etc.

Sistemul asta il ia hotul in sacosa si-l duce cu el cu tot cu prada cealalta.

E util in scop didactic pentru hobbysti sau pentru antrenarea spargatorilor înevitarea PIR-urilor, eventual.

De acord ca se pot face reviewuri la anumite produse, dar acestea trebuiesc denumite și încadrate corespunzător
funcțiilor pe care le îndeplinesc, altfel se poate considera reclamă mincinoasă, înșelarea consumatorului and so on.

Edited by spider_zero_sapte, 13 January 2017 - 14:23.


#3
Darkage_

Darkage_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 18.07.2016
Eu n-am inteles niciodata rolul unui sistem antiefractie conectat doar la telefonul personal, cu modul gsm. Situatie : esti plecat la 150 + km de casa si iti suna alarma, trimitand un sms cu '' alarma'' sau un apel  cu ''alarma''.....cu ce te ajuta daca nu e conectat intr-un dispecerat al unei firme de monitorizare si interventie? Care e rolul unui astfel de sistem ( sistem ce NU poate fi conectat intr-un dispecerat ) ? Si cum adica o zona poate contine pana la 10 pir fiecare? Ideea e sa stii pe unde intra hotul si pe unde se misca in casa, nu sa-ti sune alarma pe, sa zicem, zona 4 si tu sa te gandesti '' zona 4....bucatarie, dormitor, sufragerie, dormitor 2 sau garaj....unde o fi fost de fapt alarma sau care din senzorii pusi pe aceasta zona e defect si genereaza alarme false ?!?!''

Edited by Darkage_, 14 January 2017 - 08:11.


#4
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
1. Produsul are declaratie de conformitate cu normativele respectate.
2. Denumirea unui produs este data de functiile pe care le are. Normativele nu conditioneaza denumirea unui produs. Acestea stabilesc categorii, nivele, si clase / destinatii de utilizare.
3. Toate functiile caracteristicile si datele tehnice sunt disponibile pe pagina produsului, si in manual.
4. Produsul are 7 zone ce pot fi redenumite. In fiecare zona daca se doreste se mai pot adauga 10 senzori. Zonele se pot organiza in functie de fiecare client. Daca, clientul vrea identificare pe toate zonele (mai mult de 7) poate opta pentru alte produse cu performante si pret pe masura.
5. Ati omis sa cititi manualul: produsul este compatibil CID si ADEMCO prin linia telefonica GSM.


Propunerea mea este sa dati dovada de maturitate, si sa renuntati la malitiozitate, si atacuri copilaresti. E plina Softpedia de asa ceva.  
Aveti posibilitatea sa testati gratuit un produs, si sa il si cumparati la jumatate de pret daca va place, si dumneavoastra alegeti sa aruncati cu noroi in munca unor oameni, fara macar sa cititi manualul, sa analizati cu atentie pretul, functiile, caracteristicile, si sa oferiti o parere obiectiva.  

Haideti sa comparam mere cu mere. Vorbim de un produs hobby, ce a preluat foarte multe functii de la cele profesionale, si care poate ajuta foarte multa lume, prevenind anumite evenimente neplacute.
Va provoc sa testati produsul gratuit, si apoi sa va dati cu parerea despre acesta.
Doar asa putem construi un topic documentat, putem imbunatati produsul, si putem ajuta atat posesorii actuali, cat si posibilii viitori clienti.

Edited by suport_PNI, 16 January 2017 - 16:01.


#5
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,316
  • Înscris: 21.01.2009

 suport_PNI, on 16 ianuarie 2017 - 16:00, said:

Propunerea mea este sa dati dovada de maturitate, si sa renuntati la malitiozitate, si atacuri copilaresti. E plina Softpedia de asa ceva.  
Aveti posibilitatea sa testati gratuit un produs, si sa il si cumparati la jumatate de pret daca va place, si dumneavoastra alegeti sa aruncati cu noroi in munca unor oameni, fara macar sa cititi manualul, sa analizati cu atentie pretul, functiile, caracteristicile, si sa oferiti o parere obiectiva.  
Apreciez partea tehnica a raspunsului dar nu vad unde sunt problemele subliniate . Userii de mai sus si-au exprimat o parere care poate fi corectata prin argumente tehnice si nu prin indemnuri la citirea documentatiei tehnice .  Presupun ca  tu ( ca si Helper ) ai facut asta si ii poti lamuri .  Sau nu.  Si atunci cu toata stima, colegii de mai sus sau dreptate.  Pana la urma suntem pe un forum si nu la un simpozion  de specialisti .

Edited by ggelu, 16 January 2017 - 17:21.


#6
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Lamuririle vin din documentatia tehnica a produsului. Eu am postat link-uri catre aceste documente ce insotesc produsul. Le atasez si la aceasta postare, pentru cei ce nu doresc sa acceseze alte pagini.
Deasemeni am raspuns la subiectele atinse de cei 2 colegi de forum la obiect, punctual de la 1 la 5.

PS: eu personal daca ma intereseaza si imi place cu adevarat un produs scotocesc internetul si in gaura de sarpe ca sa ii aflu toate informatiile. Ma indoiesc ca cei 2 colegi de forum au vreun interes real pentru acest produs. Datul cu parerea e sport national.
Ne-am obisnuit cu acest comportament de Bullying  Posted Image  . Nu pot decat sa le multumesc deoarece inseamna ca produsul acesta chiar are un impact in piata, si de o parte este apreciat, de o parte este invidiat, de o parte este contestat, iar pe o parte existenta lui ii deranjeaza la culme.

Attached Files



#7
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,316
  • Înscris: 21.01.2009
E problema PNI cum isi promoveaza produsele si cum isi atrage clientii . Dar daca mai comentezi inca o data dupa ce te-am avertizat vei avea o suspendare .

#8
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Astept pe privat solicitari de testare pentru acest produs de la cei interesati.
Sunt binevenite intrebari, sau nelamuriri cu privire la acest produs, in cazul in care informatia nu se regaseste in prezentarea scurta, sau in manual.
In continuare doresc sa construim un topic pozitiv, obiectiv, si constructiv cu probleme intalnite, sugestii de imbunatatire, despre acest produs. Sfaturile sunt gratuite atat de la mine, cat si de la alti utilizatori cu experienta in domeniu.

Poate reusim sa intalnim si o problema reala a produsului, rezultata din functii, caracteristici, configurare, instalare, etc. si sa ajutam niste oameni, menirea adevarata a acestui forum, si topic de fapt.

#9
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013

Cu ajutorul utilizatorului suport_PNI,am primit acest sistem de alarma in teste,in cele ce urmeaza o sa va prezint acest sistem de alarma,PNI SafeHouse PG300.

[ https://www.mo.ro/media/wysiwyg/porto/homepage/content/04/logo-PNI.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sistemul de alarma wireless PNI SafeHouse PG300 comunicator GSM 2G !




Sistemul poate fi achizitionat direct din magazinul online PNI,accesand legatura directa de aici.

Produsul vine in colet cu toate accesoriile necesare montajului si functionarii imediate a unui sistem de baza pentru detectia si avertizarea la efractie. Gasim in cutie: 1 senzor wireless de miscare, 1 senzor wireles magnetic, sirena de interior, 2 telecomenzi wireless si alimentator 220V pentru unitatea de comanda.

Pe langa acest pachet in review-ul ce urmeaza o sa va prezint si senzorul de fum wireless PNI A023,senzorul de gaz wireless PNI GD10 si respectiv o sirena de exterior wireless PNI S004.

Ce trebuie sa stii despre sistemul de alarma wireless PNI SafeHouse PG300:

- Sistemul vine cu o aplicatie dedicata acestuia,numita PNI SafeHouse,disponibila pentru sistemele de operare Android si IOS,acesta aplicatie va ajuta sa efectuati setari sistemului de alarma,sa dezarmati sau armati sistemul sau sa monitorizati starea acestuia.

Aplicatia este foarte simpla de utiliza,vine cu o interfata atragatoare.
La prima utilizare va trebui sa introduceti in aplicatia PNI SafeHouse numarul de telefon al cartelei SIM disponibila in centrala alarmei si un nume de dispozitiv (spre exemplu Alarma Casa PNI).
Dupa care puteti intra in interfata generala a acesteia.

- Sistemul dispune de comunicator GSM,se poate introduce o cartela SIM (standard) iar apoi veti putea primi alerte pe telefonul mobil sub forma de apel sau sms,dar veti si putea sa apelati alarma pentru armare,dezarmare,monitorizare.


* La fiecare actiune este de mentionat ca se va solicita codul de siguranta.

- Sistemul de alarma dispune de conectivitate fara fir ( wireless ).

- Sistemul este prevazut cu 10 zone de alarma, 7 wireless, ce pot contine pana la 10 detectori fiecare, si 3 cablate. Tipul zonei poate fi programat in functie de tipul detectorilor alocati: cu intarziere, incendiu, gaz, usa, etc. Toate aceste setari va permit o definire clara a functiei fiecarei zone si a modului de functionare.

- Sistemul dispune si de doua telecomenzi care ajuta la armare,dezarmare,etc.

- Foarte important este faptul ca centrala principala a sistemului de alarma este prevazuta cu un acumulator integrat,in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica sistemul de alarma va functiona fara probleme,avand un acumulator integrat.
- Senzorii pe care ii are la baza acest sistem sunt si acestia pe baza de baterii (acumulatori).


- Sirena de interior inclusa are o putere destul de mare.

- Centrala notifica de fiecare data vocal (printr-o voce de robot) armarea si dezarmarea sistemului.
- Pe langa aceste detalii,vizual la declansarea fiecarui senzor pe centrala se vor aprinde ledurile luminoase care vor atentiona faptul ca s-au declansat anumite zone.


Mai multe detalii puteti regasi pe pagina producatorului acestui sistem de alarma.



Ce m-a atras pe mine la acest sistem de alarma?

1. Faptul ca este fara fir,functioneaza prin tehnologia wireless,nu ai nevoie de multe cabluri.
2. Usurinta in instalarea acestuia si in acelasi timp si in configurarea acestuia.
3. Pretul,care este unul foarte bun pentru acest sistem de alarma care poate fi utilizat fara probleme in cazul unei case,birou,apartament,etc.
4. Sistemul GSM,care este foarte util si te tine la curent cu orice eveniment.
5. Senzorul de miscare,care este foarte bun,are o detectie foarte buna,imediat ce se detecteaza miscare in zona acesta transmite unitatii centrale semnalul imediat.
6. Sirena de interior,care se aude destul de tare.
7. Acumulatorul inclus,care ajuta in cazul unei pene de curent,sistemul va fi pornit fara probleme.
8. Usurinta in utilizare,respectiv modalitatile de control care sunt multiple,fie prin telecomenzile incluse,fie prin apel catre centrala,fie prin aplicatia dedicata.


Centrala sistemului de alarma este prevazuta cu un buton de ON/OFF care are rorul de a controla bateria (acumulatorul) inclus in aceasta.

In momentul de fata nu am gasit probleme la acest sistem de alarma.
Senzorii si restul accesoriilor se imperecheaza foarte usor cu centrala principala,manualul inclus va ajuta sa instalati fiecare senzor in parte si sa-l programati.
Este de punctat faptul ca in manual aveti totul despre configurare,instalare,utilizare,o sa va fie foarte usor chiar daca nu va pricepeti in domeniul acesta.
Pe partea de comunicare GSM centrala imediat raspunde la comenzile trimise,se pot trimite comenzi catre aceasta prin sms sau apel telefonic sau prin aplicatia dedicata.
Eu am testat cu un SIM PrePay si nu am intampinat probleme in utilizarea acestei functii.
*Este important sa pozitionati centrala principala intr-o zona unde sa existe semnal GSM pentru cartela SIM suficient astefel incat sa nu apara probleme.




Un scurt video realizat si de cei de la PNI:


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7H3gi379eFE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Imagini cu aplicatia dedicata acestui sistem de alarma:


https://lh3.googleus...1cYjbWJTE4=h310


Mai jos o sa va atasez cateva imagini cu sistemul de alarma wireless PNI SafeHouse PG300:

[ https://s29.postimg.org/44am40cnb/img_33.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://s28.postimg.org/7ocuxspah/img_2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/d11pbxd6x/img_5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/c01gmsw7d/img_13.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/yd979lx55/img_19.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/9y5kmanm1/img_20.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/fauf0fbih/img_21.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/u82w1foqx/img_22.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/8mxtdts09/img_23.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/une5ugao9/img_26.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/cymf2tyx5/img_27.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/vs87ztx55/img_28.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/x8jqhz021/img_29.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/ma8gzsbgp/img_30.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/hpmakurrd/img_31.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/3xch2yqdl/img_37.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Cateva imagini si cu restul accesoriilor care se pot achizitiona separat:


[ https://s28.postimg.org/jnzcefy09/img_9.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/gv64uexnt/img_11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://s28.postimg.org/qtr3gw73d/img_14.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mai exact avem senzor de fum,senzor de gaz,sirena de exterior,cu alimentare inclusa.


*Intreaga galerie a acestui review poate fi vizualizata prin urmatorul link,veti regasi mai multe imagini: https://postimg.org/gallery/3elmwxtia/

Acum sa vorbim putin si de accesoriile care pot fi atasate la acest sistem de alarma:

Mai exact este vorba despre:

- Senzor de fum wireless PNI A023
- Senzor de gaz wireless PNI GD10
- Sirena de exterior wireless PNI S004

Senzorul de fum PNI A023,poate functiona atat independent fara a fi legat la un sistem de alarma cat si prin wireless legat la un sistem de alarma compatibil cu acest senzor.Acest senzor are avertizare luminoasa (pe baza unui led) cat si sonora,acesta in momentul in care se declanseaza avertizand sonor si luminos.

Senzorul de gaz PNI GD10,la fel ca si cel prezentat mai sus poate functiona conectat prin wireless la sistemul de alarma sau independent.
Ambele tipuri de senzori sunt prevazute cu un buton de TEST pentru a le face o proba (in cazul in care doriti sa va asigurati ca este totul functional).
Senzorul de gaz se alimenteaza la priza iar cel de fum este prevazut cu o baterie inclusa.
Sirena de exterior wireless PNI S004,avertizeaza sonor cat si luminos printr-un led de culoare rosie,aceasta are o putere destul de mare si are o carcasa destul de solida dintr-un plastic lucios.
Sirena comunica prin wireless cu sistemul de alarma,aceasta se alimenteaza la priza prin intermediul unui alimentator inclus in pachetul acesteia.
*La aceasta sirena am gasit ceva foarte interesant,daca deschideti intreaga galerie de imagini de mai sus o sa vedeti despre ce este vorba,un sistem care in momentul in care sirena de exterior este desprinsa de pe perete o declanseaza si aceasta incepe sa sune.
Mai exact este vorba de o clema sau siguranta care se apasa automat in momentul fixarii pe un perete sau suprafata dreapta.
Sistemul acesta a fost gandit foarte bine pentru a impiedica situatia in care cineva o poate desprinde de pe peretele exterior.

*Fiecare accesoriu wireless se poate imperechea cu unitatea centrala de la sistemul de alarma foarte usor prin apasarea unui buton SET de pe fiecare senzor in partea sau de pe fiecare accesoriu in parte,mai multe detalii veti regasi in manual.

Important: La fiecare accesoriu in partea veti primi manual in care aveti detalii despre configurare si utilizare.

Eu per total sunt foarte multumit de acest sistem de alarma,ma repet si va spun ca la acest pret este foarte bun si foarte profesional in acelasi timp.

Aveti posibilitatea sa va protejati casa impotriva evenimentelor neplacute.

Mai multe detalii despre senzorul de fum testat de catre mine regasiti pe aceasta pagina https://www.mo.ro/se...s-pni-a023.html

Mai multe detalii despre senzorul de gaz testat de catre mine regasiti pe aceasta pagina: https://www.mo.ro/se...s-pni-gd10.html

Iar in final despre sirena exterioara : https://www.mo.ro/si...s-pni-s004.html

Pe scurt pot sa va spun ca senzorul de fum PNI A023,functioneaza foarte bine se declanseaza in momentul in care in incapere se acumuleaza un volum mai mare de fum,nu se va declansa la o cantitate mai mica de fum,cel putin asa am vazut eu din testul meu.
Senzorul se alimenteaza cu o simpla baterie de 9V ce ii ofera pana la 1 an autonomie.
Recomandat este sa testati totusi functionarea detectorului la un interval de cateva luni.

*In cazul in care aveti intrebari despre produsele testate mai sus puteti posta si in cazul in care stiu va pot raspunde.
Concluzia este ca acest sistem de alarma este unul de buget care iti ofera o gama vasta de detectie.

Mai multe produse din gama PNI puteti regasi pe site-ul urmator: https://www.mo.ro/

Eu le multumesc inca odata celor de la PNI.

Edited by VladutzU2013, 20 January 2017 - 21:31.


#10
alin_irimia

alin_irimia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 24.02.2011
Am si eu niste intrebari legate de PNI SafeHouse PG300:
-sirena exterioara are acumulatorul de 7.4V inclus?
-se pot arma doar anumite zone si celelale zone nu? Ma intereseaza sa pot face acest lucru atit cu senzorii magnetici cit si cu cei PIR, eu am gasit niste informatii doar despre detectorul de gaz si cel de fum.
-senzorii magnetici A002 si cei PIR A005 au baterii incluse? Am nevoie de destul de multi senzori si ar trebui sa stiu daca trebuie comandate suplimentar.
Multumesc.

Edited by alin_irimia, 02 February 2017 - 00:16.


#11
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Senzorii magnetici si cei de miscare vin cu baterii incluse,din manualul de utilizare am gasit informatia: programare individuala pentru fiecare zona (deci se poate probabil eu nu am testat asta).
Ai aici mai multe detalii despre acest sistem de alarma https://www.mo.ro/si...tor-gsm-2g.html la sectiunea Download,exista manualul de utilizare in Romana.

#12
alin_irimia

alin_irimia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 24.02.2011
Multumesc de informatii, un alt aspect care mi-a ramas neclar, cum comunica aplicatia de pe telefon cu centrala, ce fel de abonament sau cartela prepay imi trebuie?

#13
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Ai nevoie de un SIM (standard) Prepay sau Abonament,pe sim fie sa ai credit fie optiune cu minute si sms-uri,atentie centrala foloseste reteaua 2G,orienteaza-te catre o cartela SIM de la un operator care are semnal bun in zona pe 2G sa nu ai probleme.
La declansare poate trimite sms sau apel telefonic,in functie de cum o setezi poti avea un prepay cu minute si sms-uri,sau abonament cum iti este mai usor.
Aplicatia dedicata comunica cu centrala tot prin cartela sim,in momentul cand trimiti o comanda din aplicatie,telefonul mobil trimite prin intermediul cartelei sim din telefon comanda catre centrala (centrala avand deja sim instalat).
Usor este sa apelezi numarul de telefon alocat centralei sau sa trimiti sms este mai comod.
Eu am testat prin apel catre centrala si reactioneaza foarte bine.

alin_irimia - Daca mai ai nelamuriri poti lua legatura cu userul PNI de pe forum te va ajuta.

Edited by VladutzU2013, 02 February 2017 - 14:41.


#14
anaki

anaki

    IES-CONSULTANTA DE SPECIALITATE

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,224
  • Înscris: 17.03.2009
Poate cineva sa-mi recomande o camera web de exterior cu IP si IR ,full hd,pt o locatie cu internet care sa poata stoca imaginile si sa poata fi accesata de oriunde?

#15
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013

 anaki, on 28 februarie 2017 - 10:08, said:

Poate cineva sa-mi recomande o camera web de exterior cu IP si IR ,full hd,pt o locatie cu internet care sa poata stoca imaginile si sa poata fi accesata de oriunde?

Camera de supraveghere Camera supraveghere video PNI House IP32 2MP 1080P wireless cu IP de exterior si interior si slot microSD se incadreaza in conditiile dumneavoastra.

#16
nVIDIA7

nVIDIA7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.01.2008
Salut, suport_PNI!

Detin doua sisteme PNI 2700A de ceva ani si sunt multumit in general. Evident nu este un produs perfect, insa la pretul acesta isi face treaba - nu pazesc diamante cu PNI ca nu am diamante Posted Image

Cateva intrebari in legatura cu "noul" PG300:

1. Pot inrola senzorii unui sistem PNI 2700A in centrala PG 300?
2. Cum comunica aplicatia Android cu telefonul, push notification sau trimite SMS-uri?
3. Pot folosi sistemul intro alta tara cu o cartela GSM evident din tara respectiva?

Multumesc.

Edited by nVIDIA7, 14 October 2017 - 21:44.


#17
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
1. Da, senzorii de la PNI 2700A si PG200 sunt compatibili cu PG300
2. Aplicatia comunica prin SMS cu sistemul de alarma
3. Teoretic se poate folosi si in alta tara, unde exista suport 2G pe reteaua respectiva. Trebuie respectata sintaxa numarului de telefon din manuanl.

#18
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Buna ziua,

Deci aplicatia comunica prin sms cu sistemul de alarma PG300. In cazul in care aplicatia este instalata pe 3 telefoane, cum primeste feedback de la sistem?
De fiecare data cand apare o schimbare (sistemul este armat sau dezarmat, etc), toate cele 3 telefoane vor primi un sms de la sistemul de alarma pt a se actualiza starea aplicatiei?
Cate secunde dureaza pentru aceasta actualizare?

In caz de alarma, cele 3 telefoane pe care este instalata aplicatia vor primi notificari push? Sau trebuie sa fie incluse in lista numerelor care primesc sms sau apel vocal pt a fi instiintate?

Va multumesc  :)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate