![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cerere bani pentru un Logo din trecut
Last Updated: Jan 30 2017 10:56, Started by
business11
, Jan 13 2017 11:00
·
0

Posted 13 January 2017 - 16:39

ma faci sa rad, daca e aria de juridic, crezi ca nu stie nimeni cum se lucreaza cu windows? asa naivi suntem? cel putin asa ne consideri de fapt.
|
Posted 13 January 2017 - 17:02

Avocatul o sa spuna ca se poate orice, cat timp dai cu banul. Practic ce ai tu in PC poate oricine sa refaca f usor, si astfel are si sursa.
Ai fi putut sa demonstrezi doar cu martori, daca conveneati la o suma de bani anterior, insa asa si conventia verbala e considerata un contract civil cu conditiile anume exprimate, so bye-bye.Sunt logo-uri facute pe bani de nimic anterior succcesului imens, dar daca a cerut 10$ in loc de 0.1% din profit/an => ghinion.(vezi nike). Edited by adyyy, 13 January 2017 - 17:04. |
Posted 13 January 2017 - 18:47

daca ar fi sa continui discutia in modul in care ai facut-o tu, as intreba: "si daca e titlu executoriu ce, e obligat ala sa dea banii pe loc? spune o varianta mai simpla, fara sa fie nevoie de executor judecatoresc!" ![]() În rest, toate bune... ai scris același lucru pe care eu îl zisesem deja, că doar o notificare nu-l ajută la nimic dacă omul nu vrea să plătească drepturi de autor:
notificarea debitorului, apoi (daca nu se inteleg) mersul in instanta unde trebuie sa arate doar ca avea dreptul sa emita acea factura.
Notificarea pe care zicea că vrea s-o facă nu are cum să-l impresioneze pe fostul amic, ar fi nevoie de acțiune în instanță ca să-i fie recunoscute drepturile de autor. |
Posted 14 January 2017 - 11:45

Nu cred ca l-ar costa asa mult inlocuirea, doar daca are un sediu si logo-ul gigant pe cladire.
Mai bine vorbiti si clarificati tot intre voi si fiecare sa isi vada de treburile lui si castigati amandoi, decat sa va certati in continuare. Edited by A-d-r-i-a-n, 14 January 2017 - 11:45. |
Posted 18 January 2017 - 11:35

Nu cred ca l-ar costa asa mult inlocuirea, doar daca are un sediu si logo-ul gigant pe cladire. Mai bine vorbiti si clarificati tot intre voi si fiecare sa isi vada de treburile lui si castigati amandoi, decat sa va certati in continuare. logo-ul il are pe cladire, pe masini, pe toate cataloagele, website, flyer, produse. si martori as avea, care au fost de fata cand am creat logo-ul pe nici un ban, sau cel putin nu am cerut nimic. Edited by business11, 18 January 2017 - 11:36. |
Posted 18 January 2017 - 14:49

E aberant ce vrei tu
![]() Succesul lui se datoreaza logo-ului tau revolutionar? |
Posted 18 January 2017 - 15:54

nu, dar vecinu are capra mai smechera decat a lui si trebuie sa moara.
asta e problema, e o lupta de orgolii, nicidecum de un castig. |
Posted 18 January 2017 - 16:37

E aberant ce vrei tu ![]() Succesul lui se datoreaza logo-ului tau revolutionar? |
Posted 18 January 2017 - 21:23

Cam departe analogia. Mai degraba el i-a dat moka masina si dupa cativa ani crede ca i se cuvin 5 masini.
Anyway ma indoiesc ca in instanta are vreo sansa. |
Posted 28 January 2017 - 13:41

|
Posted 30 January 2017 - 10:56

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users