![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema Samsung Galaxy Tab S
Last Updated: Jan 15 2017 10:29, Started by
Syia
, Jan 12 2017 10:47
·
0

Posted 12 January 2017 - 10:47

Am o problema cu conexiunea pe tableta Samsung galaxy Tab S 10,5, oricat de mult m-as chinui nu mai reusesc sa o conectez la Wifi...mai exact, activez butonul de wifi si ramane intre oprit/aprins, cum se poate vedea si in poza atasata. Daca dupa o mie de incercari reusesc sa ma conectez se pierde conexiunea din minut in minut.
Am mai avut problema asta in trecut, dar atunci nu a fost asa grav si si-a revenit singura. Am dat factory reset, dar nimic. Din pacate in garantie nu mai este...ar mai putea fi reparata sau e decedata? Attached FilesEdited by denisapopescu, 12 January 2017 - 10:48. |
Posted 12 January 2017 - 11:18

S-ar putea sa-si revina cu o resoftare din Odin. Dar cel mai simplu ar fi sa o duci la un service sa faca asta.
Si daca tot nu merge atunci poate fi ceva defect pe placa de baza, ori desprins de pe placa de baza conectorul modulului/antenei wifi. Edited by Hider141, 12 January 2017 - 11:19. |
Posted 12 January 2017 - 12:04

Intra direct in setari la wifi si vezi acolo care e treaba, ce retele sunt disponibile etc.
|
Posted 12 January 2017 - 13:36

Am patit la fel cu Note 10.1 2014, se pare ca se intampla pe la tabletele Samsung. Cand am desfacut tableta, avea urme de oxidare la conectorul pentru antena wifi. Am curatat insa tot degeaba, probabil s-a dus de tot. Ce e nasol e ca nu functioneaza nici bluetooth, nici gsm, deci practic toata partea de comunicatii e moarta. Nu merge resoftare, sau factory reset, am incercat, deci ramane doar ipoteza de defect hardware.
Cat m-am documentat eu pe net despre problema, am gasit cativa la care problema a fost cu antena deslipita, dupa cum a spus si @Hider141. Sper sa scapi doar cu atat. |
Posted 12 January 2017 - 16:13

Hmm, nu am incercat sa vad daca mai functioneaza Bluetooth-ul, fac o proba cand ajung acasa. Ii zic prietenului sa incerce sa o si desfaca, daca nu functioneaza nici cu emergency recovery, vedem ce gaseste pe acolo. Sa o duc la un service aici in Germania, nu stiu cat merita, la cat costa mana de lucru + eventualele piese, mai bine iau o tableta noua, eventual si una mai actuala…
|
Posted 15 January 2017 - 10:29

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users