![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Alternativa la "jquery lightbox for native galleries"
Last Updated: Jan 08 2017 10:30, Started by
xplozia
, Jan 06 2017 12:58
·
0

Posted 06 January 2017 - 12:58

Folosesc pe un WordPress, galeriile implicite, impreuna cu "jquery lightbox for native galleries" dar dupa un update al wordpress, lightboxul nu isi mai face treaba si am constatat ca "jquery lightbox for native galleries" nu mai are suport de vreo doi ani.
Ce alternative, am sa folosesc un plugin, care sa afiseze imaginle cu lightbox, si sa se aplice tuturor galeriiler native wordpress, inclusiv celor create pana la acest moment? |
Posted 06 January 2017 - 13:57

cauta si tu in module/plugins dupa "jquery lightbox" si iti alegi de acolo ce iti merge, sau asta
WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery Plugin [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BV6ZN11P1Cw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 08 January 2017 - 10:30

Am instalat cateva lightbox-uri dar nu se aplica tuturor galeriilor deja existente, iar cerinta, tocmai asta era.
NextGEN Gallery nu face ceea ce cer mai sus. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users