Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Antena 1 HD

- - - - -
  • Please log in to reply
983 replies to this topic

#37
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  „Chefi la cuțite”.

După eliminarea de marți seară, Sorin Bontea mai are 4 oameni în echipă

Cea de-a doua confruntare pe echipe a inflamat spiritele în bucătăria de la „Chefi la cuțite”. Cei trei jurați, fiecare hotărât să câștige, a avut momente în care aproape că și-a pierdut cumpătul: dacă chef Scărlătescu a protestat la auzul votului invitaților de la jurizare și a ținut să audă chiar de la ei de ce l-au depunctat, chef Bontea nu a avut o seară reușită deloc pentru că a mai pierdut un om.

După Gemelina, Cosmin Dan din echipa verde a fost cel care marți seară a plecat acasă, lăsându-l astfel pe chef Sorin cu numai patru concurenți în echipă.

Meniul românesc de marți seara le-a oferit concurenților și celor trei chefi ocazia să pregătească farfurii din diverse zone ale țării. Echipa mov condusă de chef Scărlătescu a primit Oltenia, echipa verde a lui chef Bontea Ardealul, iar echipa portocalie a lui chef Dumitrescu Moldova.

Jurizarea specialiștilor invitați la această probă a iscat ceartă între cei trei chefi, astfel că a fost nevoie de intervenția Ginei și de o pauză pentru clarificări. Nici în rândurile concurenților spiritele nu au fost mai calme, pentru că apar primele conflicte, nervii întinși la maximum dau în clocot și scot la iveală comportamente necontrolate, presiunea îi face pe unii să-și iasă din fire.
Angie a fost în pragul colapsului la proba individuală, de duel, când s-a pierdut și i-a acuzat pe toți că vor să o saboteze.
Roxana ajunge și ea la cuțite cu Puiu, colegul ei de echipă, astfel că următoarele probe se anunță a fi de-a dreptul tensionate.  

sursa

#38
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Premieră „Zaza Sing”:

Anda Adam, Julie Mayaya și Andrei Ștefănescu, primii invitați ai lui Liviu Vârciu


Trebuie să țină minte sute de versuri, au avut concerte numeroase, dar cât de bine știu versurile pieselor consacrate și cum se descurcă la karaoke? Vedetele dau test cu Liviu Vârciu miercurea aceasta, în prima ediție „Zaza Sing”.

Anda Adam, Julie Mayaya și Andrei Ștefănescu vin în noul show de la Antena 1 miercuri de la 20.30 pentru a arăta cât de bine știu versurile. Iar rolul lor este unul foarte important pentru că vor face echipă la una dintre rubrici cu concurenții din show, astfel că orice greșeală pe care o fac vedetele poate duce la eliminarea concurentului respectiv.

Prima ediție a emisiunii aduce pe scena „Zaza Sing” șase concurenți, cu meserii și vârste diferite: o elevă, o studentă, un blogger sau un funcționar public, fiecare dintre ei e sigur că va reuși să treacă de cât mai multe probe și să ghicească versurile pieselor pe care le va primi. Vor cânta live, acompaniați de trupa The Humans, Liviu Vârciu va asigura suspansul și umorul, iar Flick le va pune bețe în roate concurenților atunci când va modifica versurile anumitor piese.

La filmările pentru prima ediție a emisiunii Vârciu a avut parte și de o surpriză: la una dintre probe o concurentă a primit ca piesă de interpretat „Ochii tăi” a trupei L.A., din care a făcut parte și Liviu. Spre uimirea și amuzamentul tuturor, tănăra concurentă nu a știut niciun vers, chiar dacă a primit încurajări din partea publicului, dar și a trupei The Humans, care asigură muzica live în show. Amuzat, chiar și Liviu s-a întrebat dacă e cineva care nu a auzit măcar o dată această piesă.

Ce a avut de spus puștoaica de numai 19 ani și dacă a reușit ea să treacă de această probă, telespectatorii Antena 1 află din 5 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing”.  


„Zaza Sing este un format pe care mă pliez foarte bine, fiind un format cu muzică și karaoke. E ocazia mea să mai aud piese consacrate, superbe, cum ar fi „Oameni” a lui Andreescu, aceasta fiind și una dintre melodiile mele preferate. E un show cu emoție, suspans – pentru că să nu uităm „Zaza Sing” e un quizz show cu versuri, o emisiune cu mult umor, dar și premii”, mai spune Liviu Vârciu.


Întrebat dacă el s-ar descurca într-un astfel de concurs, Liviu adaugă:


„Cu siguranță nu aș trece toate probele, dar pe câteva da, le-aș lua cu brio. Eu nu prea am mers la karaoke, dar într-o vreme am avut un club în care organizam seri și concursuri de karaoke. Julie Mayaya, care e invitată în prima noastră ediție, a câștigat acolo, a fost primul ei concurs de karaoke pe care l-a câștigat, la fel Nicolle Cherry. Așadar, nu sunt străin de domeniul ăsta.”

Întrebat dacă el s-ar descurca într-un astfel de concurs, Liviu adaugă:


„Cu siguranță nu aș trece toate probele, dar pe câteva da, le-aș lua cu brio. Eu nu prea am mers la karaoke, dar într-o vreme am avut un club în care organizam seri și concursuri de karaoke. Julie Mayaya, care e invitată în prima noastră ediție, a câștigat acolo, a fost primul ei concurs de karaoke pe care l-a câștigat, la fel Nicolle Cherry. Așadar, nu sunt străin de domeniul ăsta.”

sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 17:58.


#39
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] A cincea ediţie a show-ului IUMOR,

lider de audienţă pe publicul comercial şi urban! Ce concurenţi au adus umor?


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/iumor-antena-1.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Cea de-a cincea ediție a emisiunii „iUmor” a fost lider de audiență atât pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cât și pe întregul public din mediul urban.

Astfel, cea de-a cincea ediție a emisiunii iUmor difuzată duminică seara, între orele 20.29-23.07 a fost preferata publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 23,4% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu o medie de 6.4 puncte de rating și 15,4% cotă de piață.

iUmor a fost lider  de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban cu o medie de 7 puncte de rating și 14,7% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a situat pe poziția secundă cu 6,6 puncte de rating și 13,8% cotă de piață.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Personaje-ciudate-IUMOR-ANTENA-1-3.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cea de a cincea ediție „iUmor”, difuzată duminică, 02 aprilie, de la ora 20:30, le-a adus juraților multe surprize. Prima dintre ele a fost Dima Cubreacov, tânărul care a urcat pe scenă desculț și și-a început numărul spunând ”sunt din Republica Moldova și o să citesc reprize de umor”. În ciuda aceste introduceri, studentul la Facultatea de Marketing și Management în Danemarca i-a cucerit pe membrii juriului atât prin glume absurde și umor negru, dar și prin atitudinea complet impasibilă, netulburat de nicio reacție sau hohot de râs al juraților.

Mulți dintre concurenții care au urcat pe scenă au ales să întruchipeze personaje și momente cu tematică preponderent religioasă. Moartea, Dumnezeu și Diavolul, Îngerul lui Mihai Bendeac, preoți, sau reprezentați ai unei firme de pompe funebre i-au făcut pe jurați să se întrebe dacă să râdă sau să plângă.

Rap battle-ul între Dumnezeu și Diavol, însoțiți de două apariții feminine deghizate în înger și demon nu a ieșit așa cum se așteptau concurenții care s-au și certat între ei și au reușit să îl și enerveze pe Mihai Bendeac. Moartea, un personaj de altfel foarte ofertant pentru un număr de stand up, după cum a apreciat Cheloo, a reușit să-i dezamăgească pe toți cei trei jurați cu prestația sa… dezorganizată. Însă, au existat și surprize pozitive, astfel că întâlnirea lui Mihai cu Îngerul său a devenit o sursă de amuzament și pentru Delia, dar și pentru Cheloo. Numărul său a fost catalogat de Mihai ca fiind un  „un roast…divin”, iar jurata „iUmor” a aflat cu această ocazie că ea a primit însărcinarea de a avea grijă de Bendeac.

Cei trei „preoți” din trupa Biss care au vorbit despre „Catedrala jefuirii, pardon mântuirii neamului”, „cutia milei transformată în biserici în urnă 6 din 49”, precizând și că „la noi nu mai există jocul popa prostul, pentru că toți popii sunt deștepți” i-au amuzat pe jurați, cărora le-au povestit și faptul că ei se cunosc de la grădiniță și doar în armată nu au fost împreună.

Însă nu au lipsit nici momentele emoționante pe scena „iUmor”. Astfel, după ce au urmărit sceneta interpretată de actorii Nae Alexandru și Cristi Simion bazată pe confuzia de schimbare de adresă dintre o firmă de croitorie și una de pompe funebre, telespectatorii au aflat și povestea incredibilă de viață a unuia dintre protagoniști, spusă de Mihai Bendeac. Juratul l-a recunoscut pe colegul său de breaslă și a împărtășit cu cei prezenți faptul că Nae Alexandru a supraviețuit cutremurului din 1977 deși pe vremea aceea era doar un bebeluș. El a fost găsit în viață, sub dărămături, protejat de corpul mamei lui. ”Faptul că ești în fața noastră este împotriva tuturor șanselor cu putință și destinul nu te-a ținut degeaba aici”, a spus Mihai. Emoționat, actorul le-a împărtășit telespectatorilor Antena 1 faptul că „de fiecare dată când sunt în fața spectatorilor și la teatru și la televiziune și oriunde mă duc, spun mereu: <e pentru tine, mamă”, a încheiat el.

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de Antena 1 si au caracter pur informativ.
Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban

Perioada 2 aprilie 2017

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

http://www.radardeme...er-de-audienta/

#40
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Mirela Vaida va prezenta începând de astăzi Acces Direct la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ].

Vedeta rămâne şi la cârmă show-ului 2k1 !



[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/MIRELA-VAIDA.jpg?fit=600%2C869 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


La rândul ei proaspãt întoarsã dintr-un concediu de maternitate, îndrãgita prezentatoare a Antenei 1, Mirela Vaida, îi va ţine locul viitoarei mãmici şi, totodatã, bunei ei prietene, Simona Gherghe, în emisiunea Acces Direct, începând de luni, 3 aprilie.

Astfel, Mirela le va da întâlnire telespectatorilor începând cu ora 14:00, în cadrul quiz-show-ului matrimonial „2k1”, iar de la ora 17:00, aceasta revine în platoul „Acces Direct”, cu cele mai importante subiecte mondene, dar şi cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali.

Înainte însã de a începe programul cu douã emisiuni zilnic, vedeta Antenei 1 îşi încarcã bateriile alãturi de cei doi copii ai sãi, Carla şi Vladimir. „M-am bucurat de un weekend cu o vreme superbã şi am stat numai afarã cu copiii. Am fost în pãdure, în parc, la locurile de joacã pentru copii, iar astãzi ( duminicã ), o sã repetãm acelaşi traseu. Alergãm, ne jucãm, mâncãm, ne spãlãm,  dormim şi o luãm de la capãt. Mã bucur cât de tare pot de ei, înainte de a intra în programul cu douã emisiuni zilnice, pentru cã luni, de la 17:00, vã dau întâlnire în platoul „Acces Direct”, a declarat Mirela, care a completat: „Mulţumesc lui Dumnezeu, copiii sunt sãnãtoşi şi atunci simt cã am puterea sã le fac pe toate!”

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/MIRELA-VAIDA-SI-COPII.jpg?resize=600%2C800 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Îndrãgita prezentatoare este recunoscãtoare cã, deşi va prezenta zilnic douã emisiuni live, are timp şi pentru familie: „Programul nostru este foarte bine organizat. Chiar dacã de luni ne vedem şi dupã-amiezele, la „Acces Direct”, voi avea timp dimineaţa sã ies cu ei în parc, sã îi duc la piscinã de douã ori pe sãptãmânã, pentru cã au început amândoi lecţiile de înot. Vladimir stã deja în picioare, este mult mai precoce decât Carla. Sunt doi copii sãnãtoşi şi asta îmi dã putere. Nu îmi e fricã de muncã şi dacã suntem sãnãtoşi, le facem pe toate”, a declarat Mirela Vaida.

Incepând din 3 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Mirela le dă întâlnire telespectatorilor cu cele mai importante subiecte mondene, invitaţi speciali şi poveşti emoţionante, cărora echipa „Acces Direct” va încerca să le găsească rezolvarea, acordând totodată o atenţie deosebită copiilor talentaţi din toate domeniile.
Tot cu Mirela, telespectatorii se întâlnesc şi în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta îndrăgita prezentatoare le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

http://www.radardeme...-show-ului-2k1/

#41
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]CRBL, în panică, în marea finală Next Star:

“Nu pot să cred că mi se întâmplă așa ceva”

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CRBL-FINALA-NEXT-STAR-ANTENA-1.jpg?fit=600%2C337 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


NEXT STAR: Momente de panică pentru juratul CRBL  joi, 6 aprilie, de la ora 20.30, în marea finală “Next Star”, căci componenții Ansamblului “Tradiții Uiorene”, al căror mentor este în concurs, nu reușesc să ajungă la repetițiile generale. “Toți își fac repetițiile și își pregătesc numerele, doar eu stau singur… Nu pot să cred că mi se întâmplă așa ceva”, spune CRBL.


Cu o zi înainte, CRBL i-a vizitat la spital pe unul dintre copii și pe profesoara ansamblului, cărora li se făcuse rău. Deși juratul a crezut că a doua zi totul va reintra în normal și toată lumea se va prezenta la repetiții, nici unul dintre cei 22 de componenți ai ansamblului din Ocna Mureș nu va reuși să ajungă pe platourile de filmare.
Ce soluție va găsi CRBL și cum vor reuși, în aceste condiții, copiii din Ansamblul “Tradiții Uiorene” să evolueze în concurs, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 6 aprilie, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.



[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/JURIUL-NEXT-STAR-ANTENA-1.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 20:19.


#42
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

   [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   AUDIENŢE TV: Aşa cum era de aşteptat CHEFI LA CUŢITE a fost lider de piaţă! Iată ce eliminări s-au făcut în echipe!

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/chefi-la-cutite-colaj-radar-de-media.jpg?fit=698%2C524 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cea de-a doua confruntare pe echipe a inflamat spiritele în bucătăria de la „Chefi la cuțite”. Cei trei jurați, fiecare hotărât să câștige, a avut momente în care aproape că și-a pierdut cumpătul: dacă chef Scărlătescu a protestat la auzul votului invitaților de la jurizare și a ținut să audă chiar de la ei de ce l-au depunctat, chef Bontea nu a avut o seară reușită deloc pentru că a mai pierdut un om.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/CHEFI-LA-CUTITE-echipa-Sc%C4%83rl%C4%83tescu.jpg?resize=349%2C232 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

După Gemelina, Cosmin Dan din echipa verde a fost cel care marți seară a plecat acasă, lăsându-l astfel pe chef Sorin cu numai patru concurenți în echipă.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-10.jpg?resize=526%2C350 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Ediția de marți, 4 aprilie, a fost lider de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.30-23.29.
Așa se face că pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor cu o medie de 11 puncte de rating și 27,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 8,3 puncte de rating și 21,2 % cota de piață.


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-9.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


La orașe Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,5 puncte de rating și 18,8 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 7 puncte de rating și 15,6 % cota de piață.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/CHEFI-LA-CUTITE-echipa-Bontea.jpg?resize=349%2C232 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Iar la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a fost lider cu 7,9 puncte de rating și 17,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,8 puncte de rating și 17,7 procente din cota de piață.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-6.jpg?resize=526%2C350 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


În minutul de maximă audiență de la 23.09, „Chefi la cuțite” obținea pe publicul comercial din mediul urban cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani de  un vârf de audiență de 14,5 puncte de rating și 40,2 % cota de piață



[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-1.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Meniul românesc de marți seara le-a oferit concurenților și celor trei chefi ocazia să pregătească farfurii din diverse zone ale țării. Echipa mov condusă de chef Scărlătescu a primit Oltenia, echipa verde a lui chef Bontea Ardealul, iar echipa portocalie a lui chef Dumitrescu Moldova. Jurizarea specialiștilor invitați la această probă a iscat ceartă între cei trei chefi, astfel că a fost nevoie de intervenția Ginei și de o pauză pentru clarificări. Nici în rândurile concurenților spiritele nu au fost mai calme, pentru că apar primele conflicte, nervii întinși la maximum dau în clocot și scot la iveală comportamente necontrolate, presiunea îi face pe unii să-și iasă din fire. Angie a fost în pragul colapsului la proba individuală, de duel, când s-a pierdut și i-a acuzat pe toți că vor să o saboteze. Roxana ajunge și ea la cuțite cu Puiu, colegul ei de echipă, astfel că următoarele probe se anunță a fi de-a dreptul tensionate.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-3.jpg?resize=703%2C469 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de Antena 1 si au caracter pur informativ.
Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si All urban, National
Perioada 4 aprilie 2017   

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-12.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-1.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-11.jpg?resize=349%2C232 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/chefi-la-cutite-antena-1.jpg?resize=703%2C468 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 20:48.


#43
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Liviu Vârciu și Flick își fac farse la filmările „Zaza Sing”.

Show-ul are premiera, astăzi, la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/flick-zaza-sing.jpg?fit=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Când doi oameni cu simțul umorului se întâlnesc pe același platou de filmare, nu e de mirare că uneori se lasă și cu farse. Liviu Vârciu și Flick sunt protagoniștii unor glume de culise care au loc la filmările pentru cel mai nou show de la Antena 1, „Zaza Sing”.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-5.jpg?resize=703%2C469 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-8.jpg?resize=349%2C232 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cei doi s-au ținut de glume din prima zi de filmare, așa că acum au ce povesti. „Cu Liviu am mai lucrat și la alte proiecte, ne știm de vreo 4 ani, ne înțelegem bine, astfel că ne facem mereu glume”, spune Flick. „Chiar în prima zi de filmare”, continuă acesta, „Liviu mi-a dezumflat o roată de la mașină. Nu m-am lăsat mai prejos însă și i-am turnat și eu ceva pe parbrizul mașinii lui, nu vă spun ce, dar veți descoperi în emisiune.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-2.jpg?resize=703%2C469 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


În altă zi l-am găsit încercând să scoată ușa de la cabină din țâțâni, el e un tip mai vulcanic așa, probabil nu i-a convenit ce scria pe ușă. Veți vedea și asta în emisiune. Cred că de fapt nu fac altceva decât să-l antrenez pentru filmările cu nea Mărin”, glumește Flick.


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-10.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


La rândul lui, Liviu mărturisește că nu are cum să se supere pe Flick și nici colegul lui pe el, pentru că se știu bine și toate aceste farse sunt luate ca o glumă: „E amuzant când mă scoate Flick din sărite, noi am mai lucrat împreună, ne știm bine, așa că ne permitem să ne facem șicane, cum ar fi eu să atentez la roțile mașinii lui. Nu vă zic mai multe, că o să vedeți în emisiune. Dar amuzant nu e doar în culise, ci și pe scenă. Am avut doi concurenți, frați, care au refuzat să plece din concurs deși au fost eliminați, pentru că pur și simplu nu credeau că au greșit. A trebuit să duc muncă de lămurire cu ei, să le explic că au pierdut și pentru ei aici se termină competiția. Am lucrat la viața mea cu mii de oameni și credeți-mă, nu am trăit asta”, spune Liviu amuzat.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-8.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Emisiunea „Zaza Sing” începe la Antena 1 din 5 aprilie, în fiecare miercuri de la 20.30. Antrenant și plin de surprize, show-ul „Zaza Sing” îi va supune pe concurenții fiecărei ediții la mai multe probe, pe parcursul cărora aceștia trebuie să arate că sunt maeștrii versurilor: vor cânta live, acompaniați de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginație și vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghicește ce lipsește”, „Amestecăm și cântăm”, „Fii pe fază, corectează”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cât ghicești atât primești”.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-12.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-13.jpg?resize=429%2C286 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-11.jpg?resize=429%2C286 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-4.jpg?resize=190%2C286 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Cristi-Priz%C4%83-IUMOR-ANTENA-1.jpg?resize=349%2C232 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-10.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-9.jpg?resize=261%2C174 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-7.jpg?resize=261%2C174 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/flick-zaza-sing.jpg?resize=261%2C174 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/flick-zaza-sing-2.jpg?resize=261%2C174 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 20:58.


#44
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

AUDIENȚE. Premiera Za Za Sing. Emisiunea de pe Antena 1 a cântat pentru locurile 2-3


[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/ga_240317_zaza_0225_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


AUDIENȚE. Emisiunea ZA ZA Sing, de pe Antena 1, a debutat pe locurile doi trei în audiențe. Show-ul prezentat de Liviu Vîrciu a fost depășit și de Pro TV, și de Kanal D, și la orașe, și la nivelul întregii țări.

Vârciu a stat ceva mai bine pe segmentul comercial, unde a fost pe locul al doilea.
Trei ore s-a cântat la Antena 1, interval în care Za Za Sing s-a intersectat cu Las Fierbinți, cu Atletico Textila și cu serialul turcesc Dragoste infinită, de pe Kanal D.

Pe Las Fierbinți, Pro TV a fost pe primul loc, la distanță. Când a început Atletico Textila, audiența s-a mai "răsfirat": au urcat Kanal D pe primul loc pe național și la orașe, iar Pro a avut comercialul.

Situația pe intervale:
ZA ZA Sing: 3 - 3 - 2

Pe tot intervalul de trei ore al emisiunii (20.30-23.20), Za Za Sing a avut o medie de sub un milion de români pe minut. A fost pe locul al treilea, după Pro TV (1,3 milioane) și Kanal D (la mică distanțtă de Pro TV)

Locul trei și la orașe, pe toată emisiunea.

O poziție mai bună pe segmentul comercial: locul al doilea, după Pro TV, stație cu cifre duble pe targetul 18-49 de ani.


sursa

Edited by 3xteam, 06 April 2017 - 17:14.


#45
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mihai Mitoşeru, la „2k1”, despre lucrul care o deranjează cel mai tare pe soţia sa: „Vin acasă şi fac foarte urât”


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/MIRELA-BOUREANU-VAIDA-2K1-ANTENA-1.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Dacă e sâmbătă după-amiaza, e rândul vedetelor să demonstreze că au o jumătate ideală, alături de care formează cuplul perfect, în cadrul emisiunii „2k1”, difuzată începând cu ora 17:00, la Antena 1. Săptămâna aceasta, Noemi şi Mihai Mitoşeru, Cristina Cioran şi Traian Văduva şi Maria şi Marcel Toader vin în platoul emisiunii, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu.

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida nu va ocoli nici de această dată întrebările indiscrete, iar răspunsurile oferite de Mihai vor stârni numeroase hohote de râs în platoul „2k1”. Spre exemplu, la întrebarea „Care este cel mai grav lucru pe care, dacă soţul l-ar face, tu ai fugi mâncând pământul?”, Mihai va răspunde relaxat: „Din când în când, mai merg în anumite biblioteci cu bunii mei prieteni Ţociu şi Bittman, să ne uităm la un meci şi să studiem nişte autori, ruşi sau nordici, depinde de moment, iar apoi vin acasă şi fac urât, în sensul că fac gălăgie, sperii căţeii, cânt şi cânt foarte prost, dar tare, încât trezesc tot blocul. Se întâmplă de câteva ori pe an!”, va povesti Mitoşeru, iar Noemi va completa şi ea: „E haios, dar pe mine mă enervează, că vreau să dorm!”.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

http://www.radardeme...ac-foarte-urat/

#46
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

    [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Au început înscrierile pentru noua emisiune prezentată de Mirela Vaida, 2k1, la Antena 1. Iată cum va arăta formatul show-ului!


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/02/mirela-vaida-2k1-antena-1.jpg?fit=960%2C480 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Mirela Vaida revine pe sticlă într-o nouă emisiune la Antena 1. Este vorba de show-ul matrimonial „2k1”, ce va fi difuzat zilnic, de luni până sâmbătă, în direct.

Am aflat noi detalii despre noua emisiune:
  • reality show-ul va debuta în luna martie;
  • emisiunea va avea şi partea de quizz;
  • este transmisă în direct, de luni până vineri şi în weekend, în ziua de sâmbătă;
  • fiecare pereche răspunde la întrebări despre partenerului ei/lui, la final perechea merge mai departe în concurs;
  • cuplul care reuşeşte să ajungă în finală va primi titlul de „Cuplul perfect”;
  • va exista şi un premiu consistent în bani;
  • zilnic vor participa in emisiune 3 cupluri;
  • cuplurile care câştigă 5 ediţii la rând vor câştiga o excursie într-o destinaţie exotică;
Mirela Vaida:

„Sunt extrem de nerăbdătoare să revin, după o pauză în care am dus dorul telespectatorilor şi al emisiunilor în direct, iar provocarea este una pe măsură: un quiz show matrimonial. Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă ca fel de a fi: energică, veselă, cu ritm, cu exuberanţă, iar premiile pe care le punem în joc nu sunt deloc de neglijat. Am emoţii, dar am şi certitudinea că ne vom distra. Căutăm tineri şi mai puţin tineri, cupluri care sunt la început de drum sau care şi-au sărbătorit deja nunta de argint sau de aur, dornice să demonstreze că sunt <<2k1>>. Abia aştept să ne revedem!”, a scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

sursa

Edited by 3xteam, 06 April 2017 - 19:10.


#47
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Povestea filmului „Iisus din Nazaret”.

Pelicula, în programul[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] săptămâna viitoare !



Joi, 13 aprilie 2017, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează prima parte a mini-seriei „Iisus din Nazaret”, regizată de Franco Zeffirelli în 1977. Realizat la cererea Papei Paul al VI-lea, filmul cu Robert Powell în rolul principal a avut un buget impresionant pentru acele vremuri şi a fost criticat de protestanţii fundamentalişti americani.

Scenariul filmului a fost scris de regizorul Franco Zeffirelli, autorul Anthony Burgess şi actriţa Suso Cecchi d’Amico şi urmăreşte naşterea, viaţa, procesul, moartea şi Învierea lui Iisus, aşa cum sunt redate în cele patru Evanghelii ale Noului Testament.

Proiectul pentru realizarea filmului a pornit de la o discuţie pe care regizorul italian a avut-o cu Papa Paul al VI-lea, care l-a rugat să facă un film despre viaţa lui Iisus. Franco Zeffirelli s-a consultat cu experţii de la Vatican, însă a fost nevoit să aducă unele modificări, astfel încât filmul să fie concis şi să aibă un fir narativ continuu.

Actorul Robert Powell – care aproape că nu clipeşte deloc pe tot parcursul filmului – trebuia iniţial să-l interpreteze pe Iuda, dar a primit rolul principal după a doua audiţie.

Înainte de începerea filmărilor, Robert Powell s-a căsătorit cu iubita sa, dansatoarea Barbara Lord. Gurile rele spuneau că producătorii l-au convins să-şi oficializeze relaţia, pentru că telespectatorii nu ar fi acceptat niciodată ca Iisus să fie interpretat de un actor care trăieşte în păcat.

Mini-seria a avut un buget estimat între 12 şi 18 milioane de dolari, filmările au fost realizate în Tunisia şi Maroc, iar distribuţia a adunat numele sonore ale vremii – Anne Bancroft (Maria Magdalena), James Earl Jones (Baltazar), Stacy Keach (Barabas), James Mason (Iosif din Arimateea), Laurence Olivier (Nicodim), Christopher Plummer (Irod Antipa).

Pornind de la o declaraţie a lui Zeffirelli, care a spus că l-a prezentat pe Iisus ca pe „un om normal – blând, fragil, simplu”, protestanţii fundamentalişti din SUA au criticat producţia înainte de difuzare.

Compania General Motors, care a contribuit cu trei milioane de dolari la bugetul filmului, s-a retras din proiect, după ce a primit 18.000 de scrisori de la americanii nemulţumiţi de acest demers.

După lansare, „Iisus de Nazaret” a devenit un film de referinţă în lumea creştină şi este difuzat de televiziunile din toată lumea în perioada sărbătorilor de Crăciun şi de Paşte.

sursa

Edited by 3xteam, 09 April 2017 - 16:15.


#48
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Katia Cărbune a câștigat cel de-al optulea trofeu“Next Star”, iar emisiunea a fost lider de audiență pe publicul de la oraşe


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Katia-C%C4%83rbune-NEXT-STAR-ANTENA-1-2.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Finala emisiunii „Next Star” difuzată ieri, 6 aprilie, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban. Astfel, emisiunea „Next Star” difuzată între 20.29-00.00 s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, întregistrând o audiență medie de 6,2 puncte de rating și 15,2 % cotă de piață. ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu 6 puncte de rating și 14,5 % cotă de piață.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Katia-C%C4%83rbune-NEXT-STAR-ANTENA-1-3.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Katia Cărbune (11 ani, din Cluj-Napoca) este câștigătoarea celui de-al optulea sezon “Next Star” și a trofeului în valoare de 20.000 de euro. Fetița, al cărei mentor în concurs a fost CRBL, i-a uimit pe jurați cu o compoziție proprie pe care a interpretat-o ca o adevărată artistă. Trofeul i-a fost înmânat de doi artiști de primă mărime ai scenei românești, Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Nu am cuvinte să descriu ce am simțit în momentul în care Dan Negru a anunțat că eu sunt câștigătoarea. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Am fost extraordinar de fericită! Îmi doream foarte mult să câștig, dar nu mă așteptam, pentru că toți ceilalți concurenți au fost foarte talentați”, spune aceasta.

Katia își dorește să pună deoparte cei 20.000 de euro câștigați la “Next Star”. “Vreau să păstrez acești bani pentru perioada când voi deveni actriță. Pentru că visul meu este să fiu actriță în propriul musical, la Londra”, mai spune ea.

[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/Katia-C%C4%83rbune-NEXT-STAR-ANTENA-1-1.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://www.radardeme...-katia-carbune/

#49
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Seara confruntărilor de la CHEFI LA CUŢITE a adus audienţe de lider pentru Antena 1.

Show-ul, lider de piaţă pe toate categoriile de public!


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/chefi-la-cutite-confruntari-echipe-antena-1.jpg?fit=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Seara confruntărilor la „Chefi la cuțite” a adus luni seară o nouă eliminare: simpaticul Andrei Luță din echipa mov a fost cel care a părăsit competiția și l-a făcut pe chef Scărlătescu să mărturisească sincer că plecarea sa l-a emoționat și că aproape i-au dat lacrimile. Într-un gest de afecțiune, chef-ul echipei mov l-a luat în brațe pe Andrei și l-a asigurat că va rămâne sufletul echipei sale.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/CHEFI-LA-CUTITE-echipa-Sc%C4%83rl%C4%83tescu.jpg?resize=600%2C399 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Ediția de luni a fost din nou lider de piață pe toate categoriile de public, în intervalul orar în care a fost difuzată, 20.29-23.24. Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 10 puncte de rating și 27,6 procente din cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu cifre de două ori mai mici, respectiv 5,3 puncte de rating și 14,5 % cota de piață.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/CHEFI-LA-CUTITE-echipa-Dumitrescu.jpg?resize=600%2C399 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


La orașe Antena 1 a fost lider cu o medie de 7,2 puncte de rating și 16,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6,3 puncte de rating și 14,5 % cota de piață.

Iar la nivelul întregii popilații a țării, „Chefi la cuțite” a fost urmărit de cei mai mulți români, astfel că a obținut o audiență medie de 7 puncte de rating și 16,5 % cota de piață, Pro Tv ocupând tot locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6 puncte de rating și 14,1 % cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 23.05, „Chefi la cuțite” obținea pe publicul comercial un vârf de 13,2 puncte de rating și 38,7 procente din cota de piață.

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/CHEFI-LA-CUTITE-echipa-Bontea.jpg?resize=600%2C399 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Seara de luni a fost una plină de adrenalină pentru cele trei echipe. Orgoliile s-au inflamat, spiritele s-au aprins, iar bucătăria a fost locul unei bătălii dure. Echipa portocalie condusă de chef Dumitrescu a câștigat din nou confruntarea pe echipe, a treia oară consecutiv, și a scăpat astfel de duel. Echipele verde și mov au intrat la proba de gătit individuală și au avut ca temă amuse-bouche. Iar dezamăgirea chefilor a fost mare pentru că cei mai mulți concurenți nu au înțeles proba și nu s-au conformat. La final, cel care a fost eliminate a fost Andrei Luță.

Ediția de marți seara aduce de la 20.30 la Antena 1 o nouă confruntare, iar duelul va avea un ingredient vedetă pretențios: homarul. Cine câștigă și cine pleacă acasă rămâne de văzut azi de la 20.30.


Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de Antena 1 si au caracter pur informativ.
Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 10 aprilie 2017               

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

sursa

#50
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Pepe, Sore și Nicoleta Nucă se întrec în versuri la „Zaza Sing”, cu Liviu Vârciu, miercuri, la Antena 1

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-4.jpg?fit=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Pepe, Sore și Nicoleta Nucă vin miercuri, 12 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing” pentru a arăta că nu se pricep doar la cântat, ci și la reținut versuri. Cât de bine se vor descurca vedetele invitate în show-ul de la Antena 1 și cât de mult îi vor ajuta sau, dimpotrivă, îi vor încurca pe concurenți, rămâne de văzut!


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-5.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Printre cei șase concurenți dornici să demonstreze că niciun vers nu le este străin se numără și doi frați care-și încearcă norocul la „Zaza Sing”, în speranța că, deși nu vor cânta perfect, o vor face corect. Dacă melodia „Radu mami, Radule”, le va da de furcă fraților Stancu, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri seara, în cea de-a doua ediție a emisiunii și tot atunci vor auzi de mai multe ori la rând melodia „Nu te enerva” a Corinei Chiriac, care-i pune în dificultate pe unii dintre concurenți.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-3.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Liviu Vârciu va încerca și el să nu se enerveze pe partenerul său de prezentare, Flick, care are un fan chiar pe scena „Zaza Sing”. Domnul Mircea se declară un mare admirator al cunoscutului DJ de la Radio ZU, supranumit și „Domnul Rimă”, și mărturisește că în afară de faptul că îi place să rețină versurile melodiilor, el însuși compune rime. Așa se face că pentru fiecare moment al emisiunii, concurentul va avea o mică poezie potrivită, cu care va destinde și mai mult atmosfera. Și pentru că Flick și concurentul par să aibă mult mai multe în comun,


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-4.jpg?resize=526%2C351 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-1.jpg?resize=526%2C351 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Liviu Vârciu le propune să facă schimb de locuri, astfel că Flick vine pe scenă, în timp ce domnul Mircea se instalează în „taxi-ul” lui.


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/03/ZAZA-SING-Liviu-Varciu-Antena-1-11.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Șicanele dintre Flick și Liviu Vârciu continuă, iar în momentul în care o concurentă de 42 de ani va declara că încă își caută iubirea, Flick va comenta cu subînțeles că mai cunoaște el pe cineva. Cum îi va răspunde Liviu Vârciu și cum se va descurca Flick cu versurile melodiilor, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, 12 aprilie, când Antena 1 difuzează, începând cu ora 20.30, cea de-a doua ediție a emisiunii „Zaza Sing”.


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-5.jpg?resize=703%2C469 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-3.jpg?resize=349%2C232 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/zaza-sing-antena-1-2.jpg?resize=349%2C233 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 11 April 2017 - 16:40.


#51
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Grila de Paște de la[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] HD

Chefii la cuțite se vor întrece în preparate tradiționale

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/_dof6978_161_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Programul de Paște la Antena 1. Filmul Iisus din Nazareth, transmisiune în direct a Slujbei de Înviere, dar şi ediții speciale ale emisiunilor ”Acces Direct”, ”Neatza” sau ”Chefi la cuțite” sunt pregătite în grila de Paște a postului.


Programele speciale încep la Antena 1 de joi, de la ora 20.30, cu prima parte a filmului ”Iisus din Nazaret”, difuzat în premieră la acest post. Următoarele două părți ale peliculei vor fi difuzate vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la ora 16.30.


În Vinerea Mare, Mirela Vaida o va avea invitată pe Maria Dragomiroiu într-o ediție specială a emisiunii ”Acces Direct”, de la ora 17.00.


Antena 1 va difuza în direct sămbâtâ, de la ora 23.00, Slujba de Înviere.


Prima zi de Paște vine la Antena 1 cu ediții speciale ”iUmor” și ”Chef de răs”. Programul special se încheie luni, cu ediții speciale ale emisiunilor ”Neatza”, ”Prietenii de la 11” și ”Chefi la Cuțite”.

Grila programelor de Paște de la Antena 1:

Joi, 13 aprilie
  • 20.30 - filmul ”Iisus din Nazareth” - prima parte
Vineri, 14 aprilie
  • 17.00 - ediție specială ”Acces Direct”
  • 20.30 - filmul ”Iisus din Nazareth” - partea a doua
Sâmbătă, 15 aprilie
  • 16.30 - filmul ”Iisus din Nazareth” - partea a treia
  • 20.00 - ”Te cunosc de undeva!”
  • 23.00 - Slujba de înviere
Duminică, 16 aprilie
  • 20.30 - ediție specială ”iUmor”
  • 22.30 - ediție specială ”Chef de răs”, cu Vasile Muraru și Valentin Fătu, actori ai Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”
Luni, 17 aprilie
  • 08.00 - ediție specială ”Neatza” cu Răzvan și Dani
  • 11.00 - ediție specială ”Prietenii de la 11”
  • 14.00 - emisiunea ”2K1”
  • 20.30 - ediție specială ”Chefi la cuțite” - Concurenții vor avea de pregătit preparate tradiționale de Paște. Gașca Zurli va degusta preparatele.
sursa

Edited by 3xteam, 12 April 2017 - 14:29.


#52
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/91/Logo_Antena_1_%282010%29.svg/105px-Logo_Antena_1_%282010%29.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] HD  Chef Dumitrescu a pierdut un concurent de bază din echipa sa: Machete a părăsit „Chefi la cuțite”. Show-ul a fost lider de piaţă!


[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/ELIMINARE-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1.jpg?fit=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite” prima înfrângere pentru echipa portocalie și prima eliminare din echipa condusă de chef Dumitrescu. După o confruntare pe echipe, la care au gătit meniu de post, chef Scărlătescu și echipa mov au adunat cele mai multe voturi, astfel că după mult timp aceștia au răsuflat ușurați că au scăpat de duel și, implicit de eliminare. Pentru prima oară la duel în acest sezon, echipa portocalie a rămas la finalul serii cu un om mai puțin, pentru că Machete a plecat acasă.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-9.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Ediția de marți, 11 aprilie, a fost lider de piață în intervlul orar 20.28-23.29 cu o medie pe publicul comercial de 10,6 puncte de rating și 28,4 % cota de piață, în vreme ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 9,7 puncte de rating și 26 procente din cota de piață.

În minutul de maximă audiență de la 21.43, Antena 1 obținea un vârf pe publicul comercial de 14,5 puncte de rating și 35,7 % cota de piață.

[ https://i0.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-9.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://i1.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-10.jpg?resize=700%2C466 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://i2.wp.com/www.radardemedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/CONFRUNTARI-CHEFI-LA-CUTITE-ANTENA-1-11.jpg?resize=600%2C400 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Bucuria echipei mov a fost una fără margini la vederea voturilor: concurenții lui chef Scărlătescu au câștigat proba, iar Victoria l-a făcut pe acesta să se bucure și să danseze prin platou într-un fel în care nu l-a mai văzut nimeni până acum.

„Nici nu mai știu cum e să câștigi, nu am am trăit senzația asta din primul sezon”, s-a bucurat chef Cătălin. La polul opus, echipele verde și portocalie au intrat la duel, iar tema impusă le-a dat mari bătăi de cap: homarul. Cu un ingredient atât de elegant și fin, cei trei chefi se așteptau la farfurii îmbietoare, dar jurizarea a fost una de-a dreptul dezamăgitoare. În afară de două farfurii pe care le-au apreciat, cea a lui Manole și cea a lui Puiu, chefii au avut numai critici la adresa celorlalte preparate.

„Cred că este primul duel la care avem numai farfurii necomestibile”, a spus uimit chef Florin. Iar surprizele neplăcute pentru el nu s-au oprit aici: ultimele două farfurii, cele mai slab punctate, au fost cele ale lui Machete și Giovanni, doi dintre oamenii pe care chef Florin se baza în echipa sa. La finalul serii, Machete a fost cel eliminat.

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de Antena 1 si au caracter pur informativ.
Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban
Perioada 11 aprilie 2017               

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

sursa

#53
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,377
  • Înscris: 05.09.2005
Sunt profund impresionat de calitatea HD  a filmului Iisus din Nazaret. A1 din noiembrie a facut progrese enorme la calitatea imaginii. Bravo lor

#54
hansoloro2

hansoloro2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,128
  • Înscris: 10.03.2012
Ce calitate HD filmul este 4;3

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate