Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

Antena 1 HD

- - - - -
  • Please log in to reply
983 replies to this topic

#307
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Attached File  Antena 1.png   4.44K   1 downloads: Cuțitul de aur, o nouă regulă la ”Chefi la cuțite”

Attached File  chefi-la-cutite-2018.jpg   90.66K   2 downloads

Cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera în curând pe Antena 1, le dă ocazia chefilor să lucreze la strategiile de joc încă din primul moment.

Pe lângă puterea amuletelor, pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le pot câștiga în fiecare zi, în urma unei bătălii în preparate delicioase, aceștia dețin și trei cuțite de aur ce așteaptă să fie oferite celor mai talentați bucătari.

Astfel, fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie pentru candidați, ce ar putea ca printr-un singur preparat excepțional să primească un pașaport de trecere direct în echipa unuia dintre cei trei chefi. Această ocazie unică garantează o tunică colorată și un loc la bancul de lucru în bucătăria “Chefi la cuțite”, însă, mai mult decât atât, îi scutește pe norocoși și de presiunea luptei eliminatorii din Bootcamp.

Strategiile se vor contura încă din primele ediții de audiții pe nevăzute. După ce ziua va începe cu o luptă culinară în care fiecare dintre cei trei va încearca să câștige o amuletă folositoare pentru etapa de Battle-uri, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la masa jurizării, acolo unde vor analiza dur preparatele care vin pe bandă. Maeștrii bucătăriei caută rețete cu un gust fără cusur, dar și un plating inovativ, rețete care să se diferențieze și care să le confirme faptul că bucătarul din spatele ușilor este îndeajuns de pregătit pentru o luptă ”la cuțite”, dar și îndeajuns de talentat pentru un ”cuțit de aur”.

Cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite” are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Sursa: https://www.radardem...hefi-la-cutite/

#308
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Cu cine va fi înlocuit Cosmin Seleși, plecat în India la Asia Express, la show-ul «Te cunosc de undeva»

Alina Pușcaș a rămas fără partener de prezentare la "Te cunosc de undeva", după ce Cosmin Seleși a plecat sâmbătă în India la filmările Asia Express, sezonul 2, unde face pereche cu Șerban Copoț. Deși producătorii show-ului transformărilor de la Antena 1 au filmat în avans trei emisiuni, pentru a suplini absența lui Șeleși, se pare că ei au luat în calcul și un înlocuitor pentru el, în cazul în care nu se va întoarce la timp.

Cosmin Seleși le-a cam dat de furcă producătorilor din Antena 1. Prezentatorul de la "Te cunosc de undeva" a acceptat să plece în India la "Asia Express" și deși s-a înțeles cu echipa reality-show-ului a fost pe punctul de a produce adevărate dezechilibre la o altă emisiune a trustului. Gazdă, alături de senzuala Alina Pușcaș la "Te Cunosc de undeva", Cosmin Seleși a lăsat locul liber pentru următoarele săptămâni.
Attached File  cosmin_selesi_si_serban_copot.jpg   78.69K   3 downloads
Șerban Copoț și Cosmin Seleși au plecat împreună la "Asia Express"

Cea care l-a dat de gol pe viitorul prezentator este Andreea Bălan. Solista este jurata emisiunii alături de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob. Ea a fost invitată, luni, la "Prietenii de la 11", emisiune prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei.
"Încă trei gale începând din această sâmbătă va mai apărea Cosmin Seleși, după care noul prezentator aici...", a spus Andreea Bălan făcând referire la Florin Ristei.
Attached File  12-13-vedete-2-col-florin-ristei_0.jpg   61.02K   4 downloads
Florin Ristei este gazda "Prietenii de la 11" alături de Diana Munteanu

Cine sunt concurenții noului sezon "Te cunosc de undeva"

Printre concurenții noului sezon "Te cunosc de undeva" se numără Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan și Jean de Craiova. Alături de cei cinci, pe scena de la “Te cunosc de undeva!” concurează în acest sezon Raluka și Ana Baniciu, primele câștigătoare "Asia Express", Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu și Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

Sursa: https://www.click.ro...s-la-show-ul-te

#309
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Ultimul Trib rămâne cu o singură ediție pe săptămână după mutarea X Factor

Când vocile se bat, Exatlonul Antenei 1 pierde. Emisiunea de aventură Ultimul Trib de pe Antena 1 a rămas cu o singură ediție, după mutarea X Factor vineri seară.

Ultimul trib a avut până acum două ediții pe săptămână, joia și vinerea. Joi, se confrunta cu serialul Las Fierbinți de pe Pro TV și cu Exatlon de pe Kanal D și vineri se afla în competiție cu Vocea României și Exatlon.

Reamintim că Antena 1 a decis să mute X Factor vineri, după ce începând cu 28 octombrie va fi difuzată emisiunea culinară Chefi la cuțite.

În ultima vineri în care s-a aflat la bătaie cu Vocea României și cu Exatlon, Ultimul trib a obținut cifre modeste, de aproape 3 ori mai mici decât Pro TV pe targetul 18-49 Urban.

Sursa: https://www.paginade...utarea-x-factor

#310
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Mirela Vaida, însărcinată cu cel de-al treilea copil: ”Nu ne gândeam că se va întâmpla așa repede''

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu” de la Antena 1, trăiește clipe emoționante în ultimele luni. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar vestea a una care i-a luat prin surprindere pe ea și soțul ei.

Mirela povestește că a aflat că va deveni mamă pentru a treia oară după o noapte nedormită, în care fiul ei cel mic, Vladimir, în vârstă de numai doi ani, i-a ținut trezi ore în șir.

”Vestea că vine al treilea copil a venit complet neașteptat. Era loc în gândul nostru pentru el, dar nu ne gândeam că se va întâmpla așa de repede.  La început ne-am panicat puțin, nu știam ce ne vom face.  Mi-a fost un pic teamă, pentru că eram după o perioadă foarte obositoare, cu multe nopți nedormite, cu viroze și răceli. Speram ca al treilea copil să vină după ce Vladimir va învăța măcar să doarmă o noapte întreagă, să-mi revin și eu și abia apoi. Coincidența a făcut să aflăm că sunt însărcinată, în Turcia, după o noapte în care Vladimir nu a dormit și am stat cu el și am numărat oi pe tavan, în engleză”, mărturisește Mirela Vaida.

Vedeta Antena 1 spune însă că teama resimțită inițial la gândul că ei și soțului ei le va fi foarte greu să crească singuri trei copii atât de mici a trecut destul de rapid, pentru că au realizat că, de fapt, este un vis împlinit și viața lor este mai împlinită ca niciodată.

''Dar imediat gândurile noastre s-au luminat. Am realizat foarte repede că nu e nicio bucurie mai mare, mai ales că noi mereu ne-am dorit măcar trei copii, am visat la o casă plină de bucurie, cu freamătul copilăriei în ea, cu veselia și energia pe care copiii o aduc. Ne-am montat repede și nimic nu a mai contat. Nici nu am simțit sarcina asta și mă rog la Dumnezeu să fie la fel în continuare, pentru că am un program aglomerat, am emisiunea ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, zilnic, în direct,  am spectatcole în weekend la Teatrul de Revistă Constantin Tănase,  joc în musicalul Mamma Mia și, în plus, sunt evenimentele private care sunt programate.  Pentru mine copiii sunt cea mai mare realizare, nimic nu se compară cu împlinirea pe care ei o aduc în viața noastră, nu consider că ei pot sta în calea proietelor profesionale, ba dimpotrivă, simt că ei ne motivează să ne dorim mai mult”, spune Mirela Vaida.

Sursa: https://a1.ro/totul-...l-id812918.html

P.S: In curand vor trebui sa caute inlocuitoare sau sa inchida emisiunea.

#311
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Al 3-lea concediu platit din partea celor de la Antene, nu inteleg oricum de ce au reangajat-o dupa al doilea copil... e expirata, iar emisiunea e si mai expirata.

#312
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,825
  • Înscris: 06.11.2018
Bianca Dragusanu a renuntat la Asia Express dupa doua saptamani. https://www.cancan.r...tena-1-19878292

#313
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,586
  • Înscris: 11.02.2016
Ce jegoși sunt ăștia de la Antena 1, își bat joc de niște oameni amarati aducându-i la TV punându-i sa se balacareasca în public pentru audienta. Rușine!

#314
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Si eu am gandit la fel cand am vazut scena. Apoi am mutat la snooker :P

#315
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Asta se vinde frate, nu's deloc jegosi. Vor sa incaseze banutu, nu sa faca TVR Cultural si alte basini falimentare. ;)

#316
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Ce comparatie ai putut si tu sa faci... :ciocan: Ulta-te tu la astia, ca eu ma uit la un documentar sau la snooker. Chiar daca nu e program cultural, macar e decent, fara injuraturi (nici macar fluieraturi) si cu un fair-play total :D

#317
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Pai uita-te la documentar sau la snooker, cine te opreste? Ei dau ce se vinde, nu ce ar fi normal si moral. :)

#318
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016

View Postronuquet, on 16 noiembrie 2018 - 23:14, said:

Asta se vinde frate, nu's deloc jegosi. Vor sa incaseze banutu, nu sa faca TVR Cultural si alte basini falimentare. ;)
Se vinde zici, nu? Hmm... Păi uită-te pe Pro TV și zi-mi dacă vezi vreo fază de-asta. Și Pro TV întrece cu mult Antena 1 în audiențe ;)

#319
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Pro TV e brandul. Daca maine ai schimbat numele la Pro, ai zis adio audientelor. :)) Ca sa ajungi nr 2 trebuie sa bagi niste scandal si batai.

#320
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Și Antena 1 e brand. Dacă ar fi după cum spui tu, Antena 1 ar trebui să aibe audiențe mai mari, mai ales la Acces Direct.

View Postronuquet, on 16 noiembrie 2018 - 23:22, said:

Pro TV e brandul. Daca maine ai schimbat numele la Pro, ai zis adio audientelor.
Păi și lumea se uită doar pentru nume? Nu cred că dacă și-ar schimba numele, lumea s-ar retrage de pe post. Unii poate au anumite emisiuni sau filme preferate acolo pe care le văd.

#321
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Spunea cineva ca daca Pro TV ar avea o mira, iar Antena 1 un film, Pro TV ar castiga la audiente. :)))

Iti zic sigur ca e pentru brand.

#322
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,825
  • Înscris: 06.11.2018
Un om important din "aripa Pro" a Attached File  Antena 1.png   4.44K   0 downloads pleacă din postul Intact

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2018/11/observator_tb730_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Plecare de la vârful postului de televiziune Antena 1. Coordonatorul de marketing și comunicare, un om cu ani de experiență în Pro TV, înainte de Antena 1, se desparte de postul Intact.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Catinca Marinescu, Head of Marketing & Communication Antena Group, a părăsit stația de televiziune.

Catinca Marinescu a venit în Antena 1 în urmă cu doi ani, inițial pe Observator (program care a fost relansat, cu un nou studio). Ulterior, a trecut pe poziția de coordonator al departamentului de comunicare și de marketing (strategii de branding pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV).

Contactată de Paginademedia.ro, Catinca Marinescu a declarat că "a fost o decizie luată de comun acord să ne despărțim".

Vezi imagini de la relansarea Observatorului, cu noul studio, aici.

Catinca Marinescu, carte de vizită:

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/catinca-marinescu_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Catinca Marinescu a venit la Antene în luna august 2016. Misiunea: dezvoltarea strategiei de relansare a Observatorului, incluzând structura de conținut, grafica și noul studio HD. În noua formulă, Observatorul a fost relansat în luna noiembrie a anului 2016.

În martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group. Potrivit anunțului Intact la vremea respectivă, "aceasta va dezvolta strategia de branding și comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV".

Sursa: https://www.paginade...n-postul-intact

#323
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 22.09.2013
De ieri văd că nu mai scrie "HD" lângă sigla Antenei 1 HD. E downscalat în SD cumva?

#324
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,405
  • Înscris: 15.07.2016
Nu. Au scos HD-ul pentru că au pus o siglă ce are animație.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate