Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Antena 1 HD

- - - - -
  • Please log in to reply
983 replies to this topic

#145
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
În puii mei cu Mihai Bendeac revine după mai bine de un an de absență. Când e "seara lui Bendeac"
Seara lui Bendeac. Postul Antena 1 va avea din martie două producții cu Mihai Bendeac în roluri principale. O a treia producție, tot cu Bendeac, va fi la Antena 1 în această primăvară.
Mai exact:
1. În puii mei
Din 25 februarie, Antena 1 lansează În puii mei. Va fi pe post duminica, de la ora 20.00, la 21.00.
Show-ul de divertisment aflat la al patrulea sezon revine după mai bine de un an de absență. Ultimul sezon de "pui" a fost pe post în toamna lui 2016.
Câștigătoarea iUmor, rubrică la În puii mei
Maria Popovici, cea care a câștigat sezonul al doilea din iUmor, ca avea o rubrică la În puii mei: o "bătălie a glumelor":
Două sau mai multe persoane spun glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube.
Al patrulea sezon În puii mei va fi și ultimul din serie, spune Mihai Bendeac:
„După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos."
2. iUmor
Tot duminica, tot din 25 februarie, Antena 1 a programat de la ora 21.00 al cincilea sezon al emisiunii iUmor, în care jurat este Mihai Bendeac, alături de Cheoo și Delia.
3. Băieți de oraș
În puii mei va avea șase ediții. După cele șase duminici cu În puii mei, pe intervalul 20.00-21.00 va intra tot un proiect semnat de Mihai Bendeac.
Este vorba de serialul Băieți de oraș, care va preceda, în fiecare duminică, show-ul iUmor.

Sursa:https://www.paginade...c-sezonul-patru

#146
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Noua emisiune a Mirelei Vaida, de luni, la Attached File  descărcare.png   2.29K   3 downloads. La bătaie cu Teo și La Măruță

Mirela Vaida revine începând de luni, 26 februarie, de la ora 14.00, cu noua sa emisiune „Totul pentru dragoste”.
Emisiunea va fi zilnic, de luni până vineri, pe intervalul 14.00 - 16.00, la concurență cu emisiuni precum La Măruță de pe Pro TV și Teo, de pe Kanal D.
Mirela Vaida: „“Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbește despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieții unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viațã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut. La “Totul pentru dragoste” sunt povești cât se poate de reale și de des întâlnite în viața de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã își spunã povestea, dramele sau pur și simplu sã împărtășească felul cum au reușit sã treacã de momentele grele din viața de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relației de cuplu, ci și de cea fațã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei”
Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din diferite domenii și împreună vor încerca să găsească soluții la problemele care sunt prezentate.
Sursa:https://www.paginade...eo-si-la-maruta

#147
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Grila Attached File  Antena1_Logo_HD.jpg   965bytes   4 downloads. Cinci zile cu producții noi. Te cunosc de undeva ia o pauză. Mircea Radu se bate cu Românii au talent
Attached File  grila-antena-1--2-_tb730.jpg   77.27K   4 downloads
GRILA, PE ZILE. Grila de primăvară a Antenei 1 a luat deja startul săptămâna trecută cu prima emisiune nouă, Asia Express, produsă de Mona Segall. Însă restul producțiilor vor debuta de duminică, 25 februarie, până pe 1 martie.
Cum este structurată grila Antenei 1, pe zile:
Iată câteva concluzii:
Două emisiuni noi, aflate la primul sezon, ocupă jumătate din săptămână.
Luni și marți Antena 1 are Asia Express.
Joi și Vineri, postul a programat Ie, Românie, noua emisiune a lui Mircea Radu. Este prima data dupa multi ani când Antena 1 pune la bătaie cu Românii au talent o emisiune și nu filme, ca în anii trecuți.
Miercuri este tot o producție nouă, intrată deja în grilă, Serialul Fructul Oprit, produs de Ruxandra Ion, după un scenariu inspirat de un roman turcesc.
Te cunosc de undeva ia o pauză după 12 sezoane. Emisiunea de divertisment nu se mai regăsește în grila din această primăvară.
Duminica rămâne seara lui Bendeac, cu În puii mei, Băieți de oraș și iUmor.
Grila Antenei 1 pe zile pentru această primăvară, în continuare:
Luni și Marți - Asia Express, de la ora 20.00. Reality-show-ul filmat deja în Vietnam, Laos, Cambogia și Thailanda a debutat deja la Antena 1, pe 12 februarie.
Miercuri - Serialul Fructul Oprit, de la 21.00.
De la 20.00, postul are emisiunea Guess my age, prezentată de Dan Negru.
Joi și Vineri - de la 20.00, Guess My Age.
De la 21.15, Ie, Românie, emisiune prezentată de Mircea Radu, care debutează pe 1 Martie. Formatul este unul original creat de Marius Toader și Adrian Robe. Cei doi sunt și „părinții” formatului Miss Fata de la țară. (detalii despre emisiune, AICI).
Sâmbătă - Seară de film (sâmbăta era seara Te cunosc de undeva)
Duminică - de la 20.00 În puii mei, timp de șase săptămâni. Emisiunea de umor prezentată de Mihai Bendeac revine după mai bine de un an de absență.
După cele șase ediții de În puii mei, Antena 1 va difuza Băieți de oraș.
De la ora 21.00, Antena 1 a programat iUmor. Cel de-al cincilea sezon al show-ului jurizat de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo va debuta duminică, 25 februarie.
Sursa:https://www.paginade...a-2018-antena-1

#148
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Attached File  Antena1_Logo_HD.jpg   965bytes   4 downloads a cumpărat un nou format de emisiune de talente „Final Four - Cei patru”
Attached File  the-final-four--1-_tb730.jpg   110.9K   5 downloads
Antena 1 a achiziționat licența formatului „Final Four – Cei patru”, un nou show show de talente vocale, ce va debuta primăvara aceasta. Noul format va fi produs de Claudiu Oprea, care mai produce X Factor și iUmor.
Regula principală a competiției este că cei patru finaliști vor fi deja anunțați încă din prima ediție a emisiunii. Ei vor fi selectați de un juriu format din nume ale
industriei muzicale din România.
PublicitateÎn fiecare ediție a emisiunii, noi tineri muzicieni îi vor provoca pentru a le lua locul, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranță.
Fiecare nou venit va cânta o piesă în fața juraților. Dacă va primi votul tuturor juraților, acesta are dreptul să provoace la duel pe unul dintre „Cei Patru”. Pentru a ieși învingător și a-i lua locul unuia dintre „cei patru”, concurentul nou-venit trebuie să obțină voturile publicului.
„Cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu și vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești”, spun reprezentanții Antena Group.
Formatul „Final Four – Cei patru” a fost deja produs în Statele Unite ale Americii și în Rusia, țări care au difuzat deja câte un sezon.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LkaGrY4lMdM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa:https://www.paginade...-four-cei-patru

#149
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Exact asta le lipseste (aproape) tuturor castigatorilor de talent showuri de la noi: dupa cae castiga, nu mai stie nimeni de ei. Exceptiile sunt putine. Daca cei de la A1 pot garanta ca juratii (oricare ar fi ei) vor ajuta castigatorul sa aiba o melodie care sa se dea la radio si TV muzicale, atunci acest concurs are rost. Daca nu, e inca un show facut pentru a lua bani din reclame si atat.

#150
electragrup

electragrup

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Nu poti garanta succesul. Insa castigatorii raman cu banii, deci nu ii plange :))) Se pot consola cu ei!

#151
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,877
  • Înscris: 28.11.2006
Ba ii cam plang, pentru ca trebuie sa cotizeze si ei "ca sa iasa cine trebuie" :naughty: Am ascultat pe la emisiunea lui Andrei Partos mai multe marturii din interior, cam cum merge treaba la concursurile astea. De-aia sper ca macar asta sa fie pe bune, dar nu-mi fac mari sperante :D

#152
electragrup

electragrup

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017
Nimic nu e pe gratis :)))

#153
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,223
  • Înscris: 22.02.2017
Nușa Bugeac a participat la prima editie a emisiunii Totul pentru Dragoste. Tipa a mai fost si pe Consilier de Urgenta pe National TV.

Cat de clar arata femeia in HD. :))))) Mi se pare la fel de ciudat ca atunci cand l.am vazut pe Gadea si pe Badea in HD :)).

Mare diferenta dintre mizeriile de echipamente pe care le au Prima si National fata de HD...

#154
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,350
  • Înscris: 29.05.2017
TCDU era o emisiune buna, sper sa mai revina!
IUMOR e o prostie! Asta e format intl sau e pur romanesc?

Edited by COS_TUG, 27 February 2018 - 10:29.


#155
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Show-ul "Ie, Românie" începe, joi, la Attached File  Antena1_Logo_HD.jpg   965bytes   3 downloads! Prima ediţie va avea loc în Maramureş, „acasă” la Nicolai Tand
Show-ul "Ie, Românie" începe joi, 1 Martie, de la ora 21:15, la Antena 1. Scopul emisiunii este acela de a descoperi fete frumoase şi harnice şi oameni talentaţi din cele nouă regiuni istorice ale României!
Alături de Cosmin Seleși, la „Prietenii de la 11” a venit și Nicolai Tand. Pecei doi îi veți putea vedea joi, 1 martie, de la 21.15, atunci când va fi premiera „Ie, Românie”, acolo unde ocupă scaunul de jurați alături Andreea Bălan, echipă ce își va căuta favoriții din fiecare zonă a României.
Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă.
Entuziasmul și ospitalitatea de care dau dovadă oamenii acestor locuri minunate i-au impresionat pe Mircea Radu, conducătorul caravanei, pe cele două vedete care l-au ajutat în demersul său de a descoperi cei mai mândri oameni ai locurilor, dar și pe cei trei jurați ai reality-show-ului.
Două vedete ce vor bate colțurile României la pas
Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.
,,IE, Românie” va începe pe 1 martie, de la 21.15, pe Antena 1!
Toate ediţiile emisiunii Prietenii de la 11 le găseşti integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/UAib95​. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!
Sursa:http://a1.ro/prieten...d-id737792.html

PLECARE INCENDIARĂ de la Attached File  Antena1_Logo_HD.jpg   965bytes   1 downloads? O VEDETĂ cu greutate A PRIMIT MESAJUL SEC din partea conducerii. Breaking news!
Antena Group a oferit prima reacție după ce vedeta Dan Negru a postat un mesaj controversat pe contul personal de socializare. Prezentatorul de la Antena 1 le-a transmis celor din în juriu să „își bage ursul în fund”.
“Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul ‘Touch me not/ Nu mă atinge-mă’, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group. Premiul obținut de Adina Pintilie la Festivalul de Film de la Berlin este o reușită pentru cinematografia românească și o recunoaștere la nivel internațional, scrie Cancan.
Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuți critici de film din România, poate fi urmărită în fiecare marți și joi într-o rubrică specială la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și în fiecare duminică, la Happy Channel, în emisiunea ‘CineCOOL’”, a fost reacția Antenei Group.
„Bagați-vă “Ursul de aur” în fund ! Dacă aș posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-și vindece frigiditatea plătind un barbat să se masturbeze în fata ei. Și ăla stă și se masturbează. Iaca filmu’. Știu, nu înteleg eu masturbarea ca arta. Dar toți “Ursii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve și înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piața liberă, sunt falimentare, n-au public. Bagați-vă “Ursii” în fund!”, a scris Dan Negru pe contul său.
Sursa:http://evz.ro/plecar...ena-vedeta.html

Edited by Veverita_9, 28 February 2018 - 20:18.


#156
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Attached File  Antena 1 HD.jpg   965bytes   3 downloads în colaps! Lovitura neașteptată pe care i-a aplicat-o Attached File  descărcare (1).jpg   2.2K   2 downloads
Antena 1 a investit enorm în ultima perioadă în producții noi, de mare calitate, dar care nu au excelat deloc la capitolul audiențe. De altfel, de la începutul anului și până acum, postul a coborât pe locul 3 în preferințele publicului, lideri fiind Pro Tv și Kanal D.
Turcii au tras lozul norocos cu emisiune Exalton. Moderată de comentatorul sportiv, Cosmin Cernat, producția are la fiecare ediție peste 2 milioane de telespectatori și conduce la nivel național pe tronsonul orar pe care este difuzat. De altfel, Kanal D a și anunțat că de acum emisiune va fi difuzată 5 zile din 7, în loc de 4 din 7 ca până acum.
Românii au Talent continuă să rămână emisiunea de divertisment cu cei mai mulți fani, urmată de Exalton și Ferma Vedetelor. Niciuna dintre noile producții ale Antena 1 nu se regăsește în top 3 emisiuni, fiind toate mult sub așteptări. Cei de la Kanal D au reușit o promovare excelentă a Exalton, implicând foarte mult fanii și creând povești extrem de interesante.
Deși întreaga echipă de succes de la Pro Tv s-a mutat la Antena 1, este greu de înțeles de ce audiențele sunt în scădere în loc să fie în creștere. Recent postul trustului Intact a anunțat că a mai cumpărat un nou format de emisiune și că îl vor lansa curând. Dacă și acesta va fi un eșec, probabil vor urma schimbări în echipa de producție.
Sursa:https://www.bugetul....-aplicat-kanal/

#157
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,223
  • Înscris: 22.02.2017
Pentru mine personal, A1 da cele mai ok emisiuni... iUmor, In Puii mei, Guess My Age, Asia Express...

Intr-adevar, sunt si fail-uri ca Totul pentru dragoste sau Fructul Oprit....

Edited by megafanro, 07 March 2018 - 01:38.


#158
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Schimbări laAttached File  Antena 1 HD.jpg   965bytes   3 downloads: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri
Attached File  ie,romanie---maramures-10_742_tb730.jpg   43.59K   3 downloads
Schimbări la Antena 1, la nicio săptămână de la lansarea emisiunii Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu.
Emisiunea va rămâne cu o singură difuzare pe săptămână, cel puțin pentru moment. La fel și emisiunea lui Dan Negru, Guess My Age, care va fi difuzată la o oră mai târzie.
Noutatea săptămânii va fi noul sezon al emisiunii Aici eu sunt vedeta, care are un nou prezentator, pe Cosmin Seleși, după plecarea lui Dan Bittman.
Iată cum va arăta grila din prime-time a Antenei 1 de joi și vineri, din această săptămână:
Joi - Aici eu sunt vedetea începe la ora 20.00. Este urmată de Guess my age, emisiune prezentată de Dan Negru. (Săptămâna trecută, Guess my age era de la 20.00, iar Ie, Românie de la 21.15.)
Vineri - De la 20.00 intră emisiunea Ie, Românie, iar de la 23.15 este reluarea iUmor. (Săptămâna trecută era Guess my age, de la 20.00, urmată de Ie, Românie de la 21.15).
Ie, Românie a avut un debut slab la Antena 1, săptămâna trecută (joi și vineri). Antena 1 a fost pe locul al treilea pe toate targeturile, la distanță de Pro TV și de Kanal D.
Sursa:https://www.paginade...na-1-joi-vineri

#159
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,573
  • Înscris: 10.04.2009
deci cam asta a fost si cu "Ie Romanie" :roflmaofast:

tine-o tot asa A1 Posted Image

#160
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,223
  • Înscris: 22.02.2017
Mizerabila si inutila emisiunea, sper sa o zboare de tot.

#161
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,355
  • Înscris: 19.01.2015
Pentru mine tot Pro TV-ul cu reality show-ul Ferma Vedetelor va ramane pe primul loc, urmat de Fructul Oprit care este un serial foarte bun, si in care participa cei doi actori din LaLa Band (Criss si Vlad), plus inca cativa actori din "Cand mama nu-i acasa" si "O gramada de caramele" (Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Marian Ralea si Doinita Oancea).

#162
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,573
  • Înscris: 10.04.2009
Antena 1, lider cu Asia Express pe publicul comercial, într-o seară cu Ferma vedetelor și Exatlon.

https://www.paginade...elor-si-exatlon


cine ar fi crezut ? Posted Image

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate