Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...
 Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...
 EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix
 Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...
 

TV-ul nu memoreaza canalele

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
ciine

ciine

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,069
  • Înscris: 04.06.2007
Date legate de canale si alte setari date de utilzator sunt stocate intr-un eprom , nu e nevoie de baterie .
Acel eprom are probleme si trebuie schimbat , scurt/2

#20
Eastlander

Eastlander

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 23.04.2014
@vladuzz7
Cand cauti programele selecteaza "altul/altele" la operatorul tv si o sa-ti ramana salvate!

#21
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
Doar la un TV color din anii 80 am intalnit memorie de canale alimentata de doua baterii format AA.

#22
Axel2015

Axel2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 10.02.2016

 Logatu, on 29 decembrie 2016 - 17:01, said:

Doar la un TV color din anii 80 am intalnit memorie de canale alimentata de doua baterii format AA.

La alea alb negru nu funcţionează?

#23
Logatu

Logatu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,688
  • Înscris: 08.04.2011
La cele alb-negru, neavând telecomandă, memoria era "mecanică".
Fiecare canal avea butonul și rotițele lui pe televizor.

Edited by Logatu, 30 December 2016 - 06:10.


#24
vladuzz7

vladuzz7

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,069
  • Înscris: 17.05.2012

 Eastlander, on 26 decembrie 2016 - 01:19, said:

@vladuzz7
Cand cauti programele selecteaza "altul/altele" la operatorul tv si o sa-ti ramana salvate!
am incercat, tot nu a mers. Cred ca e defect

#25
monalcor

monalcor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.04.2005
De 3 zile am un  televizor SAMSUNG  UE50MU6102 de 125 cm diagonala. De la primire, incerc sa configurez canalele intr-o ordine cu care sunt obisnuit. Nu reusesc de loc din pacate, De aceea rog pe oricine stie sigur ce trebuie facut sa ma ajute cu explicatii amanuntite. Am gasit toate posturile de la RCS& RDS insa cum le ordonez ? Multumesc.

#26
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,265
  • Înscris: 22.02.2017
Salveaza lista pe un stick USB si foloseste Samsung Channel Editor.

#27
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,496
  • Înscris: 06.11.2014
Pentru ordonare: rescanezi si selectezi Altele la operatori, nu Digi/UPC/Telekom.

#28
overmont

overmont

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 480
  • Înscris: 04.02.2007

 Neaceasca85, on 25 decembrie 2016 - 16:51, said:

Pierderea canalelor TV denota o problema destul de grava, integratul de memorie este bushit. Clar service scrie pe acel televizor.
Cat costa inlocuirea acestuia+manopera?
Aceasta problema o intampin la un led Hitachi de cateva zile. Faza asta s-a nimerit fix de cand s-a operat in contul meu o retentie; operatoarea mi-a zis ca va opera modificarile si toate receptoarele (CI+) vor receptiona canalele din portofoliu "in cateva ore"...la celelalte televizoare nu am avut probleme cu cardurile insa la acest Hitachi, da! Sa fi fost mai sensibil si sa cedeze acest integrat de memorie?

#29
MTehnicus

MTehnicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 30.04.2009
Stie cineva la tv Allview de ce dupa repornire pierde ordinea canalelor setata de mine?

#30
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 27.08.2007

 MTehnicus, on 12 aprilie 2024 - 12:08, said:

Stie cineva la tv Allview de ce dupa repornire pierde ordinea canalelor setata de mine?

Dacă scanarea inițială a fost efectuata cu operator DIGI atunci el la fiecare pornire le aranjează după operator Digi. Scanează cu ALTI OPERATORI.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate