![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Casa realizata cu cofraje Amvic, in Vest!
Last Updated: Dec 04 2022 17:54, Started by
BodCasa
, Dec 24 2016 19:19
·
9

Posted 11 March 2017 - 21:24

Frumoasa casa, "Am sa va arat cum se executa o bransare la apa in alte tari....au lucrat 4h si au dat o factura de 2500€." la noi lucrau 8 ore si dau o factura de 100 de euro, daca cerea cineva la noi asta, cred ca ii dadea cu factura in cap, in rest ce sa zic, spor la treaba, si o viata frumoasa sa aveti in ea, si au lucrat si frumos, trasat totul ca la carte, se vede unde se lucreaza bine. La ce pret ajunge casa aceasta ? Daca ne puteti spune, eram curios. Pai casa nu este a mea.... Casa mea e gata... Aceasta este o casa realizata pentru un client in FR, si ajunge la 200k€ fara finisaje interioare..... doar cu rigipsul facut.
In 2500 sigur nu intra numai lucrarea asta ci si dosarul , actele , autorizatiile , taxele ... S-au folosit utilaje , materiale , oameni , totul la alt nivel fata de RO , deci pretul este ok dupa parerea mea . Un singur lucru pare interesant , ca evita tasarile ulterioare folosind alt material de umplere , probabil o sapa semiumeda . Dar ca lucrare , zici ca este pe la noi . Pai nu. In cei 2500 intra doar ce au facut oameni la fata locului.... restu este alta mancare de peste. Este altcineva care a plimbat hartiile. |
Posted 13 March 2017 - 20:58

Ati auzit de baumit open???
O iau razna producatori astia..... |
Posted 13 March 2017 - 22:28

Da, dar are gaurele in el..... sa treaca caldura/racoarea prin el.....
Lasa pereti sa respire..... Astia nu au auzit de case pasive.... |
Posted 13 March 2017 - 22:36

Posted 13 March 2017 - 23:54

Pai si polistirenul meu este ignifugat.....
Insa peretele nu respira..... sper ca ai "inregistrat" asta....PERETIIIII NU RESPIRA......DA? Pierd caldura sau racoarea, depinde ce avem noi la interior! |
Posted 13 March 2017 - 23:59

...si Hagi Tudose taia coada mâței ca iesea prea multa caldura...
|
Posted 15 March 2017 - 22:05

Salut all...
Azi am turant inca 20m3 de beton, si mai am singura turnare de 10m3 si gata betoanele le aceasta casa... Problema este ca netul este foarte prost la hotel, si nu pot incarca poze.... am sa o fac in week-end, pentru ca plec iar in RO pt inca 2 saptamani, si pe urma vin sa fac acoperiul! Edited by BodCasa, 15 March 2017 - 22:08. |
Posted 17 April 2017 - 16:37

Am descarcat pozele in calc, si acum le atasez cu ce sa executat la penultima turnare.
Am sa pun si un video...... [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/x6jOAgR0tfE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Chiar 2...... Attached Files |
Posted 21 April 2017 - 19:54

Pai nu stiu daca il am in poze....
Dar te asigur ca este. |
|
Posted 09 May 2017 - 20:53

Ieri am ajuns inapoi in FR, si ,aine ma pregatesc sa torn ultimi 5m3 de beton si termin betonul pnetru Amvic.
Am sa incerc sa pun si poze..... daca azi nu reusesc maine sigur am sa pun. PS,Maine si poza cu vibratorul. |
Posted 10 May 2017 - 15:33

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/w0rDxRmx9eQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pentru carcotasi..... |
Posted 10 May 2017 - 16:00

Azi am terminat cu betoanele...
Maine vine acoperisul.... sper ca pana Vinerea viitoare sa il termin. Attached Files |
Posted 12 May 2017 - 11:05

Acoperisul are sa fie executat cu acest produs
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LKTp3ndzpB8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 13 May 2017 - 20:48

Azi mi-a venit grinzile pentru acoperis.... peste aceste grinzi se pune Trilatte-ul din care este facut de fapt acoperisul.....
Grinzile sunt cu folie neagra pe ele... Attached Files |
Posted 16 May 2017 - 19:42

Azi am inceput sa punem grinzile pentru acoperis.
A aparut si furnizorul cu Trilatte-ul, si accesoriile. Poze... Attached Files |
|
Posted 16 May 2017 - 20:06

Daca sistemul de acoperis nu este impresionant , sistemul de fixare al grinzilor il consider absolut penibil .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users