![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Invatare web design/development, caut mentori,colegi invatare
Last Updated: Dec 25 2016 15:00, Started by
Elineea
, Dec 20 2016 14:49
·
0

Posted 21 December 2016 - 13:49

Văd ca cei ce răspund aici deja lucrează în domeniu.Întrebare pentru voi.cum ați învățat? Cat timp v-a luat? Lucrați pe web design sau web development? Ce programe folositI?
Deci sa clarificam un lucru: tu vrei doar sa castigi o paine din ceva, sau vrei sa faci ceva ce te pasioneaza si care te face implinita dpv profesional? |
Posted 21 December 2016 - 14:03

Eu am început făcând programe simple pe HC. În BASIC.
Apoi am făcut ore de programare în generală, liceul a fost pe profil de matematică-informatică și am terminat cu un amărât de Bachelor Degree în informatică/computer science la Babeș. Nu pot să zic că a fost moarte de om. Mă jucam 12 ore pe zi și programam 2 - 3. Mai ales că la facultate s-a reluat mult din ce am făcut deja. Lucrând cu PHP, folosesc phpStorm și Notepad++. |
Posted 21 December 2016 - 15:03

La un momentdat oricum te vrei plictisi sa faci 3-4 site-uri pe saptamana si doar atat si vei vrea ceva mai antrenant-> programare.
Oricum nu ai sa lucrezi niciodata java pe web fara sa ai habar de un basic-intermediate html/css si basic js. Apoi nu angajeaza nimeni entry/junior pe java fara studii sau referinte. |
Posted 21 December 2016 - 15:04

Vreau sa fac ceva la care sa mă descurc .sa și câștig o pâine logic.și sa îmi placa totuși.
|
Posted 21 December 2016 - 15:08

Vreau sa fac ceva la care sa mă descurc .sa și câștig o pâine logic.și sa îmi placa totuși. atunci incepe cu amandoua. dupa ce ai facut 10 situri poate iti vei da seama care parte iti palce mai mult si sa incepi sa aprofundezi. eu, spre norocul meu, nu am avut aceasta problema fiind complet paralel cu ce inseamna desen, culori. |
Posted 22 December 2016 - 10:20

Vreau sa fac ceva la care sa mă descurc .sa și câștig o pâine logic.și sa îmi placa totuși. Deci nu prea conteaza daca faci "programare" sau web design, poti chiar sa apesi taste la intamplare, asa devii Dorel. Bafta. |
Posted 22 December 2016 - 10:28

e ok sa fie si dorel la inceput. pana isi da seama ce ii place.
|
Posted 22 December 2016 - 10:35

OriginalCopy nu înțeleg ironia și sarcasmul din mesajul tău. Am intrat aici sa caut ajutor.Printre altele îmi caut un job de 6 luni timp în care am dat și concurs la stat foarte greu și evident am luat testele pana când mi s.a dat cu flit fara explicații (probabil erau alții cu pile ) și sa stai fără job de 6 luni nu e idea și ușor prin bucurești. Cred ca e legitima și naturala dorința mea de a avea un job.Și sa îmi și placa și sa mă descurc.A mă descurca înseamnă pt mine sa fac treaba buna nu treaba de Dorea pt ca mereu am fost perfecționista Ăsta se vede din studiile pe care le.am făcut. Faptul ca am terminat un master cu nota zece și așa mai departe. Așa ca înainte sa fii sarcastic cunoaște omul.
|
Posted 22 December 2016 - 13:51

Din pacate pt tine in IT nu are relevanta masterul cu 10 in alte domenii. Daca talentul la desen nu e extraordinar si e doar privit subiectiv de tine si tinand cont de situatia ta, iti recomand sa toci 2-3luni html css si sa cauti un post pe 300eur si de acolo continui studiul. Daca alegi calea java/.net ai sa stai minim 1-2 ani pe bara pana devii angajabil.
|
Posted 22 December 2016 - 13:56

Posted 22 December 2016 - 13:56

Știu. Talent la desen chiar am.nu e subiectiv. Pai asta as vrea html și css.Dar am văzut în anunțuri ca se cere și altceva decât astea.
|
|
Posted 22 December 2016 - 13:58

Știu. Talent la desen chiar am.nu e subiectiv. Pai asta as vrea html și css.Dar am văzut în anunțuri ca se cere și altceva decât astea. Acolo unde se cere si altceva, sunt conglomerate de Dorei, nu locuri unde se lucreaza respectabil si unde se produce ceva profesionist. |
Posted 22 December 2016 - 14:04

daca ai talent la desen atunci axeazate pe desen. invata suita adobe. cu sigurnata ai sa gasesti unde sa te angajezi. eu zic ca vei invata mult mai repede programele de grafica decat programare.
|
Posted 22 December 2016 - 14:07

Da e posibil sa fie așa intr-adevăr.Asta mă deruta ca se cer la anunturi oameni buni la toate și e imposibil.logic. O sa învăț poate fac și niște cursuri.
|
Posted 22 December 2016 - 14:25

Da e posibil sa fie așa intr-adevăr.Asta mă deruta ca se cer la anunturi oameni buni la toate și e imposibil.logic. O sa învăț poate fac și niște cursuri. Pentru ca marea majoritate a romanilor priceputi au parasit Romania - si bine au facut. Ti-am spus deja cum decizi daca ai de-a face cu un Dorel sau nu. |
Posted 22 December 2016 - 14:54

Da.am înțeles.nu poți fi bun la toate.O sa mă axez pe adobe și html css.Voi cum ați învățat ? Ați făcut cursuri ? Dintre cei ce lucrează pe domeniu. Lucrați la firme sau freelance?
|
Posted 22 December 2016 - 15:04

Da.am înțeles.nu poți fi bun la toate.O sa mă axez pe adobe și html css.Voi cum ați învățat ? Ați făcut cursuri ? Dintre cei ce lucrează pe domeniu. Lucrați la firme sau freelance? |
|
Posted 22 December 2016 - 15:09

Constantin eu mizam ca pe aici sunt oameni deschisi și dispuși sa ofere un sfat din experiența. Răutatea gratuita și lipsa de empatie și spirit de comunitate e însă specifica multor romani. Am căutat ai resurse am zeci de resurse notate și fac și cursuri online gratuite însă dar vroiam sa vorbesc cu oameni care deja au parcurs aceste etape și care ar avea minima bunavointa de a mă îndruma. Ca poate și eu au avut nevoie vreodată de îndrumare și au primit ajutor. Așa se face intre oameni. Dacă ești om.dacă nu.nu avem ce discuta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users