![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Xiaomi Mi Pad 3
Last Updated: Dec 19 2016 13:00, Started by
io_kent
, Dec 19 2016 06:39
·
0

Posted 19 December 2016 - 06:39

Pe 24 noiembrie 2015 Xiaomi lansa tableta Xiaomi Mi Pad 2, device în care își punea mari speranțe. Din păcate vânzările acesteia au fost dezamăgitoare și cu toate acestea producătorul chinez dorește să continue tradiția și se pregătește de lansarea generații următoare: Xiaomi Mi Pad 3. Prezentarea oficială va fi făcută pe 30 decembrie într-un eveniment dedicat organizat în China.
Chiar dacă mai sunt 15 zile până la prezentarea propriu-zisă, Xiaomi Mi Pad 3 a fost dezvăluit în toată frumusețea sa de câteva surse de încredere. Conform acestora Xiaomi Mi Pad 3 ar urma să dispună de un display de 9.7 inci cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, procesor Intel M3-7Y30 de generație nouă, 8 GB RAM, 128 / 256 GB spațiu de stocare, cameră foto de 16 megapixeli, scanner de amprentă ultrasonic, baterie de 8290 mAh și Windows 10. Nu știm încă dacă va exista o versiune și cu Android, însă cea cu Windows arată excelent. Mai trebuie spus ceva ? A, da, prețurile: Xiaomi Mi Pad 3 cu 128 GB spațiu de stocare – 290 dolari; Xiaomi Mi Pad 3 cu 256 GB spațiu de stocare – 330 dolari. Se pare că va există și o tastatură specială ce va putea transforma tableta într-un veritabil laptop. Tastatura va costa aproximativ 15 dolari. Specificații posibile pentru Xiaomi Mi Pad 3: display IPS Sharp de 9.7 inch cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli și o densitate a pixelilor de 326 ppi; procesor dual-core Intel M3-7Y30 tactat la 2.6 GHz, Intel HD Graphics 615 GPU, 8 GB RAM, 128 / 256 GB; Windows 10. Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, USB Type-C, bluetooth 4.1, A-GPS și GLONASS, radio FM, scanner de amprentă ultrasonic; 16 Megapixeli cu autofocus, LED flash, filmare la 1080p și cameră frontală de 8 Megapixeli; baterie de 8290 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă, 6.08 mm grosime și 380 g. greutate. |
Posted 19 December 2016 - 08:30

Da.. superba...
E o puzderie de chinezisme de acest fel (chiar daca asta e un chinezism premium), cu specificatii foarte bune, dar cu software bloatware sau la care trebuie sa faci o facultate pentru a iis chimba ROM-ul intr-unul folosibil. Pot face o predictie "Mafalda" - nici asta nu va avea succes! Piata e suprasaturata! |
Posted 19 December 2016 - 09:40

Te rog sa nu te superi fiindca te corectez, dar Xiaomi nu sunt nicidecum niste chinezarii ordinare. Iar soft bloatware are doar daca e comandata direct din China sau daca e adusa de un magazin gen Quickmobile&co, care aduc orice device, indiferent ca beneficiaza sau nu de garantie in Romania/Europa sau ca are sau nu benzi 2G/3G/4G pentru Europa.
Atat timp cat e luata de la un magazin cum ar fi dualsim.ro sau direct de la parteneri ce aduc produsele oficial in Europa (si acorda si garantie reala) va veni cu soft pentru Europa, ce include serviciile Google Play si chiar meniu in limba romana. Problema la MiPad 2 (si poate si la MiPad3) e porcaria de procesor Intel, care nu e un monument al performantei si al autonomiei exemplare cand e comparat cu cele de la Qualcomm sau chiar modelele din clasa superioara a celor de la MediaTek. Edited by Hider141, 19 December 2016 - 09:41. |
Posted 19 December 2016 - 10:37

Citeam aseară știrile și mi-o sărit în ochi. Xiaomi chiar vrea să se ia de ciucurel cu Surface, niște device-uri superbe dar oribil de scumpe pentru ce știu să facă.
La 350$ cu 8 GB RAM și 256 GB HDD au omorât piața, o să aibă producția vândută pe 2 ani înainte. Dacă ține bateria măcar 1 oră jumate în full load îmi cumpăr minim unul. A, și porcăria aia de procesor scoate scor de i5 generația Sandy Bridge. |
Posted 19 December 2016 - 11:46

La pretul ala intr adevar e ceva. Plus e Xiaomi, nu Pipo sau altele. Toate chinezariile cu procesor similar sunt pe la 500 dolari. De Surface nu se atinge, Pro2 ul meu o bate sigur, dar si la un pret pe masura la vremea ei.
Edited by leventebest, 19 December 2016 - 11:48. |
Posted 19 December 2016 - 13:00

Adm, on 19 decembrie 2016 - 08:30, said:
Da.. superba... E o puzderie de chinezisme de acest fel (chiar daca asta e un chinezism premium), cu specificatii foarte bune, dar cu software bloatware sau la care trebuie sa faci o facultate pentru a iis chimba ROM-ul intr-unul folosibil. Pot face o predictie "Mafalda" - nici asta nu va avea succes! Piata e suprasaturata! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users