![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Chat pentru site wordpress
Last Updated: Dec 16 2016 21:10, Started by
miciproducatori_com
, Dec 16 2016 19:25
·
0

Posted 16 December 2016 - 19:25

Pe domeniu propriu, am dezvoltat un site cu scriptul wordpress. Ce ma intereseaza este un chat sau alt script cu functie gen chat, pe care sa il pot folosi strict pe o pagina a site-ului. Free, daca se poate si cu cat mai multe optiuni de functii si aspect.
As vrea ca acest site sa functioneze ca o aplicatie unde oamenii sa comunice preturi ale unor articole agroalimentare, in timp real, din diferite zone ale tarii. Poate nu neaparat un chat, fiindca as vrea sa am oportunitatea de a capta atentia asupra mai multor produse de-odata, iar pe chat mesajele pot deveni confuze. Deci ceva cu mai multe ferestre active in acelasi timp, sau nu stiu ... Aveti recomandari? |
Posted 16 December 2016 - 20:21

Foloseste "Facebook Comments", asa scapi de incarcarea site-ului cu un script de chat si de partea cu salvarea conturilor si conversatiilor.
|
Posted 16 December 2016 - 20:54

tigerheart, on 16 decembrie 2016 - 20:21, said:
Foloseste "Facebook Comments", asa scapi de incarcarea site-ului cu un script de chat si de partea cu salvarea conturilor si conversatiilor. |
Posted 16 December 2016 - 21:07

Foloseste https://buddypress.org/ pentru WP si faci grupuri de discutii pentru diverse subiecte sau produse.
|
Posted 16 December 2016 - 21:10

motanu_mic, on 16 decembrie 2016 - 21:07, said:
Foloseste https://buddypress.org/ pentru WP si faci grupuri de discutii pentru diverse subiecte sau produse. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users