![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
C.N.A. vrea să oblige cabliștii să-și pună posturile pe tipuri de programe. Digi 24 are de câștigat.
Last Updated: Nov 12 2017 14:17, Started by
dulcineea400
, Dec 15 2016 19:14
·
0

Posted 30 December 2016 - 21:46

Domnule, ați mai urmărit Music Channel? Nu de alta, dar au schimbat o parte din playlist și au melodii pe care nu le mai găsești nicăieri... Am mai urmărit ce-i drept, se observă o diferență, însă prea multă publicitate! Și mi se pare că se inspiră puternic de la MTV Hits, MTV Dance... |
Posted 28 January 2017 - 12:23

Pai la digi cablu asa e,cel putin pe receptorul de cablu asa era.
|
Posted 28 January 2017 - 12:29

Prin unele zone așa este dar nu si prin altele la noi in digital merg pe litere de la A la Z iar pe analogic toate sunt puse pe tipuri din 20 ianuarie.
|
Posted 28 January 2017 - 17:31

La mine sunt asezate in functie de tipurile de programe pe doua televizoare mai noi, iar pe unul din 2011, cu CI, sunt aranjate in ordine alfabetica, nu inteleg de ce.
|
Posted 28 January 2017 - 17:46

La TV-urile care au posibilitate de scanare pe operator DIGI sunt organizate tematic, la cele care se scaneaza pe 'altul' sunt ordonate alfabetic
|
Posted 28 January 2017 - 20:44

Si la mine erau puse pe litere dar le-am ordonat pe tipuri.Cum e posturi de radio cu radio si tot asa.
Cam asa ar arata grila DIGI asezata tematic: Am aranjat-o asa:
Edited by George78910, 28 January 2017 - 21:03. |
Posted 29 January 2017 - 10:49

Cred ca ai pierdut cateva canale pe drum. Doar TV1000 am sesizat. In alta ordine de idei, fix asa le am si eu asezate in grila mea, doar ca am generaliste, filme, desene, stiri, lifestyle si documentare, muzica, straine, sport.
|
Posted 29 January 2017 - 13:41

Revin cu lista ordonata de mine:
|
Posted 07 February 2017 - 09:54

Este normal ca UPC sa bage digi24 doar in pachetul digital ? Pe analogic nu exista. Sunt unii oameni mai in varsta care refuza un receiver si inca o telecomanda si in felul asta nu au digi pe UPC
Da. Este destul de normal. Analogicul la UPC e pe terminate, tot se elimină canale tocmai ca lumea să treacă pe digital. Nu știu dacă sunt obligați să îl introducă și pe analogic dar în majoritatea localităților este și pe analogic, la mine sigur e. Mi se pare nesimţire ce fac. Mai ales că nenorocirile alea de recivere nu se oferă gratis + că pe digital, dacă nu ai cartelă băgată în televizor până schimbi de pe un program pe altul...
Mi se pare o propunere excelenta din partea CNA. Totusi eu am canalele ordonate in felul asta inca din copilarie. Nu suportam sa le vad puse aiurea in grila, asa ca le aranjam pe categorii. Antena 1 si ProTV inca se mai afla pe pozitiile 3, respectiv 4, ca acum 15 ani. PrimaTV a ramas pe pozitia 7, chiar daca nu isi mai are locul printre primele 10 cele mai urmarite. Acelasi lucru si pentru TVR-uri, pe 1, respectiv 2. La mine aşa sunt poziţionate şi la televizorul din sufragerie ![]() Edited by djl, 07 February 2017 - 09:55. |
|
Posted 07 February 2017 - 12:54

Durează cam 2 secunde. E extrem de mult.
![]() |
Posted 09 February 2017 - 19:19

La analogic merge la fel de repede precum mitraliera. Pe digital ar trebui să bage posturile de umplutură
![]() |
Posted 09 February 2017 - 20:29

Posted 10 February 2017 - 21:28

De fapt vor sa propuna ca fiecare cablist sa angajeze oameni sa se deplaseze la abonati sa le aranjeze si sa le numere canalele.
In curand vor incepe angajarile, Userii agramati si spalati pe creier vor avea prioritate. Edited by zappaf, 10 February 2017 - 21:29. |
Posted 12 February 2017 - 23:23

Adică România Tv şi Antena 1 vor fi imediat după TVR-uri ca să fie mai uşor de găsit?
![]() |
|
Posted 24 February 2017 - 01:13

De luni, 27 februarie Digi 24 va putea fi vizionat pe o noua frecventa de catre abonatii UPC
http://www.telenet-l...4-va-putea.html Să sperăm că și ceilalți cabliști vor proceda la fel. |
Posted 24 February 2017 - 01:31

Pe o noua pozitie *, frecventa ramane aceeasi. Sa nu inceapa lumea care are CI+ sa rescaneze degeaba.
|
Posted 24 February 2017 - 01:41

De luni, 27 februarie Digi 24 va putea fi vizionat pe o noua frecventa de catre abonatii UPC http://www.telenet-l...4-va-putea.html Să sperăm că și ceilalți cabliști vor proceda la fel. De luni, 27 februarie 2017, Digi 24 va putea fi vizionat pe o noua frecventa de catre abonatii UPC Conform jurnalistului Dragos Patraru, incepand cu data de 27 februarie 2017, Digi 24 va putea fi vizionat de catre abonatii UPC Digital pe o noua frecventa - 404. Prin aceasta modificare a UPC Romania, toate canalele de stiri romanesti vor putea fi vizionate incepand cu canalul 401, dupa cum urmeaza: 401 - Realitatea TV 402 - Antena 3 403 - România TV 404 - Digi 24 405 - B1 TV 407 - Nasul TV Reamintim ca la sfarsitul anului trecut Consiliul National al Audiovizualului a adoptat un proiect de modificare a Deciziei nr.72/2012 privind conditiile de eliberare si modificare a avizului de retransmisie. Prin acest proiect C.N.A. propunea introducerea in decizie a unor prevederi potrivit carora alocarea in frecvente a serviciilor de programe se va face cu respectarea urmatoarei cerinte: serviciile de programe de televiziune se grupeaza in functie de categoria lor tematica. Redam mai jos postarea de pe Facebook a lui Dragos Patraru: "Începe emisiunea. ![]() Sursa: http://www.telenet-l...4-va-putea.html Edited by megafanro, 24 February 2017 - 01:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users