![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Tv LG -conectivitate - sistem home cinema
Last Updated: Dec 24 2016 02:21, Started by
djhappy89
, Dec 14 2016 15:43
·
0

Posted 14 December 2016 - 15:43

Salutare. Dețin un tv led lg si as vrea sa stiu daca pot lega la el un sistem home cinema la el . Mă puteți ajuta cu niste sfaturi. Mai jos aveți poza cu toate mufele de la tv si poza cu mufele de la sistem . Dacă se poate realiza conexiunea de ce am nevoie?
Attached Files |
Posted 14 December 2016 - 16:21

Vezi ca trebuie sa mai ai pe lateral niste mufe la TV.
|
Posted 14 December 2016 - 16:23

Folosești conectorul scart pt. ieșire audio cu un cablul sau un adaptor scart-RCA. Sunet vei avea probabil doar din tunerul TV.
La home cinema audio folosești intrarea de sus pe două canale. Sunet pe 5 canale nu poți avea pt. că sistemul audio nu are intrare optică sau HDMI. |
Posted 14 December 2016 - 16:44

Posted 14 December 2016 - 21:38

Nu mai are alte intrări sau ieșiri pe margine tv-ul...
Nu cred că am ce să facă cu adaptorul.pentru ca pe acolo da semnal doar în alta sursa decât pe TV. Nu cred că am ce să facă cu adaptorul.pentru ca pe acolo da semnal doar în alta sursa decât pe TV. |
Posted 14 December 2016 - 21:43

Un sistem Home Cinema, adica un DVD/BD player cu amplificator integrat si boxe pasive sau fara amplificator si boxe active. Sigur ca poti. Ai o intrare Hdmi la TV prin care poti primi semnal video de la Home Cinema. Sunetul va fi livrat direct in boxe de sistem.
|
Posted 14 December 2016 - 22:00

Scartul ala are si IN si OUT. Conecteaza via RCA si vei avea sunet in boxe. Volumul il vei control din telecomanda/butonul home cinema-ului.
|
Posted 15 December 2016 - 06:08

Posted 15 December 2016 - 12:52

Da poti.
Cumperi un adaptor SCART-RCA, ca cel din in poza de mai sus, dar care sa aiba suplimentar buton IN/OUT. Uite asta, de exemplu. http://www.cel.ro/ad...ru-pMyc2NTEm-l/ Dar nu cred vei avea 5.1. Vei folosi conectorii alb si rosu pe 2KA. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users