Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum funcționeaza poprirea?

Comentariu poezie

MBP 14 M1 Pro 8cpu/14 gpu vs 10/16

Cum se aude limba romana?
 Up time 11 zile

La multi ani @-koss-!

Reconditionare turbina mica f11 5...

Originea unor cuvinte in Lb. Fran...
 Policlinica Titan sta sa se prabu...

Mașina avariata in parcare l...

Ar veni si la noi un cutremur mar...

problema dinamica
 Sugestie boxe

Transfer joc Huawei pe xiaomi

Tastatura si mouse pe nintendo sw...

Separatoare sau disjunctoare?
 

Problema conectare RDP (Windows Server 2012), Server radio

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
myCoCo16

myCoCo16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 25.01.2011
Salutare
Am un server cu Windows Server 2012 pe care il folosesc pentru mai multe activitati, printre care si ca server de radio pentru cateva magazine. Pentru radio, folosesc Winampul cu un plugin specific. Problema este ca atunci cand ma conectez cu RDP, sunetul pica si apare eroarea urmatoare:
[ http://m.blog.hu/vi/vista/image/0702/88780096.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Este destul de dificil fiindca nu pot intrerupe muzica oricand iar lucrul la acest server devine foarte dificil (decat fizic se poate lucra). Am incercat mai multe variante dar fara folos (inclusiv reinstalarea driverului audio).
Va multumesc anticipat!

#2
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,541
  • Înscris: 31.01.2009
Fara legatura cu Linux, se muta. Pe viitor fii te rog mai atent unde postezi.

#3
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,868
  • Înscris: 21.03.2013
Pai ce treaba are un protocol de la Microsoft si Windows Server 2012 cu aria "Linux/ Open Source"?
Incearca solutia de aici: http://forums.winamp...ad.php?t=286555

Voi muta topicul pe aria Windows.

Observ ca deja a fost mutat de colegul meu pe Networking > Enterprise.
Incearca, totusi, configuratia despre care se vorbese in acel link...

Edited by _-_, 13 December 2016 - 08:52.


#4
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,483
  • Înscris: 05.08.2002
poate rdp-ul incearca sa mute sound-ul de pe server pe consola, vezi la optiuni rdp cand teconectezi, resources, si debifeaza tot ce tine de sound
sau sa setezi in Winamp precis placa de sunet existenta pe server, sa nu lasi default direct sound

alta varianta, scapa de winamp, sunt si alte playere mai bune, incearca AIMP de exemplu, VLC sau altceva

Edited by aeon, 13 December 2016 - 09:15.


#5
myCoCo16

myCoCo16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 25.01.2011
Multumesc pentru ajutor si-mi cer scuze ca am postat gresit. Din pacate nu am reusit sa scap de problema.
@aeon Am dezactivat sunetul sa se transmita remote si degeaba iar Winampul nu-l pot schimba. :(
Va multumesc oricum!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate