Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

CBS Reality

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#19
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Programul / grila lunii mai al [ https://i.imgur.com/WMzrALb.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  !

programul lunii mai 2017 al postului de televiziune CBS Reality:

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#20
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
E pe luna aprilie, îl poți posta pe mai ? Mulțumesc anticipat!

#21
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

View PostCristi_77, on 17 aprilie 2017 - 17:08, said:


E pe luna aprilie, îl poți posta pe mai ? Mulțumesc anticipat!


mulțumesc !

programul lunii mai 2017 al postului de televiziune CBS Reality:

Întregul program poate fi descărcat de AICI

#22
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Cazuri reale, misiuni extraordinare! Recomandările lunii mai la [ https://i.imgur.com/WMzrALb.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Vizionând emisiunile lunii mai difuzate la CBS Reality, avem ocazia să mergem în Noua Zeelandă pentru a urmări munca uimitoare pe care o desfășoară membrii Poliției Maritime, riscându-și de multe ori viața, pentru a proteja căile navigabile de bandele de braconieri.

CBS Reality, propune “Femei tăioase”, un serial despre experiențele șocante, traumatizante, cu finaluri tragice ale unor femei care au pus capăt coșmarului trăit, ucigându-și partenerii.
Mărcile CBS sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea si încrederea de care dau dovadă.

La CBS Reality sunt prezentate documentare din arhivă despre crime, emoționante documentare medicale și serii ce reflectă viața așa cum o știm.

Paza de coastă din Noua Zeelandă – Sezoanele 1 – 5

Zilnic, episoade duble de la ora 7:00, 13:15 și 20:20 din 1 Mai, continuând în luna următoare.
Noua Zeelandă are una dintre cele mai lungi linii de coastă din lume, plajele și bărcile îi modelează identitatea națională, iar stilul său de viață acvatic de invidiat este o emblemă internațională. Acest serial interesant urmărește bărbații și femeile care patrulează și protejează căile navigabile prețioase din Noua Zeelandă – Ministerul Pescuitului și Poliția Maritimă – de asemenea amenințări precum braconierii internaționali extrem de organizați, bandele care elimină fauna de paua (o specie de melci comestibili) între sezoanele de creștere a canabisului și braconajul ilegal pește și crustacee.

Femei tăioase – Sezoanele 1 și 2

De luni până vineri de la ora 22:00 și 03:30 din 15 Mai, continuând în luna următoare.

Această emisiune spune povestea a mai multor femei care și-au ucis partenerii de viață. În fiecare episod, femeile spun povestea crimelor pe care le-au comis și ce anume le-au condus la un asemenea gest. Printre toate relatările, există și povestea unei mame a patru copii din New York care crede că a găsit bărbatul visurilor ei, până când acesta începe să ia droguri și să o abuzeze. Chiar atunci când crede că el a scăpat de demonii care îl chinuiau, acesta o atacă brutal, iar în lupta pentru viață, ea îl înjunghie mortal.

sursa

#23
Cristi_77

Cristi_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,523
  • Înscris: 10.03.2014
CBS Reality are grafică nouă începând de astăzi.

#24
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,392
  • Înscris: 06.11.2014
Socant documentarul despre Edmund Emil Kemper III aka "The Co-ed Killer".

Attached Files



#25
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 08.11.2019
Salutare prieteni, știu că  nu s-a mai scris aici de o vreme, dar aș dori să  vă întreb dacă  știți cumva cum aș  putea vedea reluarea de aseară, la Experiențe Paranormale. Astăzi la ora 00:30 nu am putut să îl vizualizez din cauză că  am plecat din oraș. L-aș mai putea vedea undeva ? Mulțumesc.

Edited by BAYMAX, 23 July 2020 - 14:01.


#26
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Posibil pe 23 august la 02:10

#27
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 08.11.2019

View Postsorin96, on 23 iulie 2020 - 14:39, said:

Posibil pe 23 august la 02:10

Cică  ar fi în weekend.

#28
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Da,e doar o banuiala,ca pe siteul lor nu afiseaza grila acelei zile

Edited by sorin96, 23 July 2020 - 15:07.


#29
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii ianuarie la CBS Reality


Postul CBS Reality aduce în prima lună din 2022 continuarea serialului „Poliția maritimă din Noua Zeelandă” și serialul „Confesiuni: Obsedați de animale” în programul de daytime.

Continuarea „Poliția maritimă din Noua Zeelandă”, din 3 ianuarie de luni până vineri, de la 09:30 și 14:55, până pe 7 ianuarie.

De la producătorii serialului Police Ten-7 vine noul serial documentar care îi urmărește pe profesioniștii curajoși însărcinați cu patrularea căilor navigabile din Noua Zeelandă. Trăind într-o națiune insulară cu mii de kilometri de coaste, râuri și lacuri frumoase, kiwi-ezii sunt pasionați de activitățile acvatice. Dar odată cu toată această utilizare vine și o mulțime de riscuri.

Unitățile maritime și de scufundări ale poliției se ocupă de bețivii scăpați de sub control pe bărcile de petrecere, previn și investighează accidentele și infracțiunile comise pe apă, oferă servicii de căutare și salvare de urgență, supraveghează evenimentele acvatice aglomerate – și multe altele. Fiecare episod urmărește o selecție de misiuni de la început până la sfârșit, prezentând tot suspansul, drama, tragedia și umorul implicate. Cu imagini subacvatice unice filmate chiar de echipa de scafandri, Water Patrol este un divertisment factual emoționant și convingător la finalul său.

„Confesiuni: Obsedați de animale”, din 12 ianuarie de la 09:55 și 17:50, și reluat din 5 februarie de la 13:40 și 20:20.

Un portret intim al oamenilor și animalelor afectate de acaparare și al provocărilor pe care le presupune confruntarea cu această condiție psihologică neobișnuită. Pătrunde în inimile și mințile celor afflectați și ale membrilor familiilor și prietenilor lor care vor să-i ajute.

În primul episod al primului sezon, pe măsură ce condițiile se deteriorează în casele celor care adună animale, familiile sunt nevoite să intervină. Din cauza trecutului ei traumatizant, Bonnie refuză să își lase câinii afară, transformându-și casa într-o groază insalubră care îi amenință sănătatea – și pe cea a animalelor – forțând familia să acționeze. Cele 30 de pisici ale lui Don i-au făcut casa praf, iar soția sa bolnavă este nevoită să locuiască la familia fiicei sale. Aceștia au decis acum că acest dezastru durează de prea mult timp și îi cer lui Don să riște să fie acuzat de cruzime față de animale pentru a-și aduce soția acasă.

Sursa: https://www.liderdea...la-cbs-reality/

#30
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Cu CBS Reality începi primăvara în realitate! Ce aduce postul în martie?


În această primăvară, CBS Reality ne arată realitatea în care unele persoane se află, trăind printre gunoaie colecționate de-a lungul timpului și ne arată ce crime nu au fost rezolvate ani buni, cu procuroarea Kelly Siegler în rol principal.

Boala colecționarilor, din 2 martie

Colecționatul de lucruri inutile este în creștere și se crede că afectează una din 20 de persoane. Pentru Sally, totul se rezumă la gunoi. Locuința lui deja a fost curățată de urgență de către municipalitate după ce a fost clasificată ca fiind un pericol biologic, dar se va întoarce la obiceiurile proaste?

În nordul Londrei, Faye, în vârstă de 40 de ani, a devenit copleșită de cumpărăturile ei compulsive. „Nu beau, nu mă droghez, cumpăr ca să mă simt bine”. Apartamentul ei este atât de plin, încât este nevoită să doarmă pe canapea.

Richard a păstrat ziarele din ultimele patru decenii și a devenit cunoscut ca fiind cel mai bolnav colecționar din lume.

Peste 1.2 milioane de persoane au probleme cu adunatul de inutilități în UK, iar serialul spune poveștile acestor oameni. CBS Reality aduce pe post emisiunea în România
de luni până vineri de la 09:55 și 17:50 din 2 martie.

Crime neelucidate, seria 3, din 10 martie

Acest serial de investigații criminalistice adevărate o urmărește pe procuroarea veterană Kelly Siegler și echipa sa formată din detectivii experimentați: Steve Spingola, Tonya Rider și Abbey Abbondandolo, în timp ce călătoresc în orașe mici pentru a cerceta cazuri de omucidere nerezolvate care au zăbovit ani de zile fără răspunsuri sau dreptate pentru victime.

Lucrând alături de autoritățile locale de aplicare a legii din întreaga țară, echipa „Cold Justice” a contribuit cu succes la obținerea a 21 de condamnări și 49 de arestări.

Emisiunea se vede de luni până vineri de la 22:00 și în reluare de la 03:30, din 10 martie, numai la CBS Reality.

[b]Despre CBS Reality


CBS Reality este un canal de televiziune bazat pe emisiuni reality, fondat pe 30 noiembrie 1999.

Canalul a fost lansat in România pe 4 mai 2000 la Genius Network din Galați și Pellin Cable Network din Constanța, pe 1 septembrie 2000 la Astral și UPC. Pe 15 aprilie 2002 s-a lansat la RCS (Digi).

Pe 14 septembrie 2009 Chellomedia (între timp achiziționată de AMC Networks International) a început un joint-venture cu CBS Studios International, urmat de redenumirea canalului din Zone Reality în CBS Reality pe 16 noiembrie 2009 în Marea Britanie, respectiv 3 decembrie 2012 în restul Europei, inclusiv România.
[b]Sursa:
https://www.liderdea...stul-in-martie/

#31
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Un HD pt canalul asta ar fi de un real folos... se vede infect in SD

#32
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018
Pe Focus Sat a fost lansat un feed romanesc https://www.parabola...acite-m7-group/

#33
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 18.07.2019
Are program diferit?

#34
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018
Televiziunea de divertisment real CBS Reality va avea un feed local și începe vânzarea de publicitate în țara noastră, potrivit unui anunț al companiei care operează postul. 

CBS Reality se va alătura portofoliului principalei companii de vânzări, Thematic Channels, care se va ocupa de rezervări începând de astăzi.

https://www.paginade...omania-20704992

#35
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018
Au dat drumu la CBS Reality Romania
Attached File  Screenshot_20220513-134101_YouTube.jpg   129.75K   37 downloadsAttached File  Screenshot_20220513-134041_YouTube.jpg   29.93K   27 downloads

#36
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007
Poate se vede mai bine cu ocazia asta.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate