Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Ustensile bucatarie

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Gabi_Gabone

Gabi_Gabone

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 08.12.2016
Buna seara, am o intrebare : Care marci de ustensile pentru bucatarie sunt cele mai bune? De exemplu, pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, etc, etc. Cele de la bucatarie shop, in Bucuresti, sunt foarte scumpe. Posted Image

#2
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Da trebuie sa fie un brand anume pentru o amarata de pensula de silicon? Sau pentru ce ami zici tu acolo? Trolling cumva?

#3
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,144
  • Înscris: 19.09.2005
Alea pe care ti le permiti si nu trebuie sa le schimbi la 2 saptamani.

Eu am gama VÖRDA de la ikea si pentru mine sunt ok.

Edited by arg, 10 December 2016 - 22:49.


#4
Blancone

Blancone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 510
  • Înscris: 23.11.2012
Inafara de tigai si cutite, nu cred ca merita cu adevarat sa investesti in ustenstile de bucatarie, fiindca daca nu esti un "chef" nu prea o sa simti diferenta dintre ustensile. Daca discutam de tigai, pentru mine Tefal-urile pe piata din Ro sunt sfinte, iar cutitele sunt de la un brand japonez, comandate de pe amazon si sunt foarte multumit de ele.

#5
sarac.lipit

sarac.lipit

    Cînd ești condus de proști, toate merg prost

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,828
  • Înscris: 14.06.2006
ia de ceramică
tot ce găseşti

#6
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Eu folosesc un cutit Victorinox pentru operatiunile mai delicate si vreo 2 cutite clasice, comune pentru restul operatiunilor.  In rest, instrumentar comun de hipermarket, nimic deosebit.
Cred ca merita sa ai cel putin un cutzit mai de calitate in bucatarie pentru ca il folosesti zilnic si uneori chiar ai nevoie sa taie bine.  In rest, o oala de inox mai mare pentru ciorba (sa incapa si oasele, cand fac o ciorba mai dichisita), o oala ovala mai inalta cu capac din vitroceramic cat sa incapa un pui grill la cuptor, o tigaie TEFAL comuna, vreo doua forme de paine din aluminiu (mai gatesc uneori paine in casa)... chestii comune, dar functionale.

#7
liviu_np

liviu_np

    Haiduc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,191
  • Înscris: 05.06.2006

View Postrosix, on 10 decembrie 2016 - 23:09, said:

doua forme de paine din aluminiu
A draqu limba. Doua forme din aluminiu pentru paine era greu de scris...? :)

#8
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,144
  • Înscris: 19.09.2005

View Postliviu_np, on 10 decembrie 2016 - 23:21, said:

A draqu limba. Doua forme din aluminiu pentru paine era greu de scris...? Posted Image

Eu le am din tabla emailata si cu teflon pe interior, bune si rezistente. de ani de zile facem friptura la cuptor in ele.
p.s. tabla este mai groasa decat cea de la cratita.

Edited by arg, 10 December 2016 - 23:27.


#9
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 10.08.2005

View PostGabi_Gabone, on 10 decembrie 2016 - 22:14, said:

Buna seara, am o intrebare : Care marci de ustensile pentru bucatarie sunt cele mai bune? De exemplu, pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, etc, etc. Cele de la bucatarie shop, in Bucuresti, sunt foarte scumpe. Posted Image
zdrobitor de usturoi?
vrei sa spui mojar ? sa fie unul greu din piatra

#10
maximg

maximg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 07.11.2007

View PostGabi_Gabone, on 10 decembrie 2016 - 22:14, said:

......., pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, ........
Adevarul este ca la ce scule ai enumerat ....da , bucatar de bucatar ....
Ai uita de elastice pentru borcane ....

View PostMarianG, on 10 decembrie 2016 - 23:26, said:

zdrobitor de usturoi?
vrei sa spui mojar ? sa fie unul greu din piatra
Vai de capul meu .... Le ai ...

#11
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,438
  • Înscris: 15.07.2008

View PostGabi_Gabone, on 10 decembrie 2016 - 22:14, said:

Buna seara, am o intrebare : Care marci de ustensile pentru bucatarie sunt cele mai bune? De exemplu, pensule pentru uns carnea, clesti, zdrobitor de usturoi, desfacator de conserve, etc, etc. Cele de la bucatarie shop, in Bucuresti, sunt foarte scumpe. Posted Image
...gasesti din astea prin supermarketuri, eu am de pe la Lidl cleste de spart nuci,aparat de feliat pepene/ananas etc si au fost bune si la pret si la calitate (*gasesti si ce ai enumerat tu mai sus).

View PostMarianG, on 10 decembrie 2016 - 23:26, said:

zdrobitor de usturoi?
vrei sa spui mojar ? sa fie unul greu din piatra

cred ca la asa ceva se refera
[ http://img.kibodio.com/250x250/19/19b322867e91979970172ca94b8ba1d8.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by stlk, 10 December 2016 - 23:32.


#12
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 10.08.2005
ala e pentru muiere,
de altfel merge zdrobit cu manerul cutitului ( sau cu palma ) apoi tocat
bine ca dureaza cel mult 1 min, este alta poveste,

View Postmaximg, on 10 decembrie 2016 - 23:27, said:

Vai de capul meu .... Le ai ...
glume nesarate?

Edited by MarianG, 10 December 2016 - 23:39.


#13
motanu_mic

motanu_mic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,041
  • Înscris: 16.12.2013
Vrei sa devi mare master chef si incepi cu instrumentarul ? Posted Image

#14
Gabi_Gabone

Gabi_Gabone

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 08.12.2016

View Postbalauru69, on 10 decembrie 2016 - 22:33, said:

Da trebuie sa fie un brand anume pentru o amarata de pensula de silicon? Sau pentru ce ami zici tu acolo? Trolling cumva?


   Nu, nici vorba, numai ca as vrea ceva de calitate, nu? Iti trebuie chiar si o pensula amarata ca sa iti reuseasca  mancarea  sanatosa si buna. Parerea  mea. Posted Image

View Poststlk, on 10 decembrie 2016 - 23:35, said:

...gasesti din astea prin supermarketuri, eu am de pe la Lidl cleste de spart nuci,aparat de feliat pepene/ananas etc si au fost bune si la pret si la calitate (*gasesti si ce ai enumerat tu mai sus).



cred ca la asa ceva se refera
[ http://img.kibodio.com/250x250/19/19b322867e91979970172ca94b8ba1d8.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


  Da. Multumesc mult Posted Image .

#15
Gabi_Gabone

Gabi_Gabone

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 08.12.2016

View Postmotanu_mic, on 11 decembrie 2016 - 06:17, said:

Vrei sa devi mare master chef si incepi cu instrumentarul ? Posted Image


   Incerc sa imi fac mai multe hobby-uri. Poate, cine stie, a inceput de ceva timp sa  fie o pasiune. Posted Image .

#16
maximg

maximg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,658
  • Înscris: 07.11.2007

View Postmotanu_mic, on 11 decembrie 2016 - 06:17, said:

Vrei sa devi mare master chef si incepi cu instrumentarul ? Posted Image
"master chef "???? Hai sa vorbim de bucatari ...
Un bucatar adevarat lucreaza cu un minim de instrumentar , nu are nevoie de te mir ce " rasini " de scule ...
Pina si usturoiul ala de care se facea vorbire , se piseaza cu " pisalogul " de lemn intr-o cana ...

#17
blade0blade

blade0blade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 29.09.2015

View PostBlancone, on 10 decembrie 2016 - 22:55, said:

Inafara de tigai si cutite, nu cred ca merita cu adevarat sa investesti in ustenstile de bucatarie, fiindca daca nu esti un "chef" nu prea o sa simti diferenta dintre ustensile. Daca discutam de tigai, pentru mine Tefal-urile pe piata din Ro sunt sfinte, iar cutitele sunt de la un brand japonez, comandate de pe amazon si sunt foarte multumit de ele.

Spune si tu fratilor tai de forum, marca aia japoneza !

#18
PoeOvidiu

PoeOvidiu

    Sunt de la țară și îmi place așa.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,568
  • Înscris: 07.12.2014
Ia ustensile care iti plac. Mancarea iese buna de la ce bagi in oala nu de la ustensile.

Eu usturoiul il tai cubulete mici. Cutite de la chinezi, le ascut pe polizor si pasla si taie brici. Pensula am una cu 2 lei pentru vopsele, dar de obicei ung cu mana direct, imi place mai mult mai ales ca tavile le ung cu untura nu cu ulei.
Oale simple si ingrediente bune, e tot ce e necesar pentru mancarea buna.

Edited by PoeOvidiu, 11 December 2016 - 10:20.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate