![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Problema Vonino XAVY T7
Last Updated: Jan 04 2017 10:53, Started by
dragosmanyak
, Dec 10 2016 18:03
·
0

Posted 10 December 2016 - 18:03

Salut!Am o problema cu Tableta ,,Vonino XAVY T7".Problema este urmatoarea:
Nu se mai deschide nici in recovery mode,iar cand o connectez la usb se aude cum pc-ul o gaseste dar nu apare nimic. Am vazut pe alte forumuri ca o pot reseta de la butonul ,,reset" dar nu am aflat cum.. Va rog sa ma ajutati,ori sa remediez problema ori sa o resetez cu butonul reset,dar sa rezolv! |
Posted 10 December 2016 - 19:12

Posted 10 December 2016 - 19:51

Posted 11 December 2016 - 17:42

Osa incerc!Daca mai gasesti imi mai poti zice Edit:Nu merge! Salut, din pacate nu mai ai ce sa ii faci. Ori ii schimbi memoria flash ori o rescrii. Sau direct placa de baza, daca gasesti sau poti cauta. Daca vrei poate incerc sa iti fac rost de o placa. Multumesc Edited by Essentzza, 11 December 2016 - 17:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users