![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema Vonino XAVY T7
Last Updated: Jan 04 2017 10:53, Started by
dragosmanyak
, Dec 10 2016 18:03
·
0

Posted 10 December 2016 - 18:03

Salut!Am o problema cu Tableta ,,Vonino XAVY T7".Problema este urmatoarea:
Nu se mai deschide nici in recovery mode,iar cand o connectez la usb se aude cum pc-ul o gaseste dar nu apare nimic. Am vazut pe alte forumuri ca o pot reseta de la butonul ,,reset" dar nu am aflat cum.. Va rog sa ma ajutati,ori sa remediez problema ori sa o resetez cu butonul reset,dar sa rezolv! |
Posted 10 December 2016 - 19:12

Posted 10 December 2016 - 19:51

Posted 11 December 2016 - 17:42

Osa incerc!Daca mai gasesti imi mai poti zice Edit:Nu merge! Salut, din pacate nu mai ai ce sa ii faci. Ori ii schimbi memoria flash ori o rescrii. Sau direct placa de baza, daca gasesti sau poti cauta. Daca vrei poate incerc sa iti fac rost de o placa. Multumesc Edited by Essentzza, 11 December 2016 - 17:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users