Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

TV Paprika HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#73
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 08.11.2019
După schimbarea siglei, totul pare a fi HD acum. Iar sigla este HD acum, fără îndoială.

Și nu mai e minusculă ca înainte. Ci încadrată perfect pe ecran.

#74
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 07.09.2018
Bucătăria italiană este felul principal al lunii noiembrie la [ https://i.imgur.com/37BqTi4.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  19634.R.jpg   269.77K   3 downloads

TV Paprika difuzează în fiecare weekend din noiembrie, de la ora 16:30, o călătorie culinară savuroasă cu un bloc tematic de trei emisiuni despre preparate din Italia, țara cu una dintre cele mai îndrăgite gastronomii din lume: „Silvia Colloca: Gătind italienește”, „Doi italieni cu bun gust” și „Silvia Collocca: Din Italia cu dragoste”.

Emisiunea „Silvia Colloca: Gătind italienește” este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 10:30 și 16:30. Silvia este o gospodină extrem de îndrăgită, născută și crescută în Italia și, deci, pentru ea mâncărurile italiene nu înseamnă doar o listă de ingrediente și apoi o listă de pași de urmărit în rețetă. Și asta pentru că în Italia, majoritatea bucătarilor au în sânge rețetele și învață să le gătească în familie și nu din cărți. Bucătăria este o tradiție extrem de gustoasă dusă mai departe din generație în generație.

Învață de la Silvia Collocca secretele frământării aluatului, cum să te folosești de diverse tipuri de făină, află de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole. Silvia, ca blogger culinar și bucătar amator, este un ghid carismatic printre paste, sosuri și arome complexe de toate felurile.

În al doilea weekend din noiembrie, Silvia Collocca revine cu o nouă emisiune, sâmbătă și duminică, de la orele 11:00 și 17:00: „Silvia Collocca: Din Italia cu dragoste”. De această dată, Silvia vrea să împărtășească cu publicul profunzimea a ceea ce italienii numesc „cucina povera”, adică „bucătăria țărănească”. Și cum să prezinte mai bine bucatele rustice care înmoaie sufletul oricărui gurmand înfocat, decât mergând într-o călătorie în acele regiuni din Italia care denotă un farmec aparte pentru ea: Abruzzo, Marche şi Molise.

Acolo, Silvia redescoperă această bucătărie rustică și gătește sănătos împreună cu localnicii, în bucătăriile acestora, oferind telespectatorilor o privire autentică asupra a ce înseamnă de fapt „dolce vita”. Momentele de emoții maxime sunt chiar cele în care Silvia gătește în bucătăria familiei sale din Abruzzo, acolo unde ea împărtășește momente intime petrecute cu familia, în timp ce gătesc, mănâncă şi râd, și le arată telespectatorilor că adevărata artă culinară italienească nu se rezumă doar la mâncare.

Blocul tematic italian se încheie cu emisiunea „Doi italieni cu bun gust”, de la ora 17:00 (difuzată de asemenea și la 07:30, și la 00:30), sâmbătă și duminică. Serialul îi are în prim-plan pe doi bucătari italieni care au făcut senzație în lumea întreagă: Antonio Carluccio și Gennaro Contaldo (acesta din urmă a fost mentorul lui Jamie Oliver). Aceștia se întorc în țara lor natală, Italia, la 40 de ani după ce au plecat pentru a-și construi cariere internaționale.

Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19634

Edited by TheSignMetro64, 09 November 2021 - 16:39.


#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018

Bucatele de Crăciun vin în decembrie la TV Paprika


Arome îmbietoare și îmbătătoare, deserturi fabuloase și mâncăruri clasice de Crăciun se pregătesc să-și facă intrarea în bucătăria și în sufrageria telespectatorilo, alături de bucătari consacrați și îndrăgiți precum Jamie Oliver și Nigella Lawson, în toată luna decembrie, la TV Paprika.

În weekend-uri, mult iubitul Jamie Oliver revine cu o emisiune nou-nouță, „Jamie Oliver: Împreună”, de la ora 21:30. În acest nou serial, bucătarul englez intenționează să pună sub lumina reflectoarelor cele mai importante ingrediente din viața lui: familia, prietenii și, desigur, mâncarea.

În bucătăria sa, gătește bucate simple pentru reuniuni cu prietenii (perfecte pentru perioada sărbătorilor), pentru grătar și picnic, pentru brunch și serate, ca oricine se uită să fie inspirat să gătească pentru cei dragi. Serialul prezintă o serie de trucuri profesionale care se vor dovedi esențiale pe viitor.

Pe 17 decembrie, de la ora 22:30, faimoasa Mary Berry prezintă câteva „Preparate rustice de Crăciun”. Ea călătorește iar în castelele rurale din Marea Britanie. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să locuiești într-un castel pentru a găti rețetele propuse de Berry.

În emisiunea specială de Crăciun, Mary vizitează Harewood House din Yorkshire, care este pregătit intens de o echipă pentru perioada sărbătorilor.

Harewood, cu spații interioare în stilul lui Robert Adam, mobilier Chippendale și grădini Capability Brown, este unul dintre cele mai magnifice castele aristocratice din țară. Mary descoperă cum arată o grandioasă sărbătoare de Crăciun într-un castel cum e Harewood, și ne arată cum să preparăm rețete delicioase moderne inspirate din mâncărurile festive uitate din trecut.

A doua zi, pe 18 decembrie, de la 22:30, aceeași Mary Berry prezintă „Delicii de Crăciun”. În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine.

Și pe 19 decembrie, duminică, de la 22:30, „Mary Berry - Un Crăciun fastuos”, nimeni alții decât Prințul și Prințesa de Cambridge fac echipă cu Berry. Aceasta însoțește cuplul regal în patru vizite speciale și prepară câteva bucate speciale - potrivite și pentru familia regală, dar și pentru orice telespectator!

În plus, toată luna decembrie, TV Paprika prezintă un calup de super emisiuni cu tematică de sărbători, de la ora 21:00, în fiecare seară.

Prin blocul tematic de emisiuni dedicate Crăciunului de la TV Paprika, vor trece bucătari precum: Nigella, Gordon Ramsay, Jamie Oliver și James Martin.
De asemenea, TV Paprika a pregătit și un calendar de advent, în care, în fiecare zi se va dezvălui o nouă rețetă: https://tvpaprika.ro...ent-tv-paprika/

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19708

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018
Au pus un bradut dar la cât este de mic abia se observă.
Attached File  Screenshot_20211224-164439_IPTV Extreme.jpg   408.71K   46 downloads

#77
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,241
  • Înscris: 30.03.2019
Pe HD e mult mai clar. Se vede bine mai ales daca ai TV mare ;)

Attached Files



#78
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018

În prima lună din an, TV Paprika ne-a pregătit recomandări… delicioase


În serile de luni până vineri, la TV Paprika, urmărim de la ora 21:00, emisiuni cu Jamie: Pandemie în bucătărie, Jamie Oliver: Împreună, Gătește simplu cu Jamie, Jamie Oliver gătește în 30 de minute. De asemenea, în timpul săptămânii, de la 22:30, suntem invitați la un maraton „Campionatul deserturilor”.

Premiera acestei luni este Bucuria de a găti (Ainsley’s Food We Love), din 1 ianuarie, ora 21:30. Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună. Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, ca să evoce atmosfera călătoriilor și pentru a trăi noi și plăcute experiențe gastronomice. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice, idei pentru cină, până la fursecuri sărate și bunătăți preferate internaționale.

Sursa: https://www.radardem...ari-delicioase/

#79
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018

TV Paprika a anunțat premierele lunii martie


TV Paprika a anunțat pentru luna martie emisiuni din gastronomia Italiei, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 22:30, și „Seara fetelor”, de luni până vineri, cu episoade duble, de la 21:30.

Prezentăm, în continuare, premierele de la TV Paprika din luna martie:

"Luca’s Key Ingredient" (7x30min)/ "Gătește italienește cu Luca"

Premiera: 14 martie, ora 21:30.

În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem "gusta" adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale și personalitatea sa sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană.

"Chocolate Queen" - S2 (10x30min) – sezon nou "Regina ciocolatei"

Premiera: 19 martie, ora 18:30.

Kirsten Tibballs, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul "MasterChef", este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

"Nadiya's Fast Flavours" (6x30min) / "În bucătărie cu Nadiya"

Premiera: 28 martie, ora 22:30

Misiunea declarată a Nadiyei Hussain este să readucă entuziasmul în mesele noastre de zi cu zi. Este convinsă că cel mai bun mod de a face acest lucru este să introducem rețete inspiraționale și o mulțime de trucuri noi pentru a face mâncarea mai delicioasă. Episoadele tematice prezintă mâncăruri pentru suflet, preparate proaspete și sănătoase și gustări pentru ocazii speciale, iar Nadiy va încerca să ne solicite papilele gustative la maximum: acru, dulce, condimentat, acrișor, picant, suculent, rustic, gust de nuci – nicio aromă nu poate rămâne nedescoperită. În noul serial, Nadiya dezvăluie modul în care funcționează fiecare combinație de arome, dar mai prezintă și rolul aromelor în evocarea sentimentelor și nostalgiei și, în timp ce gătește, ne împărtășește propriile amintiri și povești.

"Nadiya's Time to Eat" (6x30min) / "Rețetele rapide ale Nadiyei"

Premiera: 31 martie, ora 22:30

Nadiya Hussain dezvăluie trucuri culinare ingenioase care ne pot economisi timpul. Ea prezintă rețete simple și delicioase ca să arate că oricine poate găti mâncăruri sau dulciuri de casă grozave, indiferent ce program aglomerat sau complicat ar avea. Emisiunea ei vine în ajutorul telespectatorilor încărcați de cotidianul agitat: vizitează pompierii, șoferii de camion și părinții cu loc de muncă și se întâlnește cu oameni din industria alimentară care produc ingredientele practice preferate.

TV Paprika face parte din pachetul de televiziuni deținute de AMC Networks International și este singura televiziune cu un format culinar din grilele de programe ale furnizorilor de cablu și satelit din România.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19866

#80
Hybr1d

Hybr1d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 21.05.2017
Aveti idee de ce nu apare HD si pe Digi?

#81
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018

404


Edited by IceCoolExtreme, 17 March 2022 - 17:45.


#82
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018
Din 23 mai, de la ora 18.30, TV Paprika lansează o nouă emisiune produsă local, „Povești urbane”, care îl va avea în prim-plan pe Robert Petrescu, unul dintre foștii câștigători ai show-ului „MasterChef” de la Pro TV.
https://www.tvmania....siune-tv-352520

#83
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018

Meniu complet de emisiuni, în aprilie la Tv Paprika


În luna aprilie, TV Paprika oferă un meniu complet de emisiuni culinare pline de varietate și gust. Continuarea maratonului tematic „Campionatul deserturilor” va fi difuzată de luni până vineri la ora 20:45, prezentând concurenți din Noua Zeelandă și Canada, luptându-se pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. Emisiunea este plină de momente emoționante, în care participanții încearcă să impresioneze juriul cu cele mai bune deserturi și prăjituri, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Un alt moment important în luna aprilie este premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii „Deserturile Almei”, difuzată de luni până vineri la ora 20:15, cu reluare la 06:30 și 15:15. Prezentată de bloggerița spaniolă Alma Obregón, emisiunea este plină de rețete dulci și originale, inclusiv înghețată de vanilie, tortul „Pădurea neagră” servit în cești mici și brioșe uriașe.

În zilele dinaintea Paștelui, emisiunea „La drum cu Gordon, Gino și Fred” va fi difuzată de luni până vineri la ora 10:30, cu reluare la miezul nopții. În această serie, cei trei bucătari cunoscuți vor face un roadtrip prin Europa, pregătind mese delicioase în țara natală a fiecăruia, și căutând cele mai bune ingrediente în locuri spectaculoase.

De asemenea, TV Paprika va difuza două emisiuni despre grătar, în serile de weekend. Emisiunea „Tom Kerridge - Bucate la Grătar” va fi difuzată sâmbăta și duminica la ora 21:30, în timp ce „Minunății la grătar”, prezentată de Darren Robertson, va urma imediat după. Ambele emisiuni sunt pline de rețete delicioase pentru preparatele la grătar, cum ar fi pui prăjit pe cutia de bere, dulgherul mare la grătar, salata de conopidă preparată lent și tortul cu miere copt lent.

Sursa: https://www.hdsateli...aprilie-la.html

#84
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
☆De la fermă-n farfurie-sezon nou, din 12 august,de la 19:00, la TV Paprika!

În continuarea sezonului din 2022, Dóra Havas revine în lumea legumelor, a fructelor proaspete și a ingredientelor de calitate: îi vizitează pe producătorii care își practică meseria cu maximă dragoste și respect. Vom cunoaște locurile, marfa, spiritul de muncă, iar apoi vom găti împreună din ingrediente locale selectate după criterii ecologice, punând accent pe valorile locale.

#85
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,721
  • Înscris: 06.11.2018
Se întoarce Prăjiturela la TV. Va avea propriul show culinar. Ce post îi va difuza emisiunea?

Paginademedia.ro anunță în premieră lansarea primei emisiuni românești dedicată deserturilor. Se întâmplă la Paprika TV, se numește Deserturi magice cu Prăjiturela și o are protagonistă pe una dintre cele mai îndrăgite concurente de show-uri culinare de la Pro TV, Bake Off România. Este vorba despre Mihaela Sava alias Prăjiturela, care a ajuns în 2016 până în semifinalele competiției menționate. Mihaela a povestit, în exclusivitate, ce conține noul format.

Emisiunea Deserturi magice cu Prăjiturela va debuta weekendul viitor, sâmbătă, 16 septembrie, la TV Parpika și va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20.30.

Mihaela Sava a povestit, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, că a lucrat, timp de 15 ani, în domeniul militar. De mai bine de zece ani este și food blogger, cu denumirea Prăjiturela, căci este pasionată de deserturi.

A spus, de asemenea, și ce rețete va împărtăși cu telespectatorii și cui este destinată această nouă emisiune: „Am 11 ani de experiență... Orice novice care va urmări rețetele mele va ști să le facă”, este de părere Mihaela Sava alias Prăjiturela.

Paginademedia.ro: De când și cum a început dragostea pentru gătit?

Mihaela Sava, Prăjiturela: Dragostea pentru gătit și copt s-a înfiripat în copilărie, lângă cuptorul bunicii și plita mamei.

Paginademedia.ro: Din ce zonă se trage moștenirea aceasta?

Prăjiturela: Clar din Moldova, pentru că ambii părinți sunt din acea zonă. Dragostea pentru gătit, însă, a înflorit și în perioada în care am trăit în zona Ardealului. Deci aș zice că fiecare zonă are meritele ei în drumul meu.

VIDEO. Primele imagini din noua emisiune cu Prăjiturela
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/a30Jx5bOOfk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Paginademedia.ro: Ești specialistă în deserturi. Care este desertul tău preferat și de ce moment plăcut îți amintește?

Prăjiturela: Sunt două deseturi, ambele fiind de fapt stări și amintiri pe care le retrăiesc de fiecare dată când le mânânc: alivanca bunicii mele și cornurile scăldate în budincă ale mamei (pe ambele le voi pregăti în emisiunea de la Paprika).

Paginademedia.ro: Ai început și să inventezi rețete? Dacă da, te rog să ne dai una, made by Prăji

Prăjiturela: Cred că să inventezi rețete în zilele noastre este foarte greu. Pot spune însă că am adaptat, am combinat și am elevat sau transformat rețete deja existente. De exemplu o tartă cu ciocolată și caramel peste care am adăugat fulgi de sare. Deși sună ușor ciudat la început, combinația este delicioasă.

Paginademedia.ro: Când și cum ai devenit cunoscută în această lume a bucătarilor de la TV?

Prăjiturela: Nu știu dacă am devenit cunoscută „la TV”. Am participat la o emisiune tip concurs, în care am fost concurentă. Atunci doar visam să avansez de la statutul de concurent la cea de gazdă sau jurat. 8 ani și multă muncă mai târziu, TV Paprika îmi oferă această șansă.

Paginademedia.ro: Ce te-a îndemnat să ieși în lume, să te arăți la tv?

Prăjiturela: De multe ori îmi pun și eu această întrebare. Cred că avem în noi această dorință de a fi văzuți... De mică îmi doream să ajung la televizor, se pare că visul s-a păstrat și la maturitate. Revenind în prezent, cred că încununarea unei activități fructuoase în online este apariția în emisiuni televizate.

Paginademedia.ro: Cum a venit propunerea noii emisiuni de la Paprika?

Prăjiturela: Propunerea a venit cu promisiunea unei colaborări frumoase și așa s-a menținut până acum. Cum am primit-o eu însă, asta este altă poveste. Pot să vă spun doar că a fost cu entuziasm, multe emoții și multă bucurie.

Mihaela Sava alias Prăjiturela: „Am 11 ani de experiență... Orice novice care va urmări rețetele mele va ști să le facă”









Paginademedia.ro: Care este formatul și ce conține emisiunea?

Prăjiturela: Este un format nou, pe o structură deja existentă. Acest sezon vine cu câte trei rețete de deserturi și una de băutură în fiecare episod. Este în premieră o emisiune românească exclusiv cu deserturi. Va fi o emisiune dinamică, foarte colorată, și, păcat că asta nu se poate simți, aromată.

Paginademedia.ro: În rețetele pe care le prezinți incluzi toate secretele, absolut toate? De cele mai multe ori rețetele de la TV sau de pe vlog-urile culinare nu ies deloc atunci când te apuci de treabă la tine acasă în bucătărie…

Prăjiturela: Am deja 11 ani de experiență în a scrie rețete și sunt unul dintre bloggerii recunoscuți pentru felul detaliat de a descrie procesul de pregătire. Cred c[ orice novice care va citi sau urmări rețelele mele va reuși să le facă. Aș putea chiar promite asta.

Paginademedia.ro: Ce ai făcut înainte să dedici cel mai mult timp pasiunii pentru gătit?

Prăjiturela: De atât de mult timp sunt pasionată de gătit, încât abia îmi amintesc ce făceam înainte. Lăsând gluma la o parte, până acum jumătate de an, când m-am hotărât să devin creator de conținut full time, am fost ofițer de informații: am avut o cariera de 15 ani în armată.

Paginademedia.ro: Ești căsătorită? Ai copii? Cine se mai bucură acasă la tine de delicatesele făcute de tine?

Prăjiturela: Da, sunt căsătorită de 13 ani cu Mircea, cel mai mare susținător și critic al meu. Ne-am confruntat cu probleme de infertilitate și nu avem copii. Locuim însă într-o comunitate cu multe familii cu copii, unde, îmi place să cred, sunt una dintre vecinele preferate. Probabil ați intuit, bunătățile pe care le pregătesc le împărțim fie peste gard cu vecinii, fie la locul de joacă, copiilor din cartier.

Paginademedia.ro: Cum te descurci cu menținerea siluetei? Care sunt trucurile?

Prăjiturela: Întotdeauna am fost prietenă cu mâncarea, cu mâncarea bună, aici mă refer la ingrediente de cea mai bună calitate. Am avut însă o teamă constantă, aceea de a intra în conflict cu mâncarea. Din fericire am înțeles devreme că întotdeauna trebuie să primeze cantitatea calității și că moderația este cheia. Știu, este un clișeu, dar se aplică și în cazul meu. De asemenea fac sport de întreținere constant și încerc să am o alimentație echilibrată nutrițional.

Sursa: https://www.paginade...ika-tv-21311216

#86
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Programe speciale pentru sărbătorile de iarnă la TV Paprika

Emisiunile festive de pe TV Paprika aduc amuzament, savoare și spiritul Crăciunului în casele telespectatorilor, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Acestea sunt o modalitate perfectă de a aduna familia în jurul televizorului pentru a savura preparate culinare delicioase, prezentate de personalități precum Prăjiturela, Jamie Oliver, și trio-ul Gordon, Gino și Fred. TV Paprika marchează această perioadă printr-o campanie specială, poziționându-se ca destinația culinară festivă pentru toți telespectatorii.

TV Paprika își propune să aducă spiritul sărbătorilor în casele telespectatorilor, oferind o serie de emisiuni speciale, care vor inspira prepararea celor mai savuroase mâncăruri de sărbătoare. Canalele vor cuprinde o gamă variată de rețete, de la cele tradiționale de Crăciun, până la idei inovatoare pentru masa de Revelion, asigurând astfel o experiență culinară de neuitat.

Una dintre premierele lunii decembrie este emisiunea locală „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela”. În această serie, Mihaela Sava, cunoscută sub numele de Prăjiturela și apreciată de gurmanzii din România, își reamintește de zilele copilăriei petrecute în Ardeal și participă la tradiția Adventului. Prăjiturela va prezenta zilnic, între 1 și 24 decembrie, rețete de deserturi festive, idei de cadouri culinare și băuturi aromate, ideale pentru sezonul sărbătorilor. Emisiunea se adresează tuturor celor care caută inspirație pentru pregătirile de Crăciun, fie că este vorba de petreceri, reuniuni de familie sau pur și simplu pasionați de deserturi. Episoadele din „Deserturi de Sărbătoare cu Prăjiturela” sunt difuzate în fiecare seară la ora 20:30 și în reluare a doua zi, la ora 11:00.


În decembrie, Jamie Oliver va fi din nou prezent pe ecranele televizoarelor, aducând spiritul Crăciunului în casele telespectatorilor. Programul său special, "Jamie Oliver: Împreună de Crăciun", va avea premiera pe 2 decembrie la ora 21:00, urmat de reluări pe 9 decembrie la 13:30 și 11 decembrie, tot la ora 21:00. Luna decembrie va oferi o serie de emisiuni culinare festive cu Jamie Oliver. El va fi surprins în diferite scenarii, fie gătind alături de familie, fie pregătind preparate rapide și delicioase. Printre emisiuni se numără "Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun", programată pentru 4 decembrie la ora 21:00, și "Meniul festiv al lui Jamie", care va fi difuzat pe 5 decembrie, la aceeași oră. "Crăciun italian cu Jamie", o incursiune în bucătăria italiană, va fi transmis pe 6 decembrie la 21:00, iar "Crăciunul cu clopoței al lui Jamie" va fi pe 7 decembrie, la aceeași oră. De asemenea, TV Paprika va difuza "Jamie Oliver: Preparate simple de Crăciun" pe 9 decembrie, de la ora 21:00. Pe 14 decembrie, la ora 21:00, Jamie Oliver va prezenta "Trucurile de Crăciun ale lui Jamie", cu reluări pe 15 decembrie la 10:00 și 15:00. Această emisiune este ideală pentru cei cu puțin timp la dispoziție pentru gătit în perioada sărbătorilor. Oliver va oferi rețete simple, rapide și accesibile, perfecte pentru masa de Crăciun. Aceasta este o ocazie excelentă de a învăța secretele culinare ale faimosului bucătar în perioada festivă.


În luna decembrie, telespectatorii se pot delecta cu emisiunea „Crăciunul cu Gordon, Gino și Fred”, difuzată pe TV Paprika. Aceasta va fi transmisă în trei date diferite: prima dată pe 4 decembrie la 12:40, apoi pe 22 decembrie la 19:15 și în final pe 30 decembrie la 22:00. În această emisiune, chef-ul britanic renumit Gordon Ramsay, alături de carismaticul italian Gino D’Acampo și expertul în ospitalitate Fred Sirieix, se vor întrece pentru a pregăti cea mai impresionantă și festivă masă de Crăciun. Fred va îndeplini rolul de gazdă, în timp ce Gordon și Gino vor concura pentru a impresiona telespectatorii.


Telespectatorii sunt invitați să se bucure de magia sărbătorilor alături de TV Paprika, explorând secretele unei mese festive perfecte, într-o perioadă atât de specială a anului. Pentru cei care caută inspirație și bucurie culinară în perioada sărbătorilor, TV Paprika poate devini destinația ideală.

Sursa: https://www.hdsateli...ile-de.html?m=1

#87
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Sigla TV Paprika de Crăciun:

Attached Files



Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate