Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Scara interioara ingusta
 Reziliere contract arenda

Cannes 2022.Nominalizari.

eMag retur bani card expirat ING

Despre combinele frigorifice Haier
 ASUS VivoBook vs MateBook D 15

Astra j sau Megane 3

Regulator tensiune

She-Hulk: Attorney at Law (2022)
 Problema arzator cuptor aragaz

Autocar pe persoana fizica. Cum s...

Intrebare taxe nft

Crossover
 

TV Paprika HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#73
BAYMAX

BAYMAX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,536
  • Înscris: 08.11.2019
După schimbarea siglei, totul pare a fi HD acum. Iar sigla este HD acum, fără îndoială.

Și nu mai e minusculă ca înainte. Ci încadrată perfect pe ecran.

#74
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 657
  • Înscris: 07.09.2018
Bucătăria italiană este felul principal al lunii noiembrie la [ https://i.imgur.com/37BqTi4.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached File  19634.R.jpg   269.77K   1 downloads

TV Paprika difuzează în fiecare weekend din noiembrie, de la ora 16:30, o călătorie culinară savuroasă cu un bloc tematic de trei emisiuni despre preparate din Italia, țara cu una dintre cele mai îndrăgite gastronomii din lume: „Silvia Colloca: Gătind italienește”, „Doi italieni cu bun gust” și „Silvia Collocca: Din Italia cu dragoste”.

Emisiunea „Silvia Colloca: Gătind italienește” este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 10:30 și 16:30. Silvia este o gospodină extrem de îndrăgită, născută și crescută în Italia și, deci, pentru ea mâncărurile italiene nu înseamnă doar o listă de ingrediente și apoi o listă de pași de urmărit în rețetă. Și asta pentru că în Italia, majoritatea bucătarilor au în sânge rețetele și învață să le gătească în familie și nu din cărți. Bucătăria este o tradiție extrem de gustoasă dusă mai departe din generație în generație.

Învață de la Silvia Collocca secretele frământării aluatului, cum să te folosești de diverse tipuri de făină, află de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole. Silvia, ca blogger culinar și bucătar amator, este un ghid carismatic printre paste, sosuri și arome complexe de toate felurile.

În al doilea weekend din noiembrie, Silvia Collocca revine cu o nouă emisiune, sâmbătă și duminică, de la orele 11:00 și 17:00: „Silvia Collocca: Din Italia cu dragoste”. De această dată, Silvia vrea să împărtășească cu publicul profunzimea a ceea ce italienii numesc „cucina povera”, adică „bucătăria țărănească”. Și cum să prezinte mai bine bucatele rustice care înmoaie sufletul oricărui gurmand înfocat, decât mergând într-o călătorie în acele regiuni din Italia care denotă un farmec aparte pentru ea: Abruzzo, Marche şi Molise.

Acolo, Silvia redescoperă această bucătărie rustică și gătește sănătos împreună cu localnicii, în bucătăriile acestora, oferind telespectatorilor o privire autentică asupra a ce înseamnă de fapt „dolce vita”. Momentele de emoții maxime sunt chiar cele în care Silvia gătește în bucătăria familiei sale din Abruzzo, acolo unde ea împărtășește momente intime petrecute cu familia, în timp ce gătesc, mănâncă şi râd, și le arată telespectatorilor că adevărata artă culinară italienească nu se rezumă doar la mâncare.

Blocul tematic italian se încheie cu emisiunea „Doi italieni cu bun gust”, de la ora 17:00 (difuzată de asemenea și la 07:30, și la 00:30), sâmbătă și duminică. Serialul îi are în prim-plan pe doi bucătari italieni care au făcut senzație în lumea întreagă: Antonio Carluccio și Gennaro Contaldo (acesta din urmă a fost mentorul lui Jamie Oliver). Aceștia se întorc în țara lor natală, Italia, la 40 de ani după ce au plecat pentru a-și construi cariere internaționale.

Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19634

Edited by TheSignMetro64, 09 November 2021 - 16:39.


#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,432
  • Înscris: 06.11.2018

Bucatele de Crăciun vin în decembrie la TV Paprika


Arome îmbietoare și îmbătătoare, deserturi fabuloase și mâncăruri clasice de Crăciun se pregătesc să-și facă intrarea în bucătăria și în sufrageria telespectatorilo, alături de bucătari consacrați și îndrăgiți precum Jamie Oliver și Nigella Lawson, în toată luna decembrie, la TV Paprika.

În weekend-uri, mult iubitul Jamie Oliver revine cu o emisiune nou-nouță, „Jamie Oliver: Împreună”, de la ora 21:30. În acest nou serial, bucătarul englez intenționează să pună sub lumina reflectoarelor cele mai importante ingrediente din viața lui: familia, prietenii și, desigur, mâncarea.

În bucătăria sa, gătește bucate simple pentru reuniuni cu prietenii (perfecte pentru perioada sărbătorilor), pentru grătar și picnic, pentru brunch și serate, ca oricine se uită să fie inspirat să gătească pentru cei dragi. Serialul prezintă o serie de trucuri profesionale care se vor dovedi esențiale pe viitor.

Pe 17 decembrie, de la ora 22:30, faimoasa Mary Berry prezintă câteva „Preparate rustice de Crăciun”. Ea călătorește iar în castelele rurale din Marea Britanie. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să locuiești într-un castel pentru a găti rețetele propuse de Berry.

În emisiunea specială de Crăciun, Mary vizitează Harewood House din Yorkshire, care este pregătit intens de o echipă pentru perioada sărbătorilor.

Harewood, cu spații interioare în stilul lui Robert Adam, mobilier Chippendale și grădini Capability Brown, este unul dintre cele mai magnifice castele aristocratice din țară. Mary descoperă cum arată o grandioasă sărbătoare de Crăciun într-un castel cum e Harewood, și ne arată cum să preparăm rețete delicioase moderne inspirate din mâncărurile festive uitate din trecut.

A doua zi, pe 18 decembrie, de la 22:30, aceeași Mary Berry prezintă „Delicii de Crăciun”. În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine.

Și pe 19 decembrie, duminică, de la 22:30, „Mary Berry - Un Crăciun fastuos”, nimeni alții decât Prințul și Prințesa de Cambridge fac echipă cu Berry. Aceasta însoțește cuplul regal în patru vizite speciale și prepară câteva bucate speciale - potrivite și pentru familia regală, dar și pentru orice telespectator!

În plus, toată luna decembrie, TV Paprika prezintă un calup de super emisiuni cu tematică de sărbători, de la ora 21:00, în fiecare seară.

Prin blocul tematic de emisiuni dedicate Crăciunului de la TV Paprika, vor trece bucătari precum: Nigella, Gordon Ramsay, Jamie Oliver și James Martin.
De asemenea, TV Paprika a pregătit și un calendar de advent, în care, în fiecare zi se va dezvălui o nouă rețetă: https://tvpaprika.ro...ent-tv-paprika/

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19708

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,432
  • Înscris: 06.11.2018
Au pus un bradut dar la cât este de mic abia se observă.
Attached File  Screenshot_20211224-164439_IPTV Extreme.jpg   408.71K   37 downloads

#77
novotab51

novotab51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,332
  • Înscris: 30.03.2019
Pe HD e mult mai clar. Se vede bine mai ales daca ai TV mare ;)

Attached Files



#78
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,432
  • Înscris: 06.11.2018

În prima lună din an, TV Paprika ne-a pregătit recomandări… delicioase


În serile de luni până vineri, la TV Paprika, urmărim de la ora 21:00, emisiuni cu Jamie: Pandemie în bucătărie, Jamie Oliver: Împreună, Gătește simplu cu Jamie, Jamie Oliver gătește în 30 de minute. De asemenea, în timpul săptămânii, de la 22:30, suntem invitați la un maraton „Campionatul deserturilor”.

Premiera acestei luni este Bucuria de a găti (Ainsley’s Food We Love), din 1 ianuarie, ora 21:30. Nicicând vremurile n-au fost atât de potrivite pentru redescoperirea bucuriei gătitului. Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici prezenți în televiziune, servește bucate favorite cu invitații săi binecunoscuți, garnisindu-le cu umor și voie bună. Bucătăria sa primește o serie de invitați speciali – artiști, muzicieni și bucătari – în persoană sau de la distanță din bucătăria proprie, pentru a se apuca de gătit cu toate forțele, ca să evoce atmosfera călătoriilor și pentru a trăi noi și plăcute experiențe gastronomice. Emisiunea este un adevărat curs de măiestrie în delicatese, de la rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice, idei pentru cină, până la fursecuri sărate și bunătăți preferate internaționale.

Sursa: https://www.radardem...ari-delicioase/

#79
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,432
  • Înscris: 06.11.2018

TV Paprika a anunțat premierele lunii martie


TV Paprika a anunțat pentru luna martie emisiuni din gastronomia Italiei, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 22:30, și „Seara fetelor”, de luni până vineri, cu episoade duble, de la 21:30.

Prezentăm, în continuare, premierele de la TV Paprika din luna martie:

"Luca’s Key Ingredient" (7x30min)/ "Gătește italienește cu Luca"

Premiera: 14 martie, ora 21:30.

În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem "gusta" adevărata Italie. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale și personalitatea sa sunt ingredientele speciale din bucătăria sa italiană.

"Chocolate Queen" - S2 (10x30min) – sezon nou "Regina ciocolatei"

Premiera: 19 martie, ora 18:30.

Kirsten Tibballs, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul "MasterChef", este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

"Nadiya's Fast Flavours" (6x30min) / "În bucătărie cu Nadiya"

Premiera: 28 martie, ora 22:30

Misiunea declarată a Nadiyei Hussain este să readucă entuziasmul în mesele noastre de zi cu zi. Este convinsă că cel mai bun mod de a face acest lucru este să introducem rețete inspiraționale și o mulțime de trucuri noi pentru a face mâncarea mai delicioasă. Episoadele tematice prezintă mâncăruri pentru suflet, preparate proaspete și sănătoase și gustări pentru ocazii speciale, iar Nadiy va încerca să ne solicite papilele gustative la maximum: acru, dulce, condimentat, acrișor, picant, suculent, rustic, gust de nuci – nicio aromă nu poate rămâne nedescoperită. În noul serial, Nadiya dezvăluie modul în care funcționează fiecare combinație de arome, dar mai prezintă și rolul aromelor în evocarea sentimentelor și nostalgiei și, în timp ce gătește, ne împărtășește propriile amintiri și povești.

"Nadiya's Time to Eat" (6x30min) / "Rețetele rapide ale Nadiyei"

Premiera: 31 martie, ora 22:30

Nadiya Hussain dezvăluie trucuri culinare ingenioase care ne pot economisi timpul. Ea prezintă rețete simple și delicioase ca să arate că oricine poate găti mâncăruri sau dulciuri de casă grozave, indiferent ce program aglomerat sau complicat ar avea. Emisiunea ei vine în ajutorul telespectatorilor încărcați de cotidianul agitat: vizitează pompierii, șoferii de camion și părinții cu loc de muncă și se întâlnește cu oameni din industria alimentară care produc ingredientele practice preferate.

TV Paprika face parte din pachetul de televiziuni deținute de AMC Networks International și este singura televiziune cu un format culinar din grilele de programe ale furnizorilor de cablu și satelit din România.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19866

#80
Hybr1d

Hybr1d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,082
  • Înscris: 21.05.2017
Aveti idee de ce nu apare HD si pe Digi?

#81
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,432
  • Înscris: 06.11.2018

404


Edited by IceCoolExtreme, 17 March 2022 - 17:45.


#82
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,432
  • Înscris: 06.11.2018
Din 23 mai, de la ora 18.30, TV Paprika lansează o nouă emisiune produsă local, „Povești urbane”, care îl va avea în prim-plan pe Robert Petrescu, unul dintre foștii câștigători ai show-ului „MasterChef” de la Pro TV.
https://www.tvmania....siune-tv-352520

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate