Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

TV Paprika HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#37
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Preparate fără gluten și secretele bucătăriilor italiene, britanice și americane - în iulie, la TVPaprika


Luna aceasta suntem invitați de către gazdele emisiunilor TV Paprika să reinventăm modul în care mâncăm, dar și să aflăm secretele bucătăriilor italiene, britanice și americane, în patru seriale culinare, anunță televiziunea print-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  0_2_LGF_EP04_Helen Tzouganatos_Singapore Prawn Zoodles_MG_4884_Hero.jpg   203.55K   1 downloads

Primul sezon al show-urilor gastronomice „Jack Stein: Bucătăria mobilă” (lansare: 19 iulie), „Silvia Colloca: Gătind italienește” (lansare: 21 iulie) și „Bunătăți fără gluten” (lansare: 21 iulie) se difuzează în premieră la TV Paprika luna aceasta. Serialul „La drum cu Gordon, Gino și Fred” revine din 12 iulie cu sezonul 2.

Attached File  La drum cu Gordon, Gino si Fred.jpg   324.2K   1 downloads

Cine poate pretinde că a renunța definitiv la făinurile din grâu, secară, ovăz, orz - cereale ce conțin gluten - spunem adio copturilor sau preparatelor ce ne încântă papilele gustative?! Helen Tzouganatos, gazda emisiunii „Bunătăți fără gluten”/„Loving Gluten Free”, demonstrează - pe parcursul celor zece episoade - că poți face pizza, pâine, paste, cruste pentru fripturi, budinci, taco și produse de patiserie, ba chiar un gustos tiramisu ultilizând făina de orez, porumb, tapioca și hrișcă, plus lapte de cocos în loc de cel de vacă. Chief-ul Helen Tzouganatos ne invită - practic - să ne reinventăm modul în care mâncăm! Evitarea glutenului ne poate ajuta să ne simțim mai bine chiar dacă nu avem boală celiacă. Partea bună a regimului fără gluten este că renunțăm definitiv la mâncarea procesată.

Attached File  3_LGF_EP03_Helen Tzouganatos_Kathy Tsaples_Polenta Tarts with Beetroot and Mushroom Fillings_MG_4636_Hero.jpg   310.73K   0 downloads

Pe parcursul episoadelor, bloggerul cu origini grecești invită nutriționiști și alți experți
bucătari pentru a ne împărtăși experiența lor cu preparatele fără gluten. Tzouganatos descinde în mai multe restaurante cu diferite specificuri pentru a afla noi și noi rețete fără gluten.

În noua emisiune „Cook Like An Italian / Gătind italienește”, Silvia Colloca - blogger culinar și bucătar amator - va deschide propria cămară telespectatorilor TVPaprika și ne va călăuzi în lumea minunată a bucătăriei tradiționale italiene, aducând în fața camerei experința mamei și a bunicii ei, două generații de italience get beget. Asta pentru că majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de paste ori pizza din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.

De-a lungul episoadelor vom învăța să gătim prăjitura cu măr, scorțișoară și mascarpone a mamei Silviei, tocana cu sos bogat servită pe un pat de mămăligă a bunicii și faimoasele gofre în stil Abruzzo, specialitatea mătușii Silviei. De-a lungul celor zece episoade vom învăța să gătim risotto cu creveți și lămâie, mini-pizza din resturi de pâine, paste Orecchiette, spaghetti cu chiftele umplute cu ricotta, gogoși siciliene făcute după o rețetă străveche, plăcintă rustică provenită din nordul Italiei și altele.

Attached File  0_Silvia making Ricotta Zuccotto.jpg   355.85K   1 downloads

Jack Stein, cu o experiență de bucătar de peste 25 ani, călătorește în Singapore, Darwin, Malmö, Zagreb, Girona, Cape Town, Rotterdam, Tallinn și prezintă zece bucate britanice clasice, în noua emisiune „Jack Stein: Bucătăria mobilă”/„Inside the Box with Jack Stein”.

Telespectatorii vor învăța cum se gătește pește pané cu cartofi („fish and chips”), budinca Yorkshire și Plăcinta păstorului/Shepherd's pie și altele, împărtășind povestea lor și aflând părerea localnicilor.

Attached File  retete fara gluten.jpg   121.59K   1 downloads

Sezonul 2 al serialului culinar „Gordon, Gino And Fred's Road Trip/ La drum cu Gordon, Gino și Fred” îi urmărește pe starul britanic Gordon Ramsay, chief-ul italian Gino D'Acampo și cel francez Fred Sirieix în aventura lor americană. Este o călătorie pestriță, cu poante fără perdea (știați că „avocado” derivă din echivalentul mexican al cuvântului „testicule”?) și pariuri din care pierzătorul trebuie să mănânce cea mai iute farfurie cu chili. Destinațiile includ Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles și San Francisco. Se vor opri și în Mexic, în Tijuana și Ensenada, înainte să-și încheie călătoria în Texas.

Sursa: https://www.hdsateli...-secretele.html

#38
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

„Arome italiene cu David Rocco”, la TV Paprika, din 25 august


Serialul gastronomic „Arome italiene cu David Rocco”/”David Rocco's Dolce Italia” debutează la TV Paprika marți, 25 august, de la ora 20.55. Show-ul propune o călătorie culinară, dar și afectivă a chef-ului în preaiubita sa Italie. Milano, Verona, Veneția, Genova, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, plus bucatele gătite în aceste părți ale Italiei sunt personajele principale ale serialului, anunță Tv Paprika printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. David Rocco, autorul a trei cărți de bucate celebre, aduce de ani buni pasiunea pentru gătit și bucuria vieții în casele a milioane de oameni, din peste 150 de țări. Călătoria propusă odată cu acest nou serial aduce „la dolce vita” în casele telespectatorilor.

Attached File  DRDV7-08-Cinque Terre-21.jpg   121.17K   0 downloads

„Arome italiene cu David Rocco” propune vizitarea câtorva locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla - pe parcursul episoadelor de 30 de minute - ingredientele unei „dolce vita”: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate.

Attached File  0_DRDV7-06_RevivalofTurin-16.jpg   82.73K   0 downloads

În primele două episoade, David Rocco este în căutarea acelei Veneții pe care turiștii nu o prea văd, cea care - încet, încet - dispare. Ridicarea nivelului mării, valurile copleșitoare de turiști, costurile ridicate ale traiului aici îi fac pe mulți venețieni get-beget să plece către marile orașe. Rocco încearcă să ajungă la acei venețieni care au rămas aici, făcând eforturi să-și păstreze tradițiile, cultura, moștenirea. În episodul 3, Rocco ajunge la Verona, oraș cunoscut pentru mâncare, vin și iubire (în fond, Verona e fundalul poveștii de iubire dintre Romeo și Julieta).

Attached File  DRDV7-01-LostVenice-11 copy.jpg   123.63K   0 downloads

Milano e următoarea destinație a lui Rocco, căreia dedică două episoade. Aici se întâlnești cu artiști din alte domenii decât cel culinar - arhitecți, designeri, creatori de modă pentru a discuta despre viitorul orașului. În Torino, cunoscut pentru industria automobilistică, Rocco se întâlnește cu localnici și degustă mâncăruri tradiționale mai puțin popularizate. O călătorie culinară în Italia nu se putea face fără a ajunge în Bologna, capitala pastelor. Ultimele două episoade sunt dedicate capitalei, Roma. Aici Rocco petrece timpul cu chefi și antreprenori locali, care se consideră păstrătorii tradițiilor culinare ale orașului, dar și cu un grup de imigranți ce au o formație muzicală cu succes internațional.

Attached File  DRDV7-01-LostVenice-20.jpg   57.39K   0 downloads

David Rocco este autorul a trei cărți de bucate: „David Rocco's Dolce Famiglia”, „David Rocco's Dolce Vita” și „Made In Italy”. A primit numeroase premii și distincții, printre care Gourmand Award, Taste Canada Award fiind adesea citat și publicat în ziare și reviste precum The Globe and Mail, National Post, Toronto Star, Hello!, enRoute, Chatelaine. Este adesea invitat în emisiuni pe posturile CTV și CBC. A jurizat emisiuni culinare populare, precum Donut Showdown, Top Chef Canada și Iron Chef America. Canadianul s-a lansat și în producția de vinuri, având propria marcă, „David Rocco's Dolce Vita”, cu trei varietăți – Prosecco, Chianti și Pinot Grigio.

Sursa: https://www.hdsateli...d-rocco-la.html

#39
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

„Ciao, România!”, din 21 septembrie la TV Paprika


- Fiul celebrului Antonio Passarelli gătește bucate românești cu o notă personală, în „Ciao, România!”, din 21 septembrie la TV Paprika

- „Ați mai văzut la televizor un italian să gătească preparate tradiționale românești?”, întreabă retoric tânărul chef Michael Passarelli.

Attached File  EM0C7964.jpg   155.24K   1 downloads

Antonio Passarelli, unul dintre cei mai renumiți chefi străini care activează în România, preda ștafeta fiului său, tânărul chef Michael Passarelli, în „Ciao, România!” – nouă producție locală TV Paprika. În primul show propriu, Michael Passarelli își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Show- ul culinar debutează luni, 21 septembrie, la ora 20:45, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  0_EM0C9305.jpg   72.59K   1 downloads

De-a lungul celor 16 episoade a câte 30 de minute fiecare, vom vedea cum face un italian ciolanul cu fasole, ciorba cu cârnați bogată în legume, laptele de pasăre - desertul preferat al tânărului chef - papanașii, uscățelele, dar și multe altele precum tartarul din păstrăv afumat cu avocado.

Attached File  EM0C7930.jpg   73.02K   1 downloads

Întrebat cum a reușit să împace în emisiune ideea de „fine dining” cu cea de mâncare tradițională, Michael Passarelli spune că „Exact acesta a fost și challenge-ul meu! Am căutat să introduc particularitățile bucătăriei `fine dining` în toate preparatele. La rețele tradiționale, pe care am încercat să le păstrez ca atare, am introdus tehnici de preparare diferite de cele tradiționale dar și `plating` ce nu se obișnuiește să se facă la acest tip de bucătărie”.

Attached File  EM0C7553.jpg   67.32K   1 downloads

După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie”, dar și după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, Michael Passarelli va prezenta - așadar - cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești.

Attached File  EM0C9425.jpg   104.38K   1 downloads

„Bucătăria românească în percepția mea este o bucătărie conservatoare în care simți cu adevărat tradiția ce nu s-a pierdut și nici nu pare să se piardă cu una cu două”, spune chef-ul.

Attached File  EM0C9290.jpg   96.5K   0 downloads

Antonio Passarelli, care i-a prezentat fiului bucătăria românească în urmă cu 10 ani - când Michael a locuit în Timișoara - va avea mai multe intervenții în emisiune. El va aduce - via Skype - invitați colegi de breaslă, dar și persoane care activează în sectorul HORECA, plus locații spectaculoase în bucătăria TV Paprika.

Attached File  EM0C7993.jpg   78.9K   0 downloads

„De la tata am învățat să iubesc bucătăria. Pasiunea pe care o are pentru gătit este una copleșitoare, iar eu am învățat-o încă din primii ani de activitate. De asemenea, el este foarte ordonat în activitate și asta m-a ajutat, eu fiind un tip destul de grăbit de felul meu”, mărturisește Michael Passarelli.

Attached File  EM0C7903.jpg   71.07K   0 downloads

Întrebat care sunt cele mai interesante trei lucruri pe care le-a învățat în școlile cu profil gastronomic și restaurantele din Belgia, Italia, Olanda și Elveția în care a lucrat, Michael Passarelli spune că „în topul listei se află tehnicile de preparare ale bucătăriei moleculare, gătirea la temperatura joasă și alte tehnici pe care le folosesc în cofetărie, ce m-au ajutat să fiu un bucătar complet”.

Attached File  EM0C9407.jpg   94.48K   0 downloads

Filmările pentru emisiunea „Ciao, România !” au avut loc în studioul TV Paprika din Budapesta.

Antonio Passarelli este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din țară, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate. Jovialul chef italian are o experiență de peste 40 de ani în bucătăriile profesioniste din Europa.

După ani de călătorii, studii și experiență în școlile de profil și bucătăriile din Europa, tânărul Passarelli îi calcă pe urme și ne prezintă în noul show gastronomic „Ciao, România!” perspectiva lui asupra gătitului de mâncăruri tradiționale românești.

Sursa: https://www.hdsateli...brie-la-tv.html

#40
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local: „Culoare în farfurie”, cu Radu Dumitrescu


Rețete gustoase din ingrediente de sezon prind culoare la TV Paprika, gătite alături de invitați din industrie și antreprenori, dar și vedete din diverse domenii, precum actorul Constantin Cotimanis, coach-ul de lifestyle și nutriție Cori Grămescu sau stilista Adina Buzatu, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 10.jpg   173.55K   2 downloads

TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local, „Culoare în farfurie” cu Radu Dumitrescu, de la ora 21:00. Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează - alături de invitații săi - că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 1.JPG   59.4K   2 downloads

„Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă - printre altele - Risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, Conopida en papillotte cu păstrăv afumat și hrean sau Cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 2.JPG   43.03K   1 downloads

Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este - de un deceniu - pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucatar, în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în capitală, Acest parcurs l-a făcut să-i invite în emisiune pe „oamenii din industria mea pe care am vrut să îi fac cunoscuți”, chefi și antreprenori din domeniul HoReCa.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 5.jpg   68.95K   1 downloads

Astfel, chef-ul gătește - în unul dintre episoade - împreună cu Dragoș Gurăroșie, care are un foodtruck cu sandwich-uri și e omul din spatele festivalurilor BurgerFest și Bucharest Craft Beer Festival.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 3.JPG   50.63K   1 downloads

Alături de Ioan Bebeșelea, bucătar-șef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, Radu face o rețetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar șase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – prepară, evident, o rețetă pe bază de ouă.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 4.JPG   52.72K   1 downloads

Printre invitații emisiunii se mai numără Valentina Ion care va găti cu făină albastră, omul de radio pasionat de gătit, Ciprian Muntele sau Mihai Toader - unul dintre primii concurenți ai Masterchef, care prezintă o veche rețetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă de la bătrânii care încă o mai gătesc.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 6.jpg   47.73K   1 downloads

La „Culoare în farfurie” le vom mai vedea la cratiță și pe câteva vedete din alte domenii decât HoReCa, precum actorul Constantin „Bebe” Cotimanis, coach-ul de lifestyle și nutriție Cori Grămescu și stilista Adina Buzatu.

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 7.jpg   83.8K   1 downloads

Attached File  Culoare în farfurie Paprika Tv 8.jpg   70.97K   1 downloads

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Q8MuxQ2EEVI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...i-nou-show.html

#41
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Ma enerveaza la culme astia care pun cate o floare in farfurie si au pretentia s-o si mananci... :puke: Florile pune-le pe masa, intr-un vas sau ceva, nu mi le da sa le mananc, ca nu sunt bou! :ciocan:

#42
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
De maine in HD si la Digi

#43
RealZOD

RealZOD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,125
  • Înscris: 03.12.2013
Sursa fiind?
M-ar bucura mult sa intre, insa asa am putea spune ca intra orice canal.

#44
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 686
  • Înscris: 18.07.2019
A intrat o lula

;))

#45
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,262
  • Înscris: 30.03.2019
Mai așteaptă... Ziua nu s-a terminat

#46
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 26.12.2017

 ronuquet, on 15 octombrie 2020 - 21:48, said:

De maine in HD si la Digi
Ronule, iar te-au pacalit sursele :) :) :)

#47
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Cica vinerea viitoare...

#48
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 21.05.2019

 ronuquet, on 16 octombrie 2020 - 21:45, said:

Cica vinerea viitoare...

cred ca ti-ai dat seama ca la Rds, nimeni nu stie cu exactitate cand intra ceva...Nu mai crede toate zvonurile..

#49
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006

 ronuquet, on 16 octombrie 2020 - 21:45, said:

Cica vinerea viitoare...

Mai degraba "in curand" :naughty:

#50
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

„David Rocco în Asia de Sud-Est”: arome exotice, activism și rețete din zone de război


Sezonul „David Rocco în Asia de Sud-Est” va fi difuzat de postul  TV Paprika în timpul săptămânii, zilnic de la ora 19, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  GCT37092.JPG   73.94K   0 downloads

După călătoriile pe care David Rocco le-a făcut pentru realizarea show-urilor sale culinare, chef-ul italiano-canadian se oprește în Asia de Sud-Est. Aici este complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Tv Paprika difuzează show culinar rezultat din această călătorie - „David Rocco în Asia de Sud-Est”, un spin-off al seriei „David Rocco's Dolce Vita, de luni până vineri, de la ora 19.

Attached File  0_DSCF8202(2).JPG   110.84K   2 downloads

În show-ul culinar David Rocco în Asia de Sud-Est, spectatorii îl vor urmări pe chef-ul călător ajungând în locuri precum Penang, Kuala Lumpur, Singapore, Ho Chi Minh City și Bangkok, pe măsură ce descoperă secrete și delicii. De-a lungul drumului, Rocco descoperă în persoană unele culturi unice care înfloresc atât în sate cât și în orașe cosmopolite, și învață despre meniuri tradiționale dar și despre gustări specifice comerțului stradal și feluri exotice pe care nu le-a mai cunoscut până acum, printre care durian, pachețele de primăvară, crab prăjit, curry și altele.

Attached File  DSCF3707(4).JPG   85.34K   2 downloads

În Malaiezia, descoperă bucătăria Peranakan, o gamă de feluri de mâncare născută din încrucișarea între bucătăria chineză și cea din Arhipelagul Malay. De asemenea, pe pacursul serialului gastronomic, Rocco a vizitat refugiații sirieni și a gustat rețete din țara acestora răvășită de război.

Attached File  GCT36174.JPG   92.75K   2 downloads

A călătorit în timp în perioada Vietnamului aflat în război și a Cambodgiei Khmerilor Roșii, urmărind cum cele două țări trecute prin războaie au devenit cele mai aglomerate destinații turistice, înflorind cu arome unice pe care le pot oferi.

„În Malaiezia, locuitorii vorbeau despre experiențelor lor, de la drepturile femeilor și până la activism în numeroase cauze. Oamenii din acele țări sunt așa rezistenți, și ne-au relatat experiența lor”, a declarat David Rocco înaintea lansării acestui sezon.

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...-est-arome.html

#51
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Daca n-a ajuns pana la Phenian, tot degeaba. Desi acolo cred ca ar fi somat...

(La dreq, macar la postul asta nu vroiam sa aud de activism, de niciun fel... :ciocan:)

#52
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,796
  • Înscris: 06.11.2018

Decembrie, luna dedicată Crăciunului la TV Paprika


În luna decembrie, TV Paprika ne introduce treptat în atmosfera Crăciunului, aducând telespectatorilor - prin bucate alese special pentru această perioadă, povești de iarnă spuse de gazdele emisiunilor și invitați de seamă - tot farmecul ce învăluie sărbătorile. Fiecare nouă zi aduce emisiuni dedicate acestei sărbători, în care veți descoperi - ca într-un calendar de Advent - noi și noi surprize culinare, o atmosferă familială și inspirație în pregătirea Crăciunului. Sub titlul „Christmas Specials”, TV Paprika programează din 1 decembrie emisiuni tematice de sărbători, zilnic de la orele 17:15 și 20:30, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  0_Image_-_NAMT_-_S01E02_-___BBC_MMXVII__1_.jpg   75.1K   1 downloads

Selecția TV Paprika este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor. Astfel, îi veți putea urmări în cadrul „Christmas Specials” pe cei mai îndrăgiți chefi din lume – Jamie Oliver, Nigella, James Martin, Gordon Ramsey, Gino D’Acampo, Mery Berry, Lorraine Pascale, Rachel Allen șj Justine Schofield.

Attached File  0_HBHFC_S01E02_Alex_Jones - (C) BBC.jpg   115.49K   2 downloads

Un maraton cu episoadele emisiunii-concurs „Great British Bake Off”, sezonul 6, e programat în fiecare seară de la 23:15 și în reluare de la ora 16.

Attached File  0_Gordon, Gino and Fred's Festive Feast _ Gino d'acampo, Gordon Ramsay and Fred Sirieuix _ Studio Ramsay and all3media international (15).jpg   116.27K   2 downloads

În luna decembrie nu vor lipsi nici premierele la TV Paprika! Pe 5 decembrie se lansează „Gordon, Gino și Fred: Crăciun în Maroc”, de la ora 18:30. Călătoriți alături de gazdele emisiunii în acest ținut exotic, unde veți avea parte - alături de descoperirea bucătăriei locale - de cumpărături în bazar, întâlnirea cu un îmblânzitor de șerpi, experiența unei ferme de șofran și... o baie turcească.

Attached File  Image - Jamie & Jimmy's Festive Feast w Taron Egerton (28).jpg   124.48K   1 downloads

„Sala de lupte culinare a lui Jamie și Jimmy – Crăciunul”, cu premiera tot pe 5 decembrie, aduce de la ora 21 un invitat al cărui nume are o rezonanță puternică în rândul cinefililor, dar și al iubitorilor muzicii - actorul Taron Egerton care l-a interpretat pe Elton John în musicalul biografic Rocketman. Actorul va da o mână de ajutor în pregătirea festinului perfect de Crăciun.

Attached File  James Martin Christmas Comforts Season 1_High-Res_EP106_IMG29.jpg   55.93K   1 downloads

Gerti Kapusi prepară bunătăți care pot fi oferite cadou pentru fiecare zi în așteptarea Crăciunului, iar Anita le împachetează creativ, garantând că pregătirile de Crăciun vor fi de neuitat în show-ul „Calendarul de Advent TV Paprika”, ce debutează pe 1 decembrie, cu difuzări de la orele 14:15 și 23.

Attached File  0_EM0C9461.jpg   100.27K   1 downloads

Tot luna aceasta, cu începere din 28 decembrie, de la ora 21, Jamie Oliver ne învață ingenioase metode pentru a folosi „comorile” din cămară și ingredientele de bază rămase în congelator, în show-ul „Jamie: Pandemie în bucătărie”. Vom afla și cum putem înlocui ingredientele din rețetă dacă ne lipsește ceva și nu putem da fuga până la magazinul din colț. Că doar e pandemie!

Attached File  FME_0800735_X_05_XX.jpg   114.65K   1 downloadsAttached File  FME_0883282_X_01_XX.jpg   131.3K   0 downloadsAttached File  FME_0883282_X_08_XX.jpg   137.6K   0 downloadsAttached File  Image - Jamie & Jimmy's Festive Feast w Taron Egerton (34).jpg   125.47K   0 downloadsAttached File  Image - JQEF - Christmas Special 2018 - ©2018 Jamie Oliver Enterprises Ltd 7.jpg   105.66K   0 downloads

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...a-exclusiv.html

#53
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,216
  • Înscris: 22.02.2017
Sa schimbe sigla... este foarte mare si este SD!

#54
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,262
  • Înscris: 30.03.2019
Adica pe HD se vede SD sigla?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate