Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Operatiune terorista in Belgrad

Adeziv pt vata Mapei Mapetherm AR...
 Recomandare monitor cu tuner TV

tcl,hisense,hiaomi sunet cu fidel...

Chimist vs Biochimist vs Inginer ...

Chestionar medicina - Nutriție
 La multi ani @GaBogdan!

La multi ani @Kokoshmare!

La multi ani @yanni17!

Revizie centrala termica
 Dulie e27 fara suruburi de prinde...

Tratare lemn strasina/sageac/pazie?

Laptop se incalzeste

Prelungitor audio stereo cu micro...
 

TV Paprika HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#19
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Acum contează și de zona:
1. RTL 2
2. RTL +
3. RTL Klub
4. M 1
5. M 2
6. M 4 Sport
7. Cool TV
8. Film+
9. TV 2
10. Viasat 3
11. Minimax
12. Sorozat+
13. Slager TV
14. Mozi+
15. Music Channel
16. Echo TV
17. Duna
18. Story TV
19. Prime
20. ATV
21. Super One SD
22. Radio Maria HU.

Edited by Veverita_9, 02 April 2018 - 17:26.


#20
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,701
  • Înscris: 07.07.2009
S-a făcut off-topic destul și aici deci au fost împărțite punctele.

#21
COS_TUG

COS_TUG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,308
  • Înscris: 29.05.2017
tv paparika este la origine post unguresc?

#22
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,701
  • Înscris: 07.07.2009
Nu înțeleg de ce nu folosești Google. Se scrie TV PAPRIKA.

https://ro.wikipedia...wiki/TV_Paprika

Edited by Kalman2007, 09 April 2018 - 12:41.


#23
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,326
  • Înscris: 06.11.2014
In Ungaria si Cehia, exista si versiune HD.

TVPaprika HD.png

#24
Veverita_8

Veverita_8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 08.10.2018
Din 15 octombrie 2018, "Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri" la Attached File  TV Paprika.png   4.88K   1 downloads

Patrizia Paglieri revine pe micul ecran, cu o nouă emisiune, de la mijlocul acestei luni. Din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21:00, TV Paprika va difuza o nouă producție locală „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri”. Noua vedetă de la TV Paprika i se alătură, astfel, lui Antonio Passarelli. Născută în Bahamas, Patrizia a copilărit în Italia, dar locuiește în România din 1992 și este cunoscută grație rolului de jurat din sezoanele 4 și 5 ale emisiunii „MasterChef”.

Attached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 10.jpg   96.57K   2 downloads

Emisiunea „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” a fost filmată la sfârșitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este chiar fiul ei de 22 de ani, Francesco. Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia gătește fusion, făcând o combinație între bucătăriile italiană, românească și internațională și oferindu-ne un rezultat spectaculos – rețete pline de culoare, rapide și gustoase.
Fiecare episod ne dezvăluie două rețete delicioase și este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00.

Attached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 2.jpg   73.55K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 3.jpg   199.55K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 4.jpg   55.31K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 5.jpg   58.76K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 6.jpg   70K   1 downloads

„Cred că emisiunea mi se potrivește, am acceptat propunerea TV Paprika pentru că în format am făcut exact ce iubesc să fac: am gătit. Am acceptat imediat și sunt foarte încântată de cum a ieșit produsul final, sper să placă și publicului. La filmări a fost super, pentru că am găsit la fața locului o echipă foarte, foarte simpatică și competentă, care m-a făcut să mă simt foarte bine și care mi-a ușurat munca”, povestește Patrizia.

Attached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 7.jpg   69.19K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 8.jpg   97.83K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 9.jpg   91.55K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 10.jpg   96.57K   2 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 11.jpg   87.19K   1 downloads

Celelalte noutăți ale lunii octombrie, pe TV Paprika, sunt alte trei producții din 2018: „Jamie gătește italienește” (simpaticul chef britanic și mentorul său, Gennaro Contaldo, cutreieră însorita Sicilie și gătesc alături de diverse „nonne” – supereroii bucătăriei italiene; din 6 octombrie, în weekend, de la ora 16:00); „Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană” (Si și Dave ajung, pe 2 roți, în Italia, Sardinia, Corsica, Franța, Insulele Baleare și Spania; din 14 octombrie, în weekend, de la ora 19:00); „Să gătim sănătos cu Pepe” (Peter Siska e îndrăgostit de bucătăria sănătoasă și ne învață rețetele lui; din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00).

Attached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 12.jpg   89.54K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 13.jpg   71.01K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 14.jpg   78.71K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 15.jpg   153.11K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri 16.jpg   78.83K   1 downloadsAttached File  Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri.jpg   166.19K   1 downloads

Despre Attached File  TV Paprika.png   4.88K   1 downloads
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://hdsatelit.blogspot.com/2018/10/din-15-octombrie-2018ca-la-mama-acasa.html

#25
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,803
  • Înscris: 22.02.2017
Da HD-u unde e? Nu urmaresc SD !!!

#26
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,250
  • Înscris: 15.07.2016
Du-te-n Ungaria/Cehia ;)

#27
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,494
  • Înscris: 28.11.2006
Passarelli e foarte simpatic, dar Patrizia asta mi se pare asa o increzuta...

#28
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018
„Cine gătește cel mai bine?”, din 7 ianuarie la Attached File  TV Paprika.png   4.88K   0 downloads

Luna ianuarie aduce, la TV Paprika, o premieră marca Gordon Ramsay: „Cine gătește cel mai bine?” (producție 2017), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Cele 20 de episoade vor fi difuzate din 7 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 21:00 (reluarea fiind programată a doua zi, la ora 15:00).

[ https://4.bp.blogspot.com/-pbp1HbvBQKU/XC3B4PyLt9I/AAAAAAAA1tg/l-zzK6XeTusWeubxCEi56iw7jhrgDekvQCLcBGAs/s640/Culinary%2BGenius_Studio%2B%25C5%259E%2BStudio%2BRamsay%2B%2526%2Ball3media%2BInt.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Formatul creat și produs de chef-ul britanic este dinamic și inedit: în fiecare episod de câte o oră, 9 concurenți (bucătari amatori) vor trece prin 3 probe de concurs, în ringul culinar care va fi prezidat de un chef priceput. Acesta din urmă își va demonstra expertiza în fața concurenților (și a privitorilor), care vor trebui apoi să-și dovedească priceperea. Prezentatoarea emisiunii „Cine gătește cel mai bine?” este Fern Britton.

[ https://2.bp.blogspot.com/-JK5X6-_xV2o/XC3B7xbC2lI/AAAAAAAA1tk/NCzw6qeKlSY5iUHDzZulARH5Qy-r5J9WACLcBGAs/s640/0_Culinary%2BGenius_Gordon%2BRamsay%2B%25C5%259E%2BStudio%2BRamsay%2B%2526%2Ball3media%2BInt.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Primii trei cei mai slabi concurenți sunt eliminați imediat, după prima probă – mânuirea cuțitului. A doua bătălie a episodului se axează pe precizie și pricepere (mai exact, pregătirea unui ingredient dat) și va presupune o nouă eliminare a unui trio din concurs.

[ https://3.bp.blogspot.com/-CJJyq4NA_f8/XC3CADn89VI/AAAAAAAA1to/M3P1eU3WuvwH323SIqh8VnHLiQ49wItGACLcBGAs/s640/Culinary%2BGenius_Fern%2B%25C5%259E%2BStudio%2BRamsay%2B%2526%2Ball3media%2BInt%2B%25286%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ultimii trei bucătari amatori rămași în luptă vor folosi ingredientul pregătit într-un fel impresionant, demn de premiul acordat (1.000 de lire sterline) și de titlul de „Geniu culinar”. Din echipa de chefi fac parte, pe lângă Gordon Ramsay (în prima săptămână), Rosemary Shrager (săptămâna doi), Phil Vickery (săptămâna trei) și Jean-Christophe Novelli (ultima săptămână). Show-ul a fost adaptat și în Statele Unite, în vara lui 2017.

[ https://3.bp.blogspot.com/-614vyWmGliE/XC3CEj3JVQI/AAAAAAAA1tw/OLa8IRvlfNgPqYwa75Jnr_60pNJmRZXOwCLcBGAs/s640/Culinary%2BGenius_Jean-Christophe%2BNovelli%2B%25C5%259E%2BStudio%2BRamsay%2B%2526%2Ball3media%2BInt%2B%25283%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-M0ZTuufjUf8/XC3CEggMeeI/AAAAAAAA1ts/v9jQPknMI-ku41n9kA8cp7AZrpdOmKvCACLcBGAs/s640/Culinary%2BGenius_Phil%2BVickery%2B%25C5%259E%2BStudio%2BRamsay%2B%2526%2Ball3media%2BInt%2B%25286%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://2.bp.blogspot.com/-tl41tvSMDCQ/XC3CE1soTMI/AAAAAAAA1t0/rrpVlx0QeoU0fr1wWoBDqLmU_FUvM8K-QCLcBGAs/s640/Culinary%2BGenius_Rosemary%2BShrager%2B%25C5%259E%2BStudio%2BRamsay%2B%2526%2Ball3media%2BInt%2B%25285%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Celelalte noutăți ale lunii ianuarie, din grila TV Paprika, sunt:
- „Nigel Slater și aromele Orientului Mijlociu”, din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a câte o oră este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar pornește într-o gastro-aventură în Orientul Mijlociu.
- „Bunătăți pentru familie, cu Nadiya”, din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (câștigătoare a - „The Great British Bake Off”, în 2015) ne învăță să preparăm bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.
- „Periplu culinar australian cu Guy Turland”, din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmată pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) îl are drept gazdă pe Guy Turland, bucătar local, surfer și scafandru.

Despre Attached File  TV Paprika.png   4.88K   0 downloads

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...bine-din-7.html

#29
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 24,701
  • Înscris: 07.07.2009

Premieră la TV Paprika: seria „Dolce India cu David Rocco”, sezonul 2


Celebrul chef David Rocco străbate India și cunoaște diversitatea ei gastronomică, în sezonul 2 al seriei „Dolce India cu David Rocco”, difuzate în premieră de TV Paprika, pe parcursul lunii mai. Combinând diverse ingrediente și învățând noi tehnici, Rocco își împărtășește experiențele din diverse orașe indiene, pe TV Paprika, sâmbăta și duminica, de la ora 11:00 și de la ora 19:00, în episoade de 30 de minute, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  pa1.JPG   124.89K   2 downloads

După ce am văzut cum a trăit și a gătit în serialul culinar „Dolce Vita”, David Rocco s-a îndreptat către est, călătorind spre India, unde descoperă feluri de mâncare tradiționale. Rocco petrece cel mai mult timp pe coasta de vest - în Calcutta, Kerala, Goa, Gujarat și Kashmir, pregătindu-se apoi să guste peștele cu muștar din Bengal.

În Jaipur, celebrul chef David Rocco gătește carne de oaie cu spaghetti bolognese. „Am început cu carne tocată de oaie, gătită cu garam masala și cu mirodenii, apoi am adăugat sos de tomate și l-am servit cu paste. Ce e mai bun din ambele culturi”, declară bucătarul.

Lângă Mumbai, Rocco descoperă o vie care produce vinuri italienești. Descoperirea îi inspiră o aventură culinară italo-indiană.

În Goa, Rocco participă la carnaval, pe măsură ce orașul sărbătorește ultimele zile înaintea postului. Omul de televiziune descoperă că Goa a fost o colonie portugheză și e fascinat de amestecul unic de culturi.

Apoi, într-un nou episod, David Rocco participă într-o expediție de pescuit crab, se întâlnește cu cheful indian Cyrus Todwala, explorează faimoasele căsuțe de pe plaja din Goa, se aventurează în Calamari, vizitează plantația Savoi și apoi gătește, mănâncă și petrece timp cu familia Shetye. În episodul „Apele curgătoare din Kerala”, Rocco explorează viața din Kerala: caută scoici, face turul râului și gătește pentru oaspeții hotelului.

În Fort Kochi, David Rocco participă la o vânătoare de bunătăți și îl întâlnește pe Chef Ajeeth, de la faimosul Brunton Boatyard, pentru o experiență pe tema cărnii de vită la restaurantul său.

Despre David Rocco
David Rocco aduce pasiunea pentru gătit și bucuria vieții în casele a milioane de oameni, din peste 150 de țări. David Rocco este autorul a trei cărți de bucate: David Rocco’s Dolce Famiglia, David Rocco’s Dolce Vita și Made In Italy. A primit numeroase premii și distincții, printre care: Gourmand Award, Taste Canada Award, fiind adesea citat și publicat în ziare și reviste precum ”The Globe and Mail”, ”National Post”, ”Toronto Star”, ”Hello!”, ”enRoute”, ”Food & Drink” și ”Chatelaine”. A jurizat emisiuni culinare populare, precum Donut Showdown, Top Chef Canada și Iron Chef America. Canadianul s-a lansat și în producția de vinuri, având propria marcă, ”David Rocco’s Dolce Vita”, cu trei varietăți - Prosecco, Chianti și Pinot Grigio.

Luna mai aduce încă o premieră la TV Paprika. Pe 20 mai, de la ora 21:00, se lansează cel de-al 10-lea sezon al seriei „Bucătarul cel bun și bucătarul cel rău”/„Good Chef Bad Chef”. Bucătarul șef, Adrian Richardson și nutriționistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia și carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă și cunoștințele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârșit, telespectatorii să se afle în fața unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze.

Emisiunea prezintă ingrediente, rețete, bucătării irezistibile și teme gastronomice care vor oferi inspirație pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să mențină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV din regiune dedicat gastronomiei, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...eria-dolce.html

#30
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018
Două noi serii culinare la Attached File  TV Paprika.png   4.88K   0 downloads, în iulie: „Aventurile lui James Martin în Marea Britanie” și „Preparate din Caraibe”

Popularii bucătari James Martin și Ainsley Harriott pășesc pe urmele unor eroi populari, a unor scriitori celebri, actori sau oameni politici în periplul lor culinar și prepară rețetele tradiționale ale locurilor vizitate, bineînțeles, adăugând o notă personală.

[ https://1.bp.blogspot.com/-UbOa1wBvJAU/XRni28wIVOI/AAAAAAAA3gE/NDNBBfmfZVobAz_oLXzbiwtnnWTw5GGVQCLcBGAs/s640/James%2BMArtin%2B2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Două noi serii culinare încep în luna iulie la TV Paprika: este vorba despre „Aventurile lui James Martin în Marea Britanie”/„James Martin's Great British Adventure”, cu lansare pe 1 iulie, și difuzare de luni până vineri de la ora 21:00 și „Preparate din Caraibe”/„Ainsley's Caribbean bucatarie”, cu premiera pe 6 iulie și difuzare pe post sâmbăta și duminica, de la ora 19:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Fiecare din cele două emisiuni oferă nu doar rețete unice ci și incursiuni în cultura, tradițiile, istoria locurilor pe care cei doi bucătari populari le vizitează, oferind spectatorilor o experiență completă. James Martin își va așeza bucătăria mobilă în mijlocul celebrei păduri Sherwood, unde acționa Robin Hood, într-unul dintre episoadele seriei „Aventurile lui James Martin în Marea Britanie” iar Ainsley Harriott va prepara un cocktail inspirat de Agentul 007, în episodul în care ajunge chiar în casa autorului lui James Bond, Ian Fleming. Ainsley Harriott ajunge și la hotelul din Jamaica vizitat de Winston Churchill și Marilyn Monroe.

James Martin apărea pe ecran pentru prima oară în 1996, iar în 2006 avea deja peste 3,5 milioane spectatori la emisiunea BBC „One Show Saturday bucatarie”. Încă de la primele apariții cu „Ready, Steady, Cook/„Pe locuri, fiți gata, gătiți!” și până la „James Martin Great British Adventure”, emisiunile sale au câștigat inimile spectatorilor prin rețete unice și locuri de poveste. În „Aventurile lui James Martin în Marea Britanie”, chef-ul folosește ingrediente tipic britanice precum scoici în Orkney, miel în Lancashire, bere în Irlanda de Nord sau carne de bibilică în Devon. James apare alături de alți bucătari celebri, vizitează restaurante de top și se întâlnește cu producători locali. Pe de altă parte, Ainsley Harriott, chef britanic, prezentator de televiziune și persoană de mass-media, care a vândut pe plan global peste 2 milioane de cărți de bucate, pornește într-o călătorie pe Marea Caraibelor și vizitează insulele care i-au inspirat arta culinară încă din copilărie în seria difuzată de TVPaprika „Preparate din Caraibe”/„Ainsley's Caribbean bucatarie”. Se oprește în Jamaica, pe insulele Trinidad și Tobago, Grenada, Barbados, Saint Lucia, Dominica și Antigua, și ne călăuzește prin lumea climei tropicale, a mâncărurilor exotice și oamenilor prietenoși datorită cărora fiecare insulă caraibiană devine deosebită.

Detalii despre cele două serii culinare

„Aventurile lui James Martin în Marea Britanie” se desfășoară pe parcursul a 20 de episoade, la TV Paprika, fiecare a câte 60 de minute. Aventura lui James începe în insulele Orkney, un loc în care nu a mai fost și pe care se bucură să îl descopere. Apoi, James și colegul său de călătorie, Nick Nairn, își continuă periplul în Lossiemouth, unde s-a aflat baza primului escadron RAF (Forțele Aeriene Britanice) și încă se află o bază militară de avioane moderne tip Typhoon. În episodul „Blair Castle”, periplul culinar al lui James continuă prin Scoția cu o vizită a castelului „Blair Castle” din ținuturile scoțiene. Lui James i se alătură un bucătar cu stele Michelin, Tom Kitchin. James Martin va vizita și orașul Birmingham, capitala unui fel de mâncare tradițional din carne de miel, numit „Balti”. Aici stă de vorbă cu Grace Dent, critic culinar, autoare de emisiuni, jurnalistă și scriitoare. Ulterior James călătorește la Nottingham, unde își așază bucătăria mobilă în mijlocul celebrei păduri Sherwood (unde acționa Robin Hood) și gătește pentru Forest Feast, alături de Sat Bains, un prieten vechi și proprietarul unui restaurant cu stele Michelin. Niciun turneu al Angliei nu ar fi complet fără o vizită a capitalei, Londra. James se oprește în câteva locuri cunoscute, stând de vorba cu doamna chef Clare Smyth. Aventura culinară a lui James va ajunge și în sud-vestul Angliei, cu o vizită a capitalei culinare a acestei regiuni, Bristol, un oraș vibrant. Aici îl vizitează pe chef-ul Romey Gill, care îi face un tur al acestui loc efervescent.

[ https://1.bp.blogspot.com/-W4Rtd10zL_s/XRnjAj_UvbI/AAAAAAAA3gM/QHHOFdeslv0y5wyeabHal9JkOKA3oQfogCLcBGAs/s640/James%2BMartin%2B1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-XPsEKDFOLLA/XRnjAklgghI/AAAAAAAA3gI/L-JrQVPuVMwX5iR3u4kMeHtrhe3f8su_wCLcBGAs/s640/James%2BMartin%2B3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

”Preparate din Caraibe/Ainsley's Caribbean bucatarie”

Serialul culinar debutează la TV Paprika pe 6 iulie și cuprinde zece episoade a câte 60 de minute, difuzate în weekend, cu mai multe reluări. În Jamaica, Ainsley degustă ravioli umpluți cu ackee. Acolo descoperă și casa autorului lui James Bond, Ian Fleming, unde îl vedem cu un cocktail inspirat din personajul lui 007. În munții Blue Mountains din Jamaica, Ainsley degustă cafeaua celebră pe plan mondial, încearcă să descopere rețeta secretă a mâncării de pui de la Scotchies și își face un shake de fructe la hotelul vizitat de Winston Churchill și Marilyn Monroe. În Tobago, Ainsley vizitează localul Miss Trim, care face cele mai bune găluști „Crab'n 'Dumplings”, inspirându-l pe Ainsley să gătească propria variantă Tobago Blue Crab cu lipie. În Grenada descoperă mâncarea tradițională Oil Down - o tocăniță gustoasă. În Barbados îl întâlnește pe chef Damian Leach, inovator în bucătăria Baja, cel care are titlul de „Chef-ul anului din Caraibe”. În Sf. Lucia, Ainsley vizitează plantația Hotel Chocolat Cocoa, unde primește o lecție despre cum se cultivă arborele de cacao. În Dominica, Ainsley vizitează celebra cascadă Emerald Pool și pe nisipurile negre ale plajei Picard Beach servește Tostones sau Twice Fried Plantains. Antigua aduce lecții de făcut cocktail-uri, plus descoperirea unor ananași negri pentru rețeta de Pina Colada cu homar și rom de ananas.

[ https://1.bp.blogspot.com/-3nPaWn1mj7A/XRnjGxXcBZI/AAAAAAAA3gc/0shhs9SVXCo1xrfFT4z5ZYcrwEAydecFwCLcBGAs/s640/Preparate%2Bdin%2BCaraibe%2B1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-mfSAGOW2Zvk/XRnjGedO9PI/AAAAAAAA3gY/FSXCKZhnCqMldbQ5C2nBcb0GXK_6L_WdQCLcBGAs/s640/Preparate%2Bdin%2BCaraibe%2B2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-6Owldr9KhLc/XRnjGJ8Pz6I/AAAAAAAA3gQ/zC7uBSy2tYMCtV6spNsK7oT7s_5SOTqsQCLcBGAs/s640/Preparate%2Bdin%2BCaraibe%2B3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ainsley Harriott (născut pe 28 februarie 1957) este cunoscut pentru emisiunile despre gătit Can't Cook, Won't Cook și Ready Steady Cook. Harriott este autor de best-sellere, publicând doisprezece cărți și alte publicații, alături de emisiunile TV. Dacă menționăm traducerile în limbi străine, Harriott a vândut pe plan global peste 2 milioane de cărți.

Sursa: https://www.hdsateli...tv-paprika.html

Edited by _-GEORGE-_, 01 July 2019 - 15:50.


#31
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018
Premieră la TV Paprika: Seria „Plăcinte și budinci” („Paul Hollywood's Pies and Puds”), din 5 august

Primul sezon al seriei „Plăcinte și budinci”/„Paul Hollywood's Pies and Puds” va fi difuzat de TV Paprika începând cu 5 august, de luni până vineri, de la ora 18:30, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  P&P - Paul Hollywood and Alex Hoffler & Stacey O'Gorman _ Spun gold TV & all3media.JPG.jpg   25.17K   1 downloads

Cele mai bune feluri de mâncare tradițională britanică plus cele mai bune rețete de plăcinte și budinci sunt făcute cunoscute publicului larg de către prezentatorul emisiunii, chef-ul englez Paul Hollywood. În episodul 11, istoricul Alex Langlands povestește despre budinca din Sussex, pe care probabil au gustat-o până acum Meghan Markle și Harry, Ducii de Sussex, iar episodul 19 oferă telespectatorilor o perspectivă exclusivistă asupra tortului de nuntă regal de la nunta prințului William, opera maestrului cofetar Fiona Cairns.

Pe parcursul celor 20 de episoade a 30 de minute, Paul Hollywood - care a părăsit școala de sculptură pentru marea pasiune, brutăria - gătește câte trei feluri. În plus, el cutreieră Anglia căutând rețete tradiționale și povestea din spatele lor, făcând – așadar – nu doar un masterclass în gătit ci și relatând lucrurile fascinante care stau în spatele fiecărui fel de mâncare.

„Paul Hollywood's Pies and Puds” este o emisiune de gastronomie care a fost difuzată prima dată pe BBC One în noiembrie 2013.

Attached File  0_PHPP_ ╕ Spun gold TV & all3media international (2).JPG.jpg   25.63K   1 downloads

Iată ce rețete vor descoperi telespectatorii pe parcursul celor 20 de episoade:

Episodul 1

Lui Paul Hollywood i se alătură chef-ul specialist în cofetărie Falko Burkert, german stabilit în Scoția, care sărbătorește cele mai bune rețete de plăcinte și budinci. Falko îi arată lui Paul cum să facă cel mai bun ștrudel cu mere, iar Paul îl convinge pe Falko să guste „tortul țigan” (un dulce servit tradițional în școlile britanice) și o tocană de carne de vită cu porumb.

Episodul 2

Paul Hollywood ia ceaiul de ora cinci la hotelul Dorchester din Londra, prima vizită acolo de când a fost brutar șef cu 20 de ani în urmă. Claire O'Connell îi pune la încercare talentul la prăjituri cu cele mai noi „cake pops”, iar Paul îmbunătățește o rețetă clasică scandinavă cu somon scoțian, dându-i numele său.

Episodul 3

Paul Hollywood se alătură chef-ului Nigel Haworth, cei doi sărbătorind cele mai bune feluri de mâncare tradițională britanică. Nigel lasă în urmă bucătăria sa cu stele Michelin și reconstituie plăcinta preferată din copilărie - cu carne de oaie și cu năut negru din Lancashire. Paul adaugă meniului propriul său fel preferat - plăcinta cu carne și cartofi, alături de budinca cu lapte și panna cotta.

Episodul 4

Telespectatorii vor învăța să facă tort cu brânză, cu dovleac și cu ghimbir, plăcintă thailandeză cu pui și budincă tradițională de orez.

Episodul 5

Paul Hollywood face din modesta plăcintă cu pește un fel de mâncare de lux, mai bună decât orice plăcintă din Anglia, completată cu langustă afumată și cu șofran. De asemenea, descoperă aromele verii pentru plăcintele sale cu fructe și invită pe Meringue Girls (Fetele Mering) să îi aducă o explozie de culori în bucătărie.

Episodul 6

Rețete: plăcinta cu brânză, cartofi, și ceapă; prăjitura cu lămâie și cu lavandă; tartă cu ciocolată și cu prune uscate; băutură caldă cu lămâie și lavandă, cu biscuiți de lavandă.

Episodul 7

Telespectatorii vor învăța să facă tartă cu ceapă albă și roșie și cu arpagic, piroști rusești cu somon, ruladă cu ciocolată și cu mentă.

Episodul 8

Paul Hollywood descoperă cele mai bune plăcinte și budinci englezești împreună cu celebrul plăcintar campion Andrew Chisholm. Pe meniu este atâta sfeclă roșie cât poate umple masa unui bucătar, iar oaspete este chef-ul spaniol Omar Alibhoy și plăcintele sale iberice.

Episodul 9

Telespectatorii vor învăța să facă o rețetă de caramel cu cremă de cafea, budincă cu caramel, eclere sărate cu caramel și cafea, empanada cu pui și cu chorizo.

Episodul 10

Rețete: Pachețele cu spanac, feta și semințe de pin. Prăjitura cu rom din Cumberland. Plăcintă cu ouă și cu carne de porc.

Episodul 11

Paul Hollywood sărbătorește gătitul acasă. Biscuiții cu ghimbir ai mamei lui Paul sunt vedeta, la fel tartele cu dulceață ale acesteia, plus budinca cu portocale, budinca cu carne de porc și mere, servită cu cidru. Tom Kerridge, chef Michelin, îi arată rețeta tradițională de budincă de la mama sa. Un istoric, Dr. Alex Langlands, povestește despre budinca din Sussex, cea care a rescris istoria.

Episodul 12

Rețete: Budincă de miel cu rozmarin, plăcintă de bizon servită cu bere de casă englezească plus prăjitura iubirii.

Episodul 13

Rețete: tartă de banane, prăjitură cu cocă sfărâmicioasă, mere și mure, plus Choux de patiserie, cu ciuperci cremoase.

Episodul 14

Rețete: plăcintă cu bacon și ouă, foietaj și tartă Yorkshire dreasă cu lapte bătut.

Episodul 15

Paul Hollywood o invită pe Rachel Allen, sărbătorind cele mai bune plăcinte și budinci din familie. Rachel gătește desertul preferat al copiilor ei, budinca cu zmeură și cu nucă de cocos, iar Paul recreează o specialitate a familiei lui, plăcinta cu brie și cu afine. În plus, el încearcă o plăcintă cu carne de capră și reinventează o rețetă veche - prăjitura Cranachan, cu brânză scoțiană.

Episodul 16

Rețete: Plăcinta cu vânat, rulourile cu cârnați și rulourile „arctice".

Episodul 17

Rețete: Plăcinte cu carne de vită, chilli și făină de porumb, marmeladă și prăjitură cu migdale, împreună cu mousse de căpșuni.

Episodul 18

Prăjitura mousse Black Forest, lemn-dulce la abur și cârnați.

Episodul 19

Plăcinte cu cod și curry, tartă frangipane cu pere și cu caise, prăjitură mousse și miere. Paul Hollywood descoperă cele mai bune plăcinte și budinci britanice, având parte de o perspectivă exclusivistă a tortului de nuntă regal de la nunta prințului William, opera maestrului cofetar Fiona Cairns.

Episodul 20

Telespectatorii vor învăța să facă plăcintă cu mere și cu brânză Wensleydale, plăcinte la ceaun cu carne de iepure și cu șuncă de porc.

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...acinte.html?m=1

#32
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018
Producția locală "Antonio și Michael în bucătărie", din 15 octombrie la Attached File  TV Paprika.png   4.88K   1 downloads

Celebrul chef italian Antonio Passarelli poate fi reîntâlnit pe TV Paprika în cea mai nouă producție locală a postului, „Antonio și Michael în bucatarie”, ce are premiera pe 15 octombrie, de la ora 21:30, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

[ https://1.bp.blogspot.com/-gNTNiwk4itA/XZsUvzNafoI/AAAAAAAA4fQ/31h-0Yd81u8wTp4G40pa95-9GKbbWEaZgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C5178.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

În noua emisiune, jovialul Antonio - cu o experiență de peste 40 de ani petrecuți în bucătării profesioniste - îl are ca partener chiar pe fiul său, tânărul chef Michael Passarelli. Rețetele vechi, consacrate vor face „casă bună” cu cele noi, insolite, cum Antonio însuși este întruchiparea conservatorismului, iar fiul său, Michael își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining”.

[ https://1.bp.blogspot.com/-7kOfdb4jgF8/XZsU4adhF_I/AAAAAAAA4fc/J7Bnj-4ReEMaDCtzqumi6t72wnRdYdlDgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3022.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-tW47VQEVboE/XZsU4GKotKI/AAAAAAAA4fU/Ggw8KsRFCTo186pzJ0E_lV43-GQcPYx8ACLcBGAsYHQ/s640/EM0C3033.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-_2JaGuY8m24/XZsU4aRUugI/AAAAAAAA4fY/4__mRAqmIiAovsuUL8lXxmrieUUT4GoBgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3040.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-HW-UbBdgSh4/XZsU4gOEXjI/AAAAAAAA4fg/WZxxWGTvI38-1popEJDhjqoKU76rq6ZBACLcBGAsYHQ/s640/EM0C3101.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-jQViPeLakdU/XZsU5GILLUI/AAAAAAAA4fk/BendUTcnejc264k7psRKgIM0FVwtu7AFgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3108.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-S4kXXl1QvQ4/XZsU5f84M4I/AAAAAAAA4fo/wrLc0X2cWT49GGmzbqYmUXj4ohQSmLhsgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3156.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-g6U5nSgevWo/XZsU5eOnZzI/AAAAAAAA4fs/ZXrnIXucjCobK9XWmDoG_4IlCYf1Mj9wQCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3255.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-8CfXHRrIp4Y/XZsU6I3MqrI/AAAAAAAA4fw/sgpLykXQ7Qo76t-yW0C8GpR8fjn6FSRVQCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3590.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-0RNNWX1OHLg/XZsU6O3fWkI/AAAAAAAA4f0/FA529iL62bgPAx0JeTpDBnX8Yvl4CChVgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C3681.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-XloTQ8kxiC0/XZsU6XFAFFI/AAAAAAAA4f4/cRMiljindfweQh0B2hk17GnomUUns7DUgCLcBGAsYHQ/s640/EM0C4240.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Antonio Passarelli se află în țara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. Într-un interviu acordat presei locale, Michael a lăudat legumele din țara noastră pentru diversitatea și gustul lor.

[ https://1.bp.blogspot.com/-7-QqPOR3byY/XZsVGieDycI/AAAAAAAA4gA/-LciiRRP2AIlPrgoXnysT6d54LsVAOvPgCLcBGAsYHQ/s640/SEB08147.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-_0duzBQBZ7Q/XZsVGtkxkkI/AAAAAAAA4gE/pjsotnTcREwUr7Y6BT-KheWh937WCqXfACLcBGAsYHQ/s640/SEB08213.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-mH066nTOG44/XZsVGj99zwI/AAAAAAAA4f8/taZLcN8K5R4AN7d8BiBkcMzOou7z4q-yQCLcBGAsYHQ/s640/SEB08305.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-OPv2b8ofahY/XZsVHTeWDDI/AAAAAAAA4gI/6XzBbiSUay45MT5HHoTnIS0QYaf66CuzQCLcBGAsYHQ/s640/SEB08354.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-ISNvm_DidRs/XZsVH1nLgbI/AAAAAAAA4gM/PYfpOFDc7MoShJxGH_DV5gT911dctxYKACLcBGAsYHQ/s640/SEB08391.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-_sncPP9Yr7g/XZsVIPfBs1I/AAAAAAAA4gU/NtCrCArtZ6EMULcIWI-zxtRz7_9kOH6HwCLcBGAsYHQ/s640/SEB08432.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-gYdCth-eoMA/XZsVIZwhtxI/AAAAAAAA4gY/GAavUCGYJRskGn-7PO63PpyPi-5I3QdOACLcBGAsYHQ/s640/SEB08446.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Urmând calea tatălui său, după ani de călătorii, studii și experiență în Europa, Michel vine în România pentru a-și fructifica cunoștințele în noua emisiune a postului TV Paprika. Emisiunea lor este o dovadă vie a faptului că generațiile diferite pot fi compatibile. Obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și diversitatea bucatelor, care pot fi inspirate din aceleași surse de amintiri, bazate pe o puternică relație tată-fiu.

Despre Antonio Passarelli

Antonio Passarelli lucrează în bucătărie de la vârsta de 17 ani. Este de părere că „nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării și studiul tehnicilor culinare este ceva esențial în meseria de bucătar”. La începutul anilor 1990 deschidea un restaurant italian la Timișoara, apoi - pe parcursul anilor 2000 - alte noi locații de profil. În România este cunoscut pentru emisiunile culinare și participarea ca jurat la diferite concursuri de gătit. Simultan a colaborat cu restaurante din Europa și America. Afirmă că de maximă importanță în devenirea lui au fost colaborările cu chef Marco Zampiero și chef Roberto Carcangiu. Gualtiero Marchesi, fondatorul bucătăriei italiene moderne, este modelul și idolul său.

Despre Attached File  TV Paprika.png   4.88K   1 downloads

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...michael-in.html

#33
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018
Premiere în noiembrie la Attached File  TV Paprika.png   4.88K   0 downloads : „Preparate vegetariene cu Jamie” și „Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”

Serialul culinar ”Preparate vegetariene cu Jamie”/„Jamie's Ultimate Veg” și un nou sezon, cel cu numărul 10, al ”Marthei Stewart: Lumea prăjiturilor”/„Martha Bakes” au premiera în luna noiembrie la TV Paprika, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

[ https://1.bp.blogspot.com/-hAzHpbgpgFU/XcVJNTRitWI/AAAAAAAA41M/1AduiaIVHzoLSyhJWGSe2SKmkpacOR4RACLcBGAsYHQ/s640/0_Martha-Stewart_S9E10_Netherlands_%2B4_ah%25283%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

„Niciodată nu vom mai duce dorul cărnii!”, promite popularul chef Jamie Oliver în „Preparate vegetariene cu Jamie”/„Jamie's Ultimate Veg”, difuzat la TV Paprika din 9 noiembrie. Jamie Oliver propune rețete ușor de făcut, o explozie de gusturi și culoare, folosindu-se fie doar de legume, fie adăugând lactate și ouă, care îi satisfac nutritiv și gustativ pe cei mai pretențioși. Lansarea emisiunii în România se suprapune fericit cu Postul ortodox, dănd idei de preparate de post pentru cei care adoptă această practică religioasă.

[ https://1.bp.blogspot.com/-kzCDpvpRG1Q/XcVJYD_RoeI/AAAAAAAA41Q/iVD5Ay1qx34yirvJqUqQ4LwfDRSy3anGACLcBGAsYHQ/s640/0_Image%2B-%2BS01%2B-%2BGallery%2B-%2BJamie%2527s%2BUltimate%2BVeg%2B24%25282%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pe de altă parte, prezentatoarea Martha Stewart dezvăluie cum să facem din prăjituri simplu de gătit în casă un adevărat spectacol în sezonul 10 al emisiunii „Martha Bakes”/„Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”. Noul sezon este difuzat în România de TV Paprika, începând din 17 noiembrie. Pe parcursul a 13 noi episoade, Martha Stewart ne pregătește pentru musafirii pretențioși, greu de impresionat, învățându-ne cum să facem deserturi sofisticate.

[ https://1.bp.blogspot.com/-2pOZGZLGmTk/XcVJeoZnT6I/AAAAAAAA41Y/oNAf3KfKBmwVPVP6BshSfalEhfqYL1hYgCLcBGAsYHQ/s640/traditional-scottish-shortbread-MBAK908-great-britain-1223-v2-d113210.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

”Preparate vegetariene cu Jamie”/”Jamie's Ultimate Veg” (șase episoade a 60 minute) Premiera: 9 noiembrie, ora 11:00 Jamie ne încurajează pe toți să acordăm prioritate legumelor, indiferent că suntem vegani sau carnivori. Conform bucătarului-șef, este greșit să considerăm că legumele sunt doar garnituri, deoarece ele ne pot surprinde și ca feluri principale, un lucru pe care Jamie ni-l va dovedi.

[ https://1.bp.blogspot.com/-NTCs_GYJ0G8/XcVJ7McU10I/AAAAAAAA41w/KRIEhyhpu9I4QnXijQ7-DDRDIgX8pC2LQCLcBGAsYHQ/s640/Image%2B-%2BS01%2B-%2BGallery%2B-%2BJamie%2527s%2BUltimate%2BVeg%2B20.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ca să îmbogățim repertoriul, el ne va prezenta un curcubeu fascinant al legumelor hrănitoare și sănătoase. Jamie oferă spectatorilor feluri din combinații uimitoare,folosind idei creative colectate pe parcursul călătoriilor sale. Programul culinar este plin de mâncăruri fenomenale, toate fiind ușor de pregătit, astfel încât toată lumea va putea găsi ceva pe gustul lui. Carnea nu va mai lipsi niciodată!

[ https://1.bp.blogspot.com/-mEelUt_Lf0o/XcVKCQtm_XI/AAAAAAAA410/CSkVRiOsf3A8Fxm2sCl-zug_GVfMhV__gCLcBGAsYHQ/s640/Image%2B-%2BS01%2B-%2BGallery%2B-%2BJamie%2527s%2BUltimate%2BVeg%2B16%25281%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://1.bp.blogspot.com/-FCE-n--kO7k/XcVKDE_jAuI/AAAAAAAA414/VD2mdB-sT0kZNUtVroe03tsIHN6-o4AZgCLcBGAsYHQ/s640/Image%2B-%2BS01%2B-%2BGallery%2B-%2BJamie%2527s%2BUltimate%2BVeg%2B-%2B%2528C%2529%2BSam%2BRobinson%2B10%25281%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

”Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”/ ”Martha Bakes” - sezon nou (sezonul 10, 13 episoade a 30 minute) Premiera: 17 noiembrie, ora 15:00 Martha Stewart ne arată cum să ornăm pâinea coaptă în casă, dar și produsele de patiserie, cum un Merengue poate face spectaculoasă o masă festivă (în episodul 5 aflăm chiar trei rețete de Merengue), iar dulciurile cu cremă de ciocolată pot satisface orice gourmet. Martha Stewart ne mai învață cum să creăm tipare pentru ornat biscuiții de casă și forme pentru a face dintr-o plăcintă o... apariție de senzație. Cine își propune să pregătească o masă elegantă, de revistă, se poate inspira din noul sezon „Martha Bakes”.

[ https://1.bp.blogspot.com/-hMwWjndDjZw/XcVJk5VFAHI/AAAAAAAA41c/BB3iLq47eJwY39HoI50s9RvUAFCzVwrWgCLcBGAsYHQ/s640/pfeffernusse-cookies-MBAK904-austria-1154-v2-d113210%25281%2529.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Martha Stewart împărtășește cele mai bune sfaturi și metode telespectatorilor, încurajându-i să pregătească acasă deserturi și prăjituri delicioase. Alături de prăjiturile clasice și moderne ale lui Martha, puteți descoperi și rețetele sale preferate pentru micul dejun, budinci și prăjituri.

[ https://1.bp.blogspot.com/-kuIWvVdBy9w/XcVJpAb53dI/AAAAAAAA41k/vczixDXRYtMADo6bCpVq9Wsx3fYXgTBYQCLcBGAsYHQ/s640/muskotsnittar-nutmeg-slices-MBAK901-scandinavia-0385-v2-d113210.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...tv-paprika.html

#34
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018
Attached File  TV Paprika.png   4.88K   0 downloads sărbătorește luna decembrie cu emisiuni culinare dedicate Crăciunului

TV Paprika sărbătorește luna decembrie cu o multitudine de emisiuni culinare dedicate Crăciunului. În fiecare zi, cel puțin o emisiune este dedicată magicei sărbători. Crăciunul nu vă va lua pe nepregătite: de la specialiștii TV Paprika vă veți inspira pentru antreurile, friptura, legumele, dulciurile și băuturile potrivite acestui eveniment special, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

[ https://1.bp.blogspot.com/-NKICB6nCMMQ/XeYwD6hOLCI/AAAAAAAA5J4/6XOcCLALXdUgpODNNMP-Jv_gyGgdsRO2QCLcBGAsYHQ/s640/tv%2Bpaprika%2Bcraciun%2Bemisiuni.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Masa în familie va deveni memorabilă cu ideile de ornare ale bucătarilor TV Paprika, cu ingredientele speciale de iarnă sugerate, cu ponturile pentru o preparare ca la carte dezvăluite și - mai ales - cu spectaculoasele torturi de iarnă. Castanele prăjite ar putea, de asemenea, să fie elementul surpriză al serii de Crăciun. Veți descoperi rețetele preferate ale marilor chefi, printre care răcitura de gâscă cu umplutură din afine în semnul sărbătorilor. În decembrie veți descoperi la TV Paprika o rețetă pentru budinca de Crăciun ce datează din anul 1845, cu ornamente de argint și din burtă de vită... Urmând sfaturile și sugestiile specialiștilor TV Paprika, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres.

Iată ce emisiuni tematice puteți urmări luna aceasta la TV Paprika în decembrie:

Crăciunul la TV Paprika (2019) - sezonul 2 zilnic, de luni până duminică, de la ora 19.30 și în reluare
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. Bucătarii ne împărtășesc poveștile familiale și ne prepară rețete tradiționale și moderne.

James Martin Christmas Comforts/Delicii de Crăciun cu James Martin (2016), sezonul 1 din 12 decembrie, joia, de la ora 21.05 și în reluare
James Martin ne destăinuie din timp numeroase trucuri și idei ingenioase prin care putem economisi timp și nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători, și putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice.

Această emisiune este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „servește” telespectatorilor idei convingătoare, șiretlicuri și trucuri pentru deliciul papilelor gustative și o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor fleșcăite sau pieptului de curcan prea uscat!

Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun/Jamie At Home - Christmas Special marțea, de la ora 20:00
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuși Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniștiți, mai organizați și pregătiți, iar masa de Crăciun cu siguranță va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experții de gâște și curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenți când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie și Brian, grădinarul, caută și ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă și el ca să prăjească ceva castane.

Ultimele pregatiri de Crăciun cu Lorraine/Lorraine's Last Minute Christmas (2011) duminica, de la ora 22:00, în reluare lunea, de la 15.55.
Lorraine Pascale creează un festin din mâncăruri gustoase de sezon, minunate cadouri comestibile, precum și un uimitor tort de iarnă în timp ce se pregătește pentru o reuniune de familie festivă. Lorraine vă arată cum să aduceți propria voastră contribuție pentru a mărunți plăcinte și gătește o friptură de miel picantă, ca o alternativă pentru felurile de mâncare de la cină. Dar curcanul și toate garniturile formează partea principală pentru masa de familie, aromate cu ierburi și cu ingrediente speciale de iarnă.

Crăciun italian cu Jamie/Jamie's Italian Christmas (2017) duminica, ora 14:00. De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin.

Masa de Crăciun cu Jimmy/Jimmy's Grow Your Own Christmas Dinner (2011) din 10 decembrie, marțea, de la ora 22:00
Avem senzația că cina de Crăciun fusese dintotdeauna așa cum o cunoaștem, însă de fapt este o invenție surprinzător de recentă. Jimmy Doherty încearcă să descopere originile istorice ale bucatelor de Crăciun și evoluția lor în era producției în masă. Jimmy a petrecut câteva luni crescând și preparând propria masă de la zero - ca să afle dacă va avea gust mai bun decât curcanul modern și alte gustări oferite de fermele și fabricile care deservesc supermarketurile uriașe. Rețeta lui Jimmy din 1845 pentru budinca de Crăciun, cu ornamente de argint și din burtă de vită, este maturată timp de câteva luni înainte de servire, însă oare va avea gust mai bun decât budinca modernă, încălzită la cuptorul cu microunde? Oare își va putea cultiva propriile zarzavaturi cioturoase autohtone (cartofii, varza de Bruxelles, morcovii) în pofida atenției nedorite din partea numeroșilor dăunători, astfel încât să fie pe măsura echivalentelor lor spălate, clasificate și uniformizate din supermarketuri? Cel mai bun prieten al lui Jimmy, Jamie Oliver, va decide care masă de Crăciun va fi declarată câștigătoare.

Rețete rapide pentru Crăciun cu Jamie/Jamie's Quick And Easy Christmas Special (2018) din 11 decembrie, miercurea, de la ora 14:00
Ca și pentru mesele obișnuite din timpul săptămânii, Jamie folosește doar cinci ingrediente pentru meniul de Crăciun, dovedind că secretul unor mâncăruri fabuloase nu constă în lista interminabilă a ingredientelor.

Crăciunul cu clopoței al lui Jamie/Jamie's Christmas With Bells On duminica și lunea, de la ora 20:00
În această emisiune specială, Jamie Oliver ne aduce o colecție de rețete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi și mâncare de petrecere: curcanul Wellington, șuncă feliată, napolitane făcute ȋn tigaie cu ciocolată caldă, maraton semi-freddo, limonadă caldă cu rom, vin Prosecco și deserturi de după ora 10. Jamie ne amintește și câteva din rețetele lui preferate de sărbătoare, incluzând rețetele lui clasice de sos și umplutură clasică.Așa că luați loc și dați-i voie lui Jamie să vă aducă în spiritul celui mai minunat Crăciun!

Crăciunul motocicliștilor/Hairy Bikers - Home For Christmas zilnic, de luni până duminică, de la ora 15:00
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem ușura ospățul de Crăciun cu prietenii și familia, și ne oferă sugestii simpatice și modalități de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si și Dave sunt însoțiți de celebrități, cu care își amintesc de Crăciunuri din trecut și prepară împreună rețetele. Cercetează diferitele tradiții de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenția asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

Să gătim cu Jakubiak - Editie specială de Crăciun/More Than Cooking – Christmas Edition din 12 decembrie, joia, de la ora 16:00
Tomek Jakubiak este cunoscut pentru faptul că redescoperă gusturile din diferite părți ale Poloniei, inspirându-se din acestea în propria bucătărie. De data aceasta, fanii îl vor întâlni pe bucătar în circumstanțe cu totul speciale. În ediția specială dedicată Crăciunului, Tomek ne demonstrează că și în timpul sărbătorilor ne putem permite creativitatea culinară.

Preparate de Crăciun cu Jakubiak/Cooking In Season – Christmas Edition din 12 decembrie, joia, de la ora 16.30
În ediția specială de Crăciun, Tomasz Jakubiak prezintă mâncăruri tradiționale, pregătindu-le într-un mod special, modern. Telespectatorii pot descoperi noi gusturi alături de Jakubiak, bucătarul îndemnându-i să folosească produse locale, sezoniere. În ediția specială, festivă, Tomek prepară crap caramelizat în miere și cuișoare cu sos de turtă dulce sărat și aluat de plăcintă prăjit, precum și piroșcă prăjită cu varză acră, prune afumate și nuci în sos de sfeclă și mere.

Doar pentru carnivori: Mâncăruri de Crăciun/Secret Meat Business Christmas Special (2013) din 13 decembrie, vinerea, de la ora 16:00
Adrian Richardson vă urează un Crăciun plin de carne! Va servi bucate apetisante și spectaculoase care cu siguranță vor fi un succes real pe masa de Crăciun. Primul fel este răcitura de gâscă cu umplutură din afine în semnul sărbătorilor. Atracția principală oferită de Adrian este purcelul fript zemos și coastele umplute. Resturile le va folosi pentru frittata de curcan, iar după toate acestea își va clăti papilele gustative cu o tărie - faimosul Bloody Bull.

Crăciunul cu Nigella/Nigella's Christmas Special (2015) din 11 decembrie, miercurea, de la ora 20:00
În această ediție specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca „bună ziua” prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă și distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, și de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după rețete practice care promit un răsfăț al simțurilor.

Rețete rapide de Crăciun cu Mary Berry/Mary Berry's Quick Cooking Special (2018) joia, de la ora 21.55
Din tot anul, sezonul preferat al lui Mary Berry este Crăciunul – acesta înseamnă timp petrecut cu familia și cu prietenii. În această perioadă de sărbătoare, Mary invită în bucătăria ei patru personalități. Mary îi place să petreacă timp cu invitații ei, în timp ce îi învață să prepare câteva rețete festive apetisante, cu care succesul este garantat în săptămâna Crăciunului.

[ https://1.bp.blogspot.com/-A9_cmxBUFqM/XeYwTiEVXxI/AAAAAAAA5J8/d7vopUJCRLwFDsUnZp_U3-SPDb4f-VDPQCLcBGAsYHQ/s640/tv%2Bpaprika%2Bcraciun.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre Attached File  TV Paprika.png   4.88K   0 downloads
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...-decembrie.html

#35
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,053
  • Înscris: 20.08.2014
Emisiunea cu Bede Robert de la ora 18 nu are deloc subtitrare😞 Nici pe analogic. De ce?

#36
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,420
  • Înscris: 06.11.2018

Competițiile culinare continuă la TV Paprika în mai, dar acum intră în scenă și maeștrii bucătari


Masterclass-urile „Campionatul deserturilor - Maeștri în acțiune”, sezoanele 3 și 4, se difuzează la TV Paprika luna aceasta, începând cu 4, respectiv 21 mai, de la ora 21.15. Tot luna aceasta, show-ul gastronomic competițional „Campionatul deserturilor” continuă cu sezoanele 4 și 5, din 7 mai, respectiv 27 mai, tot de la ora 21.15, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  retete 3.jpg   64.65K   0 downloads

După un sezon întreg „The Great British Bake Off”/„Campionatul deserturilor”, în care concurenții au dat toată știința lor pentru a alcătui cele mai gustoase și aspectuoase deserturi, jurații Mary Berry și Paul Hollywood își pun băștile de cofetari și intră în cortul care este locația competiției, ca să le arate concurenților cum trebuie să înfrunte provocările tehnice. Mary și Paul atacă tartele, prăjiturile cu rom, caramelele, plăcintele și celebra coptură din opt împletituri a lui Paul. Trecând prin fiecare pas din cele cinci rețete ale seriei „Campionatul deserturilor”, ei arătă exact cum trebuie făcute unele lucruri unde brutarii de obicei greșesc.

Attached File  retete 5.jpg   91K   0 downloads

În sezonul 3 al Masterclass-urilor, Mary începe cu o prăjitură Madeira urmată de o prăjitură cu alune. Paul face Biscotti și ne arată cum se prepară pretențioasele prăjituri Arlette. În partea a doua a sezonului, Paul este în elementul lui pe măsură ce ne arată cum se face pâine cu bicarbonat în mai puțin de o oră și apoi coace baghetă, cea mai cunoscută dintre toate produsele de panificație franțuzești. Mary face Cappuccino Creme Brulee și clasica prăjitură Mering care i-a pus în dificultate pe brutari în săptămâna a 4-a. Apoi, Mary și Paul refac copturile din cea de-a doua jumătate a serialului „Campionatul deserturilor”, după care Mary renunță la zahăr pentru versiunea ei proprie a unei prăjituri cu morcovi fără zahăr, înainte de a face o tarta Frangipane cu caise. Paul ne arată maniera corectă de a face un desert cipriot, Flaounas, care poate lăsa cu gura căscată orice musafir. În partea a treia a Masterclass-urilor, Mary face o prăjitură Tennis Cake inspirată de o rețeta din secolul XIX care era o provocare din timpuri victoriene. Paul face două tipuri de cornuri cu cremă – primul umplut cu o cremă Mocha și celălalt cu o cremă Limoncello Tutti Frutti. Mary ne arată cum e să fii delicat, precis și perfect cu prăjiturile Mokatine iar Paul pornește o constructie epopeică într-un desert Religieuse a l’Ancienne.

Attached File  retete 4.jpg   69.15K   0 downloads

În sezonul 4 al Masterclass-urilor „Maeștri în acțiune”, Mary și Paul își împărtășesc ponturile și trucurile pentru a obține, acasă, o prăjitură cu portocale, brioșe pentru micul dejun, sticks-urile cu măsline, savarine, tarte și spanakopita. Apoi, Mary își împărtășește rețeta familiei pentru negresă cu ghimbir, iar Paul ne conduce prin rețete cu aromă de ceai. Ulterior, Paul face o pâine de secară și covrigei dulci, iar Mary coace o budincă ca în Sussex, eclere și face propria variantă a clasicului tort de operă.

Attached File  retete1.jpg   60.72K   0 downloads

Cât privește sezonul 4 al emisiunii concurs „The Great British Bake Off”/„Campionatul deserturilor”, ce începe la TV Paprika pe 7 mai, de la ora 21.15, Mary Berry și Paul Hollywood se întorc ca membrii ai juriului. 13.000 de cofetari amatori au concurat pentru a apărea în cadrul programului. Dintre aceștia, 13 concurenți au fost aleși, cu ocupații din cele mai neașteptate: designer de haine pentru copii, profesor de limba engleză, horticultor, dentist, proiectant de sateliți. Concurenta designer de haine pentru copii a câștigat sezonul.

Attached File  retete2.jpg   109.58K   0 downloads

Prima ei carte publicată s-a numit Quinntessential Baking. Ea este adesea oaspete la emisiunile TV și radio din Anglia. A apărut în paginile revistei Vogue.

În finala sezonului – cei trei concurenți rămași trebuie să facă o plăcintă pentru picnic. Plăcinta trebuie să fie gustoasă, umplutura trebuie să fie creativă și suficient de groasă pentru a fi servită direct din tavă. Ca provocare tehnică, cofetarilor li se dă să prepare 12 covrigei cu forma perfectă: șase dintre ei cu sare și șase dulci, aromați cu semințe de mac plus suc de portocale și glazură. Pentru challenge-ul finalei, cofetarilor amatori li se cere să coacă desertul suprem – un tort de nuntă cu trei etaje.

Attached File  retete 7.jpg   143.8K   0 downloads

Sezonul 5 „The Great British Bake Off”/„Campionatul deserturilor” începe în data de 27 mai, de la ora 21.15. Mary Berry și Paul Hollywood se întorc ca jurați. Doisprezece concurenți au participat în concurs. O fostă administratoare la un cabinet medical a câștigat concursul. Bunica a opt copii, scrie acum pentru ziare naționale precum The Daily Telegraph, are propriul site web, și face demonstrații de gătit în Anglia.

Attached File  retete 8.jpg   106.69K   0 downloads

Sezonul a căpătat câteva dintre cele mai mari ratinguri pe BBC Two. Conform datelor, ultimul episod a fost vizionat de către 9,1 milioane de spectatori, cu o medie de peste 8 milioane, mai mult decât dublul spectatorilor pe BBC One și ITV.

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International și este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtășește telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca și de a trăi bine. Cei mai faimoși bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay și Nigella Lawson – își demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiționale românești, dar și a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...inua-la-tv.html

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate