Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 

TV Paprika HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#1
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,806
  • Înscris: 07.07.2009
[ https://i.imgur.com/Yqt6nG3.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

- Singurul canal destinat gatitului si stilului de viata sanatos din Romania -
Lansat in Romania in octombrie 2008, TV Paprika este canalul TV dedicat gastronomiei si stilului de viata sanatos, ce urmareste prin emisiunile sale pastrarea traditiilor culinare si impartaseste telespectatorilor sai, intr-o maniera plina de viata, retete unice si taine din bucataria internationala.
Pentru ca toti iubim mancarea bine gatita, TV Paprika isi propune redescoperirea traditiilor gastronomice din diverse regiuni, diete sanatoase si specialitati romanesti.
In afara de emisiunile cu staruri precum: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella, Ainsley Harriot, Rachel Allen, Martha Stwart, TV Paprika, pune accentul pe productii locale ce promoveaza bucataria romaneasca.


EMISIUNILE SPECIALE DE CRĂCIUN LA TV PAPRIKA


În luna cadourilor, TV Paprika dezvăluie secretele celor mai cunoscuți bucătari, pentru ca mesele festive de sărbători să fie bogate, gustoase și pe placul tuturor invitaților!

Din 5 decembrie de la ora 20:30, James Martin ne destăinuie din timp, pe parcursul a șase episoade, numeroase trucuri și idei ingenioase prin care putem economisi timp și nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători și putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice, în „Delicii de Crăciun cu James Martin”.

Pentru că în perioada sărbătorilor bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun, la fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători.
În emisiunile de Crăciun ale TV Paprika, prezentatorii noștri populari – Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra și Jókuti András – vă ajută în alcătuirea unui meniu festiv și vă oferă idei practice astfel încât perioada sărbătorilor de iarnă să fie mai puțin tumultuoasă și plină de bucurie. Urmăriți „Crăciunul la Paprika” din 17 decembrie, de la ora 17:00.

În data de 19 decembrie de la ora 20:30, nu ratați emisiunea specială de o oră cu îndrăgita „Nigella Lawson în Crăciunul cu Nigella”. În această ediție specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca „bună ziua” prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă și distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, și de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după rețete practice care promit un răsfăț al simțurilor.

Următoarea zi, pe 20 decembrie de la ora 20:30 este rândul marelui Jamie Oliver să ne dezvăluie cele mai bune rețete și cele mai ascunse trucuri pentru ca masa de sărbători să devină un deliciu. „Ajunul Crăciunului cu Jamie” este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „servește” telespectatorilor idei convingătoare, șiretlicuri și trucuri pentru deliciul papilelor gustative și o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor prea moi sau pieptului de curcan prea uscat!


NOUTĂȚI ÎN IANUARIE 2017 LA TV PAPRIKA


Attached File  image2.jpeg   64.3K   9 downloads

Să gătim cu Jakubiak PREMIERĂ
din 4, de la 20:00

Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialități binecunoscute ale bucătăriei poloneze.

Tomek Jakubiak, bucătarul-șef și autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialitățile gastronomice ale țării sale începând de la recoltarea lor și până la prelucrarea acestora. El pornește pe urma unor ingrediente uitate de mult și a unor noutăți culinare, ajungând în diferite părți ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea,  fructele, legumele și condimentele.

Specialitățile din această regiune constituie doar punctul de plecare în șirul lung al compozițiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale și deserturi. Descoperiți trucurile prin care alimentele obișnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.

Attached File  image6.jpeg   101K   9 downloads

Doi frați în bucătărie PREMIERĂ
din 7, de la 11:00

Brutarul Tom Herbert și fratele său, Henry, măcelar și bucătar, își propun să dovedească: bucatele englezești pot fi printre cele mai bune mâncăruri din lume. Frații, care lucrează într-o întreprindere familială, consideră că lipsa de popularitate a bucatelor englezești este complet nefondată. Acum cei doi vor să pună capăt acestui mit negativ: vor vizita șase locuri diferite de la lacurile spectaculoase din nord-vestul Angliei, prin Țara Galilor cu verdeața sa bogată, zona costală de Kent mai puțin cunoscută, până la minunata regiune muntoasă Derbyshire, dând întâlnire fanilor entuziasmați ai bucătăriei englezești.

Attached File  image7.jpeg   48.64K   11 downloads

Doi frați în bucătărie: Savoarea Marii Britanii PREMIERĂ
din 28, de la 11:00


Frații protagoniști ai serialului - unul brutar, celălalt bucătar și măcelar - îi vor iniția pe spectatori în misterele coacerii, dar ar fi bine să nu ne gândim la secretele preparării brioșelor!
Tom și Henry au în spate tradiții de coacere de cinci generații, permițându-ne o privire în esența bucătăriei lor artizanale. Cu ajutorul lor, și spectatorii își vor putea însuși toate trucurile coacerii.
Cu mânecile suflecate, băieții presară făina și călăuzesc spectatorii prin seria rețetelor gustoase. În același timp, emisiunea nu este dedicată doar pâinii și produselor de patiserie: fiecare  mâncare este preparată cu umpluturi sățioase, sosuri apetisante și garnituri delicioase, creând o magie a gusturilor pe masă. Frații vor organiza chiar și o competiție de copt plăcinte! În marea înfruntare, fiecare își pregătește plăcinta după o temă dată, după care o vor servi juriului înfometat!

Zilele gastronomiei - de luni până vineri, de la 23:00

Attached File  image3.jpeg   163.58K   9 downloads

Doi marinari mereu flămânzi EPISOADE NOI
din 2, de la 23:00


Dick și James Strawbridge pornesc în larg în căutarea celor mai deosebite delicii culinare de pe coastele Marii Britanii. Încurajați de succesul primei serii, băieții explorează sud-vestul, Insulele Canalului și Insulele Scilly. Se vor întâlni cu producători locali, vor gusta delicatesele regionale și vor aduna ingrediente delicioase cu care vor găti oriunde se vor afla. Vor trebui să muncească pentru a putea lua cina și își vor pune mintea și experiența tehnică la contribuție pentru a construi o rotiserie cu obiecte casnice sau pentru a meșteri un aparat de făcut înghețată sau pur și simplu pentru a reuși să desfacă un crab mai încăpățânat. Competitiv și amuzant, duo-ul tată-fiu este la fel de irezistibil ca și mesele gustoase pe care le gătesc în peisajul minunat și fascinant al coastelor britanice.

Attached File  image4.jpeg   28.75K   10 downloads

Tareq Taylor: Arome scandinave PREMIERĂ
din 23, de la 23:00


Attached File  image5.jpeg   60.44K   10 downloads

Gizzi Erskine și bucătăria coreeană PREMIERĂ
din 23, de la 23:30


Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: http://zonadeteleviz...tv-paprika.html

#2
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,720
  • Înscris: 13.07.2011
imi place TV Paprika foarte mult, ma uit cu drag si placere. Eu am Digi prin Satelit si mie mi se pierde semnalul mai mereu, uneori trebuie sa astept minute intregi pana isi revine, uneori nu porneste deloc. Restul programelor merg fara nici o problema, nu stiu daca este la mine sau de la ei...

#3
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,806
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN LUNA MARTIE 2017 LA   [ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck PREMIERĂ
din 15 martie, de la 20:00


Fie că este vorba despre Ziua Mamei, o petrecere la iarbă verde sau o logodnă – există întotdeauna un motiv suficient pentru a sărbători sau a primi musafiri. Bucătarul popular ne surprinde și de această dată cu rețete excelente – începând de la fripturi pentru masa festivă de duminică sau meniuri festive clasice de excepție, până la delicatesele savurate la întâlnirile cu prietenii sau la rendez-vous-uri.

Attached File  09_03_54MB.jpg   452.21K   4 downloads

Sănătos și delicios PREMIERĂ
din 6 martie, de la 21:00


Bucătarii Jasmine și Melissa Hemsley sunt specialiștii mâncărurilor sănătoase. Rețetele incitante ale surorilor Hemsley conțin ingrediente nutritive care asigură un plus de energie celor care au obosit în cursul zilei.
Această emisiune culinară promovează un stil de viață conștient și ne invită în lumea surorilor Jasmine și Melissa Hemsley care oferă o nouă interpretare a alimentației sănătoase, prezentându-ne într-o atmosferă plină de veselie rețetele lor fantastice fără cereale, gluten și zahăr rafinat.

Attached File  Silvia's Italian Table_2742.jpg   206.77K   4 downloads

Rețete italiene cu Silvia Colloca PREMIERĂ
din 20 martie, de la 21:00


Prezentatoarea australiană de origine italiană, Silvia Colloca, îi inițiază pe telespectatori în secretele culturii italiene, pe un fundal plăcut cu gătit și povești cu invitații ei.

Călătorii gastronomice, în timpul săptămânii de la 23:00

Attached File  RSLW_S1_Ep7_04.JPG   342.81K   2 downloads

Weekend-uri cu Rick Stein
din 1 martie


În acest serial dedicat artei culinare, Rick Stein cutreieră piețe, restaurante, crame, cafenele și baruri în căutarea celor mai gustoase mâncăruri și celor mai bune rețete. Vom petrece weekenduri lungi de iarnă alături de Rick Stein descoperind împreună delicatesele culinare din Bordeaux, Reykjavík, Berlin, Viena, Bologna, Lisabona, Copenhaga, Cádiz, Salonic și Palermo.

Attached File  585_Gosto de Portugal_BejaEvora_9.jpg   269.06K   2 downloads

Gustul Portugaliei
din 15 martie


Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăția, diversitatea și caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin și gustări rapide la standurile de pe drum.

Attached File  DSC_0219.JPG   300.08K   2 downloads

Dolce vita à la David Rocco
din 15 martie


Nu trebuie să fim bucătari calificați ca să preparăm bucate italiene fantastice – bucătăria italiană înseamnă simplitate și cum să combinăm mâncărurile simple, rețetele și trucurile, ca să creăm un fel italian cu adevărat fantastic, prin care și viața devine mai frumoasă. Dolce Vita înseamnă chiar mâncarea care îi poate uni pe prieteni și pe membrii familiei, în timp ce se bucură unii de compania celorlalți, cel puțin la fel de mult ca de bucatele servite.

Sursa: http://zonadeteleviz...2017-la-tv.html

#4
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Mâncăm sănătos și gustos la TV Paprika!


  
Ce nu știm noi și pot să ne învețe cele două protagoniste despre a mânca sănătos și delicios, aflăm doar urmărind noua premieră de la TV Paprika. Jasmine și Melissa, vor aduce o mai bună informare despre cum putem să gătim rețete noi, de cea mai buna calitate, rețete ce pot satisface cele mai exigente gusturi.


[ https://4.bp.blogspot.com/-C8OAp1ECykM/WLqVdZpeFaI/AAAAAAAACz0/DjssuZJ80FAG_4lhSZ2512wLQMr25rvJgCLcB/s1600/05_01_43MB.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sănătos și delicios PREMIERĂ
din 6 martie, de la 21:00


Bucătarii Jasmine şi Melissa Hemsley sunt specialiştii mâncărurilor sănătoase. Reţetele incitante ale surorilor Hemsley conţin ingrediente nutritive care asigură un plus de energie celor care au obosit în cursul zilei.

Această emisiune culinară promovează un stil de viaţă conştient şi ne invită în lumea surorilor Jasmine şi Melissa Hemsley care oferă o nouă interpretare a alimentaţiei sănătoase, prezentându-ne într-o atmosferă plină de veselie reţetele lor fantastice fără cereale, gluten şi zahăr rafinat.

sursa

Edited by 3xteam, 04 March 2017 - 14:27.


#5
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

   Călătorie în gastronomie în luna martie la [ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

  

În luna martie, călătoriile gastronomice sunt gustoase și sănătoase!


[ https://1.bp.blogspot.com/-M-Dw7bMZM5c/WMorY1i-MLI/AAAAAAAAC-0/kTRKwpuh-jopH6rVNypus7Kh_UgEf5yogCLcB/s1600/04_010.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Primul care începe seria călătoriilor gastronomice în luna martie este Rick Stein, din 1 martie de la ora 23:00 în „Weekenduri cu Rick Stein”.

În acest serial dedicat artei culinare, Rick Stein cutreieră pieţe, restaurante, crame, cafenele şi baruri în căutarea celor mai gustoase mâncăruri şi celor mai bune reţete.Vom petrece weekenduri lungi de iarnă alături de Rick Stein descoperind împreună delicatesele culinare din Bordeaux, Reykjavík, Berlin, Viena, Bologna, Lisabona, Copenhaga, Cádiz, Salonic şi Palermo.

Din 15 martie, „Gustul Portugaliei”, de la ora 23:00 și „Dolce Vita a la David Rocco”, de la ora 23:30 ne vor purta pe tărâmuri unde mâncarea este delicioasă.

„Gustul Portugaliei” ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.

„Dolce vita a la David Rocco” ne învață că nu trebuie să fim bucătari calificați ca să preparăm bucate italiene fantastice – bucătăria italiană înseamnă simplitate și cum să combinăm mâncărurile simple, rețetele și trucurile, ca să creăm un fel italian cu adevărat fantastic, prin care și viața devine mai frumoasă. Dolce Vita înseamnă chiar mâncarea care îi poate uni pe prieteni și pe membrii familiei, în timp ce se bucură unii de compania celorlalți, cel puțin la fel de mult ca de bucatele servite.

sursa

Edited by 3xteam, 16 March 2017 - 08:15.


#6
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Gérard Depardieu, pasionat de film și de artă culinară!



Începând cu 4 aprilie, [ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] are un invitat special! Zilnic, de la ora 23:00, îl vom putea urmări pe marele actor francez, Gérard Depardieu, în turneul său culinar prin Europa. Astfel, împreună cu bunul său prieten, maestrul bucătar Laurent Audiot, protagonistul celor 10 episoade ale emisiunii „Bon apétit!”, Gérard Depardieu, ne va deschide pofta de a călători și să descoperim locuri și noi specialități culinare.

[ https://4.bp.blogspot.com/-O2AXeWJLRP0/WNqMLqJKT5I/AAAAAAAADIw/JcwE2guFVQYCUCey7gd6uMdgdGYGrLhRQCLcB/s1600/G%25C3%25A9rard%2BDepardieu%2Bportrait%2B2%2B-%25E2%2594%2590%25C5%25BB%2BLes%2BFilms%2Bd%2BIci%2B2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Periplu culinar cu Gérard Depardieu
din 4 Aprilie, de luni până vineri, de la 23:00 / reluare ziua următoare, de la 19:00

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai mari actori francezi, pentru care dragostea de artă culinară a fost prezentă în toată viaţa sa, precum pasiunea pentru film. Însoţiţi-l în turneul său, în care cercetează specialităţile locale, identitatea şi istoria, în numeroase regiuni europene de la Bavaria şi până în Bretania.

Gérard Depardieu îi invită pe spectatori să-l urmeze prin Europa, într-o misiune culinară grandioasă, ca să descopere, printre altele, cele mai proaspete stridii, cel mai bun caşcaval maturat, în timp ce degustă somon sălbatic, carne de vită fragedă, vin de la producători şi alte specialităţi. Însoţitorul lui în călătorie este maestrul bucătar Laurent Audiot, cu care a împărtăşit numeroase experienţe culinare în cei 20 de ani de prietenie. Iar acum, cei doi pornesc la drum în speranţa unor noi aventuri.

sursa

Edited by 3xteam, 28 March 2017 - 20:04.


#7
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
programul lunii Mai 2017 al postului de televiziune  [ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#8
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Regina brioşelor, în premieră la [ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]!


Încă din prima zi a lunii mai, TV Paprika ne propune sezoane noi şi emisiuni culinare cu participarea unor renumiţi bucătari. Astfel, cultură, gastronomie, călătorii, secrete culinare, inspiraţie pentru mesele din căminele noastre, vor fi prezente pe micul ecran pentru cei pasionaţi şi interesaţi de bucătărie. Nenumărate soluţii şi o varietate de reţete pentru mese bogate, ne vor fi oferite de Yotam Ottolenghi, Alfons Schuhbeck sau de către Alma Obregón, supranumită şi regina brioşelor.

[ https://4.bp.blogspot.com/-KhYgJSFvG-c/WP39PIf3d8I/AAAAAAAADjQ/Y3_clSHvGbQ6KVZn-I2wXyb1IcWxeAHRACLcB/s1600/Alfons%2BSchuhbeck%2B1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Şcoala culinară bavareză a lui Schuhbeck (sezon nou)
din 1 mai, de la 20:00

Şcoală de gătit spectaculoasă şi de înaltă clasă cu reţete bavareze clasice: începe şcoala Schuhbeck! Bucătarul-vedetă din München, Alfons Schuhbeck va prezenta în premieră bazele bucătăriei bavareze. De la supa de pui şi găluştele din covrigei la friptura crocantă de porc şi prăjituri, cursurile de gătit vor prezenta pas-cu pas trucurile preparării celor mai renumite mâncăruri bavareze clasice.

Vom învăţa secretele bucătăriei de la cel mai bun specialist: Alfons Schuhbeck, bucătarul TV preferat şi promotorul bucătăriei bavareze ne va împărtăşi cum putem obţine o crustă crocantă la friptura de porc sau la carnea pane. Reţetele sunt multiple, de la aperitivele gustoase şi supele picante prin mâncăruri excelente de peşte şi carne până la cele mai apetisante deserturi: felurile bavareze clasice, cum ar fi ciolanul de porc, chiftelele cu caşcaval sau papanaşi copţi, vor stârni interesul oricărui gourmet.

[ https://4.bp.blogspot.com/-kGFX0v9zClU/WP39HunZSaI/AAAAAAAADjM/XmKFAYW5JLYZyGKh0MBc-6EjbWRtefjpwCLcB/s1600/Ottolenghi-%2BDelicii%2Bmediteraneene.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Delicii mediteraneene
din 1 mai, în timpul săptămânii, de la 23:00 / reluare ziua următoare de la 19:00

Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari.

[ https://3.bp.blogspot.com/-OMeufnKbx8A/WP38wWRq4eI/AAAAAAAADjI/61I1Py9erNoP5C9UmI4n3WU8ICjEdJPLQCLcB/s1600/ALMA_OBREGON_CANAL_COCINA02.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Deserturile Almei
din 4 mai, de la 21:00

Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servit în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată.

sursa

#9
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,806
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  nico.jpg   265.22K   6 downloads

În bucătărie cu Nicola PREMIERĂ
din 1 iulie, de la 16:30


Bucătarul-șef italian Nicola Poltronieri ne invită în bucătăria sa pentru a descoperi împreună rețetele sale originale și surprinzătoare.

Attached File  chu.jpg   189.99K   6 downloads

Lumea lui Chuck PREMIERĂ
din 11 iulie, de la 23:00


În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri și localnici neobișnuiți. Mai mult, veți pleca într-o călătorie în care vă așteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăș de drum chipeș! Alăturați-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzații! El pornește în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradițiilor bucătăriei locale și a propriilor idei.
Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeași pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente și bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeași pasiune! Și cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură.

Attached File  Making apple beignets.JPG   256.29K   5 downloads

Aventuri culinare în Franța cu James Martin PREMIERĂ
din 20 iulie, de la 23:00


În noul său serial dedicat călătoriilor și gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franța unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescență, James vizitase Franța ca turist și ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în același timp și locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea și gustarea celor mai delicioase bucate franțuzești începe în Provența și continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Țara Bascilor și Bretagne. În călătoria sa, James gătește și propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la fața locului. Pentru a-și manifesta respectul față de bucătarul Keith Floyd, James își urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franța, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el și bătrânul său prieten și mâncărurile magnifice ale acestora.

Sursa: https://zonadetelevi...unii-iulie.html

#10
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,806
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/HL9sJMR.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII SEPTEMBRIE 2017


La piață cu Antonio Passarelli PREMIERĂ
din 18 septembrie, de la 21:30


Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Aromele Indiei PREMIERĂ
din 3 septembrie, de la 14:30


Acest serial prezintă escapadele unei adevărate gurmande, Anjum Anand, „presărate” cu condimente indiene de însăși „maestra bucătăriei indiene moderne”. Anjum vizitează locuri cu peisaje superbe și destăinuie minunile bucătăriei indiene moderne, prezentând ingrediente și delicatese locale și demonstrând cât de sănătoase, proaspete și ușoare sunt aromele indiene. Pentru Anjum, mâncarea constituie întotdeauna elementul principal al vacanțelor. În timpul călătoriei sale, Anjum Anand descoperă frumoasele regiuni australiene și degustă minunatele produse locale, împărtășind localnicilor câteva taine din bucătăria indiană modernă.

Trei bărbați în bucătărie PREMIERĂ
din 3 septembrie, de la 17:00


Trioul mult așteptat, în sfârșit împreună! Nicola a câștigat inimile telespectatorilor cu rețetele prezentate în emisiunea Bucătăria lui Nicola, Julius își datorează celebritatea rețetelor sale de 22 de minute extrem de rapide, iar Gonzalo a devenit cunoscut datorită rețetelor sale rapide și gustoase. Cei trei bucătari se întâlnesc pentru prima dată într-o bucătărie comună. Rețete proprii, bucate gătite împreună, dar mai ales idei simple pentru mesele festive. Cei trei bucătari trebuie să gătească împreună, nu ratați această provocare extraordinară! Oare vor izbuti? Vor reuși să se pună în pielea celuilalt? Ori să dea instrucțiuni? Fiți alături de noi pentru a descoperi împreună!

Să coacem cu Anna Olson PREMIERĂ
din 5 septembrie, de la 21:00


Cofetarul-minune, Anna Olson dezvăluie telespectatorilor trucurile preparării prăjiturilor, fie că este vorba despre brioșe sau bezele, torturi cu cremă ori croissant. În fiecare episod, Anna va prezenta rețete complexe pornind de la un aluat simplu sau o prăjitură clasică. Astfel, telespectatorii sunt invitați să ia parte la o experiență captivantă la sfârșitul căreia cofetarii începători pot deveni adevărați profesioniști. Iar stilul, ideile și trucurile unice ale lui Anna Olson constituie cireașa de pe tort.

Delicatese tropicale cu Justine
din 8 septembrie, de la 23:00


Justine Schofield se îndreaptă către fabuloasa Noua Caledonie pentru a descoperi minunile gastronomice, plajele tropicale și frumusețile naturale uluitoare ale acestei țări. Desigur, pe parcursul călătoriei sale va găsi timp și pentru a prepara câteva delicatese locale inspirate din influențele tropicale și franțuzești care conferă caracterul special al acestei țări.

Safari culinar cu Sarah Graham
din 14 septembrie, de la 23:00


Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaște cele mai interesante și captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervație din Zimbabwe, în apropierea leilor și elefanților, astfel poveștile binecunoscutei bloggerițe gastronomice sunt condimentate de experiențele locale, peisajele și locuitorii din Africa.

Sursa: https://zonadetelevi...rile-lunii.html

#11
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 06.11.2014
TV Paprika HD Hu/Cz

Attached Files



#12
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,404
  • Înscris: 15.07.2016
În România există varianta HD?

#13
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Ntz, si eu astept de multa vreme varianta HD

#14
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,157
  • Înscris: 22.02.2017
Ungurii mai au in HD si Paramount CH HD + Filmcafe HD!

 Platon, on 02 aprilie 2018 - 16:21, said:

Ntz, si eu astept de multa vreme varianta HD

Daca esti la RCS, poti astepta mult si bine, acolo nu o sa intre nici dupa 10 ani dupa ce a intrat in Romania.

Edited by ronuquet, 02 April 2018 - 16:29.


#15
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 06.11.2014
Si mai au si AMC HD.

Edited by iZet, 02 April 2018 - 16:42.


#16
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,157
  • Înscris: 22.02.2017
AMC HD e si la noi, numai ca cica nu vor sa il preia operatorii.

#17
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002

 ronuquet, on 02 aprilie 2018 - 16:28, said:

Ungurii mai au in HD si Paramount CH HD + Filmcafe HD!



Daca esti la RCS, poti astepta mult si bine, acolo nu o sa intre nici dupa 10 ani dupa ce a intrat in Romania.

Te cred, la rcs sunt, nici nu mai am chef sa zic nimic de ei, prea au o droaie de fanboi, se supara astia pe mine, nu stiu daca la concurenta este Paprika HD, AMC as vrea si eu, dar nu se poate, ca noi tre sa invatam ungureste, am mai multe posturi unguresti in grila decat ungurii....whatever

#18
AndReW99

AndReW99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,404
  • Înscris: 15.07.2016
Câte posturi ungurești sunt în grilă la voi???
UPC are 22 la nivel național dacă vrei să știi! Și mai are și AMC.

Edited by AndReW99, 02 April 2018 - 17:09.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate