Cum se codeaza un site cand cunosti html si css?
Last Updated: Dec 25 2016 16:39, Started by
The4Ever
, Nov 27 2016 22:45
·
0

Posted 27 November 2016 - 22:45

Buna seara! Stiu ca titlul este umpic incorect exprimat, dar cred ca ati inteles la ce ma refer. Imi place foarte mult web design-ul si cunosc foarte bine photoshopul si html-ul si css-ul(cunosc aproape toate codurile), dar cand ajung sa transform ce am realizat in Photoshop in html si css, pur si simplu din primul div dau de greu si n-am idee ce e de facut.
Imi puteti da niste sfaturi sau eventual niste surse care iti explica conceptul de codare? Multumesc anticipat! |
Posted 27 November 2016 - 22:50

Nu ai cum sa stii foarte bine HTML si CSS, daca nu ai facut in viata ta un site sau o pagina de WEB.
Sunt prea multe contradictii. |
Posted 27 November 2016 - 23:03

cunosc foarte bine html-ul si css-ul(cunosc aproape toate codurile), dar cand ajung sa transform ce am realizat in Photoshop in html si css, pur si simplu din primul div dau de greu si n-am idee ce e de facut. Doamne, esti minunat. |
Posted 27 November 2016 - 23:09

Stii HTML si CSS dar nu stii ce ai de facut.. cum vine asta? Pai ori stii, ori nu mai stii?
|
Posted 27 November 2016 - 23:10

Buna seara! Stiu ca titlul este umpic incorect exprimat, dar cred ca ati inteles la ce ma refer. Imi place foarte mult web design-ul si cunosc foarte bine photoshopul si html-ul si css-ul(cunosc aproape toate codurile), dar cand ajung sa transform ce am realizat in Photoshop in html si css, pur si simplu din primul div dau de greu si n-am idee ce e de facut. Imi puteti da niste sfaturi sau eventual niste surse care iti explica conceptul de codare? Multumesc anticipat! Uita-te la codul sursa la cateva siteuri si incearca sa-l intelegi |
Posted 27 November 2016 - 23:12

Stii HTML si CSS dar nu stii ce ai de facut.. cum vine asta? Pai ori stii, ori nu mai stii? dar sunt curios, @The4Ever tu lucrezi front-end sau back-end ? Edited by MarianG, 27 November 2016 - 23:13. |
Posted 27 November 2016 - 23:55

"use the source, luke!" cu alte cuvinte, vezi si tu cum sunt facute alte siteuri. click dreapta in browser
|
Posted 27 November 2016 - 23:55

poti sa incepi de aici:
http://www.w3schools...images_mountain Edited by pasilla, 27 November 2016 - 23:56. |
Posted 28 November 2016 - 07:01

Nu ai cum sa stii HTML fara sa fi facut macar o pagina web simpla fara CSS, procesul de invatare pentru HTML incepe cu o pagina web...
<html> <head> <title>Prima mea pagina web</title> </head> <body> <h1>Cum se codeaza un site cand cunosti html si css?</h1> <br /> <p>Buna seara! Stiu ca titlul este umpic incorect exprimat, dar cred ca ati inteles la ce ma refer...</p> </body> </html> Ce nu intelegi la DIV-uri? In alta ordine de idei HTML nu e un limbaj de programare (deci nu "codezi" nimic) ci un limbaj de marcare! Edited by LensFlare, 28 November 2016 - 07:09. |
|
Posted 28 November 2016 - 17:58

HTML/CSS au evoluat mult de pe vremea cand 90% dintr-un site mai aratos erau poze decupate din PS si amplasate una langa alta.
Incearca sa-ti pui in practica ideea direct in HTML/CSS, fara PS si vezi ce iese. |
Posted 08 December 2016 - 09:40

din Photoshop, din cate imi mai amintesc, poti sa exporti direct in pagina html.
degeaba stii insa toate codurile de html si css daca nu stii cum sa le combini. pt inceput, cum a zis si pasilla, http://www.w3schools.com/ poate reperzenta un inceput bun. poti sa arunci un ochi si pe http://getbootstrap.com/ pt a intelege mai bine conceptul de responsive site. mai recomand https:// www. youtube. com/watch?v=Mp0f0zTPLec&list=PL081AC329706B2953 , un tutorial care se intinde pe vre-o 50 de videoclipuri despre html5 (HTML5 Tutorial, pe canalul lui thenewboston). dar cel mai bun profesor este practica si gresala. daca nu gresesti nu inveti. Edited by dexter_lab, 08 December 2016 - 09:42. |
Posted 25 December 2016 - 16:39

Buna seara! Stiu ca titlul este umpic incorect exprimat, dar cred ca ati inteles la ce ma refer. Imi place foarte mult web design-ul si cunosc foarte bine photoshopul si html-ul si css-ul(cunosc aproape toate codurile), dar cand ajung sa transform ce am realizat in Photoshop in html si css, pur si simplu din primul div dau de greu si n-am idee ce e de facut. Imi puteti da niste sfaturi sau eventual niste surse care iti explica conceptul de codare? Multumesc anticipat! Teorie fara practica... Nu pun la indoiala cunostintele pe care le ai, insa trebuie sa intelegi ca web development inseamna mult mai mult decat sa sti "toate codurie" (whatever that means). Iti recomand sa faci niste exercitii pe platforme gen: Code School sau Codecademy. Sunt foarte bune pentru incepatori si te tine activ. Iar daca vrei sa iti actualizezi cunostintele de "coduri" ![]() Succes! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users