![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
2 useri windows 8 - disable placa de retea separat
Last Updated: Dec 30 2016 23:40, Started by
justice22
, Nov 26 2016 13:50
·
0

Posted 26 November 2016 - 13:50

Salut! Vreau sa imi fac inca un user la care vreau sa am placa de internet dezactivata. Dar daca o dezactivez intr-un user, se dezactiveaza si in celalalt. Cum as putea sa fie separat de tot si cu placa de retea, sa nu trebuiasca sa o activez mereu cand intru in celalalt cont?
Multumesc! Edited by justice22, 26 November 2016 - 14:12. |
Posted 26 November 2016 - 14:54

Faci un script .bat care sa ruleze la logare pe fiecare user in functie de necesitati: http://answers.micro...0a-d739209f5081
|
Posted 26 November 2016 - 19:30

Probabil sunt si alte metode dar asta mi-a venit prima in minte.
![]() Alta versiune ar fi sa folosesti Group Policy (gpedit.msc - dar in Windows 8 Home nu ai acces) si sa blochezi accesul la retea pentru userul respectiv. Edited by LensFlare, 26 November 2016 - 19:33. |
Posted 30 December 2016 - 23:40

Ideea e ca eu as vrea sa ii dau disable la placa de retea pe un user, si sa fie activa pe celalt. Dar cum fac asta? Cand o opresc pe un user e dezactivata si pe celalalt...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users