![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
2 useri windows 8 - disable placa de retea separat
Last Updated: Dec 30 2016 23:40, Started by
justice22
, Nov 26 2016 13:50
·
0

Posted 26 November 2016 - 13:50

Salut! Vreau sa imi fac inca un user la care vreau sa am placa de internet dezactivata. Dar daca o dezactivez intr-un user, se dezactiveaza si in celalalt. Cum as putea sa fie separat de tot si cu placa de retea, sa nu trebuiasca sa o activez mereu cand intru in celalalt cont?
Multumesc! Edited by justice22, 26 November 2016 - 14:12. |
Posted 26 November 2016 - 14:54

Faci un script .bat care sa ruleze la logare pe fiecare user in functie de necesitati: http://answers.micro...0a-d739209f5081
|
Posted 26 November 2016 - 19:30

Probabil sunt si alte metode dar asta mi-a venit prima in minte.
![]() Alta versiune ar fi sa folosesti Group Policy (gpedit.msc - dar in Windows 8 Home nu ai acces) si sa blochezi accesul la retea pentru userul respectiv. Edited by LensFlare, 26 November 2016 - 19:33. |
Posted 30 December 2016 - 23:40

Ideea e ca eu as vrea sa ii dau disable la placa de retea pe un user, si sa fie activa pe celalt. Dar cum fac asta? Cand o opresc pe un user e dezactivata si pe celalalt...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users